17903
-
Totya000 #3820 A megmaradtakból választhatnál még, de azok között nincs már Chase-es és csak 1-2 versenyző maradt, aki egyáltalán full-time-os.
Mivel a lista a vinyommal egyutt a szerelő bácsinál, én mot nem tudom megmondani, hogy ki a szabad préda még pontosan.
Néhány szabad versenyző még, akik eddig indultak minden versenyen : Schrader, J.Green, Riggs?, Petty, Kvapil, Wimmer, Blaney.
Marlin kivételével pedig az összes versenyző szabad, aki nem vett részt mind a 28 versenyen idén.
Válassz 4-et nyugodtan, ha van kedved hozzzá és év végéig számolom neked is a pontjaidat.
-
#3819 és pl én mi alapján választhatnék hétvégére? -
Totya000 #3818 jövőre kicsit változni fog a játék, de nagyából annyi a lényege, hogy mindenki választott magának 4 versenyzőt és azok összesített pontjait kapja meg mindenki versenyről-versenyre. Egyszerű. éppen ezért jövőre egy kicsit finomítunk rajta, ha minden igaz.
Terveim szerint mindhárom fő NASCAR-szériából vásárolunk majd versenyzőket. -
#3817 szeretném, ha valaki elmagyarázná a manager játék szabályait, mert felkészülve a jövő évre, abba is szeretnék beletanulni :) -
#3816 degát én is várom!!!
Totya: köci -
#3815 ja akko lemarattam -
Totya000 #3814 margin of victory (0,080) tipperedmények :
1.ChevyG : 8 pont (0,119) Grat.!
2.Laffite : 7 pont (0,215)
3.robotnyk : 6 pont (0,370)
4.Totya : 5 pont (0,382)
5.MrSpock : 4 pont (0,445)
6.dodgecharger : 3 pont (0,702)
7.Tihy : 2 pont (1,420)
8.Dougie : 1 pont (1,544)
összesen :
1.Totya : 106 pont
2.ChevyG : 104 pont
3.Tihy : 101 pont
4.MrSpock : 97 pont
5.Laffite : 95 pont
6.Dougie : 87 pont
7.dodgecharger : 79 pont
8.robotnyk : 42 pont
reklamálni lehet!
-
#3813 Közülük, ugye csak Bliss és McMurray tört, de hogy melyik jobban.... őszintén már nem igazán emlékszem, talán ha találnánk törés utáni képeket róluk. -
Totya000 #3812 3 extra kérdés volt
Igen, Kurt Busch valószínüleg már nem lesz bajnok. -
#3811 Kurt Busch alighanem elszállt a bajnoki címet illetően, viszont Newman nem semmi, megint odakerült! Érzésem szerint akár nyerhetett is volna, ha az elején nem szedi össze azt a nagy hátrányt, nem tudom akkor miért lassult be annyira.
A végén várható volt, hogy Kyle nem fog ráelőzni, hisz mindkét autó egyformán gyors volt, fizikai képtelenség lett volna bemenni Johnson mellé, + Kyle sztem nem is nagyon erőltette, max ha a #48 hibázik, de az meg nem történt meg.
Junior óvatos belassulása sztem valamilyen rendellenes rezonanciára, esetleg túl/alulkormányozottság érzésére vezethető vissza, emiatt esetleg lelassított és bement, hogy a szerelők megnézzék. Nem találtak semmit, aztán már valszeg bátrabban nyomta, én másra nem tudom visszavezetni, valszeg ilyesmi lehetett és nem vmi extra technikai újjászületés... -
#3810 #3768 -
#3809 Barrett sztem -
Totya000 #3808 Itt most az a kérdés, hogy a szavazottak közül ki törte össze legjobban az autóját?
-Mears
-Newman
-Bliss(2)
-McMurray
-E.Sadler
-ChevyG miért nem szavaztál erre?
folyt.holnap...
-
Dougie #3807 a most következő Talladega Superspeedway lesz az év legjobb versenye (remélem) -
#3806 Barrett, bár talán LePage is -
Dougie #3805 a szörny elragadta Kenseth esélyeit... (meg Kurt Buschét is)
ja, és ki törte össze legjobban az autóját? Stanton Barrett? végülis a 404 körből 8-at bírt teljesíteni...
-
#3804 asszem a green-white-checkered viszont betett a margin tippek egy részének :D -
Totya000 #3803 top10 tippek eredményei :
1.MrSpock : 12 pont (1. és a 4. eltalálása, GRAT.!)
2.robotnyk : 11 pont (1. és a 3. eltalálása)
3.Totya : 9 pont (3. és 7. eltalálása)
4.ChevyG & Tihy : 7-7 pont (4. eltalálása mindkét részről)
5.dodgecharger & Dougie : 6-6 pont (dodgecharger a 3. eltalálása)
6.Laffite : 5 pont
átlagunk : 7,88 (idei 2. legjobb tippelés volt)
összesen/átlag :
1.Laffite : 177 pont/6,32
2.MrSpock : 170 pont/6,07
3.ChevyG : 155 pont/5,74
4.Tihy : 146 pont/5,21
5.Totya : 140 pont/5,00
6.Dougie : 133 pont/5,32
7.dodgecharger : 126 pont/6,63
8.robotnyk : 75 pont/7,50
9.Holly : 14 pont/7,00
reklamálni szabad. -
#3802 Gratula előre is!
A főtippjátékot,meg azthiszem én nyertem,ha picit szerencsém van nagyonsokpontot gyűjthettem volna.Csak a fránya helyezések,mindig körbelövöm.
Managerben nemvoltam valami jó megint,Kahne-ban bíztam,de ő is visszaesett,pedig az elején jó volt. -
#3801 Én Jimminél nagyon neméreztem a ygengélkedést,inkább mintha csak autókázott volna.Na persze lehet nemvolt mindig jó a kocsija,de biztos chases lévén,csak körözgetett.
Most az ő hetei jönnek,szerintem Degaban is esélyes,aztán majd persze a "hazai"pálya.
Szóval Go Jimmie!
Jeff Gordon sajnos falon végezte,igaz ez sem az ő versenye volt,szerintem már csa úgy tesztelgetnek.Igaz a jövőhéten ő is esélyes.
Kíváncsi leszek Dale Jr.-ra,mostanában elég jól megy,úgynézki megtalálták a hibát,szintén győzelmi reményei lesznek.
Nagy versenyt láthatunk a leggyorsabb oválon! -
Totya000 #3800 4 versenyzőmből 3 top10 lett.
Most először alig várom, hogy kijavítsam a manager-játékot:-D
-
#3799 Kissé furcsállom ezt a feltámadást.
Mostanában ez a divat?:) -
#3798 Nagyon örülök,hogy Jimmie nyert,és bízom,tartja a formáját és végül bajnok lesz.
Én rá tettem a voksomat,remélem be is váltja.
A közvetítésben tényleg voltak hibák,de még elmegy.
Egy picit talán a lelkesedésen kellene növelni.
Vegyenek példát Korda Gyuriról,a hótunalmas pókert úgyközvetíti mintha a világ legizgalmasabb dolga lenne.Teljesen extázisban van:-)
Egy tényleg izgalmas,és nagyszerű versenyt meg csak simán levezetjük.
Párhuzamosan néztem a Steelers-Patriots harcot,ott azért volt kiabálás meg minden..
Én csak ezt hiányolom,bár lehet ismét telhetetlen vagyok,de mivel elég késői órán van averseny,így az ember nemakar bealudni.
Érdekes az abmoteus a riportokra visszajött,de gyorsan elkapcsoltam nehopgy megtudjam az eredményt.Csak Mark Martint láttam pilantra,azért szurkoltam,hogy na milesz a vége,és kibírja e Jimmie.Ha az ovis beelőzte volna biztosan morcossá válok.Kurt-ot,azért sajnáltam megint,mert dobogónlettvolna a helye.
Mondjuk tavaly mákkal lett beajnok Jimmie,meg Jeff előtt,azthiszem idén nemlesz szerencséje. -
#3797 -
#3796 sajnos nálunk még mindig előrébb van a foci-foci-foci doszt, akár 4 meccs is csatornánként egy hétvégén simán befigyel. sajnos iszonyatosan fosadék a sport tv műsorszerkesztése, pl pénteken mindkét csatornán boxot adnak egy időben, aztán a NASCARt is eltolják 11órára, amit aztán hajnali 4kor, meg másnap este 11kor ismételnek. így nincs is értelme ismételni, de hát nincs mit tenni. én még mindig azt mondom, hogy le van ejtve a téma, ha jövőre is menni fog a teljes szezon, én inkább ezért imádkozom most.
amúgy meglátszott hogy nem volt igazi szakértő a stúdióban, Gyulai halmozta a hibákat - pl Biffle és Johnson csapattársak, out/off felcserélése, amit mindketten benéztek, aztán egy alkalommal Kensethre kente Kahne múlt heti akcióját, stb.
persze még mindig nézhető volt, és az is sokat javított a helyzeten, hogy végre sikerült egy jó autót összerakni Johnsonéknak :)
ja, és aki megfejti Junior kiállását, az díjat érdemel. volt egy gyors, versenyképes kocsija, erre kijön 10 kör után úgy hogy nem volt látható lassulás, azzal, hogy valami baj van a kocsi jobb oldalával. a pit radion tisztán hallatszik, ahogy mondja valaki hogy "the right side seems to be ok" -
#3795 Jimmie Johnson a győztes!
-
#3794 Sajnos megint nincs,szerintem direkt,avgy nemtudom,hisz délután volt,meg egész nap.Pont a nascar-ra megy el,vagyis az ilyen esti órákban.Na mindegy addig nézünk mást,majd megnézzük a sport 2-ön.
Csak aztnemértem hogy miértnemlehet élőben adni,főleg a chase-s versenyeket.Tudom kosárlabda ebdöntő,biztos baromisokan nézik(lol),meg a sok érdekes focimeccs.De kérdem én,minek másik csatorna,ha nincs alternativa?
Olyan enhéz lenne héten 1 versenyt élőben adni?
Persze itt elégedetlenkesek,mondhatnák,örüljjé,hogy egyáltalán nézheted!
Csak bosszant,hogy minden más fontosabb,és előbbrevaló,mint egy szinvonalas autóverseny.Persze így csak aznézi meg akit érdekel,eltolva 11órai kezdésre,mert amúgy még emberi idpőben is kezdődik.Aki megy reggel dolgozni,ugye annak kicsit húzós,erre mondjuk nemgondol senki.
Na mindegy kibosszankodtam magam,megyek tv-zni.Még jó,hogya Forma1-en elaludtam,így nemlesz gond simán végignézni a futamot. -
#3793 b...a meg! megint nincs abmoteurs, ez már kicseszés... komolyan mondom vicc ez a kábelhálózat meg ez az egész tévédolog, 1valamit nézne az ember, de sehol nincs rá lehetőség, ez a XXI. század, döbbenet -
Dougie #3792 Dover International Speedway tipp:
1 Greg Biffle
2 Matt Kenseth
3 Jeremy Mayfield
4 Kurt Busch
5 Jimmie Johnson
6 Kyle Busch
7 Tony Stewart
8 Rusty Wallace
9 Ryan Newman
10 Mark Martin
margin: 1,624
extra:
E. Sadler
T. Stewart
11 -
#3791 Bliss sem fogja magát összetörni, nyugi:> -
#3790 Kenseth és Bliss között ingadoztam, de Kenseth csak nem töri össze magát két egymást követő napon :) -
#3789 MBNA RacePoints 400
top10;
1. Ryan Newman
2. Kurt Busch
3. Rusty Wallace
4. Jeremy Mayfield
5. Matt Kenseth
6. Greg Biffle
7. Dale Earnhardt Jr.
8. Kevin Harvick
9. Tony Stewart
10. Jimmie Johnson
Margin : 0.782
Extra
McMurray ,Newman, 9 sárga
-
#3788 Bliss 4. versenyzőm, ne törje össze magát lehetőleg -
#3787 Ti tömegesen utaztok szegény Blissre...? :) -
#3786 MBNA RacePoints 400
top10:
1. R. Newman
2. T. Stewart
3. G. Biffle
4. M. Martin
5. R. Wallace
6. Kyle Busch
7. J. Gordon
8. J. Johnson
9. D. Earnhardt Jr.
10. Kurt Busch
Margin: 1.500
Extra:
- M. Bliss
- R. Newman
- 8
-
#3785 MBNA RacePoints 400 | Dover International Speedway
1.J.Johnson
2.Ku.Busch
3.K.Kahne
4.M.Martin
5.R.Wallace
6.R.Newman
7.Ky.Busch
8.J.Mayfield
9.G.Biffle
10.M.Kenseth
Margin:0.525
Extra:
Mike Bliss
Newman
10
-
#3784 MBNA RacePoints 400 | Dover International Speedway
01. Ryan Newman
02. Mark Martin
03. Tony Stewart
04. Kyle Busch
05. Kurt Busch
06. Greg Biffle
07. Rusty Wallace
08. Matt Kenseth
09. Jimmie Johnson
10. Jeff Gordon
margin: 0.295 sec -
#3783 extra:
Robby Gordon
Newman
12 -
#3782 kár, hogy nincs egy jól menő, milliárdos hasznot hozó cégem, akkor még a Busch futamok is élőben lennének, mondjuk egy sport 3-on :D -
#3781 igazából nem konkrét műsorokra vannak ám a támogatók. kivéve talán a seat, aki a leon supercopát, meg a spanyol bajnokikat támogatja, de pl az mkb az focitól, nascaron át az amerikai fociig támogat mindent. szal inkább nézettség kérdése, meg ár kérdése