NASCAR

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nekem nem tetszik <#vigyor>

Akkor Ragan még év végéig lehet whacker 😊)

Jeff Gordon
<#eljen><#worship> ismét egy meseszép autót festettek a mezõny legjobbjának😊)

The only speedometer is in your head.

A klasszikus Buschwhacker ey olyan versenyzõ, aki teljes szezont megy a Cup-ban, a top20-ban szerepel és Cup csapattával indul a Busch-ban is.

Atlanta tipp:

Kurt Busch
Kasey Kahne
Dale Earnhardt Jr.
Mark Martin
Matt Kenseth

Hát egyéni megitélésben lehet,nekem mondjuk Biffle se az amikor a 37-el megy vagy most Marlin az 1-el.

Számomra nem az, mert nincs gyõzelme a Cup-ban. :-)

Reutimann is whacker 😊)

Egyébként fasza verseny volt,25 sárga 1 piros de ennek ellenére kevés kieso,Franchitti-nek is megvolt az igazi "Welcome to NASCAR" pedig az elején jól ment de a végére elfogyasztotta az autót aztán ilyen adok kapok lett belole 😊

Volt viszont Truckwhacker Atlantában, aki nyert is ráadásul : "Rowdy" Busch.

Alig volt Buschwhacker a pályán, mert Memphisben volt a verseny. :-)

Atlanta 500 tipp :

B.Labonte, Kahne, Montoya, E.Sadler és Stremme.

Jeff Gordon
Villeneuve viszont a 17.helyröl rajtolva,körhátrány nélkül a 14.helyen végzett,sztem szép eredmény,fejlõdik😊

Jeff Gordon
viszont megnyerte a Busch futamot😊

Jeff Gordon
Pep Boys Auto 500 | Atlanta Motor Speedway

biffle
earnhardt jr
kahne
newman
kenseth

ja nem, bocs, Reutimann nem is kvalifikálta magát, akkor helyette legyen Reed Sorenson

ATLANTA MOTOR SPEEDWAY
David Reutimann
Dave Blaney
Tony Raines
Mark Martin
Juan Pablo Montoya

gordon 24
Atlanta:

Newman
Biffle
Earnhardt
Edwards
Stewart

Downhill!!

Dietrich

Kasey Kahne
Jimmie Johnson
Kurt Busch
Mark Martin
Denny Hamlin

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Elliott Sadler
Greg Biffle
Dale Ernhardt Jr.
Jeff Burton
Juan Pablo Montoya

Atlanta-i tippjeim:

G. Biffle
K. Kahne
R. Newman
Ku. Busch
C. Edwards

-Osztagvezető hívja Baker csoportot:Rambo,Messner,Ortega,Coletta,Jorgensen,Danforth,Berry,Krakauer. Válaszolj.Trautman ezredes beszél.Szólalj meg,Johnny! -Mind meghaltak,uram. -Rambo.Jól vagy?

Tihy
Pep Boys Auto 500

- M. Martin
- M. Kenseth
- R. Newman
- G. Biffle
- D. Earnhardt Jr.

Let\'s Go Racin\' Boys!!!

Az ESPN állása a 32. verseny után :

1.pipeppers - 19525
2.sajtosrud - 19498
3.HNR #19 sajoati Team - 19378
4.Tsanyi - 19170
5.Derooy Motorsports - 18893
6.Narrow - 18888
7.Killer Bs, Dougie - 18841
8.Gordon 24 - 18463
9.MasGrafx Racing, robotnyk - 18370
10.Totya - 18279
11.Tihy - 18214
12.Dinsdale HardRock Racing - 18003
13.mrspock - 17873
14.Lori Enterprises - 17850
15.Peet Incorporated - 17605
16.Chapter 1.0 - 16632
17.DreamingTree Racing - 16170
18.Jupi Racing - 15483
19.JJ & Tasi Corp. 07 - 14965
20.ChevyGDEI - 14959
21.zolee145 - 14564
22.dzso - 13899
23.McCants/Zetterberg Racing - 6616
24.Kiwi - 6154
25.Laffite - 6101
26.Speedway Incorporated - 5678
27.HardRockRacingbyDarthBald - 5484

Errõl a boltról van szó. Szerencsére valaki ismer valakit, aki ismeri a bolt tulaját. :-) Így eljutott hozzám a rendkívüli akció híre. A feléért vettem meg.

A Stewart kabi vastagabb, nehezebb és más fazon, azt állítólag 130 ezerért árulták. Még mindig várom róla a képeket és az árajánlatot, hogy megmutathassam nektek.

Az Earnhardt #3 kabi is állat, de az is elkelt már.

TheDreamingTree
Csak nem a Westend City Center 3. emeletén valaha létezett boltról beszéltél? 😊 Még vagy 2-3 éve jártam arra, mikor megnyitott. Néztem is nagyot, mikor a többi NASCAR-os cucc közt megláttam a #8-as dzsekit. 77 ezerért... 😊

gordon 24
Az a Nemechekes sapi fasza... De jobb lenne egy Gordonos.. Majd egyszer talán lesz😄 De azért kösszi.

Downhill!!

Jó ötlet. Már látom magam elõtt, ahogy egy csöveskukorica egy ilyen bõrkabátban nyalogatja télen a májkrémes konzervet.

Inkább ad oda valami szeretetszolgálatnak 😄
De gondold meg mert belul ha jól látom valami Chase felirat van tehát Menards és a Bass Pro Shops mellett az is aktuálisnak tekintheto,meg hát a 8-as szám is 😊)

gordon 24
Gratula, ha esetleg tudsz ilyen sapikat vagy ilyesmit szólhatnál!

Downhill!!

gordon 24
Igy ki is fogok!😄

Downhill!!

Persze hiszen egymás mellett voltak,a "side by side racing" alatt értik a huzamosabb ideig tartó egymásmelett versenyzést,pl. az új Bristol borítás is ezt teszi lehetové,a régin "single file racing" volt pedig ott is eloztek tehát voltak boven egymás mellett.Daytona-ra meg már azt mondják hogy 3-wide racing,Dega meg 3-4 wide racing 😊)

A rajtszám, a csapat és a Széria neve is megváltozik jövõre. Ugyanez történt a Mayfield mezemmel is. :-)

Arra gondoltam, december 31-én elégetem mindkettõt.

A Stewart bõrkabi viszont aktuális lesz 2008-ban is, azt hiszem.

De ezt a DEI-set jovore le kell cserélni mert aktualitását veszti <#idiota>

Dietrich
a 7sport csatorna szpikerei ausztrálok és õk is kiabálták a "side by side" dolgot. 😊

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Azért az akciós ár is elég sok volt ahhoz, hogy porosodjon a szekrényben.

Jó,nekem is és a Stewartosat jó pénzért tovább adnám 😄

Tudom,ezért pontosítottam hogy az egymás mellettel nem arra gondoltam hogy egy féktávon besenek egymás mellé hanem a "side by side racing"-re 😊)

Dietrich
azért nekem jöhetne ingyen bármelyik 😄

Stewartos ingyen se kellene <#zavart1> ez a DEI-s viszont jól néz ki 😊

Dietrich
ahha..de azt én nem is állítottam, h egy körön keresztûl 3 autó ment egymás mellett 😊 csak voltak olyan részek..

Hol érdekelt volna, hogy nagy? 😄

A történet szerint egy bevásárló központ üzletébe hoztak x millióért cuccokat USA-ból, köztük néhány NASCAR-bõrkabátot is. A bérleti díjat sajnos nem sikerült kitermelniük, így a megmaradt cuccokat elkezdték az eredeti ár töredékéért árulni. Lefényképezték a cuccokat és elkezdték mutogatni minden ismerõsnek, azok meg tovább másoknak. Nekem is megmutatták õket, hogy "van pár olcsó bõrkabát". Meglepõdtem, rámozdultam és elhoztak kettõt felpróbálni. A Stewart-os sajnos nagy volt rám, ezt meg mintha rám öntötték volna, így megvettem.

A másikról hamarosan kapok képet és árat e-mailben és meg tudom mutatni, hátha tetszik valakinek.

Hát itt magunk kozott amikor ovál meg road-ról van szó akkor miért ne,hivatalosan onmagába ovál pálya se létezik.
A jelenlegi témában szerintem felesleges kiemelni hogy egy Street Course-n még nem láttam egyszer se 2 autót egymás mellett teljesíteni 1 kort míg egy Tri-oval Superspeedway-en igen 😊

Egyébként ha már pontosak akarunk lenni a Street Course mellet még létezik Permanent Road Course amirol te írtál és Temporary Road Course amit szintén használnak kozlekedésre is 😊)

Dietrich
miért tartozna?
road az épített zárt pálya kifejezetten autó és motor versenyekre
street pálya kifejezetten közlekedésre 😊

Street pályán se láttam olyat,egyébként az is a road kategóriához tartozik 😊)

Bovebben?

Dietrich
nem tudom miért roadozol..surfers street pálya 😊

Be bemehetnek de én nem pont erre gondoltam,még nem láttam legyen az bármilyen széria hogy egy roadpályán legalább 2 autó egymás mellett teljesítsen egy kort.
De ezzel nem azt akarom mondani hogy a road eggyáltalán nem érdekel és a V8 Supercars nagyon jó rajta foleg az ilyen városi pályákon ahol szintén fal van 😊)

Ma az ölembe pottyant egy ilyen: :-)