17904
  • pipeppers
    Ez alapján pontozunk Daytona-ban

Zöld zászló után nincs voks leadás, nem vagyok olyan vajszívű, mint Totya. :D :P
  • Totya000
    így van. :-) Örülök, hogy elvállaltad. Remélhetőleg, lesznek tippelők.

Tippem a Daytona 500-ra :

Waltrip, Sorenson, Ragan, Vickers és Mears.
  • pipeppers
    Igen. És ha jól emlékszem, az első 5 futamon a tavalyi szezon végeredménye számított. Ha itt lesznek rookie-pontok, segítséget kérek, amúgy oké.
  • Totya000
    Tavaly a top10-ben végzők értek pontot, mégpedig annyit, ahányadik helyen állt a verseny előtt. Vállalod?
  • pipeppers
    és ha megcsináljuk helyetted?
    Ha csak annyit kell, hogy megnézem, hogy ki mennyi pontot kapott a tippje után, és hozzáadom az előző pontokhoz, akkor szívesen számolgatok helyetted. De ha a többiek sem akarják - mert többen voltak tavaly,akik elkezdték, de abbamaradt - akkor hagyjuk.
  • Totya000
    Ki kell választani 5-5 versenyzőt, akiknek aktuális összértéke nem haladja meg a 100-at, majd az általuk szerzett pontok alapján kerül ki az év végi győztes.
  • Totya000
    Részemről itt nem lesz.:-) Még a tavalyit sem tudtam lepontozni. Ez nekem már nem fér bele az időmbe, sajnos.
  • N o N a m e
    Én beléptem a Hungatian NASCAR Fans csapatba, de valaki elmagyarázná hogy itt mit kell csinállni?
  • Dougie
    nem mindegy, hogy a public-ra vagy a private-ra mész, mert ez private (mivel van jelszó)
  • Dougie
    egy másik fantasy oldalról (yahoo) egy kis előzetes:

Preview
    Race Notes
  • pipeppers
    jaja, lesz tippjáték?
    (Szegény Totya :))
  • N o N a m e
    Nem találom én sem. De miről szól ez a játék?

Idén is fogunk tippelni úgy mint tavaly?
  • MrSpock
    Megvan az!Remélem megtaláltad,én csak a hungariant irtam be és egyből adta.
    Már várom nagyon a futamot!Azthiszem mégjobb évnek nézünk elébe!Sok sikerre éhes csapat,versenyző,és persze az újoncok!
  • Jeff Gordon
    hát a kereső nem találja ezt a liga nevet :S

de lehet én szúrtam el valamit.
  • Totya000
    Idén is lesz fantasy NASCAR játék

http://games.espn.go.com/stockcar/frontpage

Reg után a Hungarian NASCAR Fans-ban megtalálhattok minket. Jelszó : magyarok.
  • gordon 24
    Gatorade Duel 1 a Tvu!! Még van 35 kör!! Utánna jön a 2. Nézzétek meg!!
  • ChevyG #14886
    hohohóóóóóóóó!!!!!!!!!!!!!!

resulc

további fotók

• gordon 24
    Nagyon komoly mecs volt! Igy tovább Handrick csapat. Nagyon későn volt vége, de megérte fent maradni!
  • MrSpock
    Dale Jr.úgynézki bemutatkozott!
    Elég erős lesz az idén a Hendricks csapat.Daytona-ban,Talladegaban,esélye sem elsz más csapatnak,hacsak nem törik össze magukat!Már meg is szoktam a 88-ast:-)
  • TheDreamingTree
    Az bizony :)))
    Azért az Anheuser-Busch képviselői biztos jobban örültek volna, ha mondjuk tavaly nyer:)
    De én így is :)
  • 72TSanyi
    Bíztató a top6 a Shootout eredménylistáját nézve egy bizonyos csapatra nézve!!! Így tovább!
  • gordon 24
    Magyar idő szerint mikor kezdődik?
  • MrSpock
    Jeff Gordon sem úszta meg.
  • MrSpock
    Úgynézki lassan elkezdődika szezon!:-)
    Edzésen Tony Stewart,és Kurt Busch igencsak összecsaptak:-)
    És egyéb kis koccanás is történt.
  • gordon 24
    Sziasztok!

Van lehetőség valahol élőben követni a Budot? Ugy nézem az Abmoteurs nem adja, de megnézném holnap.. Adnátok linket?

THX.
  • pipeppers
    Csaaak??? :D:D
    Ne viccelj! Már alig várom, hogy ovál pályán lássam Montoyát és Sadlert! (meg persze a többieket is :))
  • gordon 24
    Már csak 4 nap!!! És kezdődik 2008-as season. Igaz hogy még csak a Bud, de az ismár valami:D
  • Dougie
    all you need to know about 2008

(Dario Franchitti felesége mennyire gyakran fogja látogatni a versenyeket?) :PP
  • Totya000
    Hungarian NASCAR Fans

jelszó : magyarok
  • Dougie
    esélyesek
  • pipeppers
    Igen, az olaj árából sok mindenre futja. Nem értem, mire ez az irónikus megjegyzés.
  • Dietrich
    arab NASCAR..mi mindere futja az olaj árából..
  • gordon 24
    Aha! mindenesetre nagyon faszán néznek ki:D Igaz egy pl a játékba legyártott verzio de igazán tetszik!:

Nagyon kösszi a választ! Jó seasont várok! Már csak 22 nap!
  • ChevyG #14869
    pedig már beleéltem magam:(
  • Totya000
    A "legendás" a múltra vonatkozik. A 2008-as formának a jelenkori autó eladásokra kell hatást gyakorolnia.
  • ChevyG #14867
    :-O

Melyik lesz?
    második generáció korai/közép/késői
    vagy a harmadik?
  • Totya000
    2008-ban a legendás Charger orr lesz a Dodge COT elején. Valójában csak az Avenger matricákat cserélik le Chargerre.
  • gordon 24
    Ebben a Cikben elvileg arról van szó hogy Charger marad.. Jól értem??Cikk
  • gordon 24
    Lehet tudni hogy 2008-ban Avanger marad vagy Chargerrel mennek a Dodge csapatok? Szedegetném le őket az NR2003-hoz hogy majdan szép COT-gépekkel mehesek viszont egy egy oldalon a 2008-as sprint gépeket Chargernek csinálják meg, viszont ugye tudjuk hogy 2007-ben a COT-ok Avangerek voltak.. Szóval? Milyen géppel mennek idén?
  • Totya000
    A NASCAR Nextel Cup All-Star Challenge idén már NASCAR Sprint Cup All-Star Race XXIV. (Super Bowl-style) és a Nextel Open új neve Sprint Showdown.