NASCAR
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
lenne egy õrült kérdésem 😊
Ha a nascar autókat összeeresztenék a V8-al..melyik jönne ki gyõztesen? Mennének oválon és road pályán a megfelelõ beállításokkal a súlyt/tömeget egálra hoznák ki.
Holden adatai
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
1996.Suzuka.
1997. Suzuka.
1998.Motegi.
Jeff Burton Bruce Lee festése sem lehetett csúnya. Az 1998-ban Motegiben láthatták elõször együtt Juniort és Earnhardtot a NASCAR-ban versenyezni.
Earnhardt a verseny elõtti edzést követõen: "Izgalmas dolog elõször versenyezni Junior ellen. Elég jól mentem az edzésen. Nem nyomtam neki teljesen, le tudtam volna elõzni, de azt akartam, hogy jobb legyen ma nálam és olyasmire gondoljon, hogy van esélye az öreg ember ellen."
Earnhardt sandbaggingelt a saját fiának egyet egy bemutató verseny edzésén. :-)
Edzéseredmény.
P133@167Mhz, 16Mb EDO RAM, S3 4 Mb TRIO, 230W, 24x CD-ROM, 4,3Gb Quantum HDD Nascar->NASCAR!!! súlyból elvenni NEM LEHET!
P133@167Mhz, 16Mb EDO RAM, S3 4 Mb TRIO, 230W, 24x CD-ROM, 4,3Gb Quantum HDD Nascar->NASCAR!!! súlyból elvenni NEM LEHET!
1997-ben pedig itt használt elõször a Goodyear esõgumikat a NASCAR-ban.
Na, szóval itt ismerkedett meg Fukuyama Earnhardttal és ígérte meg neki, hogy elindul majd Cup versenyen az USA-ban, mert nagyon megtetszett neki a NASCAR. 2001-ben Earnhardt meghalt és Fukuyama ígérete szerint átment Amerikába és négy versenyre kvalifikálta is magát.
Még videóm is van 1996-ról, azt hiszem. "Suzuka NASCAR Thunder 100". Rusty Wallace nyert, Earnhardt lett a második, 1.192 másodperccel lemaradva.
Az 1997-es indulók :
1 1 Lance Hooper R&L Carriers Pont
2 2 Rusty Wallace Miller Lite Ford
3 3 Dale Earnhardt ACDelco Chev
4 4 Bobby Hamilton Kodak Film Chev
5 5 Jack Sprague Rain X Chev
6 6 Mark Martin Valvoline Ford
7 7 Geoff Bodine QVC Ford
8 9 Bill Sedgwick ADL Chev
9 14 Jeff Davis Ultra Shield Products Ford
10 21 Michael Waltrip CITGO Ford
11 23 Hideo Fukuyama Million Car Ford
12 24 Ricky Craven Budweiser/DuPont Chev
13 28 Kenny Irwin Caltex/Texaco Havoline Ford
14 29 Kazuteru Wakida Gunblaster Chev
15 31 Mike Skinner Snap-On Chev
16 37 Larry Gunselman Lucas Oil Products Ford
17 38 Butch Gilliland Stroppe Motorsports Ford
18 42 Wally Dallenbach Universal Studio Chev
19 45 Ron Hornaday Xtreme-J Chev
20 61 Rick Carelli ReMax International Chev
21 67 Scott Gaylord SMS Motorsports Inc Chev
22 72 Kenny Wallace EA Sports Chev
23 74 Randy LaJoie FINA Chev
24 96 David Green Caterpillar Chev
25 98 Kevin Culver Whole Sale Truck Parts Inc Chev
26 01 Keiichi Tsuchiya Hot Version Ford
27 02 Akihiko Nakaya Mooneyes Ford
28 07 Sean Woodside Cinema Vehicles Pont
29 08 John Kinder PowerBase Motorsports Chev
30 09 Jim Richards Pyroil Pont
Fukuyamáék még a két nemzet zászlaját is kitették az autóra 2002-ben.
És helyettük a pilóták választanak helyettest? vagy Hendrick jelöl ki?:S
The only speedometer is in your head.
Továbbá 100.000 dolláros pénzbüntetéssel is súlytották õket, valamint a csapat fõnökeiket augusztus 15-ig eltiltották a versenyektõl.
Ez alapján az alábbi versenyzõk értek pontot Pocono-ban:
1.J.Gordon - 1 pont
2.Newman - 15 pont
3.Truex - 12 pont
4.Mears - 27 pont
5.Stewart - 7 pont
6.Hamlin - 4 pont
7.Martin - 11 pont
8.Ky.Busch - 10 pont
9.Kenseth - 3 pont
10.Bowyer - 8 pont
de majd szépen elolvassuk😛
Tehát a visszanézel 20 évvel ezelottre azt látod hogy most tobb a nézo nagyobb a csillogás a bulvár az auto kulalakja változott,Lucky Dog meg Chase van,a csapatok profizmusa nott de úgy igazából nem változott semmit csak új csomagolásban van.
Persze ez nem jelenti azt hogy a jovoben nem ronthatják el de az eddigi tények nem erre utalnak,a régi szép idokbe egyébként volt egy Petty aki 200 versenyt nyert meg,én azt mondom hogy a legnagyobb baja a NASCAR-nak az hogy nagyon elkényeztette a szurkolókat,ha itt valaki nyer 2 másodpercel az már katasztrófa uncsi bazi nagy kulombség míg máshol ekkora kulombségnél a ejakulál a sivatagi gépjármuvezeto hogy micsoda fantasztikus izgalom van annak ellenére hogy a rajtól nem is elozték meg egymást 😊)
Egyértelmü hogy szeretném ha Gordon bajnok legyen, mivel vagy 6 éve neki és csapatának szurkolok. Ha a seria annyira nem is tetszik mint 6 éve attól aki idáig a kedvenc volt ezután is az marad.
Nem tudom mit kéne irnom még. Szerintem van abban valami amit irok persze abban is amit ti. És ezzel nincs is gond. Sajnos én végog néztem egy ilyen nagy fejlõdést már és elég negatív tapasztalataim vannak. Nem szeretném ha ezek a dolgok itt is megvalósulnának!
Downhill!!
De igazából ez csak hab a tortán, ami nekem a bajom azt csak tetézi montoya. Az alap próblémákat meg én igy látom. Persze mindannyiunk érdeke az hogy ne legyen igazam! Nem is szeretném ha az lenne. Csak olyan emberekkel jó errõl beszélni akik értik és tujdák mirõl szól ez a sport! Szóval én ezeket a vitákat nem negatív élményként élem meg. Mindenkinek más a véleménye ezt tisteletben tartom. Nagyon remélem hogy a ti verziótok a jövõröl lesz a befutó.
Downhill!!
tipp:
Lenox Industrial Tools 300 - New Hampshire International Speedway
Kyle Busch
Ryan Newman
Dale Earnhardt, Jr.
Kurt Busch
Martin Truex Jr.
Ha az Indy Car is egy kézben lett volna akkor nem szakad szét és simán fejlodhetett volna,a sprint car szériák is szétszakadtak pedig nagyon nem voltak a NASCAR szintjén tehát az nem attól fugg,sott a stock car szériák nagyon is megvannak egymással,el tudnál te képzelni egy IRL meg CC kozos versenyhétvégét?
Hát ez nem egészen így van,nem az újítással van gond hanem azzal hogy mit újítunk,mivel nehezebb setup lett és ezzel romlott a versenyek szinvonala sok ember elfordult tole,kérdezem Montoya-tól romlott a versenyek szinvonala,nem o csak egy esztétikai probléma eggyeseknek mint a HNR-be az felujított pályák,van akinek számítt van akinek nem de az nem befolyásolja a versenyek szinvonalát vagyis a szórakozásunkat.
Komolyan gondoljátok hogy ebbol egy nacionalista szériát kellene csinálni? A megalkotói ilyen feltételekkel hozták létre semmi változást engedményt nem tettek Montoya vagy Toyota miatt,a vasárnapi verseny csak azért szar mert Montoya nem amcsi,nektek csak ennyit jelent ez a egész?
Tudjátok az itt a baj hogy nektek szimpatikus Montoya amit igazábol nem értek miért de ez most mind1. Ezért ha olyanok mint én vagy Chevyg a nem tetszéset fejezi ki Montoya és a hasonszörû külföldi versenyzõk érkezésével kapcsolatban egybõl nekünk estek. Engem nem zavar félre ne értds. Csak az a baj hogy nézet beli különbségekrõl van szó, amit akorsem fogunk tudni megbeszélni ha napokat vitatkozunk rajta.
Szerintem a NASCAR tavaly elindult egy nagyon de nagyon rossz uton ami nekem és rjatam sok ezer embernek nem tetszik. Szerintem ha igy folytatódik egy olyan verseny sorozat fog kialakulni belõle ami teljes elveszti azt ami. Az europiak Road versenyzést részesítik elönyben. Ha nekik kedvezni akarnak abból kell többet csinálni. Nézétek meg a Busc seriát. Eddig egy road versenyük volt mostantól 2 lesz. Ha Nextelt is átviszik montrealba nekik 3db. Ami egy rakás .... Ez az egyik
Nézétek meg az indycart. Milyen fasza sorozat volt. De mivel ott is beleszolt ez a nagy fejlõdés szétszakadt.
Lett belüle egy unalmas sport a Champ car és lett belõle egy viszonylag jó de kis nézetségü IRL. Mennyivel jobban jártak volna ha marad egy nagy nézetségû sokak álltal kedvelt Indycar. És még sorolhatnám.
Szóval én nekem nagyon de nagyon nem tetszik ez a fajta ujjitás. Szerintem ezze tönkre teszik a NASCART. Mint ahogy ez a marha sok ujjitás tönkre tette a HNR-t is. Érdekes modon ott Lori is egyet ért ezekben a dolgokban hogy az ujjitás nem tett jót neki. Én ugyanb ezt érzem itt is. Persze itt csak a kezdeteket!
Downhill!!
Let\'s Go Racin\' Boys!!!