NASCAR
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
1.Edwards - 7 pont
2.Truex - 11 pont
3.Stewart - 6 pont
4.Mears - 23 pont
5.Junior - 14 pont
6.Ky.Busch - 10 pont
7.Harvick - 9 pont
8.McMurray - 15 pont
9.J.Gordon - 1 pont
10.M.Waltrip - 56 pont
newman
mcmurray
montoya
stewart
johnson
The only speedometer is in your head.
Montoya, Blaney, Stremme, Edwards és Hamlin.
montoya
harvick
bowyer
newman
mears
-Osztagvezetõ hívja Baker csoportot:Rambo,Messner,Ortega,Coletta,Jorgensen,Danforth,Berry,Krakauer. Válaszolj.Trautman ezredes beszél.Szólalj meg,Johnny! -Mind meghaltak,uram. -Rambo.Jól vagy?
Juan Pablo Montoya
Dale Ernhardt Jr.
Elliott Sadler
Regan Smith
Casey Mears
- C. Mears
- M. Truex Jr.
- R. Newman
- D. Earnhardt Jr.
- G. Biffle
Let\'s Go Racin\' Boys!!!
Downhill!!
Már látom, az volt a baj, hogy elõbb Dovert választottam ki, aztán rányomtam, hogy 2007, és visszadobott az aktuális pontokra. Örülök neki, szép szám az a 42-es :))
Köszi, hogy megnyugtattad a lelkivilágomat :)
SIModified COT mod
Elvileg a nascar 2003 egy kiegészítõ mod-ja, ahol COT modellekkel lehet nyomni a játékot. Nem tudja valaki, hogy honna lehet letölteni?
Amúgy nekem tetszik az a 42 pont, de nem vágom, hogy jött össze. Newman után járna 13, Mears után pedig 20. Ez még barátok között is csak 33. Vagy Montoya miatt kaptam 42-t? :))
Remélem én számoltam rosszul :)
Pocono top10 eredmény :
1.Totya - 54 pont
2.pipeppers - 42 pont
3.ChevyG - 39 pont
4.TSanyi - 38 pont
5.gordon 24 - 37 pont
6.TheDreamingTree - 34 pont
7.Dougie & Tihy - 26-26 pont
9.Jeff Gordon - 23 pont
10.Dietrich/Nicko - 15 pont
11.Derooy & tzsoltika - 0-0 pont
13.Laffite, Zetterberg & MrSpock - nem tippeltek
Reklamáció jöhet. Michigan és Infineon tipperedmények holnap.
1 Jeff Gordon
2 Denny Hamlin
3 Matt Kenseth
4 Jeff Burton
5 Jimmie Johnson
6 Tony Stewart
7 Carl Edwards
8 Kevin Harvick
9 Clint Bowyer
10 Kyle Busch
11 Martin Truex Jr.
12 Dale Earnhardt Jr.
13 Ryan Newman
14 Jamie McMurray
15 Mark Martin
16 Kurt Busch
17 Greg Biffle
18 J.J. Yeley
19 Bobby Labonte
20 Casey Mears
21 Juan Montoya*
22 Elliott Sadler
23 David Stremme
24 Robby Gordon
25 David Ragan*
26 Kasey Kahne
27 Reed Sorenson
28 Sterling Marlin
29 Ricky Rudd
30 Joe Nemechek
31 David Gilliland
32 Tony Raines
33 Jeff Green
34 Johnny Sauter
35 Kyle Petty
36 Scott Riggs
37 Dave Blaney
38 Paul Menard*
39 Brian Vickers
40 Dale Jarrett
41 David Reutimann*
42 Kenny Wallace
43 Ken Schrader
44 A.J. Allmendinger*
45 Ward Burton
46 Bill Elliott
47 Boris Said
48 Jeremy Mayfield
49 Regan Smith
50 Mike Bliss
51 Michael Waltrip
52 Mike Wallace
53 John Andretti
54 P.J. Jones
55 Ron Fellows
56 Chad McCumbee
57 Butch Leitzinger
58 Jon Wood
59 Johnny Benson
60 Terry Labonte
61 Marc Goossens
62 Aric Almirola
63 Kevin Lepage
Downhill!!
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Persze lehetne filózni hogy akkor a V8 építene ovál autót stb. de ugyan úgy a NASCAR meg beletehetne 6 fokozatu váltot stb. és a végén eljutnánk oda hogy tulajdonképpen egyformák :))
A amerikai stock car a biztonság miatt ilyen nehéz meg robusztus,míg a V8 autó a DTM meg a tobbihez hasonló felépítésu,ha ezeket ráengednéd egy oválpályára egy nagy csattanásnál szétszakadnának,egy Big One meg hát abba belegondolni se jó.
itt nem az van..ez a nick név a cod miatt született anno..
Csak én azért gondolom hogy ott jobbalk lennének a v8-asok mert azoknak 6 sebeséges váltojuk van. Lehet hogy az egyenesben a top speddje nagyobb egy NR gépnek, de a v8 a több fokozat miatt durvábban tud kigyorsitani a kanyarokból. Ezért szerintem féktávon és kanyar kijöveteleknél elverné az NR gépeket. Persze lehet hogy utánna egyenesben meg lenyomná az NR gép csak ugye ha egy kanyargosabb pályát nézünk akkor hiába.
Az ovalra meg azért gondolom hogy a V8-is lehetne esélyes. Mert valóban le vannak szabályozva ha oldják belõle ezt elérheti azt a tempót mint a NASCAR gép.
De mivel mind 2 autónak megvan egy felhasználási területe gondolom mind 2 a salyát területén jobb lenne mint a másik. Hiszen az NR inkább oválra van mint roadra a V8 meg csak roadra.
Downhill!!
de a versenyeik tényleg nagyon ütõsek.
Méghozzá azért mert azok az autók roadra a NASCAr gépek pedig ovalra vannak épitve. Igy egyértelmû hogy a Roadon a V(-as gépek nyernének. Viszont ovalon már nem biztos. Mivel azok az autók is bivaly erõsek. Szerintem ezt a párbalyt a V8-asok nyernék. De ez sose fog bekövetkezni.
Mindenestre mind a 2 sorozat eszméletlenûl jó, és kegyetlen versenyek vannak!!
Downhill!!