NASCAR

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gordon 24
Tudom de az utóbbi idõben nem volt, és igy volt rendjén!

Downhill!!

Volt már külföldi a Cup-ban, sõt nyert is versenyt.

Hány versenyt láttál idén?

ChevyG work
az amcsik eddig tudták h mi AZ AUTÓ VERSENY

ez a 2007es év úgy érzem a lejtõ kezdete

a NASCAR maradjon meg ami volt, ne legyen sose "IASCAR"

P133@167Mhz, 16Mb EDO RAM, S3 4 Mb TRIO, 230W, 24x CD-ROM, 4,3Gb Quantum HDD Nascar->NASCAR!!! súlyból elvenni NEM LEHET!

gordon 24
De éán azért nézem mert ilyen! Ha egy Eu- szintû szar lesz belõle nem fogom nézni ezt most megmondom. Azért nézem a NASCARt mert eléegem van ezekbõl a szar europai versenyekbõl. Azért tetszik a V8 ausztráliába és NASCAR amerikába mert nincs benne ez a sok baromság mint az eu-s versenysorozatokban.

Downhill!!

gordon 24
Azért mert a mostani helyzetben A cup csak amerikai területeken bonyolit futamokat. Montoyán kívül nem volt eddig más nemzetiségû ürge benne. Én most huznám meg a határt!!

Downhill!!

ChevyG work
én sem örülök pár dolognak:
cot
canada
montoya
toyota

és vissza NORTH CAROLINA-t!!!!

P133@167Mhz, 16Mb EDO RAM, S3 4 Mb TRIO, 230W, 24x CD-ROM, 4,3Gb Quantum HDD Nascar->NASCAR!!! súlyból elvenni NEM LEHET!

robotnyk
Lórinál a pont, eleve vicces, hogy Magyarországról véded és félted a NASCAR identitását.
gordon 24
Gordon 100%-ig amerikai csákó. Szóval õ rá nem vonatkoznak ezek a dolgok.

Downhill!!

És a profi sportban mi nem szól a pénznek? A sikerességet csak abban mérik,szerinted Mark Martin miért jott az ASA-ból a NASCAR-ba és miért ment oda,eggyáltalán miért kezdett versenyezni azért amiért Montoya,azért ment a CART-ba,az Indy 500-ra,az F1-be és ide is,az álom dumák csak maszlag vagyis félig ugyanis mindenkinek elsosorban a pénz az álma,lásd Dale Jr. rá nem lehet mondani hogy idegen aki csak idejott mert jól megy és mégis mirol szól az o torténete?
Ez is egy szórakoztató ipar mint az NFL,F1 meg sok más és az hogy sikeres nem feltétlenul jelenti azt hogy nekem érdekes,ez egyéni megitélés de tulajdonképpen errol a folyamatról mi magunk tehetunk,gordon24 azzal hogy érdeklodést mutat maga is segítti azt a folyamatot amit kritizál,és te is,amikor megemlítem hogy létezik kevésbé sikeres széria ahol nincsenek a pénzes emberek meg csak mosolyogtok hogy ááá kit érdekel hiszen ott nincs XY akinek mellesleg vastag pénztárcája is van 😄
A lényeg hogy ha megnézek egy versenyt jól szórakozzak,a tobbi mellékes,nem befolyásol hogy mennyien ulnek alelátókon a TV-k elott hogy mennyit keresnek a versenyzok,ki volt a nagyapja és mi az álma hogy a széria tuljnak mekkora a bankszámlája.......

ChevyG work
állandóan elámítasz, hogy ILYEN nézetekel hogy lehecc Gordon fan😄😄 (és
nem redneck)

de mindenesetre osztom a véleményed, persze nem azt ami gordont illeti😊

Tihy
"...hízelgo rájuk nézve hogy ennyire megnott az érdeklodés iránta..."

azért ne legyünk naivak, ez alapvetõen a pénznek szól
sajnos tök egyszerû a képlet: több pénz -> nagyobb üzlet -> érdekel mindenkit

Let\'s Go Racin\' Boys!!!

Értem, mire gondolsz, csak azt nem értem, miért pont a mostani állapotot szeretnéd megtartani? Az aszfalton versenyzés, a TV-s közvetítések, az RP bevezetése és a többi mind-mind lázártak egy-egy korszakot és egy új kezdetét jelentették. Miért pont itt húznánk meg a határt?

Gondoltam 😊

A NASCAR se azért volt eddig ilyen "zárt" mert le voltak tiltva a kulfoldiek hanem egyszeruen nem jutottak oda meg nem is érdeklodtek annyira,ez tulajdonképpen hízelgo rájuk nézve hogy ennyire megnott az érdeklodés iránta és hát autóversenyzok az egész világon vannak,gondoljunk bele hogy milyen lehet egy Montoya-nak akit ha kedveleunk ha nem mégis csak egy nemzetkozileg ismert sztár és akkor idejon a világ tobbi részén nem nagyon értékelt szériába és kuzd a ROTY címért egy ismeretlen David Ragan-al akirol talán ha itt kérdezném se nagyon tudnák hogy tavaly hol versenyzett....azért ez elismerést érdemel hogy ilyet bevállalt 😊

robotnyk
nincs. ritka persze, hiszen elég fiatal kortól nyomni kell, hogy bekerüljenek, és mondjuk hiába tanul usa egyetemen mondjuk egy magyar, addigra az amerikai gyerek már 8-10 éve játszik.
De nincs tiltva hogy kulfoldi játszahasson tehát bármelyik csapat szerzodtethet?

robotnyk
jaja, olyan van
Jaa,akkor olyan lehetett aki az európai bajnokságban játszott de az is amerikai?

robotnyk
nincs, de más okokból nincs. amennyire én tudom ugye, importáltak egy játékot európából, jól átalakították, majd exportálták oda, ahonnan az alapokat vették 😊
ez utóbbi annyira friss, hogy nincs értelme amerikán kívülieket alkalmazni, de majd talán az az idõ is eljön egyszer.
Te otthon vagy az NFL-be,jól tudom hogy ott is van kulfoldi (európai) játékos pedig ha valami akorr az amcsi.

robotnyk
ez olyan nonszensz, mintha azt mondanád, hogy a focit csak angliában játszhatnák angol játékosok.
Aha,értem én is így gondolom 😊)

Semmi sem tart orokké.....de mondom ha te olyan régi stilusu hangulatot vagy mit szeretnél nézzél olyat,a fejlodést nem tudod megállítani,a számodra megfelelo 5-10 évvel ezelotti helyzet is így jott létre 😊

gordon 24
Hogyne tudnék: Wtcc, Btcc, DTM(persze ezeknek semmi köze hozzá)

De a lényeg a lényeg. A NSACAR az NASCAR és ez oda való ahonan származik.

Downhill!!

Kanada CASCAR ami idén már NASCAR lett 😊

robotnyk
blabla...
gordon 24
Ez igaz! Csak tudod én ezt nem igy látam. Nekem ezek a nagy dolgok nem tetszenek.
Ott volt a romai birodalom egy ideg nõt nõt erõs volt és igy tovább. de eljött egy pont amikor nem tudták tartani és szétesett. Ott volt a szovjetunio nõt nõt szétesett. Itt van az Eu. Már most egy szar.
Na most érted mire gondolok? Eljön az az idõ amikor ezt a hatalmas maszlagot nem fogják tudni tartani és szétesik. Most persze ez ilyen hülye találgatás, meg semmi alapja. Csak tudod én egy maradi fasz vagyok. Nekem a régi jól bevált dolgok a szimpatikusak. Nem szeretem az ujításokat. Szeretném ha ilyen maradna. Nem szeretném ha mindenki szeretné. Nem szeretném ha ennél népszerübb lenne. Mivel ha ez bekovetkezik nagyon arról fogy szólni mint amirõl az f1 szól.
Érted mire gondolok?

Downhill!!

Bárcsak becsukhatnám de sajnos nekem esélyem sincs csalni a NASCAR-ba 😊)

robotnyk
a lényeg az, hogy stock carokról van szó. biztos nem tudsz mondani más versenyformát, ami nem amerikai, de zárt "széria" autókkal mennek?
A három nem USA szuletésu aki gyozni is tudott:
1. 1969. Mario Andretti
2. 1974. Earl Ross (kanadai)
3. 2007. Juan Pablo Montoya

69 és 74 azért nem ma volt hanem a kokemény déli idoszakba,de tényleg már kitárgyaltuk ezt és tudom hogy ez valójába miért zavar ennyire,de hát ez van,ajánlom a USAR-t az igazi "déli" amcsi és van egy Gordon is aki ráadásul bajnok volt 😊)

Eleinte a többi sportot sem ûzték több országban, mindegyiknek megvan a szülõhazája, de ahhoz, hogy ismert és elismert legyen sárgolyószerte, ki kell nyitnia a kapuit. Így lesz a jégkorongból NHL, a baseballból MLB és a kosárlabdából NBA. A NASCAR fiatal sport ezekhez képest és a jövõje, mint a többinek, abban rejlik, hogy megnyitja a kapuit és kisebb szériákat indít más kontinenseken. Ez egy természetes folyamat.

gordon 24
NASCAR igen!! Miért van máshol is? én errõl nem tudok.
Persze a rövidítésen lehet lovagolni. Én is tudom mit jelent. De ilyen szabályokkal ilyen autókkal hol versenyeznek még? Szerintem még egy országot nem tudsz mondani.

Downhill!!

robotnyk
majd ha betetted õket, belülrõl csukd be az ajtót.
robotnyk
ja, szóval stock car racing csak amerikában van?
Igaz de kb. 10 ezer regisztrált versenyzoje van a NASCAR-nak....

Indiánokat a kormány mogé 😊)

gordon 24
Ez igaz. De nem ezekrõl a sportokról van szó. Ezeket más országokban is üzik használják. NASCAR csak ott van és ott is kell maradnia!!!

Azon kívül az igaz hogy amerikát a bevándorlók tették azzá ami, mert nem indiánok versenyeznek a NASCARban. De attól õk az amerikaiak.

Downhill!!

gordon 24
Nem kell😄 de a top versenyzõk mennének.
Stewart Dale Jr Johnson Gordon stb. Szóval azért kicsit kevesebben lenének.

Downhill!!

Naaa azért nincsenek olyan sokan megbuntetve súlyos szabálysértésért,soroljam idén kiket tennék a vagonba? 😄

Értettem. Indítványozzuk, hogy toloncolják vissza az összes NBA, NHL és MLB játékost a hazájába. :-)

Ezek a sportok a szabályrendszereik miatt amerikaiak, Amerikát pedig a bevándorlók tették azzá, ami.

gordon 24
😄 akkor nagy baj lenne😄 Mert szinte senki nem indulhatna. Vagy gyártani kéne havas gumikat 😄

Downhill!!

gordon 24
Nem én. Szerintem õ sem való oda. Nekem az a véleményem hogy ez a sport amerikai. Ezért 100%-ig annak kell lennie, ha el europaiasodik vagy túl nyitott lesz elveszti szépségét. Ezt nem szeretném ,de ezen annyit vitatkoztunk már. Szerintem ennek a sportnak nem szabad Kanadába mexicóba európába sehova sem mennie. Nem szabad europaiakat bevenni, nem szabad a japokat senkit. Ez a sport amerikai annak is kell maradnia és kész.

Downhill!!

...tehát egy nem amcsi nyert,és valószinuleg elobb utobb egy nem amcsi autó is nyerni fog a Cup-ba 😊)

Ha rajtam múlna akkor a csalókat orokre eltiltanám esetleg egy szibériai munkatáborral megfejelve,áá inkább nem folytatom 😄D

Drukkoltál Makai Gyurinak, amikor versenyzett USA-ban?

Na látod,tehát Montoya nyert egy NASCAR Nextel cup versenyt 😊)

gordon 24
Ha rajtam mulna amcsin kívül senki nem indulna igy a tegnapi történet nem következett volna be. Amcsi autó amcsi söfor.. Ennyi.
De persze nem én igazgatom az NR-t Sajnos😄

Downhill!!

ChevyG
ha rajtam mulna... szóval hagyjuk😄
Ezt Montoya is tudja mert nem gyozi hangoztatni de attól még nyert egy Cup versenyt,Robby Gordon már évek óta hasonló cipoben jár de attól még pont olyan versenyzo mint a tobbi,nekik ez megy van akinek az RP-k van akinek a short track,van akinek minden......egyébként ha rajtam múlna biztos nem lenne road verseny de sajnos nem én vagyok France 😄

Riverside is csak egy road volt?

Természetesen az oválról szól a NASCAR.

ChevyG
ez ROAD volt. nem számít, mindegy mit magyarázunk bele. ez csak ROAD volt