Tetoválás, testmódosítás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TheRock18
te aztán kurvára tudhatod
direkt rákérdeztem egy tetoválónál,mert bennem is felmerült ez a kérdés..és azt mondta lehet...
kérdeztem,hogy nem-e rákosodik el,azt mondta,hogy nem,nem valószínû,még nem hallott ilyenrõl

BMW Über Alles!

GhostRider1
nem lehet

★

predator1982
hát...és attól nem lesz semmi baja?
én biztosan nem tetováltatnék rá.

pred

TheRock18
ez butaság...
lehet tetováltatni anyajegyre...

BMW Über Alles!

lamase
-anyajegyre lehet tetoválni?
nem

-egy tetoválás hogyan kopik el? halványul, homályosodik ,vagy hogyan alakul a bõrön az évek alatt?
pont ahogy mondod

-ha valaki gyúr, és olyan helyen van tetoválás ahol gyarapodik akkor mi lesz? (képekkel lenne jó illusztrálni)
semmi, ha nem popey izmod lesz nem torzul

Szerkesztőket keresünk a http://codenamegta.hu -ra. Részletek, juttatások privátban.

lamase
szerintem meg egy eü-s kollégát kérdezz meg úgy általánosságban a sebekrõl, puszi <#falbav>

Szerkesztőket keresünk a http://codenamegta.hu -ra. Részletek, juttatások privátban.

poruljartal
hellósztok

lenne pár alap kérdésem, ami már régóta foglalkoztat a tetoválásokkal kapcsolatban, illetve, ha tudtok egy wiki oldalt ahol ezeket egy csokorban összgyûjtötték akkor az nagyon jó lenne!
-anyajegyre lehet tetoválni?
-egy tetoválás hogyan kopik el? halványul, homályosodik ,vagy hogyan alakul a bõrön az évek alatt?
-ha valaki gyúr, és olyan helyen van tetoválás ahol gyarapodik akkor mi lesz? (képekkel lenne jó illusztrálni)
-milyen stílusok vannak? pinup vagy mirõl hallottam, az bejön
-hogyan érdemes szalont keresni, ill. hol van ennek hasonló fóruma, esetleg látogatottabb, ahol képekkel mutatják be szubijektíve a mûvészeket, azaz pártatlanul
-az árak hogyan alakulhatnak, mérettõl függõen?!

elõre is kösz, több éve tervezek egy tetkót, úgy érzem most értem meg, hogy megvalósítsam

nem magyar anyanyelvû tetovált, egy kártyát adott de azon nem volt rajta, hogy fóliázzam napokig.
belinkelem újra: http://www.tattoomagus.hu/index.php?pid=info/egeszseg/02 , ezt nem nethuszár írta.

az elfertõzõdés megakadályozása végett naponta 4 x mosom le clarasepttel utána egybõl bekenem és 2x cserélek pólót egy nap, nem csinálok semmi izzasztót. nem értem józan ésszel belegondolva, hogy hogy gyógyulhatna jobban ha elzárom a levegõ elõl.
na mind1, olvasd el a cikket, gondolom ez sem szentírás de logikusnak tûnik.
GhostRider1
ez meg BAN

&#9733;

Trisztin
ejnye....

&#8222;Tökéletesen igazuk van a filozófusoknak, amikor azt mondják, hogy az életet visszafelé kell megérteni. Arról azonban megfeledkeznek, hogy előrefelé kell élni. &#8222; - Kierkegaard, Sören

GhostRider1
az elfertõzõdés miatt kell egy darabig

&#9733;

mondjuk lehet h okosabb lene a tetoválokra halgatni nem a forum huszárokra, nem véletlenül foliáztatják sztem baromi sokan

\"A kritikát nem bírálhatjuk felül, a kritika értünk van\" (H. T. Loutrec) \"Nem tetszik a közeg? akkor ott a lovad, nyergeld fel, és takarodj\" (V. R. S. Démon)

predator1982
én is több napig fóliáztam, mert a tetkós azt mondta, viszont én lemoshattam, és fürödtem is vele, csak nem dörzsöltem. gond nélkül begyógyult nagyon szépen mind a három.

pred

mindenkinek köszi a választ!

ja, én is így gondolom józan ésszel belegondolva, hogy ez a fóliázás faszság fõleg több napig fóliázni, csak annyi mindent olvas az ember, csomó helyen azt írják, hogy fóliázni kell meg minden, de kösz hogy megerõsítettetek abban hogy felesleges.
lamase
fóliázni felesleges, ugye tudod ha egy seb lélegzik sokkal könnyebben gyógyul? plusz a fólia alá befolyt testnedvek gyulladást okozhatnak, stbstb

Trisztin
nekem csak az elsõ napon volt rajta...azt mondta a srác,hogy kb 24 óráig ne fürödjek és elõtte leszedhetem és ha kenegetem rendesen nem lesz vele baj... nem is lett... gond nélkül gyógyult...

én plust használtam...

&#8222;Tökéletesen igazuk van a filozófusoknak, amikor azt mondják, hogy az életet visszafelé kell megérteni. Arról azonban megfeledkeznek, hogy előrefelé kell élni. &#8222; - Kierkegaard, Sören

TheRock18
én az elsõt 2napig
a másodikat már csak 2 éjszakára..de úgy,hogy elõtte bekentem krémmel és kész...a fóliát is csak azért tettem rá,hogy a krémes karommal ne kenjem össze az ágyat 😄

BMW Über Alles!

köszi mindenkinek!

még arra lennék kiváncsi, hogy ti meddig fóliáztátok? ebben is megoszlanak a vélemények.
van aki 3-4 napot javasol, itt meg egy cikk részletesen leírja, miért nem jó a fólia: http://www.tattoomagus.hu/index.php?pid=info/egeszseg/02
TheRock18
sima elég

BMW Über Alles!

GhostRider1
Én sima Bepanthent használtam...

&#9733;

Trisztin
a bepanthen - hámosító
a bepanten plus - hámosító és gyulladás csökkentõ!

Én plust használtam,és a környezetemben mindenki...

Sziasztok!
Most bepanthen-nel vagy bepanthen plusszal kell kenegetni? A szalonban azt mondták bepanthen plusz, de olvastam olyat is, hogy a plusz az nem jó.
köszi
Trisztin
<#eljen><#felkialtas><#eljen>
nagyon tetszik!

Petka
<#eljen>

Saját tervezés még erõsen alakulóban mit szoltok?

\"A kritikát nem bírálhatjuk felül, a kritika értünk van\" (H. T. Loutrec) \"Nem tetszik a közeg? akkor ott a lovad, nyergeld fel, és takarodj\" (V. R. S. Démon)

jazzy
Persze így van, de teljes mértékben a te döntésed és a te tested én csak kéretlen véleményemet fejeztem ki és próbáltam mutatni pár képet 😊
predator1982
értelek, de a párom azt mondta mehet. na nem mintha ez befolyásolna, csak azért aki nap mint nap látja, jó ha tud róla:-)

pred

jazzy
Igen igen, nekem (mint férfi) a nõi mell.. mellkas az ilyen "szent" terület, nem tudom érted-e mire gondolok😊
Nekem az úgy szép ahogy van, és az benne az élvezet.
Nem tudok ott 1 képet elképzelni, mert az már elveszi a figyelmem, vagy errõl vagy arról.
predator1982
szép a kép, a nonfi is tetszik:-)

pred

predator1982
tudom hülyén hangzik de a sas túl fiús...

pred

predator1982
az elsõ és a harmadik nagyon tetszik a negyediknek meg a szárnya kifejezetten:-)

milyen elhelyezés nem tetszik? ahová szeretném?

pred

hello,,sztem gondold ezt még át,...fura

Sickness
varrass magadra egy sast nyitott szárnyakkal

Fogd már be a pofád, ha hozzám beszélsz!

jazzy
Hopp valamit elrontottam akkor linkben
angyalka1
angyalka2
angyalka3
angyalka4
jazzy
Bár megmondom õszintén nekem nem nagyon nyerte el a tetszésemet az elhelyezés ( tudom nem kérdezted 😊

TVelvet

ez nem tatoo, de elég jó 😊

némi nonfi, de egész pofásan bele lehet rakni az angyalszárnyat
predator1982
jól értetted, a mellkasomra, a melleimre már nem, igen egy komplett angyalt, vagy szárnyas szörnyet

pred

de leht hogy csak rosszul olvastam,de most a mellkasodra akarsz csináltatni 1 angyalt?..vagy csak angyalszárnyakat?..de és hova?a melleidre vagy hova?

predator1982
hárpiából elég egy is (sajátmagam) 😄 önarckép nem kell😛

pred

prezi
'ja' helyett gondolj 'ha'-t... elírás történt 😄

de a mondatvégi mosolygós fejek mondanak valamit ?! 😛

Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !

predator1982
ez nem is rossz, csak hát csapzott:-)

pred

predator1982
neked mi is a problémád? ki mondta hogy itt bárki is keménykedne? drága összekevered a szezont a fazonnal

pred

prezi
ja kemény nõ vagyok akkor simán varass fel egy hárpiát 😄😄😄D

Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !

Roger6
3 szárnya van? WTF?<#fejvakaras>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

😮..??.wtf

predator1982
jól van köszönöm, akkor jobban keresgélek, és ami tetszik berakom

pred

TheRock18
ha esetleg ide a képekrõl nyomsz 1-1 linket,vagy nekem pm-be összeillesztem azokat a részleteket,amik tetszenek

BMW Über Alles!

predator1982
hát valami nõi alak legyen , vagy valami szörny, a lényeg hogy nagy és szép szárnya legyen. tegnap nézelõdtem ilyeneket, de mindenbõl csak valami apróság tetszett.

még arra is gondoltam hogy akinél a meglévõket csináltattam, vele rajzoltatok valamit, mert ahogy látom még mindig aktivan rajzolgat.

pred

TheRock18
ha elmondod,hogy nagy vonalakban,hogy milyet szeretnél,akkor segítek keresni

BMW Über Alles!