NASCAR
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Busch: 6191
Gordon: -41
Earnhard: -47
Johnson: -48
Go Jeff Go!!!!
Busch csak beért 10. helyre,Jimmie is 6.-ra.
Érdekes végjáték volt.
Go Jeff Go!!!!
Sajnos nemsikerült nyernie,pedig közelállt hozzá,bár ha aztvesszük Dale vezetett a legtöbbet a versenyen.

Go Jeff Go!!!!

Go Jeff Go!!!!
Go Jeff Go!!!!
Sadler sajnos 62 kör hátrányban van,kénytelen volt kiállni.
A többiek küzdenek,Dale,Jeff,Kurt is az élmezõnyben autózik.
Go Jeff Go!!!!
Ellenben kigondoltam egy olyat (ez most ellenkezni fog minden ésszerû és megmagyarázható gondolatommal), hogy nem nézem meg a neten az eredményt, holnap amúgy is dolgozom és csak késõ este érek haza, kedden pedig (a kiírás szerint) 20.45-kor megismétlik a versenyt 2 órában, majd ezután 1 órában még Champ Car WS is lesz Mexikóból, ha szerencsém lesz még az is belefér, de a Nascar biztosan.
Szal a lényeg az, hogy megpróbálom kiállni és nem nézem meg az eredményt, kedd este meg beülök és versenyt nézek! 😊
Aztán persze jövök újra, de addig egy kicsit újra felszívódok, bocsi mindenkitõl!
Spock uram! Robby Gordont tippként tudja miért írtam...? Mint ahogy Bobby Labonte-t is. Tényleg azt hittem, hogy már tart a futam, mert én is olyan vagyok, hogy elõször mindig megijedek, aztán gondolkodok. 😊) Így aztán mivel elõtte abszolút semmit nem tájékozódtam a phoenixi körülményekrõl, az elsõ 2 helyre a "saját" autóimat tettem. <#finom>#finom>
A F-1 csak addig tartott amíg a XX. század... Nézz igazi autóversenyt: WTCC
2. J. Gordon
3. J. Johnson
4. M. Martin
5. D. Earnhardt Jr.
6. R. Newman
7. K. Busch
8. T. Stewart
9. J. Nemechek
10. K. Kahne
Let\'s Go Racin\' Boys!!!
Bár azthiszem rajtunk nemsegítene,kb 1-max másfél órát látnánk belõle.
De azért jólenne addig is,lehet,hogy adni fogják.
Robby Gordon?Hmmm..a Happy Hour-on õ volt a leggyorsabb,de szerintem nemfog célbasem érni,nagyon agresszív,kifog esni.
Nagy küzdelem lesz az tuti!
Go Gordon(Jeffi)<#ravasz1>#ravasz1>
Go Jeff Go!!!!
2.K.Harwick
3.M.Martin
4.J.Johnson
5.D.Earnhardt Jr.
6.J.Gordon
7.T.Stewart
8.E.Sadler
9.C.Edwards
10.K.Bush
<#email>#email><#smile>#smile>
Ja, a tippem ettõl függetlenül érvényes, bár kétségtelen, hogy igen valószínûtlen!
...viszont, ha bejön, akkor egyedül kaszálok! 😊)
2.R.Gordon
3.J.Johnson
4.D.Earnhardt Jr.
5.M.Martin
6.J.McMurray
7.R.Newman
8.E.Sadler
9.T.Stewart
10.G. Biffle
...ha még beleférek az idõbe...
de ha kicsúsztam a határidõbõl, akkor így jártam... mindegy
Bocs, mostanában eléggé elvesztem, néha melózni is kell 😞
Ami viszont pozitív, hogy vasárnap van, futamnap van - bár még nem néztem meg hánykor kezdõdik, de mindjárt ránézek, és persze nem akarok lemaradni a tippekrõl se...
1.J.Gordon
2.J.Johnson
3.K.Harwick
4.D.Earnhardt Jr.
5.J.Nemechek
6.E.Sadler
7.J.McMurray
8.B.Labonte
9.M.Martin
10.R.Newman
Go Jeff Go!!!!
1.Greg Biffle
2.J.Mayfield
3.T.Stewart
4.M.Martin
5.J.Gordon
6.K.Busch
7.C.Edwards
8.E.Sadler
9.J.McMurray
10.D.Eaenhardt, Jr.
Nem a szokásos festéssel megy,talán szerencsét hoz neki.
Go Jeff Go!!!!
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
az f1racingworld.com-on regisztralas utan toltheto a Lowe's 500
Sok sikert!
http://www.nascar.com/2004/news/features/power_rankings/11/02/phoenix/
Go Jeff Go!!!!
Néha már én is úgygondoltam megyneri,fõleg volt,hogy 6mp-vel vezetett.
Még úgyahogy be is írtam,Johnson megfoghatja,de mikor visszaesett a 3-4 helyre,már nemannyira reménykedtem.
Csak ugye kiállások,meg az újrajtok,s végül megynerte.
Még a múltkor írtam Johnson is odaérhet az elsõ helyre,egyre nagyobb esélyt látok rá.
Most nemhibázik,szerencséje is van,nemkeveredik ütközésekbe.
Dale elszúrta,,egy picit taktikázhatott volna,így lehet elszálltak az esélyei,mondjuk ez még korai leírni.
3 futam,úgyérzem Busch nemtudja megõrizni a pozícióját.
Nembír a 4 ellenféllel.Mindegyik másféle tipus,és nagyongyorsak.
Nagyonösszekellkapnia magát,ha tartani akarja az elsõ helyet.
Dale agresszív,gyors,Gordon rutinos ,megfontolt,ha az autója bírja gyors is,Martin,az öreg róka,mindent bele alapon,az utolsó szezonja következik,Johnson meg,fiatal,nagyongyors,az autója is megbízható lett.Buschnak minden tudására szüksége lesz,az autója gyors,persze õ maga sem lassú,na szóval baromira dolgos 3 futam következik.
Go Jeff Go!!!!
Meg hírtelenjében ez a flash jutott az eszembe, sokat nem tudsz meg belõle, de legalább jó csicsás 😊)) itt
Let\'s Go Racin\' Boys!!!
Én meg neki,hogy a 3-ból 1-et nyerjen meg legalább!

Go Jeff Go!!!!

Go Jeff Go!!!!
Jimmie-t tankolják
Gordon-nak gondjai akadtak
Dale meg nagyonnagygondban
Jimmie a célvonalon átsuhanva.
Végül a Hendrick's csapat öröme,Jimmie,Brian,Jeff,Terry,és Chad a fõnök gratulál.

Go Jeff Go!!!!