NASCAR
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
MrSpock Totya Holly Guardian Hero Tihy Laffite
17. 8 5
18. 7 5
19. 5 6
20. 3 7 Holly beszállt
21. 8 8 7
22. 6 5 Totya kimaradt
23. 4 6 Holly kimaradt
24. 6 4 5
25. 4 4 5 4 Guardian H.beszállt
26. 5 5 5 Guardian H.kimaradt
27. 6 3 8 Guardian H.kimaradt
28. 8 2 10 Guardian H.kimaradt
29. 3 7 4 Guardian H.kimaradt
30. 4 4 3 Guardian H.kimaradt
31. 6 7 11 Tihy beszállt
32. 7 3 5 5 Guardian H.kimaradt
33. 3 5 10 6 4 Laffite beszállt
34.
35.
36.
összesen 93 81 67 4 22 4
átlag 5,47 5,06 6,09 4,00 7,33 4,00
várom a rekámációkat.
Good job, Holly! Egyik legjobb tipp, ami itt szuletett.
Grat.Tihynek is Stewartért!
Üdv. Laffite! Remelem, hogy maradsz, nem ugy, mint G.H.
Van olyan oldal ahol az autokrol van reszletes leiras?
Az elején kiesni,és mégis még viszonylag símán vezet.
Igaz nem hibázhat,mert mostmár 4-en nyomulnak rá!
Az elkövetkezendõ 3 versenyen aki kiesik az valszeg elszáll.
Go Jeff Go!!!!
A F-1 csak addig tartott amíg a XX. század... Nézz igazi autóversenyt: WTCC
2 #6 Mark Martin
3 #99 Carl Edwards
4 #01 Joe Nemechek
5 #9 Kasey Kahne
6 #30 Jeff Burton
7 #25 Brian Vickers
8 #42 Jamie McMurray
9 #20 Tony Stewart
10 #16 Greg Biffle
Ezt elszúrták!
Elõfordulhat,hogy Jimmie lesz a bajnok?
Igaz én adtam neki eséylt a múltkor is,odaérhet,és..

Go Jeff Go!!!!

Go Jeff Go!!!!
Nagyon érdekelt volna, hogy miként taktikázta el Martin, bosszant, hogy pont a végét nem láttam. Egyébként mi a fene van ilyenkor ezzel a csatornával...???
Na jó, nem is idegesítem magam tovább, megyek inkább aludni, 4-kor kelek...
Az a fránya autó nemmegy.
Így szorosabb lesz a bajnokság!
Most szurkolok Jimminek!
Go Jeff Go!!!!
Sadler megint szívott,nincs szerencséje,pitben ütközni.
Az öreg nagyonnyomja,de úgyérzem lehet Jimmie megint nyer.
Go Jeff Go!!!!

1. M. Martin
2. J. McMurray
3. K. Busch
4. J. Gordon
5. D. Jarrett
6. R. Newman
7. R. Wallace
8. D. Earnhardt Jr.
9. T. Stewart
10. C. Edwards
Martin most megmutatja, hogyan is kell versenyt nyerni... vagy nem 😊
Let\'s Go Racin\' Boys!!!
1.J.Johson
2.M.Martin
3.J.Gordon
4.R.Newman
5.T.Stewart
6.D.Jarett
7.E.Sadler
8.K.Bush
9.M.Kenseth
10.J.Nemechek

1.T.Stewart
2.D.Earnhardt Jr.
3.J.Johnson
4.J.Gordon
5.K.Busch
6.B.Labonte
7.D.Jarrett
8.M.Kenseth
9.J.Nemechek
10.M.Martin
1.J.Gordon
2.J.Nemechek
3.J.Johnson
4.D.Earnhardt Jr.
5.K.Harwick
6.M.Martin
7.R.Newman
8.E.Sadler
9.R.Wallace
10.C.Mears
Go Jeff Go!!!!
1.E.Sadler
2.M.Kenseth
3.D.Earnhardt, Jr.
4.K.Busch
5.T.Stewart
6.J.Nemechek
7.G.Biffle
8.C.Edwards
9.C.Mears
10.J.McMurray
Gyertek tolteni ti is!
Let\'s Go Racin\' Boys!!!
Pár éve még az F-1 is más volt. Mára teljesen kihalt belõle minden családiasság, emberség és sport. Európában ezt szinte teljesen átvette Le Mans és a hosszútávú versenyek, illetve hát ott mindig meg is volt, csak meg tudták õrizni. Nem csoda, hogy minden valamirevaló versenyzõ 30 fölött, ha teheti, akkor oda menekül, vagy pedig túraautóba. Ez a két szakág az, amit Európában manapság nézni érdemes, mert nem csak izgalmas, de ami sokkal fontosabb: emberi.
A Nascar megmaradt emberi, és tényleg csak azt sajnálom, hogy pár éve az Indy és a CART külön utakat választott egymástól, mert ha megmaradtak volna együtt, akkor mostanra agyonverték volna az egész világon a F-1-et.
Na persze vezetni is tud.
És tényleg a Nascarban nem fenyeget az a veszély,hogy valaki egyeduralkodó legyen,hisz szinte mindig más nyer.
36 futamból,jó,ha 5-öt megtud nyerni ugyanaz versenyzõ.
Igen,talán a média,illetve maga a személy,milyen képet tud kialakítani magáról,szóval az egész hozzáállása a sportághoz.
Az interjúk,meg persze a versenyek önmagáért beszélnek.
Itt nemaz van,mint az F-1 ben,hogy Shumi elmondja minden gyõzelme után,belülrõl irtónehéz volt,meg bla,bla,bla.
Aztán majdnem lekörözte a teljes mezõnyt.
Itt tényleg megizzadnak minden egyes gyõzelemért.
És persze elismerik egymás tudását.Nem nagyon fikázzák egymást.persze néha vannak heveskedések,de aztán megbeszélik a dolgokat.
Így az emberek nagyrésze a szimpátia alapján ítél.
Gondolom sok találkozó van,lehet beszélgetni a versenyzõkkel,nincsenek karanténbazárva.Szinte minden jobb helyen,vagy bármi legyen is az,megfordulnak,például éttermek,kajáldák,shopok,meg minden,bárhol találkozhatsz velük.Készségesen osztogatnak autogrammokat,szóval közvetlenek.Persze sok a szponzor,el is várják,hogy eleget tegyenek,de ezek nemolyanok,mint az F1-ben.
Húzzák a szájukat ha megkell jelenni,meg integetni a közönségnek,esetleg valamire még válaszolni kell.
Magáról a versenyzõkrõl,mint ember semmit nemtudsz meg.
Itt ez máshogy van.
Szóval az egész szimpátia kérdése,kinek ki.
Gordon az egyik legjobb,s ha az eredményeit nézzük ugye a legjobb versenyzõ is.Én mikor elõször néztem a Nascart,már nemtom mikor volt,valahogy megkedveltem,pedig akkor szinte semmit nemtudtam róla sem.Egyszerûen szimpi volt,persze aztán nyert,nyert,nyert.
De ez ígyvolt Senna esetében is,amikor bekerült az F1-be neki szurkoltam,és milyen nagy versenyzõ lett belõle.
Szóval itt sok jó pilóta van,és tényleg valaki választ pár kedvencet.
Én szinte mindenkinek szurkolok,és néha a futamon kezdek úgy lelkesedni,ahogy nézem,ha esetleg elszáll Gordon,vagy Jimmie,akkor aki a versenyben nekem a legmeggyõzõbb,akit úgy találok,hogy megérdemli mert nagyon odatette magát.
Így szurkoltam már Nemecheknek,Buschnak,Kahne-nek,Dale,Jimmie,Sadler,Mayfield-nek,Martin-nak..mert néha balszerencsések,pedig megérdemelnék a gyõzelmet.
De persze azért Gordon a first,ha épp nemmegy akkor minél elõrébb végezzen,és akkor elkönyvelem ma nemment,de örülök bárki is nyert.
Go Jeff Go!!!!
mondjunk azért ekkora hatalmas számra nem számítottam jr. esetében... ez tényleg iszonyat nagy szám!
Amúgy a kérdésedre a válasz roppant egyszerû. Elõrebocsátom, nyilván Spock és Holly barátaink egész más okból választották Jeffet kedvencnek, de az emberek többsége nem mélyed bele annyira a sportágakba, mint mondjuk teszitek azt itt (és remélem pár hónapon belül én is visszazárkózom valamelyest...) Egyszóval a többség azok közül választ kedvenvet, akivel a legtöbbet találkozik a tv képernyõjén, + aki sikerélményhez juttatja, vagyis gyõz. Aztán a túl sok gyõzelem bizonyos esetekben átcsaphat ellenszenvbe (lásd Schumacher), de szerintem a Nascart ilyesmi nem fenyegeti, és Schumacher esetében is talán a legnagyobb tábor még mindig neki szurkol, más kérdés, hogy mindenki más meg ellene, na de ez egy másik topic. A lényeg tehát szerintem visszavezethetõ egy ilyenfajta tudatalatti dologra kiegészítve egy kis matematikával, mint ahogy fociban mondjuk a legnagyobb nemzetközi rajongótábora (helyi szurkolókat a városok népességének változása miatt ugye nem számolva), szal a fociban is Real Madrid, Bayern München, Manchester United, Inter... stb, és tuti sokkal kevesebb eladott mezt értékesít nemzetközileg egy Valencia, egy Stuttgart, vagy egy Chelsea, holott olyan hatalmas nagy különbségek színvonalban nincsenek a csapatok között, mint mondjuk azt a rajongók számából következtethetnénk...
hmmm... lehet, hogy túlzásba vittem a filózgatást...? bocccs...
Ne ertem, hogy miert õk ketten a 2 "kiemelt" ebbol a szempontbol?
En nem azt szeretnem megtudni, hogy nektek miert, bar az is erdekelne, de jobban az foglalkoztat, hogy mondjuk USA-ban miert?
..ha esetleg talalnék egy statisztikat, hogy az USA-ban hány % drukkol az egyes versenyzoknek, jo lenne.
Laffite a rutinjában bízik,õis Gordon fan,csak Robbie-nak hívják.
Na mármost így picit elfogultan ez a mi örümünkre szolgálna.
A többiek akik még ottvannak,Dale jógyerek csak néha heves,volt kitõl örökölnie,de nagyontud menni,és nemadja fel.Amikor volt a balesete,ugye évközben,ott vesztette talán el a bajnokságot.
Én speciel örülnék,ha mondjuk jimmie ynerne,mert irtó gyors,és jó versenyzõ õ is.Na persze "családban" maradna a kupa,és még fiatal,neki sok jó éve lehet.
Busch,õ nekem a sötét paci,valahogy mindig kikerült a látókörbõl,és vezetei már mióta a chase-t.Mindig ottvan,ritkán hibázik,és..tényleg mindig odakerül a végén az elsõ 5-be.Persze jól megy,nagyonakarja biztosan a sikert.
És az idény második felében nagyon jól is ment.
Még én is szurkoltam neki,hogy nyerjen,mert ha magérdemli akkor vigye.
Sajnos most a többiek nemszólnak bele. 4-ük közül kerül ki a gyõztes.
Persze Sadler,meg Mayfield is jó,meg lehetne sorolni.
Nemechek a végére nagyonmegy.
Kahne,a fiatal hevével,sokszor ottvolt.Sok top 10-es versenyzõ aki úgy odaért.
Martin az öreg róka,Stewart,akit néha elkap a vérmérséklete.
Lehetne sorolni még,szóval Go Gordon!!!
Go Jeff Go!!!!