NASCAR
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ezért mondom meg kellene tanulom angolul és akkor érteném hogy mi van..
Downhill!!
Downhill!!
Lehet, hogy az Eurosporton látta. Ott is adták.
- M. Truex Jr.
- R. Newman
- G. Bifle
- M. Kenseth
- D. Hamlin
Let\'s Go Racin\' Boys!!!
Let\'s Go Racin\' Boys!!!
De mindegy az, csak kommentáljanak, vagyis legyen mit...
Az elsõnek járó pontot jól irtam. A bonusz pontoknál irtam többet mivel csak 10 járhat én meg 20-at irtam amit szintén nem tudom igy már miért, mertha a sport 1-es csávó hülyeségét nézem akkor is csak 15 pont. Ha a pole is megvan. És a 43-diknak járó pontot néztem el. Na mind1... Még egyszer sorry..
Downhill!!
Downhill!!
Amikor a Sport1-2 adta a NASCART ott magyarázta a faszi ezeket (ezek szerint nem igazán értette õ sem:D)
Õ ezt igy mondta:
azért ha valaki poleba kerül kap 5 pontot.
aztán ha rajt után az elsõ kört vezeti valaki az is 5 pontot ér (kivéve ha nem õ indul élrõl és már kapott 5 pontot.)
A másik 2 pedig amit ti irtatok.
Szóval õ is utánna járhatott volna ennek! Hogy lehet igy oda ülni közvetiteni egy versenyt hogy ezeket nem tudja.
Én meg elnézést kérek hogy hülyeségeket brekegtem!
Downhill!!
Downhill!!
Persze nagyon sok mindennel még nem.
1 vezetett kor +5
legtobb vezetett kor +5
2004-ben (Kenseth után) 175-rol 180-ra idén meg 180-ról 185-re emelték a gyoztes pontszámát...ennek én nem orultem de harakiri azért nem volt :))
Ezt amit te mondasz támogatnám de akkor meg elojonnének a "Kenseth" kritikusok akik szerint az nem igazságos ha valaki 1 gyozelemmel bajnok,a chase nem azért lett kitalálva mert France unatkozott,háborogni konyebb mint kitalálni valamit.
De errol már volt szó,most csak azon filóztam hogy vajon ez a csatározás senkinek se teszett,esetleg nem látták a versenyt vagy miért nincs róla semmi,pedig még Kenseth,Johnson szurkoló is van és Matt-nak sincs miért szégyenkezni,sott le a kalappal ahogy tartotta magát a lassabb autóval :)
Downhill!!
Régen nem igy volt ez?:
1: 185
2: 180
3: 175
stb ez ment talán a 1x-dik helyig utánna meg 10 esével csökkent.
és ehhez szerezhettek 10 bonuszt? Asszem az NR 2003-ba igy van.. Persze ezek után már abba sem vagyok biztos.
Downhill!!
A 20 bonuszt azért gondoltam. Mert 5 pont a vezetett kör 5 pont a legtöbb vezetett. 5 pont ha az elsõ kört elsõként teszed meg. És van még egy. de azt most igy nem tom.. Azt hogy az utolsónak miért 42 irtam azt nem tudom az csak tipp volt..:D
De biztos igy van ahogy irod. Ti jobban értetek ehhez.
Downhill!!
Az utolsó helyért pedig 34 pont jár.
Ugye?
Downhill!!
A Chase-t nem szeretem. És igaz hogy nagyon nem tetszik hogy 26 futam küzdelmét stb-t egy toll vonással elintézik. Ezért én nem csinálnék chaset. Vagy ha lenne nem igy lenne. Viszont az sem tetszene ha 10 futammal a vége elött bajnokot avatnánk. Szerintem az lenne a legjobb megoldás hogy ne 5 pontonként változzon az elsõ második harmadik között a diferencia. Szerintem 2 pont elég lenne. De ez megint csak találgatás meg ilyenek.. Remélem érted mit akarok.
Downhill!!
C. Edwards
M. Truex Jr.
C. Bowyer
C. Kahne
J. P. Montoya
-Osztagvezetõ hívja Baker csoportot:Rambo,Messner,Ortega,Coletta,Jorgensen,Danforth,Berry,Krakauer. Válaszolj.Trautman ezredes beszél.Szólalj meg,Johnny! -Mind meghaltak,uram. -Rambo.Jól vagy?
Nekem az ilyen Kenseth-Johnson jelenetek jelentik ezt a sportot,ezt nézem szivesen nem a felul látható névsort és tokmindegy hogy ki lesz idén,én csak azért szurkolok hogy minél szorosabb legyen és annak orulnék aki egyszer sem volt,valahogy névtol fuggetlenul az X-szeresekért nem vagyok oda.
Ezt az utolsó futamot nem egészen értem,nemrég volt itt nagy chase szidalmazás hogy már rég Gordon-é lehetne a bajnoki cím a nincs ez a hulyeség,most akkor jó hogy nyitott marad végig vagy nem? <#ravasz1>#ravasz1>
Downhill!!
Greg Biffle
Kasey Kahne
Ryan Newman
Elliott Sadler
Jeff Burton
Én Gordont szeretném gondolom te is és gondolom Peet is.. De a többieknek ez mind1.. Dougie Kensethet várná, Chevy-G Earnhardtot stb. Szóval nem csodálom hogy nem komentálják már a helyzetet.
Downhill!!
Úgylátszik lanyhul az érdeklõdés,talán nemelég izgalmas a Johnson-Gordon párharc.
Egyébként jóvolt az általad emlitett párviadal.
Holnap is számíthatunk hasonló izgalmakra!
Go Jeff Go!!!!
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Juan Pablo Montoya=JPM
Sajna Hamiltont többen látták a tv-ben. Mi a legnézettebb europai autosport? F1.. Hamilton=Lewis Hamilton!
Na mind1..:D (makett hogy áll?)
Downhill!!
remélem bejön 2. helyen..sajna Hamiltont többen láthatták a tv-ben...
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

-Osztagvezetõ hívja Baker csoportot:Rambo,Messner,Ortega,Coletta,Jorgensen,Danforth,Berry,Krakauer. Válaszolj.Trautman ezredes beszél.Szólalj meg,Johnny! -Mind meghaltak,uram. -Rambo.Jól vagy?