17904
  • gordon 24
    THX!!!
  • Totya000
    Talladega 312 itt, most :

http://alleytv.ulmb.com/
  • robotnyk
    Kenseth
    J Gordon
    Truex Jr.
    Vickers
    Montoya
  • gordon 24
    Talladega

Jeff Gordon
    Ryan Newman
    Martin Truex JR
    Matt Kenseth
    Robby Gordon
  • pipeppers
    a My Video Converter olyan formát is felismer, amiről nem is tud, csak be kell írni a file-t kiterjesztéssel együtt.
  • gordon 24
    Na feltettem! Sajnos Telós videó, de azért fasza! A elhangzott szavakért stb nem válalok felelőséget:D
    Robby
  • gordon 24
    Megteszem ha át tudom convertálni telefonos videóból windowsosra. De egyenlőre nem sok sikerrel:D
  • pipeppers
    Mondjuk rakd fel ide, vagy a YouTube-ra, és a linket hozzad.
  • Totya000
    Persze, hiszen top35-ös Robby. Máshova tettem. Ott lesz Talladegában.
    :-)
  • gordon 24
    Remélem! Robby Gordon nagyot ment ma is.. Kint voltam tegnap és ma is!!
    Szóval P.J Jones igyekezen!! Mert Robby kiámbrándul:D

(ja hogy kell berakni videot ide? Mert csináltam Robbyrol egyet!
  • Totya000
    Még 1-2 óra és kiderül, hogy P.J.Jones kvalifikálja-e a #7-et Talladegában.
  • Dougie
    Aaron's 499

J. Gordon
    M. Kenseth
    J. McMurray
    D. Gilliland
    M. Truex Jr.
  • pipeppers
    A talladegai futam eme lista alapján értékeltetik.
  • Tihy
    Aaron's 499

- R. Newman
    - Kurt Busch
    - B. Vickers
    - M. Kenseth
    - J. Gordon
  • gordon 24
    De azért ez a nem gyenge! Végig csinált egy hetet wazz, utánna meg elrepül amerikába és letol egy 500mérföldes vesrenyt! Ebbe többen belehalnának:D
  • robotnyk
    bent van entry listen, és bent van a 35ben, szal majdnem mindegy ki fut qualon. :)
  • gordon 24
    Akkkor indul! De ki Kvalizza be a kocsit? Ha szombaton nincs ott az időmérön... Igaz ha bent van a 35-be akkor mind1..
  • robotnyk
    ni
  • gordon 24
    Robby Gordonról tudunk valamit??

Már ugy értem.. Hogy elvileg Szombaton fejezik be a Rallyt. Balatonfüreden kb 20:00 óra körül..

Elvileg ha valaki bekvalizza a 7-es Dodget Talladegára, akkor Szombat este vagy Vasárnap reggel még vissza mehet amcsiba, elvileg oda is ér.

Szóval tudtok esetleg arról hogy a 7-es Dodget nevezték-e, vagy ilyesmi Talladegára??
  • MrSpock
    örültem én is,hogy Danic végre nyert,és mostmár elhiszik,hogy jó versenyző.
    Az lenne szép ha egy Indy 500-at begyűjtene:-)
    De most vissza a mi szeretett szériánkhoz.
    Úgylátom mindenki rápihen a hétvégére!akárcsaka versenyzők,mi is pihenten nézzük mi lesz Talladega-ban!
    Nagyon kíváncsi leszek ki miremegy majd.Lehet nem jósolok rosszat,ha Hendrick1s dominancia lesz.Na persze ha az autók bírják,és nemlesz Big One!De úgy is lesz 1-2 körrel a vége előtt valami:-(Mindig akkor megy a nagy tülekedés,és a legizgalmasabb adrenalin plafonon,és paffff,beis ütütt,leamortiálódik min 10 autó.
    Én szeretném ha tiszta,szoros befutó lenne.
  • TheDreamingTree
    Ugyan tegnapi hír, és ez is picit off, de szerintem egy gratula kijár Danica Patrick-nek a japán futamért :). Mégiscsak sport-történelem ez is :)
  • pipeppers
    oké, köszi
  • gordon 24
    Jaja Fasza!! Talladegában szinte 100% hogy nem indul. Hiszen Szombatn Balatonfüreden lesz... Persze ha nem esik ki.. (nagyon remélem hogy nem)

A többi képet feltettem a Galériámba ott meg tudod nézni.
  • pipeppers
    Igen, a talladegai induláson én is elgondolkoztam.
    Klassz ez a járgány

Akkor most könyörögjek a többi képért is :D rakd a képfeltöltőre, vagy mittudomén.
  • gordon 24

Ez a kép van! A többi az más jármüvekről készült! Kamionok stb! Azt ide nem rakom be.. Sajnos olyan szarul állt hogy igazából nem lehetett le fotozni! A mai szakaszon meg telefonnal semmi esélyem nem volt!

Pénteken ugy néz ki megyek Veszprémbe meg Balatonfüredre ha versenyben lesz még addig viszek gépet lefényképezem!

Ja a Mai szakaszon 2-dik lett Sainz mögött! Csak igy tovább!!!
  • gordon 24
    Rendben nem sokára felteszem!!

Most értem haza Dabasról! Drukkoltam Robby Gordonak!! Wazz de megy! A Hammernek az a hang apám!!! De nagyon zsir volt! A Kamionok na azok kész ááááá Eszméletlen nagy élmény volt!!!

Robby Még dudált is nekünk!!... Nagy volt

Mondjuk azt nem tudom Talladegába hogy indul, gondolom sehogy..
  • Jeff Gordon
    igen én is csatlakozom,ha feltudod tenni vhova szivesen megnézzük
  • pipeppers
    Azért szeretnénk látni azokat a képeket, ha lehet.
  • gordon 24
    Nem akarom átvágni a torkodat! De honnan tudjam hogy ez vicces megjegyzés? Nekem simán ugy jött le ahogy irtam! De ha félre értettem bocs!
  • robotnyk
    igen, légyszíves vágd már át a torkomat, mert viccesen jeleztem, hogy egy 2 hetes videót találtál meg, köszi. -.-
  • gordon 24
    Én voltam kint! Most értem haza!

Na láttam Robby autóját csináltam képet is róla! De mivel kordon mögött állt igy nem tulságosan értékelhető!

Kamaz sajna nincs itt!, de a gyári Mitshubishik, a gyári VW-nek, a BMW-k igen!
    Hummer hát az meg nagyon durva!
    Holnap valszeg megyek a gyorsaságira amit még magyarországon tartanak!
  • gordon 24
    Mibaj??? Valaki belinkelte ide?? Nem! Az hogy te látad semmit nem jelent! Egyébként szeretem ezt hogy mindig bele lehet kötni valamibe!

Szép Délutánt!
  • robotnyk
    jó reggelt. ^^
  • TheDreamingTree
    Nó jó, egész délelőtt esett az eső :) de most már süt a nap (néha), úgyhogy délután talán :)

Ez az esés meg elég durva... ez lenne a 10 csillag az NCAP teszten :)
  • gordon 24
    Huu Wazze fent van McDowell esése Youtubon Azta büdös::::
    Nagyon durva!
  • pipeppers
    Szerintem Totya még meg is interjúvolja :))))
  • pipeppers
    Azt akarod mondani, hogy ott laksz Pesten, és nem lábatlankodsz a helyszínem???? :)))
  • gordon 24
    Elvileg igy van!

Ma lesz az ő gép átvételük, meg egy kis bemutató..(19-gike)

Holnap lesz a rajt.(20-dika) Mennek Debrecen felé ki Baia Marebe.
    Aztán 21: Baia Mare(Nagybánya! Mert ugye az is MAgyarOrszág! Föggetlenül attól a kis bakitól:D)- Baia Mare(Nagybánya)
    22:Baia Mare(Nagybánya)- Debrecen
    23:Debrecen- Veszprém
    24:Veszprém- Veszprém
    25:Veszprém- Veszprém
    26:Veszprém- Balatonfüred

Szóval ezek lesznek a szakaszok! Remélem valamelyikre eljutok!
  • TheDreamingTree
    Kicsit OFF: (vagy legalábbis most már off :) )

Elképzelhető, hogy ha kimenne az ember A Hősök terére, akár összefuthatna Robby Gordon-nal?
    Most van ez a Rally verseny, és ő is indul... de legalábbis azt a Hummer-t érdemes lehet élőben megnézni :)))
    Na, csak felmerült bennem a dolog :)

OFF vége
  • pipeppers
    Talladega a kedvenc pályám.
    Most már talán tényleg felébrednek... vagy lehet, hogy mégis megvárják augusztust? Mellesleg Gordont szívesebben látom az élen, mint Johnsont, úgyhogy hajrá.
    Én most azért szorítok, hogy Jeff Burton nehogy megint leengedjen, mint tavaly.