Tetoválás, testmódosítás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Assassin's Creed fan? 😊 amugy a minta sztem elég jó, ezen régebben én is gondolkodtam, csak engem lebeszéltek róla:S
TVelvet
már nemtudom hány éve nézegetem a tetkókat, de egy idõ után valahogy alábbhagy az érdeklõdésem, egy bizonyos után, ami épp akkor tetszik.
ezt a "tetkónak valót kéne felturbozni picit.

a kör keretnek elkéne tünnie, és valahogy színesíteni, (fekete fehér), de mégis frankón nézzen ki.
TVelvet
oké, ez hardcore
Sickness
miért kéne egyfajta stílusúnak lennie?

Fogd már be a pofád, ha hozzám beszélsz!

supperlevi
De "szép" gyerek!!! <#taps>
Bírom, amikor össze nem illõ tetoválásokkal van televarrva valaki. õ a tipikus példája ennek... Gratula.<#eljen> de "legalább" izomagy.
Amúgy a tetkók külön-külön jók lennének...

lamase
pontosítva a vazelint tartalmazó krémek nemjók

Szerkesztőket keresünk a http://codenamegta.hu -ra. Részletek, juttatások privátban.

Sajnos nem szúrhatok be linket mert nem vagyok 30 napja tag.
De ha ezt a honlapcímet bemásolod, itt bõvebben írtam a kezelésrõl:

http://tilla_tattoo.extra.hu/jotanacsok/index.html
Hali!

Új vagyok itt. Látom mi a téma. Bár már eltelt jó pár nap de azért reagálnék ehhez a hozzászóláshoz.

A Bepanthen valóban nagyon jó a tetkó kezelésére, de nem mindegy hogyan. Csak nagyon vékonyan kell kenni. amennyit a bõr beszív. Épp csak egy filmréteget, hogy levegõzzön a bõr, mert így gyorsabban gyógyul. Naponta többször kell kenni hogy ne legyen száraz. De nem is szabad túl kenni, mert nagyon felpuhítja a sebet és ezzel olyan mint ha kiáztatnád. Na meg nem is szellõzik a bõr. Ezért nem jók a pl a zsíros alapú kenõcsök (vazelin, körömvirág stb). Eltömítik a pólusokat, nem szellõzik amitõl lassul a gyógyulás és kiáztatja a festéket amitõl foltos lesz.

Sok kozmetikus pedig ezeket a szarokat ajánlja sminktetkóra, szerencsétlen páciens meg nem tudja mért fakó, foltos a szemöldöke.
grizzly21
ez szerintem kurva jo.

hogy all most a technika? Arra gondolok, hogyha ugy gondolja valaki hogy megis le akarja szedetni a tetkot, akkor milyen lehetosegei vannak?

nemtaláltam semmi ilyesmit zerg néven:S

http://csuknorisz.mybrute.com

zerg
üdv.
ami ennek a csávónak a bal elsõ bicepszén van irásjel. annak a nevét valaki megtudná mondani?

elõre kösz

http://csuknorisz.mybrute.com

Fél éve tetoválok körülbelül. Kato Szabolcs tetoválómûvész kezei alatt nevelkedek. Kuncsaftokat keresk egyszerûbb tetoválások készítéséhez, csak az anyagárat kell kifizetnie a leendõ "rajztábálnak" 😊 Kukkantástok meg a honlapomat, bár a tetoválások még nem kaptak rajta rovatot, talán van egy kép inspiráló mûvecske rajta: MarsLL

\"A kritikát nem bírálhatjuk felül, a kritika értünk van\" (H. T. Loutrec) \"Nem tetszik a közeg? akkor ott a lovad, nyergeld fel, és takarodj\" (V. R. S. Démon)

Sickness
Na ekkorában jó lenne, max alkaron mehetne feljebb kicsit. Már csak azt kéne kitalálni hogy milyen stílusban lenne jobb. Az tetszik amit én linkeltem meg az is amin csak a kontúr van meg egy kis satírozás / árnyékolás.
pl.:

nekem is tetszenek az ilyenekt csuklón, de nem ez. valami jobban megtervezett és kisebb. ez rajos 😄

ez mondjuk jó:

Jó a hozzászólásszámod. Ejj, de szép ték lett volna!

Egy kis segítség Hajnusnak Hajnalkától:<#vigyor4>
Hamár csillagok... 😊

És ez a kedvencem 😊

dunga
De inkább színnel, mint Chester Benningtonnak van. Bár ez saját vélemény...

Isten szeret tégedet, az egyház meg a pénzedet. -- Oi! -- 'Ember küzdj és bízva bízzál!' ..de ha nem megy, legalább engem hagyjál!

Cindas
jóez,nekem tetszik;d

a rossz minőségü trágyára mondhatjuk azt, hogy ez SZAR?

Sickness
szerintetek ez suttyós? mert nekem bejön D:

Heffi
Csak vicceltem 😊
Egyébként elég sok érdekes csillagos tetkót lehet találni, de igazából neked kell tudnod hova lenne a legjobb és aszerint dönteni 😊

Az életben háromféle ember létezik, aki tud számolni és aki nem. www.evanescence.com

RatBaG
😄
szerintem nem vállalnám be😄
De valami hasonló kis csillagokra gondoltam,csak nem az arcomra, talán boka, vagy nemtudom!
De köszi az ajánlatot😉😊<#vigyor4>
Heffi
Ezt ajánlom :😊))

Az életben háromféle ember létezik, aki tud számolni és aki nem. www.evanescence.com

Sziasztok!
Nemtudom h. itt hogy megy,de gondoltam beírok!
Én csillagmániás vagyok, úgyhogy majd idõvel egy csillag lesz majd valahol rajtam😄 Ha valakinek van valami jó csillag ötlete,az jelezze!
Elõre is köszi: Hajnus
chhaya
white angel
fallen angel
fallen angel 2

Nekem ezek a kedvenceim... mondjuk elég közismertek, populárisak. Amúgy Luis Royonak van egy rakás nagyon jó nõalakja, érdemes körülnézni köztük, és szárnyat szerintem már lehet utólag is hozzátenni, amilyet szeretnél. 😊

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

predator1982
még jó hogy nem lehet mindenkinek ugyanolyan izlése mint neked -.-

pred

The Protector
ezek az angyalok annyira felbasszák az agyamat.a tököm tele van h minden idióta angyalokról tesz ki(amik jó kurvásan vannak ábrázolva) képet iwiw-re,tetováltatja stb....

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Petka
Kb 15-20000ft
Attól függ hol és mennyi idõ alatt készül el!

HotPants
sziasztok.. az érdekelne h kb egy 10X10 centis tetoválás , persze színes , úgy saccra mennyibe kerülhet? pusztán csak érdeklõdöm

jazzy
Köszi!

Én semmiképp nem oda rakatnám, legalábbis nekem intimebbnek tûnik ennél talán.. inkább valami kevésbé feltûnõ helyre.
Sickness

jazzy
Részvétem.

Én sajnos nem emlékszem rá esetleg ha fel tudnád dobni mégegyszer
Csibusz
Sziasztok. Elvesztettem egy családtagomat... és úgy gondolom, hogy szeretném felvarrni a "Család" szót magamra... Megszeretném kérdezni tõletek hogy derekamon lévõ nonfiguratív szárny fölé szerintetek, jól nézne-e ki a gerincemen lefele? És hogy az Arab írást is lehet függõlegesen írni ugye?
Párszor már felraktam a tetoválásomról képet, remélem páran azért emlékeztek rá. A felé szeretném felrakatni

عائلة
lamase
napi 1x 1hétig, szauna,szolárium,uszoda,testápoló semmi ilyen szar nem érheti 1 hétig, foliázni nem kell, 1 hét után mehet rá viz fürödhetsz és kész

Szerkesztőket keresünk a http://codenamegta.hu -ra. Részletek, juttatások privátban.

TheRock18
az a helyzet,hogy a tetováló azt mondta,hogy kenjem rendesen,míg le nem pereg mind...
nah már most,mostohatesómnak már tetkója és õ azt mondta,hogy ne kenegessem,csak 1-2 napig...hagyjam kiszáradni,mert akkor hamarabb lepereg a var..és csak 1-2 éjszakára folpakozzam be...
és igazi is volt..egy alkarnyi tetkó 1 hét alatt teljesen begyógyult
a bepanthen kenegetése helyett tehát inkább ez...és miután teljesen lepergett a var...testápolóval kenjétek (kb.1 hónapig),hogy elveszítse a fényességét...és onnantól kezdve tekinthetõ teljesnek..
amúgy amíg nem gyógyul be,addig javíttatásra vissza se tudsz menni...mert még teljesen be nem gyógyult tetkót nem javítanak

BMW Über Alles!

Sickness
majd magától lepotyog

kenem én, bepanthennel, csak épp ez az, hogy meddig kenjem ezzel? nekem nem nagyon jött le varr, pedig lassan 2 hetes lesz, mondjuk nem napi 1x kenem hanem 3-4x, de elvileg ennyiszer is kell.
lamase
vékonyan kell kenni napi egyszer, ez egy seb, sebedet se áztatod fel a szar krémmel.........

Ti meddig kentétek bepanthennel? Pénteken lesz 2 hetes és addig akartam kenni amíg lejön a varr, aztán valami niveával, de nem úgy vettem észre, mintha nagyon jött volna le varr. Lehet elbasztam mert túl vastagon kentem.
poruljartal

lamase
barátnõm kozmetikus azt mondta anyajegyet még nyomni se lehet.. azért egy bõrgyógyászt nem árt megkérdezni

Roger6
Igen, kihagyják. A haverod meg igazi tetováló lehet, ha azt mondja, hogy rátetovál... pfff.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

az anyagjegy nem csak pigment hiba ? 😊

\"A kritikát nem bírálhatjuk felül, a kritika értünk van\" (H. T. Loutrec) \"Nem tetszik a közeg? akkor ott a lovad, nyergeld fel, és takarodj\" (V. R. S. Démon)

GhostRider1
igen, kihagyják

&#9733;

TheRock18
de,akkor mit csinálnak vele,kihagyják?

BMW Über Alles!

anyajegyre nem tetoválnak
GhostRider1
nem azt mondtam hogy az embereknek nincsennek anyajegyeik panki, hanem hogy arra nem tetoválnak...

&#9733;

TheRock18
milyen panki?..hülye vagy már megint
és szerinted akinek yakuza tetkója van,annak nincsenek anyajegyei??

BMW Über Alles!

GhostRider1
nézz utánna panki <#zavart2>

&#9733;