17903
-
#4340 ...asszem a sors akarta így, hogy a #18-as kocsi karrierjének emlékére pont 18 ponttal nyerjem a top10-es tippeket...
egyébként kösz a gratulációt! -
#4339 Nem célzásnak szántam, egyszerűen csak beleuntam és anyagilag sem volt túl olcsó az a sokszor havi 40-50 levél amit föladtam. A csapatsportágak (NBA, NHL, stb) ilyen szempontból nem érdekeltek soha sem Amerikából, sem Európából, mert eleinte próbálkoztam ilyenekkel is, viszont legtöbbször minden (sőt, bármi) csak a klubtagságival rendelkezőknek járt, nekem meg nem volt kedvem 40-50-100 dollárokat fizetni, hogy postán marketingcsomagokat kapjak és nyomdai úton készült aláírásokért fizessek ekkora lóvékat... Viszont a CART és a NASCAR csapatok többsége normális volt, mint ahogy egy Mario Andretti vagy egy Terry Labonte ujjáról sem esett le a gyűrű amikor filctollat ragadott... Egyszer beszkenneltem a nascaros dolgokat még valahol az itteni topiklátogatásaim elejefelé, de a szerverről már le lettek törölve úgy néztem. Nem sok van nascaros egyébként sem, kb 10, de ha gondolod feltölthetem újra, asszem valamelyik dvd-men rajta vannak még az arhivált anyagok közt. -
#4338 Nem is Mears volt akin így nekibuzdultam, hanem Labonte és Harvick, avagy a fél csapatom. Nem vállaltam túl nagy kockázatot, amikor azt jósoltam, hogy nem lesznek elöl... :( -
#4337 Köszi! Nem maradtam szégyenben :) -
Totya000 #4336 http://www.send2u.hu/get/?f=PQxoyGjW72Oofp34L5jk
...ha minden igaz, akkor ez a táblázat.
Ebből már látszik a top10 végeredmény és a Margin of Victory végeredmény.
Grat.Laffite-nek, Tihy-nek (találd ki, miért?:-)) és Totyának.
Holnap a Manager (Dougie) és Extrajátékok (?) végeredménye is látható lesz és utána jöhetnek az Awardok! -
Totya000 #4335 Köszönöm szépen! -
#4334 itt 15 napig tárolhatod reg. nélkül is -
Totya000 #4333 Értem a célzást, ezek szerint én még nem nőttem fel.
Mondjuk én még szeretem fagyival leenni az ingem, úgyhogy van benne valami.
NASCAR-cuccod van, esetleg? (NHL?) -
Totya000 #4332 Mielőtt elfelejteném, megúsztad az éjszakai vetkőző-showt, pedig Mears ott volt a szeren, ahogy tippeltem, de elfáradt a végére. -
#4331 Én ebben benne vagyok, bár nekem van már egy kis tapasztalatbéli előnyöm, hiszen annak idején (még középiskolásként volt köztünk ilyen verseny) majd 2000 aláírást szedtem össze Bruce Willistől egészen Mario Andrettiig, és ha relikviákat nem is nagyon volt szokásuk küldeni, de aláírás mindíg volt, +néha matricák, plakátok, néha 1-1 sapka, szal ilyesmi azért volt mindíg a versenyzőktől... Csak aztán felnőttem (???) és abbamaradt az egész... -
Totya000 #4330 pár napja törölték az ftp-ről a cuccaimat, biztos a néhány havonta esedékes "töröljünk mindent és akkor lesz helyünk megint!" project áldozata lettem.
Ma újra csinálok címet otthonról és feltöltöm a táblázatot. -
Dougie #4329 ezt jól gondolod, de nem csak egyet kap majd... - már ha fel bír kelni... -
Dougie #4328 és itt meg vannak olyanok is akik amikor dolgozni kellene akkor nem neteznek (ChevyG work) ugyebár...
amúgy megnézném, hogy mit tehetek ha meglenne az egész tippmindenség táblazata
de nekem erre (http://users.atw.hu/totya1980/tippverseny2005.xls) a címre ezt írja:
totya1980 nevu felhasznalo nincs - na ilyenkor mi van... -
#4327 ááá, már mult 7n se mert eljönni az edzésre -
Totya000 #4326 Ezért még kapsz a hokiütővel, az a gyanum -
#4325 mikor fog felvetődni benned egy olyan ötlet is ami nem másnak ad munkát?! itt vannak akik dolgoznak és nem csak "tanulnak".
egyébként ha annyira érdekel az emlitett statisztika, akkor mért nem ugrottál már neki? szerintem itt senki se fog megsértődni, ha a kész statisztikát berakod!
szoljon aki NEM ért ezzel 1et! -
Totya000 #4324 jah, az elvetemült ötletedre annyit, hogy megfontolom, de nem hiszem, hogy menni fog.
"amúgy nem rossz ötlet" -
Totya000 #4323
Igaz, hogy egyelőre csak egyetlen résztvevő vagyok ebben az off-szezon játékba, de íme a szabályok :
- előre megbeszélni, hogy kinek küldünk, nehogy kapjon ugyanaz a címzett "ugyanolyan" levelet
- az e-mail-re is érvényes ez
- levélből a heti 3 a max., e-mailből bármennyi, csak egyeztessünk előtte.
Awardok : válaszok száma, szuvenírek száma (ha lesz), válaszok gyorsasága kategória szerint, meg még mittudomén
Célpontok lehetnek : Versenyző (Nextel, Busch, CTS), csapat, fan klub, pálya, egyéb. -
Dougie #4322 "... rendezhetnénk, aminek táblázat lenne a vége" - jellemző
amúgy nem rossz ötlet -
Dougie #4321 a ma az mindig ma... vagy csak úgy hisszük... -
Totya000 #4320 Én már kitaláltam, hogy mit csinálok az off-szezonban, azon kívül, hogy régebbi versenyeket nézek (+ NHL, NFL, MLB, NHRA, stb.) :
Minden héten írok egy levelet (nem e-mail) egy-egy versenyzőnek vagy a fan klubjának, hogy innen nehezen tudok rendelni csomagot. Dícsérem magam, hogy mekkora fan vagyok és kérem őket, hogy küldjenek valami apróságot.
Itt nem az esetleges küldemény a fontos, hanem a móka.
Persze, ha felsztanánk őket egymás között, akkor egy versenyt is rendezhetnénk, aminek táblázat lenne a vége:-)
Én már ezt eldöntöttem. Van még valaki, akinek tetszik az ötlet?
Ma adom fel a levelet egy Tony Stewart Fan Club-nak, Indianapolis-ba:-)
Őröltség? Lehet.
Őrült vagyok? Miva'? -
#4319 hmmm, ez tök jó, 1 perce még tegnap írtam, ma meg már ma írok vagy mi... :) -
#4318 Ez 36 futamra mondjuk 8 emberrel számolva is 288 tipposzlop, avagy 2880 beírt adat az excelbe, szal Totya biztos örülne egy ilyen ötletnek... Viszont valamit tényleg kellene kezdeni ezzel a hirtelen jött több mint 2 hónapos csenddel, mert ebbe a várakozásba bele fogunk gebedni... Az én javaslatom inkább az, hogy bombázgassuk a Sport1-et, hogy jövőre is legyenek közvetítések, mert ha neadjisten mégsem lesz, akkor abba méginkább belegebedünk... -
Dougie #4317 Totya, felvetődött bennem egy elvetemült ötlet, ami elsőre jónak tűnt, de végiggondolva mégse...
na mindegy, azért leírom:
azt kellene kiszámolni, hogy az egyes tippelő emberek kiket tippeltel legtöbbször mondjuk az 1. helyre, (ezt még meg is lehetne csinálni), de hogy bonyolítsuk, ki lehetne számolni azt is, hogy az egyes embereknél mi lett volna a bajnokság eredménye, ha minden tippjük 100%-osan bejön... remélem érthető
de aztán rájöttem, hogy ez túl nagy munka lenne egyesével megcsinálni...
meg aztán ugye csak a top 10-re tippelünk, és nem lehet tudni, hogy aki nincs köztük azt a 11. helyre vártuk volna, vagy mondjuk a 43.ra, szóval nem kivitelezhető a dolog, maximum csak egy része
dehát valamit csinálni kell, mert a topik várhatóan hamarosan hanyatlásnak indul... -
Carti19 #4316 Hát a megérzésem cserben hagyott...ennek ellenére Gratula Stewartnak! -
#4315 "haba-haba-haba" by Johnny Bravo
:D -
#4314 jó, persze érdem meg grafikonok, de azért van elfogultság is :) mindegy, jobb így, mintha megint 8 ponttal maradt volna le Johnson. -
Totya000 #4313 Majd, ha felkelt, megkérdezem tőle... -
Dougie #4312 nekem már csak a hölgy neve, címe és telefonszáma kéne... -
#4311 Ó te jó ég... A verseny legszebb pillanatait soha nem közvetítik...
-
#4310 Nagy verseny volt és Stewart végül csak behozta a gépét, igaz Labonte-ék a végén éppen csak a kezét nem fogták, és kb az amerikai elnökre nem vigyáznak ennyire, na de egy ilyen szituig el kellett jutni és ez Stewart, valamint a csapat egész éves érdeme. Gratulálok nekik!
Edwards meg nagyon bánhatja azt a Martinsville-i 26. helyét, csak azon az egyetlen futamon kapott Stewarttól 95 pontot, a valódi esélyei tulajdonképpen ott szálltak el. Nem biztos, hogy valaha is lesz még ekkora esélye a bajnoki címre, mint amekkora idén volt... -
Totya000 #4309 Akinek kétségei voltak Stewart-tal kapcsolatban, hogy megérdemelte-e a bajnoki címet, csak nézze meg a grafikonokat! Köszi, Dougie! -
Dougie #4308 Biffle:
Edwards:
Johnson:
egyértelmű, hogy csak Stewart volt kiegyensúlyozott...
és kb. nyár óta mindenki sejtette hogy ez lesz... de legalább szoros volt -
Dougie #4307 Stewart 2005:
-
Dougie #4306 ki gondolta volna egy éve... -
Dougie #4305 2004 Results after Race 36:
17 Greg Biffle -2604 pont
37 Carl Edwards -5082 pont
2005 Results after Race 36:
2 Greg Biffle -35 pont
3 Carl Edwards -35 pont -
Dougie #4304 And for the second year in a row, Greg Biffle is a footnote in tomorrow's newspaper.
Stewart utoljára augusztus 14-én nyert versenyt, a chase-be pedig egyet se nyert
(csak azért mert régebben volt róla szó hogy ki érdemelte volna a kupát egyes években), de most is (mint mindig) a megbízható jó szereplés számított...
Gratuláció -
Totya000 #4303 Gratuláció Stewartnak!
Dolgozom a táblázaton... -
#4302 Tony a megérdemelt kupával,hisz az éveben a legtöbb pontot gyűjtötte,és a chase-ben is kitartott,nemúgy mint tavaly Jeffnek.
-
#4301 Jimmie Johnsonnak itt szállt el végleg a reménye.Micsoda kontraszt,Gordon a végére azért feltámadt,megcsipte a 11. helyet..hmm.ha esetleg előbb váltanak és bejut a chasebe.na majd jövőre!