17903
  • ChevyG work
    ehh, nem kicsit lessz furcsa
  • robotnyk
    Bobby Labonte, will drive the #43 Cheerios / Betty Crocker Dodge in 2006.
  • ChevyG work
    köcce
  • Totya000
    Texas 500 top10 tipperedmények :
    1.ChevyG : 11 pont (GRAT.!!!)
    2.Laffite : 9 pont
    3.dodgecharger & MrSpock : 8-8 pont
    4.Dougie, robotnyk, Tihy & Totya : 7-7-7-7 pont

Reklamálni szabad!
    Nagyon jól sikerültek a tippek (átlag : 8 pont volt)

http://users.atw.hu/totya1980/2005.R.34.Texas 500 Top10.xls
  • MrSpock
    Meghallagatam,és én sem jutottam dűlőre.Olyan Bon Jovis hang,de annálmintha kicsit erősebb lenne,bár hasonlít mondjuk a Keep the Faith-beli hangjához.Kár,hogy neménekel kicsit magasabban,végig kemény,rockos.Szerintem valami régebbi számlehet,a hngzásból ítélve bár lehet tévedek.
    Ha valaki megfejti írja be,kíváncsivagyok az előadóra,mert amúgy tényleg energikus nóta.
  • robotnyk
    csak gyorsan kigányoltam virtual dubbal, szóval akad meg minden baja van, de felismerésre elég talán (1 mega)
  • Laffite
    ...van esetleg vmi mpeg vagy mp3 részleted belőle?
  • robotnyk
    pedig benned bíztam :D
  • Totya000
    Meghallgattam vagy 10-szer. rákerestem a szövegére, de semmit nem találtam...
    Kellemes zene pedig, engem is érdekelne.
  • robotnyk
    valakinek megvan az a zene, ami pl a texasi cts futam legelején szól? (speed channeles verzió)
  • Totya000
    Texas 500 Margin of Victory eredmények : (0,584)
    1.dodgecharger : 8 pont (0,033) GRAT.!!
    2.Laffite : 7 pont (0,134)
    3.ChevyG : 6 pont (0,283)
    4.Totya : 5 pont (0,291)
    5.robotnyk : 4 pont (0,312)
    6.Tihy : 3 pont (0,416)
    7.MrSpock : 2 pont (0,441)
    8.Dougie : 1 pont (0,527)

Margin of Victory összesített eredmény a 34.forduló után : (pont / átlag)
    1.ChevyG : 127 / 4,54
    2.Totya : 126 / 4,06
    3.Laffite : 123 / 3,97
    4.Tihy : 114 / 3,68
    5.MrSpock : 112 / 3,61
    6.Dougie : 109 / 3,89
    7.dodgecharger : 96 / 4,57
    8.robotnyk : 68 / 4,86

Reklamálni szabad, teljes táblázat hétvégén, szerencse van, hogy dodgecharger és robotnyk csak később állt be, mert most nagyon össze lennénk verve.:-)
  • Laffite
    Mindhárom mondatod teljesen igaz, kiegészítve azzal, hogy mindketten megérdemelnék, ki ezért, ki azért, és tényleg győzzön a jobbik! ...és nekem a legjobb, mert ezen a téren semlegespárti vagyok, vagyis megmarad az összes körmöm... :)
  • Carti19
    Thanks!
  • Tihy
    Az első teljes szezont az új autókkal (COT) 2007-re tervezik, de már 2006 őszi talladegai futamot szeretné a szövetség már ezekkel az autókkal futni: http://www.jayski.com/teams/car-future.htm
  • MrSpock
    De van chase,és mivel Jimmie lemaradt 2x-is a bajnoki címről,megérdemelné.
    Igaz tavaly ,ha nincs chase,akkor Gordon simán bajnok.
    Na mindegy,győzzön a jobbik a hátralevő 2 versenyen!
  • Carti19
    Valamelyik közvetítés alatt beszéltek arról hogy új karosszériájú autók lesznek jövőre!
    Van kép a jövő évi autóról valahol valakinek?
  • Dougie
    én arra vagyok kívácsi hogy jövőre mit mutat majd ez az Edwards gyerek
  • Laffite
    hát ez az... bár sztem ha nem lenne vmi konkrét terve, akkor nem lépett volna meg ilyen hirtelen, csak gondolom kivárja még az utolsó futamot a bejelentéssel... aztán persze vagy így lesz vagy nem...
  • Laffite
    Most páran utálni fogtok, de ha már választani kell, én Stewart bajnoki címéért szorítok. Sem Johnson, sem ő nem különösebb favoritom, de az egész éves eredményeket tekintve Stewart sztem jobban megérdemelné a kupát. Már csak abból kiindulva is, hogy a chase nélkül már az övé lenne.
  • robotnyk
    amúgy nem tudom hogy hova megy, elég tré autók maradtak csak
  • Laffite
    nem szükséges, a szándék nemes volt :)
  • robotnyk
    én kérek elnézést
  • MrSpock
    Mondjuk a piruett ami lenyomott Jr.Előtt nemvolt semmi.
    Pedig nagyonjól ment,íyg sajnos ő is kiszállt a bajnoki küzdelemből.
    Jó 2 verseny elé nézünk!
    Go Jimmie!Talán befogja Tonyt!
  • Laffite
  • Marco
    Boldog születésnapot Totya!
  • robotnyk
    Labonte leaving Gibbs

Bobby Labonte and Joe Gibbs Racing on Monday announced they will part ways at the end of the 2005 season. Labonte won the 2000 Cup championship and scored all 21 of his Cup victories driving the No. 18 Chevrolet for JGR
  • Laffite
    Csóringer Biffle írtó gyors volt, jó helyen is volt (az élen), erre ki kellett jönnie egy extra kerékcserére zöld alatt, kapott is rögtön egy kört és a kevés sárga miatt már csak akkor kapta vissza, amikor már kevéssel a vége előtt nem volt pozíciója a végső helyezkedésre... :(
  • Laffite
    a játék:
    ahogy elnézem ezzel az extrával csak én kaszáltam
    ...köszönöm a lehetőséget a felzárkózásra...
  • Laffite
    Elég gyors versenyt láthattunk, de ami számomra a legfontosabb Bobby Labonte elhagyja a Joe Gibbs Racinget, ezt ma jelentették be és én egyelőre nem tudom, hogy ennek a hírnek örüljek-e vagy sem... Nagyon hozzám nőtt ez az autó, ugyanakkor BL-nak szurkolok már nagyon régen... Csak remélni tudom, hogy valami jóarc jön a helyére, illetve hogy jó csapatot talál magának... Mindazonáltal várható volt a váltás, az eredménytelenségről már korábban itt is beszéltünk, de én jobban örültem volna ha inkább az eredmények jönnek...
  • Laffite
    Még mielőtt kimaradnék... Boldog Születésnapot! :)
  • Totya000
    Tényle, mindig elfelejtem, hogy van ilyenis.
    Szinte csak ebbe az egy topic-ba írogatok és közvetlenül lépek ide, nem a főoldalon keresztül.
    Legyen NASCAR téma is a hozzászólásomban : Szép volt, Mears! Szép volt, Hamlin!!
  • robotnyk
    kint vagy a főoldalon a szülinaposok között :)
  • Totya000
    Köszönöm szépen mindenkinek, de honnan tudja, aki tudja?
  • MrSpock
    Szintén Happy Birthday to you!
  • dodgecharger
    Boldog születésnapot Totya, mielőtt még el nem felejtem
  • ChevyG work
    T
  • ChevyG work
    Boldog Szülinapot totya!!!
  • Totya000
    Köszönöm szépen mindkinek!
  • Tihy
    Nem biztos, hogy a SportTV a ludas, mert panaszkodtak más csatornákra is, ami az Astra műholdról jött.
  • robotnyk
    jó kis futam volt kevés sárgával, csak éppen a sporttvsek bénázása miatt 100 kör kiesett, így pont nem láttam mi történt Bifflelel, Gordonnal és Mayfielddel.

Johnson egy nagyon kicsit zárkózott csak, de legalább zárkózott, így még mindig teljesen nyilt, de legalább egy versenyt a kettőből nyerni kéne, úgy hogy ő vezeti a legtöbb kört.