17903
  • Laffite
    reméljük, bár szerintem csak addig lesz közvetítés, amíg lesz olyan cég amelyik támogatja, ebben szinte teljesen biztos vagyok...
  • robotnyk
    lehetett tudni, hogy ez lesz ha beindul a foci szezon. nem baj ha így adják le, csak leadják idén is és jövőre is
  • Laffite
    Newman simán nyerte a Buscht, sajnos Crocker már az elején elszállt, mint ahogy Kyle Busch, Waltrip és Kenseth is... szal ez van, lehet csak az a bukás volt érdekes, maga a futam is egyfajta "Newman's playground" lehetett...
  • Laffite
    kosár eb döntő, asszem az megbocsátható, bár nem értem az meg mért nem az egyesen van, mégiscsak 1 eb döntő
    az egyesen meg ugye német foci, gillette sporthírek (friss 2-3 hetes infők, azokat akkor kell leadni), na meg Inter-Fiorentina, aztán meg 22.30-tól NFL, gondolom az is borzasztó sorsdöntő összecsapás lehet, na de mindegy, maradnak a franciák, előtte is ott néztük...
  • Laffite
    az abmoteurs este 7-től adja, miközben az s2-őn még a múlthetit is megismétlik reggel 9-kor - ha valaki nem látta volna, akkor most pótolhatja...

egyébként holnap 7-kor dömping: Nextel, ChampCar, F-1... nemtom hogy sikerült így összeegyeztetni, de nem is érdekes, mert ha lesz ab, akkor úgyis a nextelt nézem, sárga alatt meg champcar kapcsolgatás lesz, a F-1-et meg majd hétfőn elolvasom mi volt, az nem igazán érdekel
  • dodgecharger
    a francért nem tudja adni élőben a sport2, főleg hogy a csatorna másodlagos
  • robotnyk
    fél 8 inkább asszem
  • dodgecharger
    Holnap este 11-kor ugyebár a sport2-n.. ..
    mikor kezdődne magyar idő szerint? 7-kor?
  • Laffite
    "Dover was Ryan Newman's playground Friday. He won both the Busch and Cup series poles -- and made it look relatively easy, too."
    ...hát kíváncsi vagyok meddig tart ki ez a Newman-féle játszótér, avagy mi lesz vele ma a Busch-ban, ill. holnap is bezsebeli-e a győzelmet...
  • Laffite
    ha véletlenül lesz 1 működő torrent fájlod (vagy egyéb linked) lécci nyomasd át privátba, engem is érdekelne a futam, many thanx
  • robotnyk
    ja, fejenállás is volt úgy olvastam indexen. asszem azt is letöltöm ha lesz seed :D
  • Laffite
    Erin Crocker 9. helyről indult ma a Busch futamon
    http://www.nascar.com/races/bg/2005/29/data/lineup.html
    ...a nascar.com információfoszlányai szerint (sajna nem vagyok regisztrált) majd 20 perces red flag volt egy tömegkarambol miatt...
  • ChevyG #3768
    1. Dale earnhardt Jr.
    2. Kurt Busch
    3. Tony Stewart
    4. Mark Martin
    5. Greg Biffle
    6. Kyle Busch
    7. Dale Jarret
    8. Jeremy Mayfield
    9. Rusty Wallace
    10.Elliott Sadler

MoV:0.199

extra: Newmann, 14
  • robotnyk
    MBNA RacePoints 400 | Dover International Speedway

01: Johnson
    02: Newman
    03: Rusty Wallace
    04: Kurt Busch
    05: Martin
    06: Earnhardt Jr.
    07: Stewart
    08: Biffle
    09: Jeff Gordon
    10: Kyle Busch

MoV: +0,450
  • Dougie
    akik Kasey vs. Kyle közeléből indulnak, azoknak jobb lesz vigyázni...
  • MrSpock
    Kasey Kahne a 2. illetve Kyle Busch a 3.
    Meglepő,vagy már nem is annyira Dale Jr.4. helye.Majd az említett Johnson,Rusty,és Martin.
    Kurt a 10.Matt 11.Tony 31.(!?)Carl Edwards 32.
    Elég érdekes kis versenynek indul ez.Kíváncsi leszek Newman tud e duplázni.
  • MrSpock
    Jimmie és Greg csevegnek.Johnsonnak jobban sikerült a kvalifikáció ,ő 5. helyről indul,míg Biffle 18.
  • MrSpock
    Ryan "Rocketman"Newman ismét az élről indul!
  • ChevyG #3762
    köci
  • Totya000
    Manager-játék eredményei :
    1.ChevyG : 551 pont GRAT.!! Első győzelme!
    2.Dougie : 527 pont
    3.Laffite : 497 pont
    4.Tihy : 490 pont
    5.Totya : 425 pont (már csak én nem nyertem)
    6.MrSpock : 422 pont
    7.dodgecharger : 366 pont

Győzelmek:
    1.Dougie : 5
    2.dodgecharger : 4
    3.MrSpock & Tihy : 2-2
    4.ChevyG & Laffite : 1-1
    5.Totya : 0

Összesítés :
    1.Dougie : 6818 pont
    2.dodgecharger : 6355 pont
    3.ChevyG : 6100 pont
    4.Tihy : 5926 pont
    5.Totya : 5646 pont
    6.Laffite : 5501 pont
    7.MrSpock : 5417 pont

Reklamáljatok!
  • Dougie
    ok, a vágás meglesz, majd odaadom ha találkozunk
  • Laffite
    igen
  • dodgecharger
    Na most Dover van hétvégén?
  • ChevyG #3757
    extra jövö 7re:
    ki, kihez vágja a sisakját?
  • Totya000
    top 10 tippek
    1.Newman
    2.Stewart
    3.R.Wallace
    4.J.Johnson
    5.J.Gordon
    6.D.Earnhardt,Jr.
    7.J.Mayfield
    8.Kyle Busch
    9.R.Rudd
    10.S.Riggs

Margin of victory : 0,462

Extra: C.Mears, Newman, 13
  • Totya000
    extrajáték :
    Ki töri össze legjobban az autóját? (megszavazzuk)
    Stewart vs. Newman? 1 pont
    Hány sárga zászló lesz?

• Laffite
    Mr. Spocknak (és persze mindenkinek) mondom: vasárnap este 7-kor abmoteurs, remélhetőleg most nem lesz adáskimaradás!
  • Laffite
    ezt mondjuk sose értettem, mert a f-1 topicban pl folyamatosan megy az anyázás meg a bunyó, de azoknak valahogy nagyon ritkán volt csak következménye... na mindegy, ez nem az én dolgom, nem is érdekel, mert a végén még én is kapok ilyen kresztáblákat a nevem mellé...
  • ChevyG work
    dolgozos reggem többet kapot

a simát bannolták, de hála robotnyk-nak () visszavonták
  • Laffite
    melyen szíp felkejáltó jeljeid vónak :D
  • ChevyG #3750
    a hang az mind1, csak a balhék érdekelnének. jo lenne, ha ki tudnád vágni
  • Laffite
    Michael Waltrip viselkedett a legokosabban
    - hozzáteszem, egy percig sem éreztem szándékosságot a Gordonnal való incidensben
  • robotnyk
    Robby Gordon said Michael Waltrip called him on Tuesday and apologized and even offered up a car from Michael Waltrip Motorsports if Gordon needs it, as Gordon said he is down on Intermediate Track cars [1 to 1.5 mile tracks]. But Gordon expects his team to have one ready for Kansas in a few weeks.
  • Laffite
    Valamelyik nap a Sport1-en volt vandég a Makai Gyuri, egész sokat beszélgettek vele, reméljük kitartanak mellette a szponzorai és végig tudja vinni azt amit eltervezett!
  • Dougie
    felvettem, de valamiért iszonyatosan csúszott a hang (kb. 40 másodpercet, ami verseny közbe volt hogy 0-ra csökkent, és volt hogy megint csúszott vagy 20-at - a jelenség teljesen érthetetlen számomra, de már elkezdtem kivizsgálni az ügyet), úgyhogy jobban jársz ha letöltött angol kommenttel... mert többször már nem ismétlik a sport1-en az biztos
  • ChevyG #3745
    Doug merre vagy?

kellene nekem avuiba a cucc (ucso race)
  • robotnyk
    a sok lökdösődés az kicsit túlzás, meg hogy miután rápaszírozta egyik a másikat a falra, utána ugyanúgy mennek tovább az is. persze azért nem véletlenül vannak keréknyomok most is a kocsik oldalán :)
  • Carti19
    Hi mindenkinek!
    Ma vettem meg a 'Mint a Villám' című filmet és az érdekelne hogy 1990 körül még tényleg belefért a szabályokba olyan hogy lökdösték egymást finoman a fiúk? Vagy ez csak a látvány miatt tették bele a filmbe?
    Választ előre is thanks!
  • Laffite
    nagyon szoros a mezőny...
  • Totya000
    extra-játék eredményei : max. 4 pontot lehetett elérni.
    1.Tihy & Totya : 3-3 pont
    2.ChevyG, dodgecharger, Laffite & MrSpock : 2-2-2-2 pont
    3.Dougie : 1 pont