17904
  • Totya000
    A történet szerint egy bevásárló központ üzletébe hoztak x millióért cuccokat USA-ból, köztük néhány NASCAR-bőrkabátot is. A bérleti díjat sajnos nem sikerült kitermelniük, így a megmaradt cuccokat elkezdték az eredeti ár töredékéért árulni. Lefényképezték a cuccokat és elkezdték mutogatni minden ismerősnek, azok meg tovább másoknak. Nekem is megmutatták őket, hogy "van pár olcsó bőrkabát". Meglepődtem, rámozdultam és elhoztak kettőt felpróbálni. A Stewart-os sajnos nagy volt rám, ezt meg mintha rám öntötték volna, így megvettem.

A másikról hamarosan kapok képet és árat e-mailben és meg tudom mutatni, hátha tetszik valakinek.
  • B Lori
    Hát itt magunk kozott amikor ovál meg road-ról van szó akkor miért ne,hivatalosan onmagába ovál pálya se létezik.
    A jelenlegi témában szerintem felesleges kiemelni hogy egy Street Course-n még nem láttam egyszer se 2 autót egymás mellett teljesíteni 1 kort míg egy Tri-oval Superspeedway-en igen :)

Egyébként ha már pontosak akarunk lenni a Street Course mellet még létezik Permanent Road Course amirol te írtál és Temporary Road Course amit szintén használnak kozlekedésre is :))
  • Dietrich
    miért tartozna?
    road az épített zárt pálya kifejezetten autó és motor versenyekre
    street pálya kifejezetten közlekedésre :)
  • B Lori
    Street pályán se láttam olyat,egyébként az is a road kategóriához tartozik :))
  • B Lori
    Bovebben?

• Dietrich
    nem tudom miért roadozol..surfers street pálya :)
  • B Lori
    Be bemehetnek de én nem pont erre gondoltam,még nem láttam legyen az bármilyen széria hogy egy roadpályán legalább 2 autó egymás mellett teljesítsen egy kort.
    De ezzel nem azt akarom mondani hogy a road eggyáltalán nem érdekel és a V8 Supercars nagyon jó rajta foleg az ilyen városi pályákon ahol szintén fal van :))

• Totya000
    Ma az ölembe pottyant egy ilyen: :-)

• Dietrich
    azért ezek is bementek egymás mellé 3-an surfersben de csak azért ennyien mert 5 fizikailag nem fér el ;)
  • B Lori
    Igen,aki road versenyt szereti annak ez csemege ezért szeretik foleg európában is a NASCAR-t ilyen pályán látni.
    Én viszont jobban szeretem ha az a 5-6 auto egymá s mellett van és ez csak oválpályán lehetséges :D
  • Dietrich
    :)))

megnéztem a V8 surfersi 3. futamát is..brutális volt az uccsó 2 kör de az egész futam:)
    moslékék gondban lennének annyi büntit kellene kiosztaniuk ami itt történt :) na jó a kanyar levágásokat itt is black flaggal (áthajtásos bünti) honorálták. na meg a pitlaneben való ütközést is ;)
    31 autóból 16 ért célba a többi DNF! :D
    de azért van vér a pucájukban..5-6 autó egymás seggében mint a nascarban csak itt nem oválon hanem a lassítókban is :)
  • B Lori
    Helyes,ba...ál ki veluk :D

V8 Martinsville-be,NASCAR Silverstone-ba,a WTCC meg Bathurst-ba,ez a jovo :D
  • gordon 24
    Jahh:D Kikészitenek agyilag:D De mind1.. csinálják csak! Akkor is nézem és kész!!
  • B Lori
    Ezek nem a te napjaid,még jó hogy a WTCC-vel nem lehet ilyen jellegu gond :D
  • gordon 24
    Na hála istennek! Egy ujjabb baromság! Hát a véleményem erről ugyan az mint NASCAR esetében! Most ahol van pont jó izgalmas és maradjon is ott!
  • Dietrich
    off

Tony Cochrane, a V8 főnök nemzetközivé akarja tenni a V8-at, és ezt a Surfers-i példa alapján a Champ Car-al karöltve tudná elképzelni. Kalkhoven és Cochrane már tárgyaltak is erről, de semmi konkrétumot nem tudni, csak annyit, hogy 2009-től indulna a buli. Azt viszont, hogy a V8 felvásárolná a Champ Car-t, Craig Gore szerint "baromság". A tervek szerint a V8 megjelenne majd CC hétvégéken a Közel-Keleten, Európában (!) és az USA-ban is.

tudom mások is szeretik rajtam kívűl a V8-at :)
  • Jeff Gordon
    nem volt rossz futam,mondjuk végét már csak liveboardon néztem,de grat a gyöztesnek,hihetetlen szoros végjáték igérkezik.

(hát reméljük,mert sajnos még nem biztos)
  • gordon 24
    Hát!!
    Ha jól gondolom már majdnem biztos hogy a két Hendrickes (Gordon, Johnson) között fog eldölni a bajnokság! Bowyer már 100 ponton felül van.. Elvileg persze még van esélye de az már sok. Nem lesz egyszerü mert viszont Gordon és Johnson között csak 53 pont van.. Hát ez meg elég karcsu különbség.. Kiderül.. Mindenesetre gratula a mai gyöztesnek! Direkt nem mondom ki az hogy aki nem látta ne tudja!

(Viszont Raikonnen a bajnok:D)
  • TheDreamingTree
    Gondolom, a verseny kezdetéig lehetett volna tippelni...ez a szombat-péntek jól összekuszált engem :) Hát így jártam :)
  • pipeppers
    Subway 500 | Martinsville Speedway

Elliott Sadler
    Kasey Kahne
    Jeff Burton
    Dale Ernhart Jr.
    Martin Truex Jr.
  • 72TSanyi
    Jah, köszi! Úgy tűnik nekem a short oválok nagyon egykapafák! Akkor legyen Martinsville. Igaz a Subway megtévesztett, azt hittem az annak a pályának a szponzora.....
  • Dougie
    Bristol?
    egy évben csak két Bristol van (és mindkettő lement már, vagy ez a 2008-as Bristol lenne?) :DDD
  • 72TSanyi
    Bristol-i tippjeim:

Ky. Busch
    J. McMurray
    D. Earnhardt Jr.
    D. Blaney
    Ku. Busch
  • Derooy
    Subway 500 tipp:

Johnny Sauter
    Kasey Kahne
    Denny Hamlin
    Jeff Burton
    Dale Earnhardt Jr.
  • Totya000
    Martinsville 500 tipp :

Riggs, McMurray, Newman, Kahne és Mears.
  • tzsoltika

Dale Earnhardt Jr.
    Jamie McMurray
    Ryan Newman
    Kasey Kahne
    Martin Truex Jr.
  • Jeff Gordon
    Subway 500 - Martinsville Speedway

truex jr
    ryan newman
    kasey kahne
    kenseth
    kyle busch
  • Dougie
    Subway 500 - Martinsville Speedway

Denny Hamlin
    Jeff Burton
    Jamie McMurray
    Dave Blaney
    Kasey Kahne
  • B Lori
    Ez az,szerintrem ebben soha nem lesz egyetértés :)
  • MrSpock
    Azért a "német fiatalember" más tészta,más szakág,más körülmények ott lehet vitatkozni:-)Ott nekem mindig is egy "brazil fiatal"marad a legenda..aki azzá is vált:-(
    Mark Martin tényleg az,nemtudott bajnok lenne,de mennyi nagy csatában ottvolt:-)Lehetett szurkolni neki,de mindig volt aki szerencsésebb volt,talán ez a jó kifejezés ide,mertnemcsak a vezetői tudáson múlik egy bajnoki cím.
    Szóval 20 évmúlva visszatérünk erre:-)
    Addig sok jó versenyt látunk még,és remélem legendássá nőnek a versenyzők is!
  • B Lori
    Izé,én azért írtam Tony-t mert nem akartam vitába szálni :D

Nekem Mark Martin a nulla bajnoki címével nagyobb legenda lesz mint Dale Sr. de ha már Jeff akkor azért inkább azt írnám a Modern era eggyik legnagyobbja mert ez "a legnagyobb" emlékeztet egy német fitalamber definíciójára.Szerintem ilyet nem is lehet konkrétan meghatározni,lehet legeredményesebb mert a számok onmagukért beszélnek de még az is vitatható a korszak és a korulmények miatt :)
  • Dietrich

Kyle Busch
    Kurt Busch
    Jeff Burton
    Elliott Sadler
    Kasey Kahne
  • MrSpock
    Persze ebben igazad van,csak szemléltettem a dolgot.Itt egyértelműen Jeff Gordon lehet(lesz)igazi legenda,bár szerintem a teljesítménye alapján már most az,csak épp még versenyez.
    Modern éra legnagyobbja,bár biztosan vitábaszállnak sokan ezzel akik nem kedvelik.
    Egyébként Martinsville-i pole az övé!Grat!
    Remélem a bajnoki címet is sikerül megszerezni!
  • B Lori
    Igen,ez olyan mint a szilveszteri musorral "a tavalyi jobb volt" :D

Ugyanakkor nem minden korszak szépul egyformán ahogyan a legendák se,persze ez kor meg egyén fuggo is de ha megérek még 20 évet egy Tony Stewart számomra soha nem lesz olyan legenda mint Mark Martin,Dale Earnhardt vagy Bobby Allison :)
  • B Lori
    De ez a feeling vagy kornyezet kategória,1982-ben a Daytona 500-on Bobby Allison 22 mp elonnyel nyert Yarborough elott,a vezeto korben még Ruttman végzett.Ennek ellenére én is szivesen nézem azokat a versenyeket mert meg volt a maga szépsége az egyéniségeivel,de ha ezeket a kornyezeti tényezoket kizárod akkor a legkissebb jóindulattal se lehet mondani hogy a verseny izgalmasabb volt.
  • MrSpock
    Majd 20 év múlva!Jeff Gordon,Jimmie Johnson,Tony Stewart..micsoda legendás versenyzők!:-)Meg Dodge Charger,Avenger,Chevy MonteCarlo,Impala,Ford Taurus,Fusion..micsoda autók.
    Idővel minden megszépül,és legendás lesz!
    Ennyit a legendákról:-)
  • gordon 24
    Sub 500

Edwards
    Dale Jr
    Newman
    Biffle
    Kenseth
  • Tihy
    Subway 500

- B. Labonte
    - R. Newman
    - D. Earnhardt Jr.
    - G. Biffle
    - K. Kahne
  • Tihy
    morál, legendák, vagány autók :)
  • Totya000
    Nekem sokáig kellene gondolkodnom azon, hogy mondani tudjak három olyan dolgot, ami miatt a 20 évvel ezelőtti versenyek jobbak lettek volna, mint a maiak.