1686
Tetoválás, testmódosítás
-
#1285 babérfűzér tetkót tudtok nekem linkelni, hogy kb mit is mutat rajzolva? Körbe akarok vele venni egy mintát. -
#1284 mellkas fölé -
#1283 Mi van ott? :D -
nagy hős #1282 hát akkor valamit csak tudsz már :D nekem tarkón van írás de csak kicsiben -
#1281 talán pont a hátamra szeretném legkevésbé :) -
nagy hős #1280 hátadra két sorban? -
#1279 az a baj, hogy talán túl hosszú ez a szöveg :S -
#1278 Hali!
szeretnék majd egy tetkót, de még csak 17 vagyok, szüleim megölnének érte... de mindenképpen megcsináltatom egy (?) éven belül...
Csak egy idézetet szeretnék:
It's not the size of the dog in the fight, it's the size of the fight in the dog." Mark Twain
Hova lenne ezt érdemes felvarratni? És milyen betűtípussal? És mekkorában? Egyáltalán vélemény? Megköszönném a hozzászólásokat :D -
nagy hős #1277 azért sem haragszunk ha ide leírod :) -
#1276 vannak természetesen, ha dobsz egy privátot adok neveket -
#1275 Hali. Évek óta tervezek egy egész kart lefedő tetkót. több oka is van hogy miértszeretném de ez most mindegy szerintem.
sokat néztem a miami ink-et, és azt szeretném kérdezni hogy magyarországon is találni-e olyan művészeket akik ilyen nagyszerűen képesek reprodukálni képeket, vagy megrajzolni amit kitaláltam? -
#1274 Hova és mekkorában?
Én is csináltattam újat három hete. Majd csinálok képet. -
#1273 ja délelőtt és ezt -
#1272 ma csináltattad? mit varrattál magadra? -
#1271 ja, és kész is. ^^ -
#1270 ilyet szeretnél tetováltatni? szép:-) -
#1269 megvannak kösz -
#1268 ilyen stílusú betűtípust tudnátok nekem linkelni? -
tudomhollaksz #1267 fizikailag fáj már a topik címe is... testmódosítás.. -
#1266 szintén oldalamon, de az egy 50 centis gésa :) -
mopsar #1265 Az eléggé reális ár végülis. Bár egyik ismerősöm is ezzel foglalkozik és havernak fél áron szokta csinálni. -
#1264 sztem én is nála fogom csináltatni, eddig csak pozitív kritikát hallottam a munkáiról. -
#1263 vádlira csináltattam egy szöveget,köré egy babérkoszorú,felette pedig 2 csillag.kicsit több mint 2 óra volt,20-t kért -
#1262 igen az övére. na és mit varrattál? :) -
#1261 Baka Peti honlapjára gondolsz?most csináltattam nála a napokban -
#1260 igen, erre sikerült rájönnöm. de az egész neten egyetlen értelmes infót találtam ezzel kapcsolatban, az itteni tetováló srác weblapján több képillusztrációval próbálja bemutatni az ár arányokat, a sablon szöveg mellett :)
sztem ez egy nagyon ötletes és jó dolog, egy elképzeléshez, testrészhez lehet viszonyítani. -
#1259 bocs a hibákért.álmos vagyok:D -
#1258 a tetoválás ára szalontól függ nem 1 doboz cigi nem egységára,minta bonyolultságától,méretétől függ.de az tény,hogy a jót meg kell fizetni.persze körülnézni érdemes.a sufnituningos haverom megcsinálja öccázé embereket meg ki kell nevetni. -
zotja #1257 A Tetoválás nagykönyve-ajánlom mindenkinek aki tatto buzi -
PunkZoli #1256 Tetkónál ne számítson az ár, csináltasd a legjobb helyen! ami valszeg drága is lesz.
Örök a cucc, így érdemes. -
#1255 -
#1254 srácok lehet sokszor volt már kérdés itt, de még nem találtam normális választ erre. a tetkó áraknak van vmi aránya, vagy stúdiótól függ? mert hallottam h van ahol cm2-ként van ár, de nem vágom ha pl, egy vonalat tetováltat, akk annak hogy számolják :) -
PunkZoli #1253 aminek ezek közüll egyedül még értelme is van :D -
#1252 az alsó baloldali nem tetoválás hanem bőr alatti piercing, az más! -
-
#1250 Semmi baj a véleményetekkel, és igen is nagyon helyes, hogy van.
Öregember: az általad javasolt nevek körbe érnék a csuklómat, azt nem akarom
Pred: neked is igazad van, én nem tervezek senkit megbántani vele, csak mint "egyedi" találtam ki ezt a fajta írást.
Puszillak benneteket! -
extramagascsaj #1249 nem úgy értettem...na mindegy -
#1248 valóban ő dolga, viszont ha beír egy ilyen topikba azzal is kell számolni hogy van aki fogja kommentálni,engedtessék már meg hogy elmondjam a véleményemet! -
extramagascsaj #1247 az enyém picit domborodik (a csuklómon)
miért kell amúgy kommentálni? az ő dolga... -
#1246 hát ez szerintem sem jó ötlet, bár ez is csak egy vélemény. a vakok irásjeléből ne csináljunk már divatot. amúgy is csak akkor van értelme ha domborodik....na de tetkónak!!!???