17903
-
#4380 Craftsman versenyt még nem láttam, kíváncsi lennék arra is. A tippelést nem igazán tudom vállalni, még mindig alig ismerem a versenyzőket, meg aztán nem is mindig tudok itt lenni. Már annak is örülnék ha egyáltalán a versenyeket rendszeresen meg tudnám nézni! De azért jól esett az invitálás, köszönöm! -
Totya000 #4379 Igen, szívesen látnálak én is jövőre tippjátszani velünk, de sajnos az még nem biztos, hogy a sport tv adja a NASCAR-t.
Szerintem, adni fogja a Craftsman-nal együtt, de ez csak tipp, hogy stílusos legyek. -
Dougie #4378 engem? miről beszélsz... -
#4377 -
#4376 ...most jól rábeszéled, jövő ilyenkor meg majd esz a penész, mert legyőzött... -
Dougie #4375 úgy látom egy hölggyel bővült a nascar fanok száma itt az sg-n
a tippelésekbe is beszállsz? -
#4374 Akkor jó, ennek nagyon örülök! -
#4373 lessz de remélem a sport1-n (ha addig nem ujit be a kébl tivi) -
#4372 Ígérem jövőre én is megnézem majd az összes versenyt! Igaz idén is ezt ígértem de ez csak ritkán sikerült Ugye lesz közvetítés jövőre is? Nagyon jó volna ha lenne! -
Totya000 #4371 http://www.send2u.hu/get/?f=4ZmfU1W5ipGbAJqgtqY9
Tekintsétek meg a táblázat Nextel 2005. részét!
Kurt Busch-sal számoltam mindenkinél.
Grat. mindenkinek! -
#4370 Managert ráérünk a szezonnyitó előtt tippelni,mert akkor lehet tudni hányan játszunk,és maradhatna az idei rendszer 3-4 versenyző állandó,és kész.Én tényleg maradnék az idei versenyzőimnél,legalább látnám mennyit tudok javítani,meg kell egy kis kockázat is.Van elég versenyző jut mindenkinek.Úgyis csak egy top-ot választunk,bár kitudja jövőre ki lesz épp ott elöl.
Nincs értelme változtatgatni,egyszerűbb is követni.
A margin az jó ahogy van.
Na d emajd Totya kitalálja,mi meg rábólintunk,vagy nem:-)) -
#4369 Én csak hallgatok, aztán majd ha lesz valami döntéshozatal , akkor rábólintok -
#4368 A Margin az teljesen jó így ahogy van, legalábbis szerintem.
A Managerben én is ilyesmire gondoltam, aztán hogy apró részleteiben ez hogy legyen (hány versenyző, abból hány állandó, hány külön versenyenkénti), vagy az egész hogyan is lenne jó, azon szerintem még érdemes eltöprengeni, pl ez az 5-3 elsőre kicsit soknak tűnik, hisz kétszer annyi mint eddig volt, de ki tudja... Mindenesetre ebből el lehet indulni, most van idő bőven megvitatni az új lehetőségeket... -
Totya000 #4367 Azt hiszem, igazad van.
Marad a top10-es játék és a manager meg ezen alapul majd. Eddig legalább is ez tűnik a legjobb ötletnek. Köszi!
Lehet, hogy a manager-játék átmutálódik egy olyanba, ahol nem lesz előre kiosztott csapat, mert az nagy létszámnál, de még idén is kicsit problémás volt. A managerben való részvétel feltétele pedig a verseny hetében leadott tipp.
Vagyis : mindenki választ év elején 5-5 versenyzőt és 3-at jelöl mindig a héten a versenyre. Így itt kell lenni hétről hétre és egy versenyző több embernél is szerepelhet. Az esély így ugyanaz. Persze meg lehet kötni feltételként, hogy az ötből egy rookie legyen és kettő idei nem chase-es. A maradék kettő tetszőleges.
Még valaki?
Ugye az idei 8 játékos közül szeretne mindenki játszani jövőre is?
Az jelezze, aki nem, a hallgatás beleegyezés.
Margin of Victory is maradjon, ugye?
Az extrakérdések pedig olyan lesz, hogy minden versenyre 1 extra lesz és a pontozás mindig a részvevők számától függ, nem lesz különböző pontozás azon belül.
A Daytona 500 előtt bajnokság végeredményére szóló tipp egy külön kategória lesz, amit majd 2006.novemberében javítok ki.
Ja, még holnap ki kell javítanom az év végi top10 tippeket.
Eltaláltam Stewart-ot, most jut eszembe. YEAH! -
#4366 Az elgondolás jó, ugyanakkor egy idő után mindenki ugyanazt a 3-3 versenyzőt tippelné meg, aki az adott futamon a legesélyesebb, de max 5-6 versenyzőig terjednének ki a variációk és a tippeket is sokkal kevésbé lehetne követni mint most, szal nekem az eredeti jobban tetszik és nem csak azért mert idén nekem jól sikerült, hanem mert a 10 helyezésre leadott tipp több mint a 3 helyezésre leadott, + sztem be is vált a dolog.
Amit most javasoltál, azt én némi változtatással a managerbe tenném be, mert véleményem szerint 8-10 játékos fölött abban már nem lehet úgy csapatot választani, hogy az esélyek egyenlőek legyenek. Ugyanis ha pl. leszünk 15-en (ahogy az a tervben van), akkor annak, aki 15-ként választ, már nem marad igazán erős, kiegyensúlyozottan jó versenyző a kalapban és eleve hátrányból indul, + lehet hogy nem is néz be egész évben az SG-re, csak leadott egy csapatot és mégis nyer... Az én javaslatom az lenne, hogy valamilyen formában állandóan lehessen variálni valamit a csapaton futamonként, és így akkor itt kell lenni minden futam előtt, le kell adni a "nevezést" és az év végi győzelemért igenis meg kell dolgozni. Aztán, hogy ezt konkrétan hogyan lehetne megoldani azt még nem találtam ki, de a lényeg szerintem ez, vagyis, hogy ne nyerhessen 2006 év végén valaki olyan a managerben, aki esetleg tavasz óta ide se bagózik... -
ha a forma 1be lenne akkor azt nézném (azt is) -
Dougie #4364 Jr.-t inkább lecserélnéd, mi?
pedig a 2006 az ő éve lesz (vagy mégse?...) -
#4363 ujra felosztás lessz... -
#4362 Köszönöm a Gratulációt!
Jólenne ha jövőre ugyanezek a kategóriák maradnának,mint az idén,csak az extrákat kellene megrendszabályozni.
A manager is jó 3 versenyzővel,vagyis legyen 4,és mondjuk a legrosszabb kiesik,így szorosabb lehet a verseny.Mindenkinek volt szinte mindig aki elszállt.
Én speciel maradnék a versenyzőimnél,legalább megnézném mennyit javítnak.
Na de még messze a szezonkezdet.(sajnos) -
Dougie #4361 háááát... -
Totya000 #4360 Mindent lehet, csak szóljatok!
Top10 is lehet továbbra is, csak szóljatok! -
#4359 L b@sztam!
na még 1x:
http://www.nascar.com/kyn/nbtn/cup/data/year_points_comparison.html
http://www.nascar.com/kyn/nbtn/cup/data/year_comparison.html -
#4358 statisztika 2004 vs 2005, érdekes olvasmány:
[URL=http://www.nascar.com/kyn/nbtn/cup/data/year_comparison.html]#1[/URL]
[URL=http://www.nascar.com/races/cup/2005/rr_index.html]#2[/URL] -
#4357 szerintem egy külön Exhibition kupát is lehetne csinálni. csak top 10 lenne azt kész
a tippelésbe nem lehetne belevenni a buscht és a craftmant is? (ha kell számolom maj én) -
Totya000 #4356 Egy kis előleg a főjátékra, hogyan szeretném :
Mond mindenki 3 versenyzőt.
Az első versenyzőért jár majd 43 pont.
Az utolsóért 1.
Max. szerezhető lesz (43+42+41) 126 pont,
Min. szerezhető lesz (1+2+3) 6 pont.
Egyszerű és nagyszerű. Dougie? -
Totya000 #4355 Egyetértek mindenkivel! Nem lesz több kategória, ezt én is így terveztem és a Budweiser Shootout, valamint a Duel-ek az All-Star-ral együtt megy egy külön Extra részbe.
Jó lesz! -
#4354 szerintem is elég bőven, mert a végén többet foglalkozunk tippeléssel mint a versennyel :) -
#4353 Azért én azt mondom, hogy olyan túl sok kategória ne legyen jövőre sem, ez a Top 10, az Extra, a Margin és a Manager szerintem tökéletesen elég, több kategóriának már azért nem látom értelmét, mert minél több van belőlük, annál inkább értelmét veszíti a játék lényege. Persze ez csak 1 vélemény/javaslat. -
#4352 akár -
#4351 mondjuk egy külön mókarudi kategóriában :) -
#4350 szerintem valamilyen szinten bele kellene venni az idény elötti 3 mókarudi versenyt is! (Budweiser Shootout, Gatorade Duel 1,2) -
Totya000 #4349 Az SG NASCAR Fantasy Racing Kalendáriumának 1.0 változata :
2005.november 30-ig : A 2005-ös szezon eredményhírdetése és az Awardok kiosztása.
2005.december 15-ig : 5 tipp a 2006-os évvégi eredményekkel kapcsolatban (dec.15-ig)
2005.december 31-ig : Vázlat a jövő évi játékokról
2006.január 15-ig : Az év végi top10 megtippelése
2006.január 31-ig : A játékok véglegesítése közös megbeszélés alapján
2006.február 19. : jelentkezési határidő vége (lehet utána is jelentkezni, de már hátránnyal indul majd) -
Totya000 #4348 Megragadva az alkalmat, szeretném meghírdetni a jövő évi "SG NASCAR Fantasy Racing"-et.
Jelentkezési határidő : 2006.02.19. (A Daytona 500 startjáig)
Az előtte jelentkezők már részt vehetnek egy szezon előtti tippjátékban is.
A topik-gazda rábolintásával lép érvénybe a dolog. -
Totya000 #4347 Az extra-játék végeredménye :
MrSpock : 171 pont (Grat. a bajnoknak!!)
Dougie : 168 pont
Tihy : 163 pont
Totya : 152 pont
Laffite : 145 pont
ChevyG : 124 pont
dodgecharger : 121 pont
Ez egy nagyon próbajáték volt, de a gratuláció jár a győztesnek, természetesem.
Mindenki ugyanazzokkal feltételekkel játszhatott és reklamációra is volt mindig lehetőség. Ez is remek játék volt, de jövőre meg lesz rendszabályozva.
ja, lelkileg készüljetek a decemberi játékra. Lesz 5 tipp, ami a 2006-os év végi eredményekre vonatkozik majd. De jó lesz! -
#4346 tööled nem vártunk mást... -
#4345 egyszer még év közepén volt itt egy ötletbörze, hogy miket lehetne, hogy lehetne, akkor egy csomó ötlet felmerült, meg meg is beszéltük, csak már nem nagyon emlékszem a részletekre... -
#4344 Mind személyes jellegű és mind kézzel írott volt, egyébbel esély sincs a válaszra, max a rajongói klub számlaszámát küldenék el. -
Dougie #4343 be fogunk szólni... -
Totya000 #4342 http://www.send2u.hu/get/?f=pkWCOeN7NSfLZ9BgL62N
Manager táblázat, GRAT. Dougie-nak!!!
A dollár-gyűjtögetős részének nem sok értelme van, azt hiszem.
Ma még extra-játékokat is véglegesítem és hétvégén kezdem osztogatni az Awardokat! :-)
Mindenek előtt szeretném mindenkinek megköszönni a jó játékot!
Remélem, jövőre leszünk legalább 15-en.
Az ötletek a fejemben már megvannak, amiket december folyamán beírkálok ide, hogy rábólintsatok vagy beszóljatok.:-) -
Totya000 #4341 Havi 40-50 levél tényleg nagyon sok. Én havi 5-6-ra gondoltam, viszont személyes levelekre, amiben az adott versenyzőről/versenyzőhöz szólók és nem egy körlevél formában feladott levélre gondoltam.
A lényeg inkább a móka, a kíváncsiság és egy offszezon táblázat lenne csak:-)