17903
  • Jupi1
    Akkor ezek szerint nem úgy megy a dolog, hogyha nem tudnak megegyezni a Foxal, akkor a Foxon adott versenyeket nem adja a sport1, de a szezon másik felét adó csatornával még születhet megegyezés.
  • Tihy
    Ha jól tudom, egy angol cég kezében vannak az európai jogok. (mintha valami ilyesmiről lett volna tavaly szó)
  • Totya000
    Minden bizonnyal látni fogjuk a Daytona 500-at, csak nem biztos, hogy élőben.
    Amennyibe van kellő sávszélességed, megmondom, hogy honnan várható majd.
  • Totya000
    Én akarok nyerni!! Naggyon jó a sapesz! :-)
  • Totya000
    Lehetséges, hogy a versenyzők értéke versenyről-versenyre változik, így vigyazni kell, nehogy 100 fölé menjen a csapatod, mert akkor nulla pont.
  • Jupi1
    Sziasztok!
    Tegnapelőtt éjjel regeltem a fórumra és nem tudtam előbb írni, de itt vagyok én is, olvasom a fórumot, csapatom a Jupi Racing.

A közvetítés jogok egy kézben vannak, vagy az Amerikában a futamot adó TV csatornánál?
  • TheDreamingTree
    Ja, csak mert én még még csak most láttam, s gondoltam dicsérem picit, szerintem tök jó.

Hát, azért kár lenne, ha pont a Daytona 500-at nem látnánk...
  • Tasi
    Ezen a gépen nincs sharpen sem, bocs a minőségért. Ha valaki szeretné nagyban megnézni, küldjön egy üzenetet.
  • Tasi

Erről van szó, ha látszik egyáltalán belőle valami, csak 20k-s képet enged feltölteni.

Megnyugodtam, nem én regeltem 13-ként :)

Most beszéltem a szerkesztővel, tárgyalnak. Nagyon sok pénzt kér a jogtulajdonos. Amint meg tudnak egyezni, adják a futamokat. Nem biztos, hogy az elsőtől, amint meg tudnak állapodni. Ha végképp halott a dolog, azt is meg fogják mondani.
  • MrSpock
    Én ha lehet nemváltoztakok,mert jó kis nyerő csapatot raktam össze:-)
    Persze ez majd kifog derűlni.Remélem nemfognak falat a versenyzőim!
    Jó sokan lettünk,és bízom azért,hogy a sport1-2 közvetíteni fogja az idén is.
    Go Gordon!
  • Totya000
    Elképzethető, hogy volt már róla szó, miért?
  • Totya000
    üdv. itt! Lassan csak összeáll a szabály:-)

Megtennéd, hogy az "STF0131"-et beteteszed a csapatnevedbe, hogy be tudjunk téged is azonosítani?
  • STF0131
    Sziasztok!

A "21st Century Racing" tulaja volnék, bár a szemfülesek ezt már megtudhatták az "owner"-re kattintva. :)
    Páran talán ismerhettek a "halas" oldalról, esetleg "StarTrekFan" néven a feliratok.hu fórumról. :)

Úgylátom a szabályok körül van némi bizonytalanság, én úgy értelmez(t)em hogy minden héten lehet versenyzőt cserélni, de nem muszáj. Viszont a chase előtt minden versenyzőnek újrakalkulálják az értékeit (value), és ezért nem biztos hogy továbbra is beleférnek a 100 pontba (vagy éppen nagyon is alámennek), így mindenképpen ajánlott lesz ránézni és szükség esetén módosítani.
  • TheDreamingTree
    Srácok, az IMAX NASCAR-ról volt már itt a fórumban szó? Csak, hogy ne ismételgessek semmit :)
  • robotnyk
    ennek így már a fele sem tréfa ^^
  • Totya000
    Én az első szegment győztesének ajánlok fel 5 DVD-nyi NASCAR versenyt. :-)
    Emelem a téteket.
  • Totya000
    WOW! Ettől a ponttól lett nem játék a dologból! :-)
    Egész meghatódtam.
  • Tasi
    Az ESPN játék győztesének felajánlok egy NASCAR Acceleration 2005 sapkát. Tavaly rendeltem, de nem használtam, még be van csomagolva.
    Rakok fel képet is, ha lesz időm lefényképezni.
  • Dougie
    pontosabban: Edit Entry Settings
  • Dougie
    edit
  • ChevyG #4680
    ünnepélyesen megkérdezném, hogy HOL A PICS@BA LEHET ÁT IRNI?
  • Totya000
    Nagyszerű! :-) Még a végén elérjük a 20 főt is. Van még 2 hét a jelentkezésre.
  • Jeff Gordon
    Totya! Csatlakoztam!:D
    Jeff Gordon Motorsport!
  • Totya000
    Nagyszerű, már 14-en vagyunk, mert Carti19 és Tasi is csatlakozott az ESPN-re.
    Várjuk még innen dodgechargert és Laffite-t, ha van kedvük jönni. Valamint drukkolunk Jeff Godnonnak, hogy tudjon végre regelni:-)

+ ChevyG-t megkérném ünnepályesen és mély tisztelettel, hogy a csapata nevében legyen benne a "ChevyG". Köszi!
  • Totya000
    valószínűleg a két szegmens között életjelet kell adnod magadról, hogy indulhass a chase-be, tehát, lehet, hogy olyanokat akkor kizárják, akik nem foglalkoznak a csapattal. Majd kiderül.
  • TheDreamingTree
    Ja, meg rájöttem, mi tévesztett meg: amikor az egyik varsenyző arról beszélt, hogy már nagyon várja Las Vegas-t a Fusion kipróbálása miatt, azt hittem, már a versenyről beszélt, közben meg csak a szezon előtti tesztekről :)
  • TheDreamingTree
    Ja, csak úgy tűnik, hogy a szegmensek között meg KELL cserélni...
    Vagy nem?
    "After each of these segments, driver values will be reset and players will have to redraft a new team."
  • Totya000
    visszavonva, lehet minden héten cserélni :-)
  • Totya000
    Nézegetem az ESPN játékszabályát és most úgí tűnik nekem, hogy csak a 26. verseny után lehet új csapatot választani. Akkor nullázódik minden a Chase-re.
    Jól látom? Most csak azért tudunk válogatni, mert nem indult be a játék, majd csak 19-én?
    Hogy van ez? Ti hogy látjátok?
  • Carti19
    Thanks, joinoltam :)
  • Totya000
    keress ilyet : Hungarian NASCAR Fans
    jelszó : magyarok
    Az 5 embert minden verseny előtt módosíthatod, hogy az adott pályán minél jobb eredményt érj el. A csapat nevében legyen ez benne : "Carti19" , köszi!

Ezen kívül jatsz velünk a fórumon is majd, ha van kedved hozzá!
  • Totya000
    már itt vannak:-)
  • TheDreamingTree
    Jé, tényleg.. :) Ez eddig fel sem tűnt. Ja, egy dolog felmerült bennem a valódi versenyekkel kapcsolatban: mikortól jönnek a Fusion gépek? Lehet, hogy csak később?
  • Carti19
    Üdv mindenkinek!

Tavaly ígértem hogy idén beszállok a sorozatba és tippelek én is!
    Most regiztem magam espn oldalán és rögtön volna is kérdésem!
    Melyik teamhez csatlakozzam? Nincs kedvem csinálni 1et, inkább csatlakoznék! :)))
    5 emberem kiválasztottam, 97.1 lett! :)
  • Totya000
    Szabad kérnem az ESPN-re egy sajtosrud/pogacsa nevet tőled, ha nem gond? :-)
  • Totya000
    Lehet tudni, mert az egér a logóra tolva megmutatja a nevedet. Majd megszokjuk a logókat. :-)
  • Totya000
    biztos sikerül, már 12 embernek ment a dolog, de itt vagyunk és segítünk. Van mág időd, ne aggódj!
  • TheDreamingTree
    Hehe, az új nick-em :) Csak most senki sem tudja, hogy a The Dreaming Tree vagyok...
  • Dougie
    http://espn.go.com/ itt fantasy menüpont, azon belül racing

ennek kellene bejönni:
    http://games.espn.go.com/stockcar/frontpage

és itt: sign up here for free
    a többi gondolom már megy
  • Jeff Gordon
    Én szivesen játszanék csak nemtudom hol van ez és hogyan kell csinálni?