17903
  • Totya000
    Sajnálom, hogy nem jössz, de a lényeg, hogy jól vagy és tudod, hogy bármikor szívesen látunk itt.
  • Holly
    Kedves Totya mint "régi házigazdánk", köszönöm a meghívást a játékra... Bármennyire is szeretnék Veletek játszani, sajnos nem lesz rá módom, időm... s attól tartok, már a "jó tippelésekre" sem lenne meg az esélyem... 10 év után ujra "itthon" vagyok. Azt sem tudom, hogy hol folytassam/kezdjem. Sajnos nagyon elfoglalt leszek/vagyok. Annak viszont nagyon örülök, hogy tart még a "játék"
    Mindenkinek mégegyszer nagyon Boldog Uj évet kivánok sok sok szeretettel: Holly
  • Holly
  • Holly
    Sziaaaaaaaaaaaaaaa
  • Holly
    Nnnnaaaaaaaa Te + mit hancúrozol itt?
  • Laffite
  • ChevyG #4414
    Viszont!
  • MrSpock
    Holly
  • MrSpock
    Nemvolt valami jó,főleg,hogy esett az eső is.Gordon jó volt azért,és nemtehetett róla,hogy az a szar autó leáll.
    Szerintem nyerhetett is volna.Egyébként nemártana szabálytmódosítani az ilyen leállások ellen,újbóli rajt,mert ez így nem fair.Más ha nemkimegy a falnak vagy valami d eelindulásnál már elszáll,,szóval..na mindegy.
  • Totya000
    Hi! Hogy vagy? Gyere játszani jövőre! Neked is Kellemes Ünnepeket!!
  • Holly
    Sziasztok fiuk... Jó látni Benneteket, hogy folyik még a "harc" az egyre jobb "tippekért"... Totya, köszönöm a megemlékezést... rólam... Békés Boldog Karácsonyi Ünnekepeket és minden jót kivánok az elkövetkezendő uj esztendőben...
  • Laffite
    Hát ja, egy kicsit Renault-Citroen reklámba fajult az egész, és a feltételek sem voltak teljesen egyformák, hisz senkinek nem lett volna szabad a "saját" versenygépével indulni... Mellesleg hiányzott egy csomó bajnok, és ha már bajnokok, akkor mit keresett ott Albers vagy Massa...? Szal én értem hogy gála, na de így Gordonnak sem volt sok értelme átrepülnie az óceánt, látszott is rajta, hogy kicsit fásult volt miközben nyilatkozott...
  • JGTC
    kár, hogy nem tudott tovább jutni...
  • Totya000
    Néztem félszemmel, de idén sem tetszik. Olyan, mintha előre sejteni lehetne, ki lesz a győztes.
  • Laffite
    Nézi valaki a Bajnokok versenyét az Eurosporton? Gordonék elődöntösök a nemzetek versenyében.
  • ChevyG work
    ugye nem vagyok 1edül azzal, hogy jolenne NY-inak lenni...?
  • ChevyG work
    na akkor jöjjön pár kép:

• ChevyG work
    és ez még igy lessz februárig...
  • robotnyk
    off-season :S

melyik nagyobb kocsiba nincs még versenyző 2006ra?
  • Laffite
    ...na meg így... :)
  • Laffite
    Nesztek! Ezt így kell csinálni! :)
  • Laffite
    ekkora pangást... :(
  • MrSpock
    Azt megosztva kapjuk!
  • robotnyk
    :DDDDDDDd
  • Laffite
    ...és mi van a legtöbb díjjal díjazottak díjával...!?
  • Laffite
    elsőre aszittem ez valami régi tűzcsap...
  • MrSpock
    Köszönöm ,így már azthiszem teljes az Awards lista!
    Viszonylag elégedett vagyok a teljesítményemmel,kis szerencsével jobb is lehetett volna,na de majd next year!
    Go Gordon!
  • Totya000
    Még két díj : (bocs, hogy kihagytam!)

Coors Light Most Manager Point in a Race Award - MrSpock
    Lucas Oil Products Best Woman on the Track Award - Holly

Szóljatok, ha van még valami!
  • Dougie
    és most mindenkinél gyorsabban "ment" majd...
  • ChevyG work
    Tony Stewart úgy döntött, hogy elég vot neki két bajnoki cím, és inkább csinál valami hasznosat, tűzóltó lett:
  • ChevyG work
  • MrSpock
    Manager legtöbb pont egy versenyen:-)
    Mindenhol van legtöbb ezért itt is kérem díjazni.
    Szerény személyemnek mégegy awardot!
    Egyébként jó kis díjak!
  • Totya000
    Holly-ra gondoltam én is...holnap lesz neki is egy Award.
  • Totya000
    Előbb voltak meg a díjak szponzorai, mint ahogy kiosztásra kerültek
  • Dougie
    jó kis díjak

egyébként Holly-nak nem jár valami díj? a legjobb női tippelő, aki elkezdte, de nem fejezte be, vagy valami ilyesmi...
  • robotnyk
    szép, hogy Hendrickes kedvenceim vannak, erre Gibbses főszponzor díjakat nyertem :P
  • Totya000
    http://www.send2u.hu/get/?f=gkyldelEimqGzaCOSIq6

Itt vannak az Awardok.
    Nézzétek meg és javasoljatok még díjakat, ha van még ötletetek ezeken kívül!
  • Totya000
    Több ez részemről, mint egyszerű várakozás. Szerencsére tudom nézni a Craftsman versenyeket, ezért inkább azt mondanám, hogy nagy hülyeség lenne a Sport tv részéről, ha nem adná a Craftsman versenyeket, mert egy magyar résztvevővel sikeres közvetítés lenne, szerintem. Tehát, inkább számítok rá és ezt tartanám logikusnak. Majd meglátjuk.
    Én most, ebben a pillanatban 75%-ot adnék annak, hogy lesz jövőre is Nextel és 45°% annak, hogy Craftsman. Mindkettő együtt : 60%
  • robotnyk
    sztem azért várja totya mert indul majd Makai is, de szerintem örülhetünk ha nextel lesz egyátalán
  • ChevyG #4381
    mért pont a CTS-el?