NASCAR

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hát nem semmi utolsó 10 kör volt tegnap éjjel. Négy versenyzõnek is felcsillant a gyõzelem lehetõsége, de azért megérdemelte a végsõ gyõztes.

Én is úgy emlékszem, hogy 80 fölött volt, meg aztán az is élmény ha futamot nyer az ember. Úgyhogy csak tippelj Gordon 24, minél többen legyünk.

Jeff Gordon
szerintem meg pont,hogy van,gondolj csak bele,beletalálsz egy olyanba,akit más nem tippel,akár 40pontot is lehet még hozni futamonként,bár nemtudom mennyi a rekord,de azt hiszem olyan 80pont körül van,egy futamon:)

The only speedometer is in your head.

gordon 24
Most sajnálhatom hogy kihagytam vagy 3 tippelést. Most már nincs értelme ezért nem is irogatok. Pedig amikor elkezdtem kihagyni jól álltam. Na majd jövõre.

Downhill!!

Az elsõ 26 verseny statisztikák

Indulások száma :

1.TheDreamingTree, Totya, Dougie & Tihy - 26-26
5.Tsanyi, Jeff Gordon & pipeppers - 25-25
8.Dietrich/Nicko - 24
9.gordon 24 - 22
10.Derooy - 21
11.ChevyG & tzsoltika - 16-16
13.Laffite - 10
14.Zetterberg - 9
15.MrSpock - 2
16.robotnyk - 1

Gyõzelmek :

1.gordon 24, Dougie & Tihy - 5
4.Derooy - 4
5.Jeff Gordon, Totya & pipeppers - 3
8.Laffite, TheDreamingTree, TSanyi, Dietrich/Nicko & ChevyG - 2
13.Zetterberg, robotnyk, MrSpock & tzsoltika - 0

Eredmény :

1.pipeppers - 55 pont (#6-#9-#29) grat.!!
2.Totya - 43 pont (#6-#9)
3.Jeff Gordon - 32 pont (#2-#9)
4.Dougie - 23 pont (#2-#29)
5.Dietrich/Nicko - 15 pont (#2-#11-#24)
6.Derooy & Tihy - 12-12 pont (#29)
7.TheDreamingTree - 7 pont (#24-#48)

Vagyis, így értünk a Chase-be :

1.Dougie - 774 pont
2.Totya - 750 pont
3.Jeff Gordon - 744 pont
4.pipeppers - 684 pont
5.Tihy - 622 pont
6.TSanyi - 600 pont
7.gordon 24 - 582 pont
8.TheDreamingTree - 576 pont
9.Derooy - 539 pont
10.Dietrich/Nicko - 469 pont
11.ChevyG - 349 pont
12.tzsoltika - 283 pont
13.Laffite - 249 pont
14.Zetterberg - 159 pont
15.MrSpock - 31 pont

Richmondban (26. verseny) Õk értek pontot :

1.Johnson - 6 pont
2.Stewart - 2 pont
3.Ragan - 22 pont
4.J.Gordon - 1 pont
5.J.Sauter - 32 pont
6.Hamlin - 3 pont
7.Harvick - 12 pont
8.Kahne - 21 pont
9.Ku.Busch - 11 pont
10.Yeley - 20 pont

Ez alapján.

Lowe's 500 tipp :

Mears, B.Labonte, Kahne, Menard és McMurray.

Talladega impound verseny volt, az más tészta, de ettõl függetlenül látni lehet a fejlõdést a Michael Waltrip Racing-nél (#00, #44 és #55). Meg is van az új támogató, Robert Kauffman, aki a Forbes milliárdosokat tartalmazó listájának 557. helyén tartózkodik éppen. Waltrip szerint ez majd nagy lökést ad nekik jövõre.

Az új név hamarosan a Michael Waltrip Racing Holdings, LLC. lesz.

Mi lõtte Michael Waltrip-et, hogy az utóbbi futomokon tudja magát qualifikálni, ráadásul nem is a mezõny végére??? <#conf>

-Osztagvezetõ hívja Baker csoportot:Rambo,Messner,Ortega,Coletta,Jorgensen,Danforth,Berry,Krakauer. Válaszolj.Trautman ezredes beszél.Szólalj meg,Johnny! -Mind meghaltak,uram. -Rambo.Jól vagy?

Charlotte-i tippjeim:

R. Newman
K. Kahne
J. McMurray
C. Mears
Ky. Busch

-Osztagvezetõ hívja Baker csoportot:Rambo,Messner,Ortega,Coletta,Jorgensen,Danforth,Berry,Krakauer. Válaszolj.Trautman ezredes beszél.Szólalj meg,Johnny! -Mind meghaltak,uram. -Rambo.Jól vagy?

Tihy
Bank of America 500

- M. Martin
- M. Kenseth
- R. Newman
- G. Biffle
- C. Mears

Let\'s Go Racin\' Boys!!!

Bank of America 500 | Lowe's Motor Speedway

Dale Ernhardt Jr.
Bobby Labonte
Matt Kenseth
Greg Biffle
Mark Martin

Bank Of America 500 tipp:

Kasey Kahne
Dale Earnhardt Jr.
Matt Kenseth
Bobby Labonte
Jeff Burton

Denny Hamlin
Matt Kenseth
Jeff Burton
Ryan Newman
Mark Martin

TheDreamingTree

Jeff Gordon
Kasey Kahne
Dale Earnhardt Jr
Jimmie Johnson
Bobby Labonte

Dietrich

Ryan Newman
Jeff Gordon
Kevin Harvick
Kyle Busch
Kurt Busch

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Jeff Gordon

ryan newman
kasey kahne
casey mears
gregg biffle
scott riggs

Jeff Gordon

Dietrich
teljesen komoly..múlt hét vasárnap volt..de nem ezt akartam belinkelni :D

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Ez komoly? :)
Bátor egy jószág :)

Dietrich
;) az tényleg kicsi

a komolyabba 15-20 autó..nem is olyan rég volt mikor 18 pár futammal késöbb 23 autó asszem :)

de a legjobb mikor a cél elött nem sokkal történik meg :)

gordon 24
Hát azért mert rettenetesen sok káresemény történik igen rövid idõ alatt.<#hehe> Ezt Talladegában és Daytonában Szokták mondani ha akkora baleset van amibe 4 vagy több autó benne van.

Ez pl egy szép Big One:D2004 Daytona

Downhill!!

És mitõl big one a big one?

gordon 24
Volt de ez inkább olyan kis big one volt. Csak 5 autó volt benne kb.

Downhill!!

Dietrich
volt big one? ;)

gordon 24
Hát igen az egy elég durva manõver volt. Meglepte mind a kettõt. Nem gondoltak erre ez látszott. De nagyon tetszett (nem azért mert Gordon meg ilyenek hanem mert ez egy brutális fasza befotú volt. Az ilyeneket nagyon birom.)

Downhill!!

MrSpock
Együtt örül a család:-)

Go Jeff Go!!!!

Gyonyoruen otthagyta Johnson-t,úgy is mondhatnám hogy jól kib..ott vele meg Tony-val is :))

Gordonék azt csinálták amit tavasszal,sunnyogtak aztán irányjelzo balra és elmenetek a sor mellett,a Toyota se tudta megakadályozni a top 20-ban csak 1 van pedig most úgy bíztam bennuk hogy végre eljon a várva várt alázás,na mindegy remélem hamarosan jon a Honda is :))

MrSpock
Szerintem most okos taktikai csatát vivtak a Hendrickesek,az elején,hogy lemaradtak volt 7mp a hátrány.Nemhajtották agyon a motorokat,és a vége meg igazi nagy hajrá,volt még erõ,és persze onnan hátulról meg könnyedén kimaradtak a csetepatékból is.
Nagyszerû gyõzelem volt,és a büntetést is túlélte,és nyert!
Go Jeff Go!
Nagyon kellett már végre ez a gyõzelem!

Go Jeff Go!!!!

gordon 24
Jaja és ráadásul 120-dik körig 29-dik hely felé járt! Szóval elég komoly hajrát csinált. Persze Segitett Johnson Mears neki (maguknak akartak csak nem jött össze:D)
Jó versny volt!

Downhill!!

Jeff Gordon
azért ez nemsemmi volt,a 34.helyröl nyert,bár nemtudom degában mennyi a rekord,de ez gyanusnak tünik.illetve,ha jól számolom ez volt a 80.gyõzeleme pályafutása alatt. hát ez nagyon szoros lesz...

Villeneuve elsõ futamán 21.helyen célbaért,szerintem ez korrekt eredmény,ugyhogy grat neki is

gordon 24
Háttttt ez igen!!!! Má megint:D de csak 4 pont az elöny. Lesz ez még jobb is! Grat

Downhill!!

kösz az infókat, egyébként az USÁban is van T-Mobile ha jól rémlik csak fogalmam sincs hanyadikak, és tényleg mi a helyzet a Ryan Newman-féle Alltel-lel azis ugyanilyen telefonos cég, nem? azzal miért nem voltak olyan jellegû problémák mint Burtonnél?

Tihy
UAW-Ford 500

- M. Kenseth
- J. Burton
- D. Earnhardt Jr.
- G. Biffle
- C. Mears

Let\'s Go Racin\' Boys!!!

A Verizon a második. :-)

A három nagy 2004. végén az USA mobiltelcsik 74%-át fedték le.

Cingular/AT&T - 46 millió elõfizetõ,
Verizon - 42 millió,
Sprint/Nextel - 35 millió.

gordon 24
Na ezeket jó tudni! Tehát magyarul ugy történt mint ithon westelt megvette a tmobil és ezért uj neve lett, de tulajdonképpen ugyan az.

Basszus megint ujra kell festeni az összes pályát nr2003-ban.. :D
Ja és a kocsim is áááááááááááá.

Downhill!!

A Sprint és a Nextel 2004. decemberében egyesült és ezzel megalakították az USA harmadik legnagyobb mobiltelefon szolgáltatóját.

Elõtte, szintén 2004-ben, ugyanezt csinálta a Cingular Wireless és az AT&T (41 milliárd dollárért vette meg), amibõl voltak a problémák Jeff Burton szponzorálásával kapcsolatban is. Õk azzal az egyesüléssel az USA elsõszámú ilyen szolgáltatója lettek.

A Verizon jelenleg a harmadik legnagyobb az államokban.

A támogató ugyan az csak már nem Nextel-nek nevezik hanem Sprint-nek :)

gordon 24
Aha akkor ezek szerint a Nextel is kiszáll mint régebben a Winston. Vagy ott van csak nem õ a fö sponzor? Mivel a szinekbõl végülis a Nextel köszön vissza!
Rendben akkor célszerü ezt megtanulni. THX.

Downhill!!

Jövõre ez lesz a neve a Nextel Cup-nak.

A Busch Series neve pedig Nationwide Series lesz.

Talladega 500 tipp :

Vickers, Kahne, B.Labonte, Andretti és Blaney.

gordon 24
Sok helyen olvasom ezt a "NASCAr Sprint cupot." Ez mi? Jövõre nem Nextel lesz? Vagy ez tök más?

Downhill!!

John Andretti: "It's awesome. You have two Indy 500 winners, a Formula 1 Champion. They are great race car drivers. One thing that may shock them is the workload and all the things that are required is going to be more than they have ever had before. The level of competition is going to be deeper than they've ever seen in their lives."

UAW-Ford 500 tipp:

Kurt Busch
Jamie McMurray
Michael Waltrip
Dale Earnhardt Jr.
David Gilliland

UAW-Ford 500

Martin Truex Jr.
Tony Stewart
Jimmie Johnson
Kasey Kahne
Michael Waltrip

GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!

TheDreamingTree
UAW-Ford 500 | 'Dega

Dale Earnhardt Jr
Jeff Gordon
Juan Montoya
Kasey Kahne
Tony Stewart

Igazad volt,úgy néz ki már kozelebb a vég mint ahogy azt sokan gondolják,engem speciel nem zavar de biztos sok embernek szornyu látvány lehet hogy Waltrip és Blaney van az elso sorban :)

Ezzel azt akarod mondani hogy a sikeres OW-s versenyzok esetleg árthatnak a színvonalnak? <#ravasz1>

gordon 24
Igy van! Egy Jarret gyözelemmmel kiegyeznék most!!

Downhill!!