NASCAR

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gordon 24
Végülis tisztába vagyok vele nem? Összesen 2 plusz dolgot raktam hozzá ami nincs. Ráadásul én ugy tudtam van. Mivel nem vagyok ebben a témában szakértõ és angolul sem beszélek ezért igazából annyit tudok errõl az egészrõl amiket töletek másoktól innen onnan hallok. Lehet hogy a fele hülyeség, de mit tudok tenni?
Ezért mondom meg kellene tanulom angolul és akkor érteném hogy mi van..

Downhill!!

robotnyk
sem kioktató, sem támadó nem akarok lenni, de azért nem tudom megállni... ha azt nem is várja el senki, hogy fejbõl vágjad, hány pontot kap az, aki 27dik lett, poleból indult és nem vezetett kört, de azért a bónusz "rendszert" azzal a két szábályával illene. -.-
gordon 24
2-en voltak. Volt egy aki a nem igazán értett hozzá és volt egy másik ai mindig kiigazitotta. Szóval nem tudom, de az biztos hogy nem én találtam ki ezt hanem valahol hallottam:D

Downhill!!

:D:D
Lehet, hogy az Eurosporton látta. Ott is adták.

Tihy
Checker Auto Parts 500

- M. Truex Jr.
- R. Newman
- G. Bifle
- M. Kenseth
- D. Hamlin

Let\'s Go Racin\' Boys!!!

Tihy
nem kevered valamelyik másik adóval, ugyanis a Sport Tv-s közvetítésnél a "faszi" Tasi volt, a háttérben meg mi (Totya + én) tuti nem mondott ilyent :)

Igen, tényleg ki van hangsúlyozva a változás, még a régebbi is. Akkor hát nem csak az F1-es kommentárokkal van baj :))
De mindegy az, csak kommentáljanak, vagyis legyen mit...

gordon 24
De végülis ahogy nézem nem sokat tévedtem..

Az elsõnek járó pontot jól irtam. A bonusz pontoknál irtam többet mivel csak 10 járhat én meg 20-at irtam amit szintén nem tudom igy már miért, mertha a sport 1-es csávó hülyeségét nézem akkor is csak 15 pont. Ha a pole is megvan. És a 43-diknak járó pontot néztem el. Na mind1... Még egyszer sorry..

Downhill!!

gordon 24
Nem hiszem szerintem a bonuszokban nem lehetett. Mert amit Lori linkelt ott irták volna ha változott volna ez is. Mivel azt ami változott kihangsullyoza az ember.

Downhill!!

Azóta, mióta a Sport Tv közvetítette, volt változás, nem?

gordon 24
Na tegnap töprengtem sokat hogy miért gondoltan a több bonusz pontot..

Amikor a Sport1-2 adta a NASCART ott magyarázta a faszi ezeket (ezek szerint nem igazán értette õ sem:D)
Õ ezt igy mondta:

azért ha valaki poleba kerül kap 5 pontot.
aztán ha rajt után az elsõ kört vezeti valaki az is 5 pontot ér (kivéve ha nem õ indul élrõl és már kapott 5 pontot.)

A másik 2 pedig amit ti irtatok.

Szóval õ is utánna járhatott volna ennek! Hogy lehet igy oda ülni közvetiteni egy versenyt hogy ezeket nem tudja.

Én meg elnézést kérek hogy hülyeségeket brekegtem!

Downhill!!

gordon 24
Ja. Igaz azért irtam hgy ez az én hibám. De igazából mondjuk pont nem ez a lányeg számomra. A pontokat akiknek adniuk kell tudják. Elszámolni nem fogják. Én Budapestrõl ugyse fogom tudni kijavitani ha elszámolják. Szóval szinte mind1 ki hány pontot kap. Persze tisztába kell vele lenni és most már tudom is.

Downhill!!

Áááááá, nem jók a szabályok, mert nem Montoya lesz a bajnok :D:D

Én se tudok angolul, és itt se közvetítik, sõt csak tavaly óta nézem, a pontozással azért már én is tisztában vagyok :D
Persze nagyon sok mindennel még nem.

Nálam Lewis is kiesik és marad Montoya :D:D

Itt megtalálod kozépen a táblázatot,ahhoz nem kell angol tudás :)

1 vezetett kor +5
legtobb vezetett kor +5

2004-ben (Kenseth után) 175-rol 180-ra idén meg 180-ról 185-re emelték a gyoztes pontszámát...ennek én nem orultem de harakiri azért nem volt :))

robotnyk
mindig az a szabályrendszer a legjobb, amiben az eredmények az ízlesednek megfelelõen alakulnak.
Én se vagyok oda érte de azt el kell ismerni hogy ez a rendszer biztosítja hogy tovább nyitott és szorosabb maradjon,persze lehetne a régi rendszerrel is lásd idén a CTS de olyan nem fordulhat elo a chase-be mint tavaly a Busch szériában aminek legalább annyian nem orultek mint a chase-nek.
Ezt amit te mondasz támogatnám de akkor meg elojonnének a "Kenseth" kritikusok akik szerint az nem igazságos ha valaki 1 gyozelemmel bajnok,a chase nem azért lett kitalálva mert France unatkozott,háborogni konyebb mint kitalálni valamit.

De errol már volt szó,most csak azon filóztam hogy vajon ez a csatározás senkinek se teszett,esetleg nem látták a versenyt vagy miért nincs róla semmi,pedig még Kenseth,Johnson szurkoló is van és Matt-nak sincs miért szégyenkezni,sott le a kalappal ahogy tartotta magát a lassabb autóval :)

gordon 24
Ezért szar hogy nincs magyarországon közvetités rendesen. Vagy meg kellene tanulni angolul. Tudom hogy ez mindig az adott emberke hibája de sajna ezzel nem igen vagyok tisztába.. Pl most tök kiru lenne leirná valaki ha már igy szóba került..

Downhill!!

gordon 24
Persze kb 2000-óta.. Miért?:D

Downhill!!

gordon 24
Mondjuk tök sügér vagyok:D A NASCAR .comon kellene csak megnézni a végét:D

Régen nem igy volt ez?:

1: 185
2: 180
3: 175
stb ez ment talán a 1x-dik helyig utánna meg 10 esével csökkent.
és ehhez szerezhettek 10 bonuszt? Asszem az NR 2003-ba igy van.. Persze ezek után már abba sem vagyok biztos.

Downhill!!

robotnyk
te nézel nascart?
gordon 24
Lehet.. Én ennyire nem tudom.. Elég magas ez.. Tudod mi egy szimulátorral toljuk NR2003. Abban az elsõnek 185 pont jár. Ezért gondoltam hogy 370-en a 2 futam. Persze ott 2003-as szabályok vannak sõt lehet 2002-es szóval valszeg változott.

A 20 bonuszt azért gondoltam. Mert 5 pont a vezetett kör 5 pont a legtöbb vezetett. 5 pont ha az elsõ kört elsõként teszed meg. És van még egy. de azt most igy nem tom.. Azt hogy az utolsónak miért 42 irtam azt nem tudom az csak tipp volt..:D

De biztos igy van ahogy irod. Ti jobban értetek ehhez.

Downhill!!

Maximum 195 pontot lehet szerezni versenyenként (ez két versenyen 390). Ennyi jár az elsõ helyért. Ebben benne van a 10 bonusz pont, ami a legtöbb (vezetett körért 5 pont és a legtöbb vezetett körért még 5 pont). A gyõztes így minimum 190 pontot kap, mivel legalább az utolsó körtben megkapja az 5 plusz pontot.

Az utolsó helyért pedig 34 pont jár.

Ugye?

gordon 24
Ja.. És már most bajnok lenne. a 2 futam alatt 370-en pontot lehet szerezni a gyözelemért és plusz ha jól tudom a banusz pont egy versenyen max 20 pont lehet pilotánként. Azmég 40. Szóval 410 pont lehet ugy ha minden bonusz pontot megkapna Johnson és mind 2 versenyt nyerné. Ja és Gordon nem indulna mivel ha indul már szerez 42 pontot és akkor már megint bajnok. Ha ezt mind megnézzük akkor már Atlanta óta meglenne az ide bajnok!

Downhill!!

Ha nem lenne Chase, Gordon most 400 ponttal vezetne Johnson elõtt.

"what if" táblázat.

gordon 24
Én nem mondtam hogy jó lenne ha Gordon bajnok lenne már most. (persze örülnék neki mert megérdemelné de ez más tészta)

A Chase-t nem szeretem. És igaz hogy nagyon nem tetszik hogy 26 futam küzdelmét stb-t egy toll vonással elintézik. Ezért én nem csinálnék chaset. Vagy ha lenne nem igy lenne. Viszont az sem tetszene ha 10 futammal a vége elött bajnokot avatnánk. Szerintem az lenne a legjobb megoldás hogy ne 5 pontonként változzon az elsõ második harmadik között a diferencia. Szerintem 2 pont elég lenne. De ez megint csak találgatás meg ilyenek.. Remélem érted mit akarok.

Downhill!!

Phoenix-i tippjeim:

C. Edwards
M. Truex Jr.
C. Bowyer
C. Kahne
J. P. Montoya

-Osztagvezetõ hívja Baker csoportot:Rambo,Messner,Ortega,Coletta,Jorgensen,Danforth,Berry,Krakauer. Válaszolj.Trautman ezredes beszél.Szólalj meg,Johnny! -Mind meghaltak,uram. -Rambo.Jól vagy?

Dehogynem,sajnos pont így van ahogy leírtad,ezért nem válaszoltam rá mert akkor jon egy rakás sértodott válasz :))

Nekem az ilyen Kenseth-Johnson jelenetek jelentik ezt a sportot,ezt nézem szivesen nem a felul látható névsort és tokmindegy hogy ki lesz idén,én csak azért szurkolok hogy minél szorosabb legyen és annak orulnék aki egyszer sem volt,valahogy névtol fuggetlenul az X-szeresekért nem vagyok oda.

Ezt az utolsó futamot nem egészen értem,nemrég volt itt nagy chase szidalmazás hogy már rég Gordon-é lehetne a bajnoki cím a nincs ez a hulyeség,most akkor jó hogy nyitott marad végig vagy nem? <#ravasz1>

gordon 24
Miért? Ha nem igy van cáfold meg.. Te kit szeretnél Johnsont vagy Gordont? Max Bowyernek van még esélye de talán már olyan kicsi hogy elhagygolható. Sajnos (pedig ugye az én csapatom vezet) elég hamar kiderült hogy ki lesz az elsõ kettõ. Jobb lett volna ha az utolsó futamon dölt volna ez is el. Nem csak a bajnoki cim.

Downhill!!

Én kissebség vagyok de ha manapság újoncról van szó akkor a tobbi Hamilton kiesik és marad Lewis :)

Erre inkább nem mondok semmit <#fejvakaras>

Checker Auto Parts 500 presented by Pennzoil | Phoenix International Raceway

Greg Biffle
Kasey Kahne
Ryan Newman
Elliott Sadler
Jeff Burton

Azt hiszem, hogy a Hamilton névrõl az emberek többségének Lewis jut az eszébe.

gordon 24
Érdeklõdés megvan... Csak ugye azok akik nem Hendrickes embernek drukkolnak azoknak ez a csata majdnem mind1.. Az a helyzet állt elõ hogy idén majdnem biztos (kb 95%) hogy az elsõ kettö Hendrickes lesz.
Én Gordont szeretném gondolom te is és gondolom Peet is.. De a többieknek ez mind1.. Dougie Kensethet várná, Chevy-G Earnhardtot stb. Szóval nem csodálom hogy nem komentálják már a helyzetet.

Downhill!!

gordon 24
Jahh! Lehet:D

Downhill!!

MrSpock
Ahogy elnéztem rajtam kívül senki nemírt kommentet az elmúlt futamra.
Úgylátszik lanyhul az érdeklõdés,talán nemelég izgalmas a Johnson-Gordon párharc.
Egyébként jóvolt az általad emlitett párviadal.
Holnap is számíthatunk hasonló izgalmakra!

Go Jeff Go!!!!

A Kenseth-Johnson párviadal senkinek nem tetszett annyira hogy említésre méltassa? :))

Az év újonca címre legalább 10 Hamilton pályázik,nem? <#zavart1>

BSZ!

"I don't think anything is unfair because you know going into it what it is," Gordon said.http://www.nascar.com

Dietrich
így van. :)

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

gordon 24
Jesszus:D

Juan Pablo Montoya=JPM

Sajna Hamiltont többen látták a tv-ben. Mi a legnézettebb europai autosport? F1.. Hamilton=Lewis Hamilton!

Na mind1..:D (makett hogy áll?)

Downhill!!

ChevyG
kiaza jpm?

és merljik Hamiltonra gondolsz?
Dietrich
az év újoncára nevezték JPM-t is

remélem bejön 2. helyen..sajna Hamiltont többen láthatták a tv-ben...

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
Boldog Szülinapot utólag is az érintetteknek!

Köszönöm!

Boldog szülinapot!

-Osztagvezetõ hívja Baker csoportot:Rambo,Messner,Ortega,Coletta,Jorgensen,Danforth,Berry,Krakauer. Válaszolj.Trautman ezredes beszél.Szólalj meg,Johnny! -Mind meghaltak,uram. -Rambo.Jól vagy?

Tihy
BSZ minden érintettnek! :)

gordon 24
Jaja és HBD2Y TOYA!!!

Downhill!!