17903
-
Totya000 #4420 Sajnálom, hogy nem jössz, de a lényeg, hogy jól vagy és tudod, hogy bármikor szívesen látunk itt. -
Holly #4419 Kedves Totya mint "régi házigazdánk", köszönöm a meghívást a játékra... Bármennyire is szeretnék Veletek játszani, sajnos nem lesz rá módom, időm... s attól tartok, már a "jó tippelésekre" sem lenne meg az esélyem... 10 év után ujra "itthon" vagyok. Azt sem tudom, hogy hol folytassam/kezdjem. Sajnos nagyon elfoglalt leszek/vagyok. Annak viszont nagyon örülök, hogy tart még a "játék"
Mindenkinek mégegyszer nagyon Boldog Uj évet kivánok sok sok szeretettel: Holly -
Holly #4418 -
Holly #4417 Sziaaaaaaaaaaaaaaa -
Holly #4416 Nnnnaaaaaaaa Te + mit hancúrozol itt? -
#4415 -
#4414 Viszont! -
#4413 Holly -
#4412 Nemvolt valami jó,főleg,hogy esett az eső is.Gordon jó volt azért,és nemtehetett róla,hogy az a szar autó leáll.
Szerintem nyerhetett is volna.Egyébként nemártana szabálytmódosítani az ilyen leállások ellen,újbóli rajt,mert ez így nem fair.Más ha nemkimegy a falnak vagy valami d eelindulásnál már elszáll,,szóval..na mindegy. -
Totya000 #4411 Hi! Hogy vagy? Gyere játszani jövőre! Neked is Kellemes Ünnepeket!! -
Holly #4410 Sziasztok fiuk... Jó látni Benneteket, hogy folyik még a "harc" az egyre jobb "tippekért"... Totya, köszönöm a megemlékezést... rólam... Békés Boldog Karácsonyi Ünnekepeket és minden jót kivánok az elkövetkezendő uj esztendőben...
-
#4409 Hát ja, egy kicsit Renault-Citroen reklámba fajult az egész, és a feltételek sem voltak teljesen egyformák, hisz senkinek nem lett volna szabad a "saját" versenygépével indulni... Mellesleg hiányzott egy csomó bajnok, és ha már bajnokok, akkor mit keresett ott Albers vagy Massa...? Szal én értem hogy gála, na de így Gordonnak sem volt sok értelme átrepülnie az óceánt, látszott is rajta, hogy kicsit fásult volt miközben nyilatkozott... -
#4408 kár, hogy nem tudott tovább jutni... -
Totya000 #4407 Néztem félszemmel, de idén sem tetszik. Olyan, mintha előre sejteni lehetne, ki lesz a győztes. -
#4406 Nézi valaki a Bajnokok versenyét az Eurosporton? Gordonék elődöntösök a nemzetek versenyében. -
#4405 ugye nem vagyok 1edül azzal, hogy jolenne NY-inak lenni...? -
#4404 na akkor jöjjön pár kép:
-
#4403 és ez még igy lessz februárig... -
#4402 off-season :S
melyik nagyobb kocsiba nincs még versenyző 2006ra? -
#4401 ...na meg így... :)
-
#4400 Nesztek! Ezt így kell csinálni! :)
-
#4399 ekkora pangást... :( -
#4398 Azt megosztva kapjuk! -
#4397 :DDDDDDDd -
#4396 ...és mi van a legtöbb díjjal díjazottak díjával...!? -
#4395 elsőre aszittem ez valami régi tűzcsap... -
#4394 Köszönöm ,így már azthiszem teljes az Awards lista!
Viszonylag elégedett vagyok a teljesítményemmel,kis szerencsével jobb is lehetett volna,na de majd next year!
Go Gordon! -
Totya000 #4393 Még két díj : (bocs, hogy kihagytam!)
Coors Light Most Manager Point in a Race Award - MrSpock
Lucas Oil Products Best Woman on the Track Award - Holly
Szóljatok, ha van még valami! -
Dougie #4392 és most mindenkinél gyorsabban "ment" majd... -
#4391 Tony Stewart úgy döntött, hogy elég vot neki két bajnoki cím, és inkább csinál valami hasznosat, tűzóltó lett:
-
#4390 -
#4389 Manager legtöbb pont egy versenyen:-)
Mindenhol van legtöbb ezért itt is kérem díjazni.
Szerény személyemnek mégegy awardot!
Egyébként jó kis díjak! -
Totya000 #4388 Holly-ra gondoltam én is...holnap lesz neki is egy Award. -
Totya000 #4387 Előbb voltak meg a díjak szponzorai, mint ahogy kiosztásra kerültek -
Dougie #4386 jó kis díjak
egyébként Holly-nak nem jár valami díj? a legjobb női tippelő, aki elkezdte, de nem fejezte be, vagy valami ilyesmi... -
#4385 szép, hogy Hendrickes kedvenceim vannak, erre Gibbses főszponzor díjakat nyertem :P -
Totya000 #4384 http://www.send2u.hu/get/?f=gkyldelEimqGzaCOSIq6
Itt vannak az Awardok.
Nézzétek meg és javasoljatok még díjakat, ha van még ötletetek ezeken kívül! -
Totya000 #4383 Több ez részemről, mint egyszerű várakozás. Szerencsére tudom nézni a Craftsman versenyeket, ezért inkább azt mondanám, hogy nagy hülyeség lenne a Sport tv részéről, ha nem adná a Craftsman versenyeket, mert egy magyar résztvevővel sikeres közvetítés lenne, szerintem. Tehát, inkább számítok rá és ezt tartanám logikusnak. Majd meglátjuk.
Én most, ebben a pillanatban 75%-ot adnék annak, hogy lesz jövőre is Nextel és 45°% annak, hogy Craftsman. Mindkettő együtt : 60% -
#4382 sztem azért várja totya mert indul majd Makai is, de szerintem örülhetünk ha nextel lesz egyátalán -
#4381 mért pont a CTS-el?