NASCAR

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jeff Gordon
igen,de ezt szellemileg nem tudják felfogni a mi újságiróink...
amúgy én már az NS cikkét várom,sztem ök lesznek a legjobbak majd ami a fogalmazást illeti.

egyébként grat Montoyának

The only speedometer is in your head.

gordon 24
😄 ebbõl megint az látszik hogy fullra nem értenek a NASCAR-hoz. Mi az hogy kiábrándító 34-dik hely? Onnan simán nyerhet akárki. Ez nem a vonatozos f1. Itt verseny van. Itt az emberek elõznek meg ilyesmi. Tehát ez egy autóverseny, nem egy ......

Downhill!!

Megtisztelõ. :-)

gordon 24
Hát gratula neki. Sajnálom ugyan, de hát megy neki a road. Ez van.

Downhill!!

http://formula.hu/?lap=cikk&id=13224

Siess,már várnak 😄DD

Hát aki még most is ilyenek ír azzal kár foglakozni 😄D

Oszintén bevallva engem nem lepett meg Montoya teljesítménye sott azt hittem jobb lesz és esetleg izomból ott tud lenni,valójában úgy a 10 hely kornyékén volt,persze azt is figyelembe kell venni hogy elosszor járt a pályán de aki látta a versenyt annak világosan látszott hogy ez nem Mexiko.....

Ja, és alig várom a magyar cikkeket és hozzászólásokat, hogy Montoya mennyire lealázta a NASCAR-osokat. :-) Én ott leszek.

Csak ismételni tudom magam :

Õszintén mondom, nem vártam még top5-öt sem Montoyától. Ebbõl is látszik, hogy nem ismerem a képességeit roadon, bár a 24 órás daytonai és a mexikói Busch verseny jól mutatja, hogy a legjobbak közé tartozik. Nekem annyira ismeretlen az F1 és az open-wheel, mint sokaknak itt az oválpályás stock car.

JPM-et a tegnapi versenyre a fogadóirodák a második legesélyesebbnek tartották, Jeff Gordon (õk cseréltek 2003-ban autót, ha emlékeztek még) után, de az Õ autója nem ment át az elsõ edzést követõ ellenõrzésen és a végére sorolták be. Montoya ezzel a gyõzelmével még egy lépcsõfokot ugorhatott felfelé a NASCAR-ban, mert a Busch road után megvan neki egy Cup road is. Még lesz idén két road a Buschban (Montreal és Watkins Glen), valamint egy a Cup-ban is (Watkins Glen). A következõ állomás egy egymérföld feletti oválgyõzelem lenne neki a Busch szériában.

Ez az elsõ hely viszont egy picit másképp is világítja meg a dolgokat. Elõször is látható, hogy a #42-es Cup autó és csapat versenyképes, mind erõben, mind taktikában. Mostantól már nem fogható erre a dolog. Másodszor pedig azt mutatta meg ez a gyõzelem, hogy egy európai stílusú road versenyzõnek az oválpálya nem egyszerû. Ezzel válaszolnék is arra a kérdésre, hogy mi a jó az oválban, mit szeretnek rajta? Hát, ezt. Ott tudják, hogy ez nem körbe-körbe padlógázzal, hanem igen is nehéz ott tartani a kis tapadású autókat, azzal a sebességgel, másik hasonló erejû 42 ellenfél között.

A Busch és a Cup széria tudtommal nem tervez a jelenlegi ötnél több road versenyt, hiszen ennek a sportnak a történelme az oválról szól. Road course-ok inkább majd a NASCAR külföldi szériáiban lesznek (Speedcar, ASCE). Pár napja például Bahrain jelentkezett be, hogy szeretne NASCAR versenyt rendezni és mások is ott állnak a sorban.

Gratulálok Montoyának, kellett ez neki, a NASCAR-nak és a spanyolajkú szurkolóknak is. Az idei, eddigi 16 verseny alatt Montoya volt a harmadik új gyõztes a Cup-ban, Truex és Mears után. A kolumbiai a NASCAR Cup történelem harmadik külföldi versenyzõje, aki képes volt a gyõzelemre - több mint 55 év alatt.

TheDreamingTree
Hehe, mi a szösz...jó látom, ki nyert?? 😊 Gratula neki!

Na,mi ez csendélet,senki nem orul annak hogy egy Avenger nyerte a COT versenyt,hogy idén már 3 új gyoztes van? <#smile>

ChevyG
én is remélem<#vigyor2><#mf1><#vigyor3>

-Osztagvezető hívja Baker csoportot:Rambo,Messner,Ortega,Coletta,Jorgensen,Danforth,Berry,Krakauer. Válaszolj.Trautman ezredes beszél.Szólalj meg,Johnny! -Mind meghaltak,uram. -Rambo.Jól vagy?

gordon 24
😄 Na ez komoly bünti lenne😄 Szerintem ez lenne sz utsó hogy próbálkoznak valamivel..

Ezt a nem tudtuk meddig lehet állitani dolgot tudod ki hiszi el Hendricknek. Próbáltak csalni egy kicsit, hát nem jött be.. Remélem azért nem sok pontra büntetik õket.

Downhill!!

Mindenkit felfuggesztenek az idei szezonra,a versenyzok viszont mehetnek de csak a Morgan Shepherd Racing által felkészített autókkal 😄D

gordon 24
Gondolod kapnak még valamit? Mire számithatnak? Pont levonás? Dollár ezrek elkobzása?😄

Downhill!!

Infineon tipp:

Tony Stewart
Robby Gordon
Boris Said
Kurt Busch
Greg Biffle

Fel fognak 😊)

Buntetések jovo héten...

Jah, és mázlijuk, hogy nem minõsítették az esetet valami dúrva szabálytalanságnak. De hát õk nem is azok, akik erre rá lennének szorulva....

-Osztagvezető hívja Baker csoportot:Rambo,Messner,Ortega,Coletta,Jorgensen,Danforth,Berry,Krakauer. Válaszolj.Trautman ezredes beszél.Szólalj meg,Johnny! -Mind meghaltak,uram. -Rambo.Jól vagy?

A többiek nem kértek az extra leszorítóerõbõl! <#vigyor3> Egyébként elfogolatlanul is azt mondanám, hogy ezen a pályán a sárgáknak köszönhetõen simán felérhetnek az élbolyba....

TheDreamingTree
Kadey = Kasey 😊

TheDreamingTree
Infineon Raceway

Dale Junior
Jeff Gordon
Tony Stewart
Jimmie Johnson
Kadey Kahne

Érdeks Hendrick azt nyilakozta hogy tobb leszorítóerot akartak elérni de félreértették hogy meddig mehetnek el,na most én úgy emlékszem 4 csapata van.....<#eplus2>

Aham, thx.

Köszi, ezt eddig nem ismertem. <#vigyor3>

Grand-Am versenyen van.

Jeff Gordon
szabálytalan elsö légterelöelem miatt,Hendrick motorsport topicban leirtam😊 ha érdekel nézz be😊katt

Miért nem lett ideje Gordonnak és Johnshonnak az idõmérõn? Valami mûszaki gondjuk volt? (motorcsere pl.)

sry nem tudtam
akkor + Bobby Labonte

a futam mikor kezdõdik magyar idõ szerint?

GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!

És mi a helyzet Pruettel? Õ talán annyira megharagudott Montoyára, hogy nem hajlandó már vele ugyanazon versenyen sem elindulni? <#vigyor3>

Martin nem indul a mai versenyen.

Jeff Gordon
Infineon

R.Gordon
Kahne
Said
Biffle
Ku Busch

Infineon tipp :

R.Gordon, Montoya, B.Labonte, McMurray és Kahne.

Infineon

Mark Martin
Elliott Sadler
Tony Stewart
Jimmie Johnson
Carl Edwards

GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!

ChevyG
Boris Said
Bill Elliott
Dale Earnhardt Jr.
Robby Gordon
Jamie McMurray
gordon 24
Infineon:

R.Gordon
B. Said
Dale Jr.
E.Sadler
B.Elliott

Downhill!!

Infineon-i tippjeim:

R. Gordon
B. Said
T. Stewart
T. Labonte
J. McMurray

Dietrich
Toyota/Save Mart 350 | Infineon Raceway

Clint Bowyer
Bill Elliott
Boris Said
Jamie McMurray
Sterling Marlin

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Igen sokan nézik és ez "úrisport" amit nyugaton nagyon sokan megengedhetnek maguknak tehát ami a lényeg hogy nagyon fizetoképes a kozonség,pl. 1 golfnézo tobbet hozhat a konyhára egy szpozornak mint 10 NFL és mondjuk Woods nem sort hanem svájci órát reklámoz amibol ha eggyet megvesznek tobb haszon mint 1000 láda sor.....meg ez olyan dolog is mint az F1-be volt Sumi,egyedul vagy egy szuk réteg van a toppon akik korul forog minden nagyon jól keresnek a tobbiek meg csak alig vagy maguk fizetnek hogy szerepelhessenek és a kutya nem kiváncsi rájuk,a NASCAR-ban ez jobban szétosztódik,itt még az is keres és népszeru aki nem tudja magát kvalifikálni.

Értem én, hogy villanymotor, de mi hajtja?

A pénzdíjak is milliós nagyságrend. Mitõl? Ekkora nézõközönsége van a tévében egy golfversenynek? Azt sem hinném, hogy millió sznob játszaná. Bár egy terméket se tudok mondani, hogy milyen szponzorok vannak. Egy Budot vagy egy Pepsit az egész világon ismernek. Na mindegy, nem értem.
Az NFL-t értem, hiszen sokan nézik órákon át az óriási reklámtáblákat. De egy golf...
Azt olvastam hogy várakozáson felul fogynak a jegyek de lehet hogy ez is csak marketing fogás,azt nem tudhatjuk hogy mi az a nézoszám amivel elégedettek lennének de minél tobb annál jobb a szervezonek,ami visoznt a versenyzoket illeti nemhiszem hogy térdenálva kell konyorogni nekik sott ha jól látom Tagliani nem is Busch hanem a kanadai szériában indul nem beszélve Tracy-rol aki ugye tavaly kijelentette hogy felhagy a NASCAR-al oszt mégis csak ment volna ha nincs szponzor gond,de még konnyen lehet hogy más csapattal esetleg elindul.

....meg ugye itt egyénekrol van szó nem a sportról,ha így lenne akkor csak NFL játékosok lennének a top 10-be.

robotnyk
sok gazdag vén sznob azt játsza, gondolom drágább termékeket lehet vele elsózni.
Csak azt tudnám, hogy a golfnak mitõl van 4-5x akkora reklámértéke, mint az autóversenynek.
Toyota/Save Mart 350 - Infineon Raceway

Boris Said
Kassey Kahne
J.P. Montoya
Bill Elliot
Ryan Newman

Dietrich
én tudom, h marketing az egész, de ennyire tartanak attól ha nincs quebeci versenyzõ a mezõnyben akkor nem mennek ki nézõk? Mert mondjuk túl sokat nem várok el a szereplésüktõl..igaz Vili már LeMansban is indult a múlt héten..

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Newtown is ott lehet. A múlt heti 24 órás versenyen közölték, hogy Villeneuve hamarosan tehet egy NASCAR-bejelentést. Úgy tûnik, hogy egy Roush Ford helyett egy Chevy lesz majd, ahová beülhet. Marketing szempontból mindenképpen jó lenne, ha tudnának alá tenni egy autót Montrealban.

Az amerikai sportolók 2006-os szponzorereje :

01.Tiger Woods $87 million
02.Phil Mickelson $40 million
03.LeBron James $24 million
04.Andre Agassi $23 million
05.Dale Earnhardt, Jr. $20 million
06.Kobe Bryant $18 million
07.Jeff Gordon $15 million
08.Shaquille O’Neal $14 million
09.Peyton Manning $11.5 million
10.Tom Brady $9 million

A Bud után a Sony sem egy lepukkant támogató.

Dietrich