17903
-
Jupi1 #4700 Akkor ezek szerint nem úgy megy a dolog, hogyha nem tudnak megegyezni a Foxal, akkor a Foxon adott versenyeket nem adja a sport1, de a szezon másik felét adó csatornával még születhet megegyezés. -
#4699 Ha jól tudom, egy angol cég kezében vannak az európai jogok. (mintha valami ilyesmiről lett volna tavaly szó) -
Totya000 #4698 Minden bizonnyal látni fogjuk a Daytona 500-at, csak nem biztos, hogy élőben.
Amennyibe van kellő sávszélességed, megmondom, hogy honnan várható majd. -
Totya000 #4697 Én akarok nyerni!! Naggyon jó a sapesz! :-) -
Totya000 #4696 Lehetséges, hogy a versenyzők értéke versenyről-versenyre változik, így vigyazni kell, nehogy 100 fölé menjen a csapatod, mert akkor nulla pont. -
Jupi1 #4695 Sziasztok!
Tegnapelőtt éjjel regeltem a fórumra és nem tudtam előbb írni, de itt vagyok én is, olvasom a fórumot, csapatom a Jupi Racing.
A közvetítés jogok egy kézben vannak, vagy az Amerikában a futamot adó TV csatornánál? -
#4694 Ja, csak mert én még még csak most láttam, s gondoltam dicsérem picit, szerintem tök jó.
Hát, azért kár lenne, ha pont a Daytona 500-at nem látnánk... -
Tasi #4693 Ezen a gépen nincs sharpen sem, bocs a minőségért. Ha valaki szeretné nagyban megnézni, küldjön egy üzenetet. -
Tasi #4692
Erről van szó, ha látszik egyáltalán belőle valami, csak 20k-s képet enged feltölteni.
Megnyugodtam, nem én regeltem 13-ként :)
Most beszéltem a szerkesztővel, tárgyalnak. Nagyon sok pénzt kér a jogtulajdonos. Amint meg tudnak egyezni, adják a futamokat. Nem biztos, hogy az elsőtől, amint meg tudnak állapodni. Ha végképp halott a dolog, azt is meg fogják mondani. -
#4691 Én ha lehet nemváltoztakok,mert jó kis nyerő csapatot raktam össze:-)
Persze ez majd kifog derűlni.Remélem nemfognak falat a versenyzőim!
Jó sokan lettünk,és bízom azért,hogy a sport1-2 közvetíteni fogja az idén is.
Go Gordon! -
Totya000 #4690 Elképzethető, hogy volt már róla szó, miért? -
Totya000 #4689 üdv. itt! Lassan csak összeáll a szabály:-)
Megtennéd, hogy az "STF0131"-et beteteszed a csapatnevedbe, hogy be tudjunk téged is azonosítani? -
STF0131 #4688 Sziasztok!
A "21st Century Racing" tulaja volnék, bár a szemfülesek ezt már megtudhatták az "owner"-re kattintva. :)
Páran talán ismerhettek a "halas" oldalról, esetleg "StarTrekFan" néven a feliratok.hu fórumról. :)
Úgylátom a szabályok körül van némi bizonytalanság, én úgy értelmez(t)em hogy minden héten lehet versenyzőt cserélni, de nem muszáj. Viszont a chase előtt minden versenyzőnek újrakalkulálják az értékeit (value), és ezért nem biztos hogy továbbra is beleférnek a 100 pontba (vagy éppen nagyon is alámennek), így mindenképpen ajánlott lesz ránézni és szükség esetén módosítani.
-
#4687 Srácok, az IMAX NASCAR-ról volt már itt a fórumban szó? Csak, hogy ne ismételgessek semmit :) -
#4686 ennek így már a fele sem tréfa ^^ -
Totya000 #4685 Én az első szegment győztesének ajánlok fel 5 DVD-nyi NASCAR versenyt. :-)
Emelem a téteket. -
Totya000 #4684 WOW! Ettől a ponttól lett nem játék a dologból! :-)
Egész meghatódtam.
-
Tasi #4683 Az ESPN játék győztesének felajánlok egy NASCAR Acceleration 2005 sapkát. Tavaly rendeltem, de nem használtam, még be van csomagolva.
Rakok fel képet is, ha lesz időm lefényképezni. -
Dougie #4682 pontosabban: Edit Entry Settings -
Dougie #4681 edit -
#4680 ünnepélyesen megkérdezném, hogy HOL A PICS@BA LEHET ÁT IRNI? -
Totya000 #4679 Nagyszerű! :-) Még a végén elérjük a 20 főt is. Van még 2 hét a jelentkezésre. -
#4678 Totya! Csatlakoztam!:D
Jeff Gordon Motorsport!
-
Totya000 #4677 Nagyszerű, már 14-en vagyunk, mert Carti19 és Tasi is csatlakozott az ESPN-re.
Várjuk még innen dodgechargert és Laffite-t, ha van kedvük jönni. Valamint drukkolunk Jeff Godnonnak, hogy tudjon végre regelni:-)
+ ChevyG-t megkérném ünnepályesen és mély tisztelettel, hogy a csapata nevében legyen benne a "ChevyG". Köszi! -
Totya000 #4676 valószínűleg a két szegmens között életjelet kell adnod magadról, hogy indulhass a chase-be, tehát, lehet, hogy olyanokat akkor kizárják, akik nem foglalkoznak a csapattal. Majd kiderül. -
#4675 Ja, meg rájöttem, mi tévesztett meg: amikor az egyik varsenyző arról beszélt, hogy már nagyon várja Las Vegas-t a Fusion kipróbálása miatt, azt hittem, már a versenyről beszélt, közben meg csak a szezon előtti tesztekről :) -
#4674 Ja, csak úgy tűnik, hogy a szegmensek között meg KELL cserélni...
Vagy nem?
"After each of these segments, driver values will be reset and players will have to redraft a new team." -
Totya000 #4673 visszavonva, lehet minden héten cserélni :-) -
Totya000 #4672 Nézegetem az ESPN játékszabályát és most úgí tűnik nekem, hogy csak a 26. verseny után lehet új csapatot választani. Akkor nullázódik minden a Chase-re.
Jól látom? Most csak azért tudunk válogatni, mert nem indult be a játék, majd csak 19-én?
Hogy van ez? Ti hogy látjátok?
-
Carti19 #4671 Thanks, joinoltam :) -
Totya000 #4670 keress ilyet : Hungarian NASCAR Fans
jelszó : magyarok
Az 5 embert minden verseny előtt módosíthatod, hogy az adott pályán minél jobb eredményt érj el. A csapat nevében legyen ez benne : "Carti19" , köszi!
Ezen kívül jatsz velünk a fórumon is majd, ha van kedved hozzá!
-
Totya000 #4669 már itt vannak:-) -
#4668 Jé, tényleg.. :) Ez eddig fel sem tűnt. Ja, egy dolog felmerült bennem a valódi versenyekkel kapcsolatban: mikortól jönnek a Fusion gépek? Lehet, hogy csak később? -
Carti19 #4667 Üdv mindenkinek!
Tavaly ígértem hogy idén beszállok a sorozatba és tippelek én is!
Most regiztem magam espn oldalán és rögtön volna is kérdésem!
Melyik teamhez csatlakozzam? Nincs kedvem csinálni 1et, inkább csatlakoznék! :)))
5 emberem kiválasztottam, 97.1 lett! :) -
Totya000 #4666 Szabad kérnem az ESPN-re egy sajtosrud/pogacsa nevet tőled, ha nem gond? :-) -
Totya000 #4665 Lehet tudni, mert az egér a logóra tolva megmutatja a nevedet. Majd megszokjuk a logókat. :-) -
Totya000 #4664 biztos sikerül, már 12 embernek ment a dolog, de itt vagyunk és segítünk. Van mág időd, ne aggódj! -
#4663 Hehe, az új nick-em :) Csak most senki sem tudja, hogy a The Dreaming Tree vagyok... -
Dougie #4662 http://espn.go.com/ itt fantasy menüpont, azon belül racing
ennek kellene bejönni:
http://games.espn.go.com/stockcar/frontpage
és itt: sign up here for free
a többi gondolom már megy -
#4661 Én szivesen játszanék csak nemtudom hol van ez és hogyan kell csinálni?