NASCAR
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

The only speedometer is in your head.
Kurt Busch
Kasey Kahne
Dale Earnhardt Jr.
Mark Martin
Matt Kenseth
Egyébként fasza verseny volt,25 sárga 1 piros de ennek ellenére kevés kieso,Franchitti-nek is megvolt az igazi "Welcome to NASCAR" pedig az elején jól ment de a végére elfogyasztotta az autót aztán ilyen adok kapok lett belole 😊
B.Labonte, Kahne, Montoya, E.Sadler és Stremme.
biffle
earnhardt jr
kahne
newman
kenseth
David Reutimann
Dave Blaney
Tony Raines
Mark Martin
Juan Pablo Montoya
Kasey Kahne
Jimmie Johnson
Kurt Busch
Mark Martin
Denny Hamlin
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Elliott Sadler
Greg Biffle
Dale Ernhardt Jr.
Jeff Burton
Juan Pablo Montoya
G. Biffle
K. Kahne
R. Newman
Ku. Busch
C. Edwards
-Osztagvezető hívja Baker csoportot:Rambo,Messner,Ortega,Coletta,Jorgensen,Danforth,Berry,Krakauer. Válaszolj.Trautman ezredes beszél.Szólalj meg,Johnny! -Mind meghaltak,uram. -Rambo.Jól vagy?
- M. Martin
- M. Kenseth
- R. Newman
- G. Biffle
- D. Earnhardt Jr.
Let\'s Go Racin\' Boys!!!
1.pipeppers - 19525
2.sajtosrud - 19498
3.HNR #19 sajoati Team - 19378
4.Tsanyi - 19170
5.Derooy Motorsports - 18893
6.Narrow - 18888
7.Killer Bs, Dougie - 18841
8.Gordon 24 - 18463
9.MasGrafx Racing, robotnyk - 18370
10.Totya - 18279
11.Tihy - 18214
12.Dinsdale HardRock Racing - 18003
13.mrspock - 17873
14.Lori Enterprises - 17850
15.Peet Incorporated - 17605
16.Chapter 1.0 - 16632
17.DreamingTree Racing - 16170
18.Jupi Racing - 15483
19.JJ & Tasi Corp. 07 - 14965
20.ChevyGDEI - 14959
21.zolee145 - 14564
22.dzso - 13899
23.McCants/Zetterberg Racing - 6616
24.Kiwi - 6154
25.Laffite - 6101
26.Speedway Incorporated - 5678
27.HardRockRacingbyDarthBald - 5484
A Stewart kabi vastagabb, nehezebb és más fazon, azt állítólag 130 ezerért árulták. Még mindig várom róla a képeket és az árajánlatot, hogy megmutathassam nektek.
Az Earnhardt #3 kabi is állat, de az is elkelt már.
Downhill!!
De gondold meg mert belul ha jól látom valami Chase felirat van tehát Menards és a Bass Pro Shops mellett az is aktuálisnak tekintheto,meg hát a 8-as szám is 😊)
Arra gondoltam, december 31-én elégetem mindkettõt.
A Stewart bõrkabi viszont aktuális lesz 2008-ban is, azt hiszem.
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
A másikról hamarosan kapok képet és árat e-mailben és meg tudom mutatni, hátha tetszik valakinek.
A jelenlegi témában szerintem felesleges kiemelni hogy egy Street Course-n még nem láttam egyszer se 2 autót egymás mellett teljesíteni 1 kort míg egy Tri-oval Superspeedway-en igen 😊
Egyébként ha már pontosak akarunk lenni a Street Course mellet még létezik Permanent Road Course amirol te írtál és Temporary Road Course amit szintén használnak kozlekedésre is 😊)
road az épített zárt pálya kifejezetten autó és motor versenyekre
street pálya kifejezetten közlekedésre 😊
De ezzel nem azt akarom mondani hogy a road eggyáltalán nem érdekel és a V8 Supercars nagyon jó rajta foleg az ilyen városi pályákon ahol szintén fal van 😊)