353
Milyen alapon vágják szanaszét a legjobb filmeket az érthetetlenségig?!?!?!
-
#113 Tuti! Egy ngyvállalat (Warner, satöbbi) GARANTÁLTAN nem fog olyan cuccot kiadni, ahol a vágáskor ugrik egyet a zene (Tökéletes Katona 2-ben volt ilyen ) -
winnie #112 a kezdési időpontok tájékoztató jellegűek:) 2 óra alatt meglesz a 24 perc reklám, erre mérget vehetsz. -
#111 de az nem lehet,hogy az igényesebb és a magyar ker.tévék meg még belekontárkodnak? lehet,hogy hülye a feltevés,de az említett filmek nagyon bénán vannak megvagdosva.. -
winnie #110 Tehát nem igaz az, hogy amit a tévében (itt: általános, hétköznapi közszolgálati vagy ker. tévé) leadnak, az csak tévés verzió lehet...
így van. az rtl és a tv2 bizony sokszor az anyavállalat révén kapja a filmet és ezért itt vannak a tvcut-ok. a viasat mégcsak nem is szinkronizáltat újra. (de már volt az hbo-n is cut-os film, s meglepő módon, a feliratos verziója a filmnek nem volt megvágva) -
winnie #109 szóval azt mondod bármilyen igénytelen volt is az a verzió,tuti hogy nem az rtl,hanem a stúdió csinálta?
a necces filmek majd mindegyikéből mind van tv-cut by studio, hiszen amerikában a 6 nagy csatorna (azaz a nemkódolt nbc, cbs, upn, wb, abc és fox) a filmeket ottani idő szerint 19:00 kezdi adni (akkor indul a főműsor), és akkor mac 14-es korhatárjelzéssel ellátott film adható, s ez azt jelenti, hogy a moziban 'r' jelzéssel adott filmeket meg kell kutrítani (megjegyzem van európai cut is olykor) -
winnie #108 Manapság onnan töltöd le a többé-kevésbé vágatlan változatot, ahonnan nem akarod szvsz
én igen. te igen. de mások?
egy filmet neten megnéznek max 10ezren, moziban kb. 200ezren, tévében 2millióan. nagyságrendbeli difik... -
#107 Hogyne :D -
#106 Ajjaj. :) A port.hu-s műsor szerint 109 perc, a (16) az stimmel. Ha azt nézem, hogy 21.30-tól 23.30-ig tart (papíron), akkor marad 11 perc a reklámokra. Hihető, nem? :)
-
#105 Telehold szerint csak 98 perces, és csak (16)-os besorolást kapott :D -
DecenS #104 Én is arra gondoltam először :D:D -
#103 Vagy lehet, hogy reklámokkal :D -
DecenS #102 Tudod hogy lesz az 109 perc?
Sacc/kb.
Nézz meg három netes és három papír tv-program magazint. Csodálkoznék, ha akár kettőben is egyezne a film hosszának kiírása... -
#101 Alien Resurrection - Feltámad a Halál
RTL Klub Vasárnap 21:30-kor
109 perc
Viszont egy kérdés felmerül bennem: Mit adnak le? Az Alien Quadrology szerint az eredeti moziváltozat 104 perc, az Extra meg 111 perc... -
#100 "hát kissé előtört belőle az ősember"
:D:D:D:D:D -
#99 csoda,hogy tetszett neki a tv-s verzió. sokan nem igazán élvezték.. -
#98 Jut eszembe: unokatesóm ezt a tévés verziót látta először a Hatodik érzékből úgy, hogy a poént már tudta előre, mivel egy csomóan elejtették már előtte (a szokásos "láttad már? nem? hú, pedig a végén kiderül, hogy a csávó valójában már..."). Neki nagyon tetszett. Mikor elmondtam neki, hogy kb. mi minden hiányzott belőle, hát kissé előtört belőle az ősember. Megszerezte teljesben és azóta tévés változatokról hallani sem akar. :)
-
#97 Azt se felejtem el amikor az egyik adon leadtak az Indiana Jones es a frigylada c. filmet. Egyik jelenetben amikor Indy fent log az oszlopon es nezi a kigyokat hirtelen beadnak reklamot. A reklam utan Indy mar a vizben uszott a hajo fele :)))))))))) Ezt sem ertem meg soha hogy ennek mi ertelme volt... -
#96 Márpedig a felemlegetett filmet anno már leadta egyszer valamelyik kertévé, akkor még vágatlanul, karika nélkül, levágott füllel együtt. Ez pl. konkrétan az az Eddie Murphy-s film (nem emlékszem már a címére), amit tutira csak tévében láttam és más formában még nem. Akkor és az biztosan nem volt vágott, különben a mostani eset(ek) nem tűnt(ek) volna fel. Tehát nem igaz az, hogy amit a tévében (itt: általános, hétköznapi közszolgálati vagy ker. tévé) leadnak, az csak tévés verzió lehet...
-
#95 Hogyne :D -
#94 vitatkozni én sem akarok :)
de a hatodik érzék amit az rtl-en adtak az borzalmas volt. pedig anno a tv-ben (hbo) normálisan lement.
szóval azt mondod bármilyen igénytelen volt is az a verzió,tuti hogy nem az rtl,hanem a stúdió csinálta? -
#93 Szvsz a TV-Cut arra való, hogy feldugják maguknak. Manapság onnan töltöd le a többé-kevésbé vágatlan változatot, ahonnan nem akarod szvsz -
winnie #92 amúgy nem is akarok vitatkozni veled, hiszen teljesen igaz, amit leírtál, én is úgy gondolom. -
winnie #91 alapvető félreértések vannak - az egyikben bibliai vonatkozás van említve (ld. akár tanító jelleg), a másik totális fikció. de az most szerintem tök mindegy, hogy milyen karika van a műsoron, én még nem hallottam olyanról, hogy valakit ez eltántorítana a nézéstől...
RelakSfromhome tévedésből összevonta a karikát, illetve a tévés verzió tévében való leadását. (nem is értem, szerinted mire van a tv-cut (amit ugye a stúdió, általában a rendező közreműködésével követ el), ha nem arra, hogy tévében leadják? -
#90 Úgyvan -
#89 nem erről van szó! ahhoz a filmhez hozzá tartozik a levágott fül. a másikhoz meg az,hogy lássuk a halott biciklist,meg a kissrác agyvelőjét,különben messze nem ugyanazt a hatást éri el.
és sztem nem cenzúrázni akarta a dunát,hanem ez totális ellentmondás a két csatorna közt,pedig a törvények/szabályok ugyanazok mind2re. mégis az egyiken 16 év alatt(se felett) nem nézhetik,ahogy egy bunyóban az egyik pali leesik a szikláról,a másikon meg 12 év felett nyugodtan végignézhetik közelről,ahogy egy embert megaláznak és brutálisan megkínoznak. -
winnie #88 komolyan sajnállak, ha neked hiányzott az, hogy levágott füleke mutogassanak... másrészt ha cenzúrázni akartad volna a dunát, akkor miben vagy jobb? -
#87 Dunán ott a 12-es karika, és épp most szögezték fel Jézust a keresztre, minden szöget totálban mutatva, ahogyan éppen beverik.
Hát ezt a tv-knek:
Persze a kéttúszközött-ben a levágott fül már sok volt, mi? -
#86 Hehe, a Shrek alól hiányzik a karika, meg az elején nem voltak ott a készítők nevei :) -
#85 Csak 20 perces lesz, mert kimaradnak belőle a kiskorúak értelmi fejlődésére ártalmas jelenetek -
#84 ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!4
Nézzétek meg, mit írtam az #58-ban!!!!!
erre mit látok a retekklubon?
ALIEN
Feltámad a halál
HAMAROSAN!!!
NAGYON KIVÁNCSI LESZEK RÁ!!! :D:D:D:D:D
-
Cat #83 jaja, én is láttam, érdekes egy sorozat
ha nem a félhetes hiradó alatt lenne, akkor még nézném is :> -
winnie #82 homo- vagy biszexuálisok vannak, gondolom az alul semmiben - ez beleillik, hogy szülői felügyeletet kérnek, de ehhez még nem biztos, hogy kellene a 16éves karika.
végulis 12 évesen már jo tudni kik a köcsögök és hogyan kell veluk bánni..szánalmas
ha valami szánalmas, az ez a hozzáállás, szerintem. hogyan kell velük bánni? veled vagy velem, hogy kell bánni?
?? -
Boroskóla #81 Igen bocs elnéztem -
#80 a 77-re küldted, nem? :) -
Boroskóla #79 Alul semmi a címe és félhétkor megy asszem. -
#78 __
És itt még a reklámok alatt is (12) lesz a képen? :D vagy (18)? :D -
#77 ?
Ez meg melyik műsor? :D -
#76 jaaaa. szoval viasaton 12-es karika mellet délután lehet buzikrol szolo tini filmet vetiteni? szemem kiugrott mikormegláttam azt a sorozatot, minden második jelenet egy buzirol szol, a többi jelenet meg éppen arrol hogyan sexeljenek a többiek... végulis 12 évesen már jo tudni kik a köcsögök és hogyan kell veluk bánni..szánalmas -
#75 lázadjunk -
#74 éppen ezért nem írják ki és ez sztem nem fair!