NASCAR
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
amúgy én már az NS cikkét várom,sztem ök lesznek a legjobbak majd ami a fogalmazást illeti.
egyébként grat Montoyának
The only speedometer is in your head.
Downhill!!
Siess,már várnak 😄DD
Oszintén bevallva engem nem lepett meg Montoya teljesítménye sott azt hittem jobb lesz és esetleg izomból ott tud lenni,valójában úgy a 10 hely kornyékén volt,persze azt is figyelembe kell venni hogy elosszor járt a pályán de aki látta a versenyt annak világosan látszott hogy ez nem Mexiko.....
Õszintén mondom, nem vártam még top5-öt sem Montoyától. Ebbõl is látszik, hogy nem ismerem a képességeit roadon, bár a 24 órás daytonai és a mexikói Busch verseny jól mutatja, hogy a legjobbak közé tartozik. Nekem annyira ismeretlen az F1 és az open-wheel, mint sokaknak itt az oválpályás stock car.
JPM-et a tegnapi versenyre a fogadóirodák a második legesélyesebbnek tartották, Jeff Gordon (õk cseréltek 2003-ban autót, ha emlékeztek még) után, de az Õ autója nem ment át az elsõ edzést követõ ellenõrzésen és a végére sorolták be. Montoya ezzel a gyõzelmével még egy lépcsõfokot ugorhatott felfelé a NASCAR-ban, mert a Busch road után megvan neki egy Cup road is. Még lesz idén két road a Buschban (Montreal és Watkins Glen), valamint egy a Cup-ban is (Watkins Glen). A következõ állomás egy egymérföld feletti oválgyõzelem lenne neki a Busch szériában.
Ez az elsõ hely viszont egy picit másképp is világítja meg a dolgokat. Elõször is látható, hogy a #42-es Cup autó és csapat versenyképes, mind erõben, mind taktikában. Mostantól már nem fogható erre a dolog. Másodszor pedig azt mutatta meg ez a gyõzelem, hogy egy európai stílusú road versenyzõnek az oválpálya nem egyszerû. Ezzel válaszolnék is arra a kérdésre, hogy mi a jó az oválban, mit szeretnek rajta? Hát, ezt. Ott tudják, hogy ez nem körbe-körbe padlógázzal, hanem igen is nehéz ott tartani a kis tapadású autókat, azzal a sebességgel, másik hasonló erejû 42 ellenfél között.
A Busch és a Cup széria tudtommal nem tervez a jelenlegi ötnél több road versenyt, hiszen ennek a sportnak a történelme az oválról szól. Road course-ok inkább majd a NASCAR külföldi szériáiban lesznek (Speedcar, ASCE). Pár napja például Bahrain jelentkezett be, hogy szeretne NASCAR versenyt rendezni és mások is ott állnak a sorban.
Gratulálok Montoyának, kellett ez neki, a NASCAR-nak és a spanyolajkú szurkolóknak is. Az idei, eddigi 16 verseny alatt Montoya volt a harmadik új gyõztes a Cup-ban, Truex és Mears után. A kolumbiai a NASCAR Cup történelem harmadik külföldi versenyzõje, aki képes volt a gyõzelemre - több mint 55 év alatt.

-Osztagvezető hívja Baker csoportot:Rambo,Messner,Ortega,Coletta,Jorgensen,Danforth,Berry,Krakauer. Válaszolj.Trautman ezredes beszél.Szólalj meg,Johnny! -Mind meghaltak,uram. -Rambo.Jól vagy?
Ezt a nem tudtuk meddig lehet állitani dolgot tudod ki hiszi el Hendricknek. Próbáltak csalni egy kicsit, hát nem jött be.. Remélem azért nem sok pontra büntetik õket.
Downhill!!
Downhill!!
Tony Stewart
Robby Gordon
Boris Said
Kurt Busch
Greg Biffle
-Osztagvezető hívja Baker csoportot:Rambo,Messner,Ortega,Coletta,Jorgensen,Danforth,Berry,Krakauer. Válaszolj.Trautman ezredes beszél.Szólalj meg,Johnny! -Mind meghaltak,uram. -Rambo.Jól vagy?
The only speedometer is in your head.
akkor + Bobby Labonte
a futam mikor kezdõdik magyar idõ szerint?
GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!
R.Gordon, Montoya, B.Labonte, McMurray és Kahne.
Mark Martin
Elliott Sadler
Tony Stewart
Jimmie Johnson
Carl Edwards
GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!
R. Gordon
B. Said
T. Stewart
T. Labonte
J. McMurray
Clint Bowyer
Bill Elliott
Boris Said
Jamie McMurray
Sterling Marlin
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
A pénzdíjak is milliós nagyságrend. Mitõl? Ekkora nézõközönsége van a tévében egy golfversenynek? Azt sem hinném, hogy millió sznob játszaná. Bár egy terméket se tudok mondani, hogy milyen szponzorok vannak. Egy Budot vagy egy Pepsit az egész világon ismernek. Na mindegy, nem értem.
Az NFL-t értem, hiszen sokan nézik órákon át az óriási reklámtáblákat. De egy golf...
Boris Said
Kassey Kahne
J.P. Montoya
Bill Elliot
Ryan Newman
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
01.Tiger Woods $87 million
02.Phil Mickelson $40 million
03.LeBron James $24 million
04.Andre Agassi $23 million
05.Dale Earnhardt, Jr. $20 million
06.Kobe Bryant $18 million
07.Jeff Gordon $15 million
08.Shaquille O’Neal $14 million
09.Peyton Manning $11.5 million
10.Tom Brady $9 million
A Bud után a Sony sem egy lepukkant támogató.