17903
-
Totya000 #4740 Itt is milyen népszerű Gordon...
Gordon fanok, mióta drukkoltok Gordonnak, ha szabad megtudnom? -
#4739 te vagy a mi emberünk, remélem igazad lesz...
Go Gordon
már csak 9nap -
Jupi1 #4738 Tihy jóvoltából megnéztem a tavaszi talladegai futamot, ha Gordonék egy hasonlóan jó autót hoznak össze Daytonára (és miért ne hoznának össze), akkor a többiek csak a 2. helyért versenyezhetnek.
Hétvégén Bud Shootout, onnantól már nincs sok hátra, azt a kis időt meg ki lehet bírni Gatorade Duellel meg CTS+Busch is lesz. -
Totya000 #4737 Engem McMurray teljesítménye a #97-ben és Mearsé a #42-ben jobban érdekel.
Szerintem Mac top10-ben vegez ev vegen. Kurt Busch is jobban kijön majd Newmannel, mint Rusty, ezért a #2-#12 párostól is top10 körüli eredményt várok.
Ja, Hamlin #11-essel való szereplése is nagyon érdekel. Induljatok mááár! :-)
(+Sorenson, Stremme, Schrader...ááá) -
#4736 Igazad van. Idén is Gordon nyer sztem is, ha csak a technika nem akarja másképp. Egyébként és Kurt Busch ra is kiváncsi leszek, hogy vajon mit teljesít majd a 2es autóban...
-
#4735 pl a cupát... -
Jupi1 #4734 Hát igen a DEI mindig veszélyes RP versenyeken, Martin meg utálja a draftolást -
#4733 Martin megérdemelne valami nagyobbacska sikert így az utolsó évében.
Daytonaról anyit még,hogy szerintem az idén Dale Jr. is összekapja magát,veszélyes lehet a gyors pályákon! -
Jupi1 #4732 Azért írtam Daytonát, mert idén természetesen Gordon lesz a bajnok, de Martin megérdemelne valami nagyobb sikert idén. Meg Gordon tavaly nyert, nem szabad telhetetlennek lenni :).
Ezek szerint nem azért volt csak szombatig írva a trackpass kínálat, mert a vasárnap másik oldalra csúszott át, amit én nem találtam. -
Totya000 #4731 Én nem szeretném, ha bárki is 5 versenynél többet nyerne. J.Gordon idén tényleg erősnek ígérkezi, erősebbnek, mint tavaly. -
#4730 én is birom a retro festéseket és marha stilusos lenne ha a legendás valvoline 6osal menné az utso szezont (pláne ha megnyerné)
-nekem nem teccik az aaas festés:( -
#4729 a trackpass csak 18-ig ingyenes, az 500-ra már nem az -
#4728 Ez csak álom,mert Daytonában ki más nyerne?Jeff Gordon!Ez az ő éve lesz!
Előremegmondom az idén 8 futamot nyer!
Martin sajnos csak épp lehet beverekszi magát a top 10-be! -
Jupi1 #4727 Nem aggódom :), egyedül az bánt egy kicsit hogy nincs élő Daytona, mert így a Speedweeksre szóló free trackpasst a hajamra kenhetem, bár eddig is megvoltam nélküle, úgyhogy kibírom. -
Totya000 #4726 Szedd, amit tudsz és bírja az arányod és ha valamiről lemaradtál, megpróbáljuk bepótolni. Valakinek csak meglesz.:-) Aggodalmora nincs ok, azt hiszem. -
Jupi1 #4725 OK, akkor azt hiszem ebbe a cserélgetésbe én is beszállok. Tulajdonképpen csak a Cup futamokat szeretném még a futamot követő héten látni, márcsak az ESPN játék miatt is, mert nem akarom onnan megtudni az eredményt. CTS nem nagyon tetszik, NASCAR-ban 150-200 mérföldes verseny eléggé kevéske nekem, csak Gyuri miatt érdekel.
Tihy, Martin festésével kapcsolatban azt hiszem nem fogunk soha egyetérteni :)
Inkább a teljesítménye legyen méltó az utolsó évhez mint a festése. Azt nem mondom, hogy megnyeri a bajnokságot, mert idén Jeff Gordon a soros :), de nyerje meg a Daytona 500-at. -
#4724 Legalább utolsó évében nem viagrás autóval megy, az azért nem illik egy visszavonuláshoz :) Az igazi az lenne ha még mindig a jó öreg Valvoline festéssel menne, de biztos én vagyok csak ilyen nosztalgia mániás :)
Nekem amúgy meg bejön az AAA-s festés. -
Totya000 #4723 Vagyunk páran a torrentre, így ha valaki lemarad egy-egy versenyről, tudunk a másiknak segíteni. Tavaly is megesett 1-2 netkimaradás, technikai zűr, de be lehet gyűjteni mástól vagy az offszezonban re-seed formájában. Én mág az ARCA, USAR és NHRA versenyeket is szeretném szedni. :-) Meglátjuk, hogyan sikerül, de a lényeg, hogy meg lehet beszélni itt vagy a másik fórumon, hogy ki mit nem tud leszedni és ki szedi helyette és lehet cserélgetni.:-)
Az NHL-nel Dougie-val kooperálunk pl. :-) -
Jupi1 #4722 Igen, miért szerencse? Inkább a Viagrás festés (kiváltképp a fehér), mint az idei tök jellegtelen AAA-s -
#4721 mért szerencse?
-
#4720 szerencsére idén már nem aktuális, de jó :) -
#4719 egy kis nascar a humor topikbo:
-
#4718 és hogy még idén (torrent) -
Jupi1 #4717 Nekem marad a torrent, de a mai magyar feltöltési sebességek mellett az arányomnak hamar annyi, ha még Busch-t meg Gyuri miatt a CTS-t is leszedem a Nextel mellé. -
Totya000 #4716 Látni fogjuk, csak nem biztos, hogy élőben és magyarul. -
#4715 Majd akkor nézzük az abmoteurson,remélem a franciák adni fogják!
Azért jólenne ha születne valami,bár viszonylag úgyérzem kevés a tábor.
Inkább majd valami jó kis focit bepréselnek még arra az időre. -
Jupi1 #4714 Igen, mert még nem született megállapodás a közvetítésről, és valószínüleg mostanában nem is fog :((. Ha mást nem, hát a Daytona 500at azért leadhatnák. -
Carti19 #4713 Az a baj hogy jövő hétvégén se a Sport1-en se a Sport2-n nemlátok Nascar-t beírva! :(
És gyanus hogy reklámot sem láttam még egyik adón sem ami a nascar versenyekre hívná fel a figyelmet! :((( -
Totya000 #4712 Ja, utolsó Preseason játékként meg lehet ne tippelni az ESPN játék top5-jét :-)
De ezt 19-én kellene leadni. -
Totya000 #4711 16 fő és még 2 hétig lehet nevezni...már most túlteljesítettük a várakozásaimat (15 fő). Nagyon örülök. Innen még Laffite és dodgecharger fórumtársakat látnám szívesen az ESPN-en, de bárki jöhet, aki kedvet érez hozzá. Aztán, ha jól megy, akkor jövőre mehet 2 group egymás ellen. :-) -
#4710 Gyarapodik a társaság!
Érdekes lesz majd a tippverseny.
Meg persze itt is az idei játékunk.
Még 2 hét és indulnak a motorok!
Go Gordon! -
Totya000 #4709 16-ra bővült a játékosok száma. Csatlakozott B.Lori is az index-ről. -
Carti19 #4708 Nahh...majd érdekelne torrent is :DDD -
Totya000 #4707 Na, igen, de akkor sokan kiválasztanának egy 5 fős csapatot és azzal elintéznék a játékot. Így legalább figyelni kell a csapatra. Lecserélni meg 1-2 embert kell az 5-ből, maximum, ha nagyon ragaszkodsz hozzájuk. Az oldalnak is lényeges, hogy a játékosok hétről-hétre ellátogatnak-e oda vagy csak év elején beállítják az 5 embert és ennyi.
Nekem így tetszik, mert én szeretném versenyről-versenyre összeállítani a csapatot. Viszont, aki nem szeretné ezt, ő is megteheti, hogy csak akkor változtat, ha szükséges. -
Totya000 #4706 ..de, torrentre gondoltam. Az e-maileket már mi is elküldtük a Sport tv-nek :-) -
Carti19 #4705 Én a közvetítésekre gondoltam a sport1en és sport2n! :D
Írtam nekik emailt amiben megkérdeztem hogy nascar lesz e élőben vagy legalább felvételről! :) -
#4704 Mondjuk ez szerintem nem igazán fair,hisz nemtehet róla a játékos,hogy esetleg jólmennek a versenyzői,és kénytelen kicserélni valami gyengébbre,mert túllépi a 100as határt.Hmm..Érdekes egy játékszisztéma.Abban az esetben okés ha nem futamról futamra kell változtatni,mert akkor pusztán csak a szerencséről szól,hogy adott napon kivolt mákosabb.
Ez olyan mintha a csapattulajdonosok is változtanák,cserélgetnék a pilótákat. -
#4703 Csak nem torrentre gondolsz? -
Totya000 #4702 letöltésre gondoltam:-) -
Carti19 #4701 Én írtam nekik emailt ezzel kapcsolatban tegnap de még nemjött válasz!