NASCAR

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Igen biztos hogy valami ilyen lehetett valószinuleg a COT-nak is koszonhetoen hiszen a top 11-ben csak GOGH-os végzett.Mindenestre kellemes látvány hogy végre ilyen nevek ha csak kvalin is de elol vannak,titokban reménykedek hogy a verseny vége is hasonló lesz :))

Meg hát az is a keveredés oka hogy ez egy olyan verseny ahol nem nyúlhatnak az autóhoz a quali után a versenyig, és a top 35-ön belüliek verseny setup-al mentek mert nekik mindegy volt. Ez a top 10 a kvalifikációról szerintem 15 kör elteltével top 20-ban sem lesz.

MrSpock
Sok toyota elöl,de ez csak kavlifikáció volt.
Itt Dega-ban a verseyn más,szerintem lehet nemisnyomták annyira,mert szinte mindegy honnan indulsz.
a lényeg hogy ne keveredj BigOne-ba,és a végén menjen az autó.
Jeff gondolom Villire értette,vagy bárki aki más szériából jön,és nem a név számít.

Go Jeff Go!!!!

Szóval újra..... <#vigyor3>
Ezt kire értette, Villeneuve-re?

-Osztagvezetõ hívja Baker csoportot:Rambo,Messner,Ortega,Coletta,Jorgensen,Danforth,Berry,Krakauer. Válaszolj.Trautman ezredes beszél.Szólalj meg,Johnny! -Mind meghaltak,uram. -Rambo.Jól vagy?

Ezt kire értette, Villeneuve-re?

-Osztagvezetõ hívja Baker csoportot:Rambo,Messner,Ortega,Coletta,Jorgensen,Danforth,Berry,Krakauer. Válaszolj.Trautman ezredes beszél.Szólalj meg,Johnny! -Mind meghaltak,uram. -Rambo.Jól vagy?

Jeff Gordon
UAW-Ford 500 | Talladega Superspeedway

hamlin
kenseth
burton
newman
kahne

The only speedometer is in your head.

Talladega-i tippjeim:

D. Blaney
M. Waltrip
M. Truex Jr.
C. Mears
D. Gilliland

a versenyen sehol nem lesznek a Toyoták (ezt már most mondom) a kvalifikáció az egy dolog, a verseny az egy másik dolog
hacsak nem lesz valami Big One amibõl a Toyoták kimaradnak (ami azért elképzelhetõ)

Dietrich

Tony Stewart
Denny Hamlin
Brian Vickers
Martin Truex Jr.
Bobby Labonte

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
Elsõ 6-ba 5 Toyota van!

mondtam, h nem szabad beengedni a japókat majd ha megérkezik a honda is a top 10-be nem is lesz amcsi :p
az OW versenyzõk beengedése ilyen számban (JPM, JV, DF, AJ) sem bizti h jót tesz a széria jövõjének..õk tudják mit csinálnak.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

David Ragan
Kasey Kahne
David Gilliland
Michael Waltrip
Mike Wallace

(na itt aztán nagyot lehet kaszálni - vagy bukni...)

Elliott Sadler
Michael Waltrip
David Reutimann
Dave Blaney
Brian Vickers

"I think he's a tremendous talent and he belongs in this series, and I'm excited to have him in this series," Jeff Gordon said Friday. "But I don't care if you're Michael Schumacher, Jacques Villeneuve or Dario Franchitti. The greatest driver on the planet should not be running their first race this weekend."

Szinte biztos hogy a jobb elsovel volt valami.

Jah, ráadásul már 1 kör hátrányban volt..... De nagyon határozottan csapodott a fal fele. Lehet defektje lett??

Ez egy igazi "Welcome to NASCAR" momentum volt :)

Pont most esett ki a CTS versenybol.

Hát ez tényleg érdekes. Lehet, hogy kitaláltak valamit? Kíváncsi vagyok Villeneuve-re, hogy szerepel.

A TVUplayer Wheels csatiján lehet egyébként nézni.....

Mi a rák van Talladegában? Nézitek a CUP qualt? Toyoták az élen??????

To finish first …

az a lényeg, hogy a szabály nem egyértelmû ebben az esetben (illetve egyértelmû, csak az eset nem egyértelmû, hogy ez most melyik kategóriába is tartozik)

amúgy a sebesség megtartásáról van szó a pace car mögött (ami adott esetben nem egyezik meg a pace car sebességével)

Cars must maintain a reasonable speed considering the conditions that exist on the track. Determination of a reasonable speed is a judgment call and will be made by NASCAR officials."

gordon 24
Aham. Na én megnéztem ezt a futamot:D de nem értem mi van itt. Tudjátok nálam francia szóval szart se értek belõle. elmondaná valaki miért lett ez a vége?

Downhill!!

csak annyi (többek között), hogy nem az nyert, aki elsõnek áthaladt a célvonalon a végén

gordon 24
Miért? mi volt? Sajna nem láttam mert amikor 2x eleredt az esõ elaludtam. Mi lett a vége?

Ird Spoilerbe hogy aki nem akaraja ne lássa:D

Downhill!!

aztakurva, milyen verseny volt már

(a szabálykönyvet kellett lapozgatni a végén, hogy kiderüljön hogy mi van ilyenkor) hát nem egyszerû

MrSpock
Kyle Busch máris kiszállt,Dale Jr.hátulról megtölte és fal.
Jelenleg 35.kör Kenseth,Kurt Busch,és Gordon a sorrend.

Go Jeff Go!!!!

gordon 24
Van valahol közvetités neten? Nem otthon vagyok és nézném..
Léci adjatok egy linket!

Downhill!!

Köszi! Vickers helyett Ragan.

Vickers nem kvalifikálta magát

Kansas 400

Stewart, Edwards, Ky. Busch, Kahne és Vickers.

LifeLock 400 tipp:

Matt Kenseth
Denny Hamlin
Greg Biffle
Michael Waltrip
Dale Earnhardt Jr.

TheDreamingTree
LifeLock 400 / Kansas Speedway

Jeff Gordon
Tony Stewart
Dale Earnhardt Jr
Ryan Newman
Denny Hamlin

Jimmie Johnson összetörte az autóját az utolsó edzésen. Mégsem Õ indul a pole-ból. Elsõ sor hátra. Volt már ilyen?

Tony Stewart csúnyán beszélt. Várhatja a büntit.

Ejj! Jó volt a csata a végén!

Mindjárt kezdõdik a Busch verseny a nascar.com-on.

ChevyG-nek : mindjárt kezdõdik a Busch verseny a NASCAR.com-on.

Nem felelt meg a szabálykönyvnek, nem fért alá a séma: bünti. A többi másodlagos. :-)

na de azóta már kiderült hogy ebbõl nemhogy elõnye származott, hanem hátránya, tehát nem szándékosan csaltak - ergo nem kellett volna megbüntetni se (persze szabálytalan, de akkor se) (és könnyen lehet hogy ez a 25 pont hiányozni fog neki év végén...)

Edwards 25 pontos büntit kapott a Dover-i gyõzelme után. "Túl alacsony volt az autója a jobb elsõ oldalon."

Villeneuve megkapta az engedélyt a NASCAR-tól az október 7-i Cup versenyre. Kyle Busch : "Mit csinál? Szent Isten, ez nem jó ötlet."

Johnson megszerezte a pole-t a Kansas-i versenyre. A második leggyorsabb Newmant hátrasorolták, mert túl alacsony volt az autója.

Dietrich
LifeLock 400 | Kansas Speedway

Denny Hamlin
Kyle Busch
Martin Truex Jr.
Casey Mears
Matt Kenseth

Jeff Gordon

waltrip
hamlin
newman
earnhardt jr
montoya

The only speedometer is in your head.

California tipperedmény :

1.Derooy - 80 pont (#2-#9-#48-#83) grat.!!
2.TheDreamingTree - 54 pont
3.tzsoltika - 49 pont
4.Dougie & Jeff Gordon/Peet - 48-48 pont
6.TSanyi - 44 pont
7.gordon 24 - 36 pont
8.pipeppers & Totya - 35-35 pont
10.Tihy - 25 pont
11.Dietrich/Nicko - 18 pont
többiek nem tippeltek.

Californiaban, a 25. versenyen Õk értek pontot :

1.Johnson - 6 pont
2.Edwards - 5 pont
3.Ky.Busch - 8 pont
4.J.Burton - 7 pont
5.Junior - 13 pont
6.Truex - 11 pont
7.Kenseth - 4 pont
8.Vickers - 39 pont
9.Ku.Busch - 12 pont
10.Kahne - 23 pont

Így álltak a verseny elõtt.

Dale Ernhard Jr.
Greg Biffle
Elliott Sadler
Scott Riggs
Michael Waltrip

LifeLock 400
Kansas Speedway

Matt Kenseth
Kurt Busch
Denny Hamlin
Dale Earnhardt Jr.
Mark Martin

Kansas-i tippjeim:

M. Kenseth
Ky. Busch
D. Earnhardt Jr.
C. Edwards
K. Kahne

Tihy
LifeLock 400

- M. Martin
- D. Earnhardt Jr.
- D. Hamlin
- R. Newman
- G. Biffle

Let\'s Go Racin\' Boys!!!

Az ESPN állása a 28. verseny után :

1.pipeppers - 17318
2.HNR #19 sajoati Team - 17066
3.sajtosrud - 17016
4.Narrow - 16565
5.Killer Bs, Dougie - 16489
6.Tsanyi - 16474
7.Derooy Motorsports - 16165
8.Totya - 16131
9.MasGrafx Racing, robotnyk - 16012
10.Tihy - 15972
11.Gordon 24 - 15800
12.Lori Enterprises - 15789
13.Dinsdale HardRock Racing - 15745
14.mrspock - 15614
15.Jupi Racing - 15483
16.Peet Incorporated - 14982
17.JJ & Tasi Corp. 07 - 14965
18.ChevyGDEI - 14959
19.zolee145 - 14564
20.Chapter 1.0 - 14407
21.DreamingTree Racing - 13901
22.dzso - 13899
23.McCants/Zetterberg Racing - 6616
24.Kiwi - 6154
25.Laffite - 6101
26.Speedway Incorporated - 5678
27.HardRockRacingbyDarthBald - 5484

Allmendinger is jó srác, de ez mit bizonyít?...Ennél kicsit több kéne. Nagyon remélem, hogy több van benne az A.J. gyereknél :)