NASCAR

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Laffite
nem tudom, az nagyon sok ám, mert sárgától sárgáig, ha a leader mögötti pozícióból is indul körbeautózni a mezõnyt a következõ sárgáig, ahhoz azért elég hosszú green szakasz kellett volna, ami még mezõny nélkül is 20-25 másodperc hátrány, mezõnnyel meg a többszöröse, akármilyen rakétaként is halad.

úgy tudom ezt elképzelni, hogy a leader mögött kapta el a zöldet, visszavett egy kört, újra sárgát kapott, utolérte a mezõnyt, az újabb yellow alatt csinált a mezõny mögött egy potyatankolást/cserét, ezzel megint feljött a leader mögé és újra megcsinálta az egészet elölrõl.

A F-1 csak addig tartott amíg a XX. század... Nézz igazi autóversenyt: WTCC

Tihy
Ha jól tudom csak egyszer volt lucky dogja, a többi két kört "saját" erõbõl vette vissza, de erõsítsen vagy cáfoljon meg valaki aki a két szemével látta.

Let\'s Go Racin\' Boys!!!

Laffite
biztos nem a yellow alatti tankolások során jött vissza? mert azt nehezen tudom elképzelni, hogy green alatt háromszor körbeautózta a leadert

Laffite
a versenyen látottak nem ezt igazolják, de neked elhiszem

Tihy
ja kényelmesen lehet 3wideolni

Tihy
Itt volt erre az ellenpélda: Gordon 3 kör hátrányból jött vissza, mégiscsak lehet elõzni vagy nem? Neki is át kellet verekednie magát az egész mezõnyön többször is, õ elõle se spricceltek szét mégis sikerült.

Laffite
tudom

ChevyG
ha jáccotál volna már a NR2003-al akkor tudnád, hogy van hely!
Laffite
nem is errõl beszéltem, hanem arról, hogy hiába vagy gyorsabb mint a -x körös, ha egyszerûen nincs hol megelõznöd, a szerencsétlen meg félre se tud állni, mert esélye nincs visszatérni az ideális sávba. nem udvriassági sportról beszéltem, hanem sportszerûségrõl, ami a nascarra is abszolút jellemzõ, de ezen a pályán nem lehet mit kezdeni ezekkel az abszurd helyzetekkel.

ChevyG
<#eljen>
ChevyG
komojtalan az f1
Tihy
A short trackek a NASCAR egyik alapkövei, szerintem a legizgalmasabb futamok közé tartoznak az ilyenek. Nem nevezném komolytalannak inkább nehéznek, nagyon nehezek és ettõl szépek.
A NASCAR nem egy udvariassági sport itt nem kötelezõ a lekörözötteknek elengedni a többieket, õk is versenyben vannak és vívják saját csatáikat. Szerintem ez így van jó, a NASCAR nem arról szól, hogy van néhány kiváltságos "félisten" a többiek meg csak statiszták és ha megjelenik a tükörben egy sztár akkor félre kell ugrani elõlük.

Laffite
Nekem nem igazán tetszett ez a verseny. Mintha negyvenen futkároznánk egy 8x8méteres szobában. Nem tudom miért rendeznek ilyen komolytalan futamokat. Elõzni nincs hely, de még kikerülni sem, ha lemaradsz a belsõ ívrõl, akkor mire újra besorolsz, a fél mezõny elmegy melletted, a gumikat széteszi a pálya, az egész egy nagy lutri. Mondom ezt azzal együtt, hogy Labonte jól ment, de úgy tényleg nem lehet komolyan versenyezni, hogy a lekörözöttek 20-30 körön keresztül feltartják a körön belülieket... Így aztán - kövezzetek meg - amikor a #18 elszállt, átkapcsoltam a champcar-ra. Az egyedüli pozitívum számomra, hogy Robby Gordon végig tudott menni és szerzett 113 pontot.

ChevyG
én is várom, de nem tudom merre jár
MrSpock
Azért még az odébb van,de vannak már elképzeléseim a dobogót illetõen.
Tippjáték indulása óta elõször sikerült eltalálni az elsõ 3 helyezettet.
Ez külön öröm,hogy pont nekem,egyszer már közelvoltam hozzá.
Rám is fért,mert a multhéten nagyon nemjöttek a tippjeim,de most bepótoltam.
Egyedül a margint nemtaláltam el,ha nincs a sárga 10-zel a vége elõtt nagyonközellettem volna.
Várom Totya tippösszesítését!

Go Jeff Go!!!!

MrSpock

Go Jeff Go!!!!

ChevyG
Gondolom Ti is tudjátok a majd a tipjeiteket a Subway 500-ra!<#smile>
MrSpock
Jeff Gordon 6-szoros Martinsville gyõztes!

Go Jeff Go!!!!

MrSpock
Kurt Busch összetörve,Gordonnal való találkozása után.Kicsit féltem mikor vissazjött,és Jeff mellément összeértek az autók side by side,de végülis elengedte minden incidens nélkül,mert tudta,hogy gyorsabb,na meg biztosan büntit is kapott volna.Gordon átveszi a vezetést Sterling Marlintól,és aztán már nemengedte ki kezébõl a gyõzelmet.

Go Jeff Go!!!!

MrSpock
Tony nagyon sokat vezetett,de nembírta tartani végig a tempot,és a kerekét is elhagyta a hajrában.Rusty Wallace is sokáig tartotta magát,akárcsak Bobby Labonte.

Go Jeff Go!!!!

MrSpock
Egy kis látkép a pályáról.

Go Jeff Go!!!!

MrSpock
Én Gordonban végig bíztam ,mert nagyon jól ment a mikor körhátrányban volt,símán eltudott menni az élmezõnytõl is.
Kahne lepett meg a futam során,bár a 2. helyre raktam,semmi sem mutatta hogy ott is végez.Nagyon jól hajrázott.
Martin szintevégig top 10-es volt,rá számítottam.
Jimmie is nagyon ment a végén.Sajnáltam Stewart-ot,megérdemelte volna hogy elõrébb végezzen,erõs volt.Akárcsak Mayfield.
Busch nembírt magával,ha ott elengedi Gordont akkor dobogós lehetett volna talán.

Go Jeff Go!!!!

Tihy
Elismerés a #24-es rakétának.

Nem mertem remélni, hogy Martin ilyen jól szerepel majd.

Tihy
bunda, bunda, bunda... 😊

MrSpock

Go Jeff Go!!!!

ChevyG
LOL Geff-re tippeltem!
ChevyG
Grat Gordonnak! Ember feletti volt!
MrSpock

Go Jeff Go!!!!

MrSpock
Egy kis szerverprobléma miatt késtem.
Yeees,megcsinálta!Végig reménykedtem,és sikerült!
1. Jeff Gordon
2. Kasey Kahne
3. Mark Martin

Go Jeff Go!!!!

MrSpock
Gordon,Kahne ,Martin!ahogy tippeltem!Bírjátok ki!
Jeff nagyonsímán vezet,ha nemlesz semmi gubanc megnyeri!
Gogogo!!!

Go Jeff Go!!!!

MrSpock
Yeeeeeeeees Gordon vezet!!!Gogogogogo!!!!!

Go Jeff Go!!!!

ChevyG
grat Gordonnak! Innen megérdemli a kockás zászlót!
MrSpock
Gordon hátulról megbökte Buscht,falon végezte,épp pitben van.
Éreztem hogy itt baj lesz,mert Martinnak csatáztak és már nemfért be Busch.

Go Jeff Go!!!!

MrSpock
69 a végéig Stewart mosthagyta el a jobbelsõ kerekét.Busch vezet!

Go Jeff Go!!!!

MrSpock
Mekkora verseny !82 van hátra!martin nagyon jó,Busch vezet,Jimmie jön Gordon is beleerõsitett már 4.!!

Go Jeff Go!!!!

MrSpock
Kyle Pettynek elszállt a gumija,megpördült,sárga,pit,Stewart visszaesett pár helyet,105 to go.B.Labonte vezet.

Go Jeff Go!!!!

MrSpock
Az imént emlitett Dale csúszás.

Go Jeff Go!!!!

MrSpock
334.kör Stewart vezet Busch elõtt,Gordon már 10.!

Go Jeff Go!!!!

MrSpock
Dale-nek kisebb gondjai akadtak,meg meg is pördült nemrég de azért nyomja

Go Jeff Go!!!!

MrSpock
Gordon már körön belül van!16. 8mp hátránya van.
Gogogogo!!!

Go Jeff Go!!!!

ChevyG
Gordon nagy versenyzö, de nem fogja tudni a 3kört behozni (sztem)
ChevyG
Carl elfáradt mára
ChevyG
most kértem bnömtöl egy helyzetjelntést:
Stewart vezet<#lookaround>
MrSpock
Sárga,Green falrapöckölte Waltripot.Gordon mostmár egészen jól nyomja,sorra elõzget,csak hát a valahogy bekellene hoznia a körhátrányokat.

Go Jeff Go!!!!

MrSpock
Gordon jelenleg -3 kör hátrányban van.
Edwards már elszállt.

Go Jeff Go!!!!

ChevyG
GoGoGo Budman!
MrSpock
12.kör újabb yellow jeff Green pörgött egyet.(pont Gordon mellett)Úgynézem hosszú este lesz ez.

Go Jeff Go!!!!

MrSpock
Ryan Newman büntit kapott,4.körben máris sárga volt.

Go Jeff Go!!!!

MrSpock
Gentlemens, start your engiiiiines!
Kezdõdik a verseny!
BoogityBoogityBoogity!!!!
Gogogo!!!Gordon!

Go Jeff Go!!!!

Top 10 tipp Martinsville-re:

01. Scott Riggs
02. Kevin Harvick
03. Jeff Gordon
04. Rusty Wallace