NASCAR
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem sikerult...
Nna majd Te 'Mr.Spock'
Nna majd Te 'Mr.Spock'
Nem gyozott.
Jimmy Johnson lett a nyertes.
O sem rossz!
Jimmy Johnson lett a nyertes.
O sem rossz!
Bízom,hogy Gordon a 13.helyrõl képes lesz esetleg nyerni.A múlthetibõl kiindulva,versenyben nagyon jólmegy,na persze ha jó az autó beállítása.
Holnap este okosabbak leszünk.
Go Jeff Go!!!!
Top 10!
1.J.Gordon
2.J.Johnson
3.J.Mayfield
4.D.Earnhardt Jr.
5.J.Mcmurray
6.K.Harwick
7.R.Wallace
8.C.Mears
9.D.Jarrett
10.S.Marlin
1.J.Gordon
2.J.Johnson
3.J.Mayfield
4.D.Earnhardt Jr.
5.J.Mcmurray
6.K.Harwick
7.R.Wallace
8.C.Mears
9.D.Jarrett
10.S.Marlin
Go Jeff Go!!!!
Elso Nextel Kupa pole-ja, drukkolok neki, hogy a top5-ben maradjon a verseny vegeig.(Tavaly a Busch szériában mar volt egy Pole-ja a chicagoi futamon).
a holnapi poconoi versenyre ime a top10-es tippem:
1.Mayfield
2.R.Wallace
3.Stewart
4.Martin
5.Newman
6.E.Sadler
7.Johnson
8.Kenseth
9.Schrader
10.Marlin
a holnapi poconoi versenyre ime a top10-es tippem:
1.Mayfield
2.R.Wallace
3.Stewart
4.Martin
5.Newman
6.E.Sadler
7.Johnson
8.Kenseth
9.Schrader
10.Marlin
...azért is vagyunk itt, hogy segítsek egymást a magyar NASCAR rajongó, akik tudjak, hogy mi a verseny...
én sem tudom nezni a versenyeket, csak az osszefoglalokat a Eurosporton (keddenkent 23.45) es utolag sukerult nehany teljes futamot szereznem.
keress meg, ha van savszelesseged...
[email protected]
én sem tudom nezni a versenyeket, csak az osszefoglalokat a Eurosporton (keddenkent 23.45) es utolag sukerult nehany teljes futamot szereznem.
keress meg, ha van savszelesseged...
[email protected]
Engem is érdekel a dolog, de nézni úgysem tudom akkor meg minek fájdítsam a szívem???
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
orulok, hogy tippeltel meg idoben.
6:5 re nyertem asszem, de szamold ossze te is.
ezzel az allas 20:16 neked
Mafieldet es Jarettet nagyon jol tippelted (majdnem)
Newmanre es Stewartra lehetett szamitani.
Earnhardtra viszont nem.
6:5 re nyertem asszem, de szamold ossze te is.
ezzel az allas 20:16 neked
Mafieldet es Jarettet nagyon jol tippelted (majdnem)
Newmanre es Stewartra lehetett szamitani.
Earnhardtra viszont nem.
A tippem!
1.Johnson
2.Stewart
3.Gordon
4.Newman
5.T.Labonte
6.Martin
7.Craven
8.Schrader
9.Mayfield
10.Jarrett
1.Johnson
2.Stewart
3.Gordon
4.Newman
5.T.Labonte
6.Martin
7.Craven
8.Schrader
9.Mayfield
10.Jarrett
Go Jeff Go!!!!
1 ora mulva indul a verseny New Hampshireben, remelem addig tippelsz te is.
az en top 10-em:
1.Johnson
2.Stewart
3.Newman
4.Harvick
5.Kenseth
6.R.Wallace
7.Busch
8.B.Labonte
9.Rudd
10.Jarrett
az en top 10-em:
1.Johnson
2.Stewart
3.Newman
4.Harvick
5.Kenseth
6.R.Wallace
7.Busch
8.B.Labonte
9.Rudd
10.Jarrett
erhardt junior majdnem bennégett a kocsiba
Most végre sikerült teljesen megnéznem a múltheti futamot.
Jó kis verseny volt,Tonynak a gépe nagyon erõs volt.Nemigen tudták tartani a lépést vele.
Gordon,ha még egy kör lettvolna talán feljön a dobogóra,de nemvolt.Így is szép ez a 4. hely,ismerve,hogy az autó beállításai nemvoltak jók,a kormányzással akadtak gondjai.
Már várom a jövõ hétvégét.
Go Gordon!
Jó kis verseny volt,Tonynak a gépe nagyon erõs volt.Nemigen tudták tartani a lépést vele.
Gordon,ha még egy kör lettvolna talán feljön a dobogóra,de nemvolt.Így is szép ez a 4. hely,ismerve,hogy az autó beállításai nemvoltak jók,a kormányzással akadtak gondjai.
Már várom a jövõ hétvégét.
Go Gordon!
Go Jeff Go!!!!
Sajnos nemtudom,vagyis talán tudnám,csak az a baj,hogy nagyon szarminõségõ az abmoteurs az utóbbi idõben,na meg francia nyelvû.De tényleg csíkos,régebben jó volt.Sajnos hétvégenként nincs élõben,pedig eddig vagyis úgy félszezonig adták,de mostanában mindig mást adnak.Lehet csak eddig vették meg,vagy mittudomén.Persze utólag azthiszem 4x leadják 1 hét alatt.
Az eurosport az meg késõre rakja sajnos,akkor meg dolgozom.
Ígymarad a net élõben,már amennyire frissitik az oldalakat verseny közben.
Egyszerre 3 oldalt szoktam nézni futam alatt.
Benéztem a fórumra,olvasgattam.Ja kicsit morcos volt Kahne,meg a csapatfõnök is nagyon tiltakozott,de nemláttam még az esetet.majd holnap,vagyutánna.
Az eurosport az meg késõre rakja sajnos,akkor meg dolgozom.
Ígymarad a net élõben,már amennyire frissitik az oldalakat verseny közben.
Egyszerre 3 oldalt szoktam nézni futam alatt.
Benéztem a fórumra,olvasgattam.Ja kicsit morcos volt Kahne,meg a csapatfõnök is nagyon tiltakozott,de nemláttam még az esetet.majd holnap,vagyutánna.
Go Jeff Go!!!!
ez egy magyar NASCAR fórum, ha van kedved, olvass bele:
http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9031776
http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9031776
nem tudod bedigitalizalni a futamokat?
en nagyon nehezen jutok csak teljes futamokhoz neha.
helyette fel tudnek ajanlani regebbi versenyeket.
az en tippjeim az elozo nehany ev eredmenyeibol es az aktualis formabol alakul ki.
ha valamelyik magyar csatorna adna a NASCAR-t, sok nezonel hamar nepszerubb lenne, mint az F-1.
New Hampshire az egyik kedvenc palyam, kivancsian varom
en nagyon nehezen jutok csak teljes futamokhoz neha.
helyette fel tudnek ajanlani regebbi versenyeket.
az en tippjeim az elozo nehany ev eredmenyeibol es az aktualis formabol alakul ki.
ha valamelyik magyar csatorna adna a NASCAR-t, sok nezonel hamar nepszerubb lenne, mint az F-1.
New Hampshire az egyik kedvenc palyam, kivancsian varom
Úgynézem ez rajtunk kívül nemsokmindenkit érdekel,na persze ha nemadja az RTL:-))
Pedig úgy megnézném,s mondjuk Palik közvetítené.
Lehet utánna nemvállalná az F1-et,mert itt nagyobbakat élvezne,szinte 3 órás orgazmusa lenne,itt visítozhatna kedvére:-)
Már várom,hogy megnézhessem a versenyt,ami holnap este fog bekövetkezni,igaz csak az elsõ felét,mert mennem kell dolgozni,na demajd szerdán a másodikat.
Pedig úgy megnézném,s mondjuk Palik közvetítené.
Lehet utánna nemvállalná az F1-et,mert itt nagyobbakat élvezne,szinte 3 órás orgazmusa lenne,itt visítozhatna kedvére:-)
Már várom,hogy megnézhessem a versenyt,ami holnap este fog bekövetkezni,igaz csak az elsõ felét,mert mennem kell dolgozni,na demajd szerdán a másodikat.
Go Jeff Go!!!!
Baomi nagy meccs lehetett!Köszi a Gratulációt!
Jó voltál te is!
Ja most 12 hét böjt,addig ezt a versenyt meglehet nézni vagy párszor.
Valahogy gondoltam,hogy Nemechek ottlesz.
Én az edzéseredménybõl szoktam tippelni.az elején páran elszálltak,késõbb Earnhardt is belekeveredett egy kis bukásba,de folytatni tudta.kiszámíthatatlan ki fog odaérni,vagyis csak reménykedni lehet,mert itt ellenben a F1-gyel van elõzés meg nagy küzdelem,és bárki elszállhat.
Legjobban arra leszek kíváncsi,hogy Gordon hogykerült a 4.helyre,mert végig a közepén volt.21-17. hely között,és meglepõdtem,hogy odaért.
Jó voltál te is!
Ja most 12 hét böjt,addig ezt a versenyt meglehet nézni vagy párszor.
Valahogy gondoltam,hogy Nemechek ottlesz.
Én az edzéseredménybõl szoktam tippelni.az elején páran elszálltak,késõbb Earnhardt is belekeveredett egy kis bukásba,de folytatni tudta.kiszámíthatatlan ki fog odaérni,vagyis csak reménykedni lehet,mert itt ellenben a F1-gyel van elõzés meg nagy küzdelem,és bárki elszállhat.
Legjobban arra leszek kíváncsi,hogy Gordon hogykerült a 4.helyre,mert végig a közepén volt.21-17. hely között,és meglepõdtem,hogy odaért.
Go Jeff Go!!!!
gratulalnom kell ismet!
osszesitett eredmeny: 15:10 neked
tetszik, ahogy Nemecheket megtippeltuk, szerintem ez volt a legnagyobb bravur tolunk, bar a statisztikak szerint jo ezen a palyan.
orulok Mayfield helyezesenek is.
a kovetkezo futam 2 het mulva lesz, varom a tippeket...esetleg masoktol is.
osszesitett eredmeny: 15:10 neked
tetszik, ahogy Nemecheket megtippeltuk, szerintem ez volt a legnagyobb bravur tolunk, bar a statisztikak szerint jo ezen a palyan.
orulok Mayfield helyezesenek is.
a kovetkezo futam 2 het mulva lesz, varom a tippeket...esetleg masoktol is.
Ha jól számoltam 7-5-re nyertem a párharcot.Egész jóltippeltem a végére,majdnem eltaláltam kik lesznek a dobogósok,ha kicsit Gordon jobban hajrázik,bár azthiszem 3 körrel a vége koccanás volt,és sárgazászló alatt lett leintve.
Na mindegy egész jó ez a 4. hely,21. után nemigen gondoltam,bár 16.-ig feljött aztán a vége majdnem a dobogó.
Na majd megnézem hogyalakult,kár,hogy a tv-nemadja már élõben.
Na mindegy egész jó ez a 4. hely,21. után nemigen gondoltam,bár 16.-ig feljött aztán a vége majdnem a dobogó.
Na majd megnézem hogyalakult,kár,hogy a tv-nemadja már élõben.
Go Jeff Go!!!!
A végeredmény!
1.Tony Stewart
2.Jimmie Johnson
3.Dale Jarrett
4.Jeff Gordon
5.Jeremy Mayfield
6.Terry Labonte
7.Sterling Marlin
8.Joe Nemechek
9.Michael Waltrip
10.Kewin Harwick
Gordon jól hajrázott,majdnem dobogós lett.
1.Tony Stewart
2.Jimmie Johnson
3.Dale Jarrett
4.Jeff Gordon
5.Jeremy Mayfield
6.Terry Labonte
7.Sterling Marlin
8.Joe Nemechek
9.Michael Waltrip
10.Kewin Harwick
Gordon jól hajrázott,majdnem dobogós lett.
Go Jeff Go!!!!
209.körben Johnson vezet,Stewart elõtt.
Gordon 21.
Úgylátszik ma nemnagyon megy az autója.
Gordon 21.
Úgylátszik ma nemnagyon megy az autója.
Go Jeff Go!!!!
83.körben járunk Tony Stewart vezet,Johnson elõtt.
Majd Mark Martin követi.
Gordon egyenlõre 7.Gogogogo!!!!!
Már nemsok van hátra 183 kör
Majd Mark Martin követi.
Gordon egyenlõre 7.Gogogogo!!!!!
Már nemsok van hátra 183 kör

Go Jeff Go!!!!
Nemsokára kezdõdik a verseny!
Ahogy elnéztem a mai edzést,a menõk kicsit körözgettek,vagyis remélem.
Go Gordon!
Ahogy elnéztem a mai edzést,a menõk kicsit körözgettek,vagyis remélem.
Go Gordon!
Go Jeff Go!!!!
Most is szoros lesz a tippünk,a helyezések fognak dönteni.
Go Jeff Go!!!!
Most néztem a múltheti versenyt,az otolsó 15 kör nemsemmi volt,mint mindig.Nem mintha elõtte csak autókáztak volna.
Igaz itt minden verseny ilyen.
Go Gordon!
Igaz itt minden verseny ilyen.
Go Gordon!
Go Jeff Go!!!!
Az en tippem a Chicagoland Top 10-re:
1.Harvick
2.Newman
3.Stewart
4.Earnhardt, Jr.
5.Spencer
6.J.Gordon
7.Martin
8.Johnson
9.Rudd
10.Nemechek
1.Harvick
2.Newman
3.Stewart
4.Earnhardt, Jr.
5.Spencer
6.J.Gordon
7.Martin
8.Johnson
9.Rudd
10.Nemechek
Gordon Chevyjének a paraméterei.
Type Chevrolet V-8-SB2
Displacement: 358 cu. in.
Compression Ratio: 12:1
Induction System: 750 cfm 4-Barrel Holley
Horsepower: 775 hp @ 8000 RPM
Torque: 520 ft. lbs. @ 6200 RPM
Type Chevrolet V-8-SB2
Displacement: 358 cu. in.
Compression Ratio: 12:1
Induction System: 750 cfm 4-Barrel Holley
Horsepower: 775 hp @ 8000 RPM
Torque: 520 ft. lbs. @ 6200 RPM
Go Jeff Go!!!!
Nem kis teljesítmény,és talánmegszerti egyhuzamban 4. gyõzelmét.Ami itt ugye ellenben egy másik szakágban,nem borítékolható.Mindenesetre én megelõlegeztem a bizalmat.
Gogogogogo Gordon!
Tippem (Top-10)
1.Jeff Gordon (egy kis elfogultság,na és persze a forma alapán)
2.Jimmie Johnson
3.Tony Stewart
4.Kasey Kahne
5.Jamie Mcmurray
6.Jeremy Mayfield
7.Dale Earnhardt Jr.
8.Elliott Sadler
9.Joe Nemechek
10.Robby Gordon
Gogogogogo Gordon!
Tippem (Top-10)
1.Jeff Gordon (egy kis elfogultság,na és persze a forma alapán)
2.Jimmie Johnson
3.Tony Stewart
4.Kasey Kahne
5.Jamie Mcmurray
6.Jeremy Mayfield
7.Dale Earnhardt Jr.
8.Elliott Sadler
9.Joe Nemechek
10.Robby Gordon
Go Jeff Go!!!!
de nem versenyzõkrõl volt szó, hanem managerekrõl, és kötve hiszem, hogy egy többé-kevésbé magánkézben lévõ amerikai csapat akárcsak felét fizetné egy managernek, mint a Fiat/Ferrari cég Ross Brownnak
Riszpekk
Lehet több pénz van,bár nemhiszem,hogy sokkal.
Nascarban minden máshogy megy, a csapatmenedzselés,versenyzés,szóval összesem lehet hasonlítani a kettõt.
A taktikai csata is sokal kiélezettebb,ez a versenyrendszernek köszönhetõ,a sárga zászlók miatt,ugye ki mikor megy ki a boxba,lehet kombinálni.
Persze aki jó,az nyerni fog.
Egy Nascarversenyzõnek semmi értelme nem lenne az F1-be igazolni,szerintem halálra unná magát:-))
a pénzük meg bõven megvan odaát is,és megdolgoznak érte.
a nézõk szeretik õket,népszerûek,emberiek.
Más világ!
Nascarban minden máshogy megy, a csapatmenedzselés,versenyzés,szóval összesem lehet hasonlítani a kettõt.
A taktikai csata is sokal kiélezettebb,ez a versenyrendszernek köszönhetõ,a sárga zászlók miatt,ugye ki mikor megy ki a boxba,lehet kombinálni.
Persze aki jó,az nyerni fog.
Egy Nascarversenyzõnek semmi értelme nem lenne az F1-be igazolni,szerintem halálra unná magát:-))
a pénzük meg bõven megvan odaát is,és megdolgoznak érte.
a nézõk szeretik õket,népszerûek,emberiek.
Más világ!
Go Jeff Go!!!!
ebben van igazság.ezt én is megnézném.de nem hinném hogy onnan bárki is az f1 be vágyna
nem is annyira a vezetõi tudás, mint a pilóták idegrendszere és a fõnök stratégiai érzéke
hétvégén F1-ben láthattuk, mire képes egy kis taktikázás, Ross Brown brilliánsat alkotott, na ez nascarban hétrõl hétre megy, ez alatt nem is lehet versenyt nyerni
kíváncsi lennék mekkora sztár lenne R.B., ha páran átjönnének nascarból F1 csapatokat managelni 😊
hétvégén F1-ben láthattuk, mire képes egy kis taktikázás, Ross Brown brilliánsat alkotott, na ez nascarban hétrõl hétre megy, ez alatt nem is lehet versenyt nyerni
kíváncsi lennék mekkora sztár lenne R.B., ha páran átjönnének nascarból F1 csapatokat managelni 😊
Riszpekk
nem is rossz sorozat.az autok kozt nincsenek nagy kulombségek a vezetoi tudas dont sokszor
Most egy kicsi F1 után,ami annyira uncsi,hogy már aludnisem lehet rajta,bár azért nekem mindig sikerül,az utóbbi 3 évben.
Visszatérek ide a VERSENYHEZ! Így nagybetûvel,mert azért ez már nevezhetõ annak.
Milyen érdekes nem,itt Gordon nyer most zsinórban,de mégsem unalmas a verseny(ráadásul elfogult is vagyok)
Most jó szériában van,remélem az idén nyerni fog.
Azért párszor elõzött a versenyen,és amiko nem õ nyer,akkor is az ember az utolsó körig várhatja sokesetben,hogy an mi lesz,ki a fene nyer.
Az F1-esek elvannak szállva a boxokban alakított manõverekért,hát itt meg aztán egy boxkiállás izgalmasabb ,mint odaát egy egész szezon.amikor egyszerre 20 autó kiáll,és gogogo biztatással spuri vissza a mezõnyben,és új rejt,és mehet a derby,aztán ugye sárgazászló,és mehet mindenelölrõl.Nemlehet ellaudni,és maga a közvetítés,valahol mindig történik valami,és szinte a végérõl is odaérhet bárki,nemcsak úgy,hopgy kiesnek 20-an.
Persze 43 autóból mindig marad pár.
Már nagyon várom a hétvégi versenyt,úgyérzem jó lesz(mint mindig)Ehhez nemkell nagy jóstehetség!:-))
Csak sajnálom.,hogy ez a hülye tv-nemadja élõben a versenyeket már.:-(
Visszatérek ide a VERSENYHEZ! Így nagybetûvel,mert azért ez már nevezhetõ annak.
Milyen érdekes nem,itt Gordon nyer most zsinórban,de mégsem unalmas a verseny(ráadásul elfogult is vagyok)
Most jó szériában van,remélem az idén nyerni fog.
Azért párszor elõzött a versenyen,és amiko nem õ nyer,akkor is az ember az utolsó körig várhatja sokesetben,hogy an mi lesz,ki a fene nyer.
Az F1-esek elvannak szállva a boxokban alakított manõverekért,hát itt meg aztán egy boxkiállás izgalmasabb ,mint odaát egy egész szezon.amikor egyszerre 20 autó kiáll,és gogogo biztatással spuri vissza a mezõnyben,és új rejt,és mehet a derby,aztán ugye sárgazászló,és mehet mindenelölrõl.Nemlehet ellaudni,és maga a közvetítés,valahol mindig történik valami,és szinte a végérõl is odaérhet bárki,nemcsak úgy,hopgy kiesnek 20-an.
Persze 43 autóból mindig marad pár.
Már nagyon várom a hétvégi versenyt,úgyérzem jó lesz(mint mindig)Ehhez nemkell nagy jóstehetség!:-))
Csak sajnálom.,hogy ez a hülye tv-nemadja élõben a versenyeket már.:-(
Go Jeff Go!!!!