353
Milyen alapon vágják szanaszét a legjobb filmeket az érthetetlenségig?!?!?!
  • Alien
    ja...menjenek a fenébe
  • Seth
    Ami még ki lesz:
    -amikor a csóka fejét hátulról meglékeli a szörnyike ,az meg hátranyul és megnézi a saját agyát nyamm...
    - amikor az újszülött(nevezzük most így) leharapja a megszállott doki fél fejét nyamm..
    -amikor az újszülöttet kiszippantja(amikor kiszakad a bőre és a belei folynak ki a hidegbe :)) a vákum
    Most ennyi jut eszembe(már rég láttam a filmet), még biztos több is lesz
  • RelakSfromhome
    Az, hogy a kifolyó belsőségeket kivágták, ok. Az, hogy a kést kivágták, féligmeddig ok. DE a FAGYOTT pali szétesésében MI VOLT A GÁZ???????
  • Alien
    Nahát, így megvágni ENGEM!!!
  • RelakSfromhome
    Ezek akkora F............
  • RelakSfromhome
    KINYÍRÁS: Ahogy szétesik a csontosra fagyott ürge :D
  • Alien!
    hát ezt,hogy megnyírbálták....Minek a karika???????
  • RelakSfromhome
    Kivágás: Ahogy a Xenomorph-ot kibelezik :D
  • Glpetyus
    Hihetetlen mit müvelnek a filmekkel...

ÁÁhh,jól kibaszok velük nem is nézem...
  • RelakSfromhome
    Hopp, kivágták, mikor áttolja a kést a kezén...
  • RelakSfromhome
    Ha az a hülye csimpánz itt nem kezd el ugrálni, akkor a labda kosárbaérkezése után nem kellett volna vágni :\
  • Alien!
    nekem a film is....
  • RelakSfromhome
    Hmm... Kimaradt, amikor a dögök nekilátnak a szajrénak?
  • RelakSfromhome
    Ez a szinkron egyenesen FÁJ!!!
  • Glpetyus
    ja:D
  • RelakSfromhome
    Ezt az idétlen szinkront a Betty kapitányánál :D
  • RelakSfromhome
    Majd grebbeljem?
    CSak mert rögtön az elején va egy ... khrmmm... alien :D
  • Seth
    20 perces film lesz?
    :)
  • fm
    semmit,csak az alieneket ;)
  • Glpetyus
    na kiváncsi vagyok,mit vágnak ki az ALIEN-ből...
  • Seth
    Azt a poént kifejthetnéd bővebben
  • RelakSfromhome
    Kezdődik, és sajna a moziverzió, nem az extra. Utóbbinak van egy korrekt poén is az elején, meg egykét jó dologgal meg van bolondítva :)
  • PetruZ
    A HF4-et néztem én is és emlékeim szerint semmi nem hiányzott belőle, még a nagytotál fojtogatás is benne volt.
  • RelakSfromhome
  • Seth
    Nahát...mutatták a kispriccelő vért
  • Seth
    Megmajd most a Halálos Fegyver 4 vége...a múltkor az is megvolt vágva
  • RelakSfromhome
    Na AZT végignézem, DIREKT :D
  • Seth
    Holnap Alien4 !!!!!!!!!!!!!!
  • Seth
    Erre én is kiváncsi voltam
    Pedig úgy emlékszek hogy amikor először volt akkor ki volt vágva. Mondjuk akkor 19:00-kor kezdődött asszem
  • RelakSfromhome
    GYERTEK, JELENTSÜK FEL AZ RTL KLUBOT!!! :DS:D:D

A SPEED-ben bennemaradt, amikor a rosszfiúnak leesett a feje :D
  • RelakS
    Mármint a szinkronsáv sok apró darabból áll. Vagy csak ott, ahol nincs duma, ott pause van? :7
  • winnie
    Nademármost ha valamit szinkronra kapnak, akkor ne nyiszáljanak már ki belőle! Ilyen látványosan semmiképp!
    Az meg, hogy ha ráteszik az eredeti szinkront, akkor ugrások lehetnek, baromira nagy blődség.

nem így értettem. ha van egy eredeti szinkronos verziód és egy tvcut-od, akkor az eredeti magyar szinkron, ami rá akarsz húzni hosszabb, mint a tévécut, amire rá akarod húzni. ilyenkor kell hangmérnökileg bűvészkedni.

és nem egyetlen hanganyag az egész.

igazából ezt értettem:) nem egyetlen, persze. 2 sáv van. a (színész)hang sávja, amire felteszik a mygar hangot, valamint a nemzetközi hangsáv, amin a zörejek stb. vannak.

• RelakSfromhome
    Nademármost ha valamit szinkronra kapnak, akkor ne nyiszáljanak már ki belőle! Ilyen látványosan semmiképp!
    Az meg, hogy ha ráteszik az eredeti szinkront, akkor ugrások lehetnek, baromira nagy blődség. A Csillagkapu alatt (meg még talán máshol is) megfigyeltem, hogy amikor a szinészek beszélnek, sokkal nagyobb az alapzaj, máskor meg, amikor csak az eredeti hang van, akkor kisebb, ergo egy csomó szünet van a szinkronsávban, és nem egyetlen hanganyag az egész. Nameg, meddig tart a szinkronsáv üres részéből kinyisszantani a megfelelő darabot? ... a kérdéses jelenettel együtt, ha már a zenesávot úgyis nagyívből leszarják?

Hosszú ez, és szvsz egyikünk sem ért hozzá, feltéve, hogy nem az egyik tv stúdiójában dolgozik...
  • PetruZ
    Igen, az, elírtam, késő van már. :)
  • winnie
    any given sunday - lehet, hogy az is hasonló lehetett, mivel utána jött a hírműsor, ahol volt élő interjúalany (lehet, hogy sietett), de ezt persze nem tudom bizonyítani, csak találgatni lehet. de nem erre gondoltam:)
  • PetruZ
    Az "All Given Sunday"-ról lenne szó? Hát, az ritka nagy szemétség volt. Levágni egy film csattanóját... bár, ha jól emlékszem, azt a "kukacosék" követték el.
  • winnie
    _semmilyen_ vágás nem jogos. elvileg. ha akarnak, akkor viszont lehet, hogy előbányásznak valami papírt.
  • winnie
    ebben ugyancsak igazad van, de. a hang nem a tévék reszortja, hanem a szinkronstúdióké - és, ha tévécut van, és megpróbálják a tévécut-ra az eredeti szinkront ráilleszteni, akkor bizony nagy ugrások is lehetnek. a másik, hogy ha újraszinkron van, akkor ugye csak a színészek sávját szinkronizálják - a nemzetközi hangot készen kapják a stúdiók és bizony ebben a nki hangba belemaszatolhat egy kevésbé jól illesztett szinkron (nki hang: zörejek, zene és a külföldi gazda által tévesen odasorolt (ennyit az igényességről...) sóhajok, verekedési zajok, sikolyok)
  • fm
    de ezt jogosan vághatják?
  • winnie
    ez előfordulhat. olyan esetről biztosan tudok, hogy azért vágtak le a film végéből, hogy az élő adásra oda tudjanak kapcsolni (ez a vágás annyiból állt, hogy a 'vezérlőben' azt mondták, hogy innentől végrekredit és reklám - az durva volt...) - ilyen alapon minden előfordulhat, de ha valaki megnézi a pl. freddy 1-et az rtl-en, az egyazegyben az a tvcut volt, ami németo.-ban is lement. érdemes csekkolni a haotdik érzék német verzióját.