17903
-
Totya000 #4780 Na, üdv.! Örülök, hogy itt vagy megint!
ESPN-re próbálj regelni és megkeresni a Hungarian NASCAR Fans group-ot. Jelszó : magyarok
Természetesen csak akkor, ha van kedved hozzá. Azt hiszem, hogy veled együtt 20-an lennénk akkor. :-) -
#4779 úgy másfél hete folyamatos kimaradások vannak a szolgáltatónál. -
#4778 pedig eddig nem volt semmi gondod a nettel, legalábbis nem emlékszem, hogy említetted volna... mi a gáz vele? -
#4777 Na itt volnék én is :}
igazság az hogy mostanában hol van netem, hol nincs, íhy nem is nagyon tudtam figyelemmel követni ezt a játékot, de akkor most még összeszedem magam! -
#4776 -
Totya000 #4775 Oké!:-)
Igen, lesz itt is jaték. Minden verseny előtt ide be kellene irni egy top10-et és egy margin of victory tippet. Lehet, hogy lesznek extrajátékok is, de ez a kettő a legfontosabb. -
spedway #4774 Oké, megyek is regisztrálni.
És lesz tippelős játék is, amit te szervezel, ugye?
Top10-et kell megtippelni? -
Totya000 #4773 üdv.! Végre itt vagy!
Szabályok az ESPN-en vannak a legjobban leírva és te jó angolos vagy. :-)
A lényeg: választani kell 5 versenyzőt minden verseny előtt, de nem lépheti át az összértékük a 100-at. Elvileg a versenyzők rating-ja hétről-hétre változik, igy ha állandó csapattal akarsz indulni, akkor is figyelni kell rájuk, nehogy túllépjék a 100-at, mert az 0 pont. Szegmensekre van osztva a szezon. Pontozás a hivatalos ponttáblázat szerint. -
spedway #4772 Sziasztok, én is bejelentkeznék a NASCAR-játékba. :)
Szabályokról melyik hsz értekezik? -
Totya000 #4771 Természetesen, az ESPN játék miatt nem lesz manager játék. Az ESPN-nek van már egy "kupája", mégpedig a Tasi jóvoltából felajánlott NASCAR sapka.
A mi top10 tippunknek és margin of victory játékunknak még nincs díja, egyelőre, de még lehet. -
#4770 Nekem speciel tetszik az ötleted! -
#4769 Mindazonáltal van egy olyan javaslatom erre az évre, hogy a sok év végi díj közül csak kellene 1 olyan ami a "LEG", mint ahogy a NEXTEL-ben is van sok díj, de év végén mégiscsak a kupa elnyerése a legnagyobb cél. Mit szóltok? Nem állítom, hogy nekikezdek elkészíteni egy másfél méteres 20 kilós kupát, de azért a "bajnokavatás" az mégiscsak "BAJNOKAVATÁS" lenne nálunk is... vagy nem? :)
én ilyen tekintetben vagy a top 10-es játékra, vagy erre gondoltam itt alant, bár lényegét tekintve pl utóbbi kb kiválthatná a manager-játékot, így Totyának se lenne annyi gondja számolgatni, és ami fontosabb, ennyi emberre nehézkes volna a mezőnyt is felosztani, ez meg így ugye pont jó így.
ennyit szerény javaslataimról, várom a reakciókat -
#4768 köszi szépen, így már nekem is sikerült csatlakoznom -
#4767 igen, akkor majd így -
Totya000 #4766 ez azert nem mukodott neki, mert a Te ID-n keresztul ment a link.
Meg fogja találni, van még egy hete rá.:-) Segítünk majd neki. -
#4765 egyelőre ráhagyom, mert lövésem sincs az egészről, meg amúgy is el kell most mennem itthonról... -
#4764 "202 Accepted
Incorrect entry owner"
azt kéne kitalálni, hogy a már meglévő regisztrációmat, hogyan tudom átvinni ebbe az említett groupba, mert új reget meg nem enged... -
#4763 így? -
#4762 Ez csak természetes! :)
Más kérdés, hogy egyelőre bénázok vele, de szezonkezdetig csak megtalálom már az említett groupot és át tudom majd pakolni oda a nevezésem... remélem... -
#4761 igen, ezt megtudtam az előző oldalról, csak azt nem tudom hol vannak ezek a groupok az oldalon belül... egyszerűen béna vagyok... -
Totya000 #4760 Majd feltorrentezem valahova, megbeszéljük. Szerintem egy magyar oldalra, mert vinnék többen is ezt és jól jönne a ratio-nak. -
Totya000 #4759 Örülök, hogy te is játszol! Már csak dodgechragert kellene előkaparni valahonnan, mert Ő is eltünt, sajnos. -
#4758 hungarian nascar fans-t keress, magyarok a pass azt hiszem -
#4757 Totya! Nemtudod,h hol lehet megtalálni azt a videót?? Szivesen megnézném én is,
-
#4756 Hali, egy kicsit el voltam havazva, de itt vagyok.
Kérnék egy kis segítséget valakitől... Regisztráltam az ESPN-en (bár kicsit kapkodva mert siettem), ki is választottam az öt versenyzőt, de titeket nem találtam sehol. Valami külön group-ba kellett volna neveznem? Nem igazán értem a dolgot, titeket nem találtalak sehol az oldalon... -
Jupi1 #4755 Ha jól látom a képen, Montoya a road pályán ment a Chevyvel. Én az oválon zavartam volna körbe, roadon minden hülye tud menni :) -
Totya000 #4754 2004-ben, Indianapolisban J.Gordon és Montoya cserélt járgányt. Megvan a 45 perces videó róla, de semmi extra nem történt ezen kívül. Népszerűsítésre volt jó max., mert Indianapolisban mindkét széria megy versenyt. (Nextel és F1) -
Totya000 #4753 Oké, már azt hittem, hogy azért drukkoltok Gordonnak, mert 3-4-szeres bajnok. Azt úgy nem értettem volna, de így már minden világos és érthető:-)
Mindenesetre itt is és USA-ban is népszerű Gordon és mindig is érdekelt, hogy miért? Junior a másik ilyen versenyző, de Ő megörökölt sok szurkolót Earnhardt, Sr.-tól.
Érdekes dolgok ezek:-) -
#4752 Tudom, de a képek miatt tettem be... + hátha valakit érdekel a cikk... -
Dougie #4751 mondjuk ez meg már ezer éves hír... de nem baj -
Dougie #4750 Ricky Craven-t
a régi szép időkben, amikor még nálam néztük a versenyt ChevyG-vel és közbe Budweisert iszogattunk, közösen kórusba lehetett útálni Cravent...
de jó is volt... :) -
#4749 a teljes cikk -
#4748 a teljes cikk -
#4747 a teljes cikk -
#4746 Jeff Gordon 1 Williams BMWben -
#4745 Kit utáltál nagyon? én kiváncsi lennék rá! -
#4744 Én kb. 3-4éve szurkolok Gordonnak. Először egy Nascar Revolution nevű játékkal ismerkedtem meg és igazából ott mindig vele mentem és ő lett a kedvenc, ez lehetett olyan 4-5éve... Egyébként nyílván tetszik a kocsija, de jól versenyzik és normálisan nyilatkozik (mondjuk a NASCARban senkise olyan nagyképű)...
Igazából még a nagy Dale Earnhardt-ot is bírtam de most 8nap múlva lesz 5éve hogy már nincs velünk... de mindig is Gordon volt a favorit számomra és ezután is így lesz... -
#4743 én DaleJr fan vagyok (ha valki nem tudná)
az idősebbiknek drukkoltam, de a tragédia után nem volt vitás, hogy kinek fogok...
amugy nagyon birom még Edwards-t és McMurray-t is. Nagyon sok mindenkit birok ettöl függetlenül.
1 valakit utáltam de nagyon, de szerencsére már nincs a király kategóriában -
Zetterberg #4742 Vannak más fanok is:)
Én Pl. Edwardsnak szurkolok, viszonylag új fiu, a tehetsége is megvan hozzá, hogy belátható időn belül bajnok legyen!
Akár az idén is, persze egy jo auto és egy kis szerencse sem árt:))
Amugy énis hasonló cipőben járok mint Jupi ami a közvetítéseket illeti, viszont nekem nem teccett meg a 24 es autó:)
R.Wallace nekem meg az NBA-ből volt ismeretes,így más nemlévén az ujságokban néztem hogy R.Wallace miket alkot:))
Reméljük mihamarabb a képernyőre kerülnek a futamok!
Hajrá! -
Jupi1 #4741 Először kb '94 '95 környékén láttam Nascart az eurosporton (8 éves voltam), igazából nem kötött le a dolog, meg későn is volt, csak annyi ragadt rám, hogy a #2-ben Rusty Wallace ül, és hogy rohadtul tetszik a #24 DuPont Chevy, később megtudtam a versenyző nevét, és bár nem néztem nascart, neki drukkoltam. Tavalyelőtt nyáron kipróbáltam a papyrus féle nascar 2003-at és nagyon megtetszett, de a versenyeket meg nem volt hol nézni, mert az eurosport pont akkor hagyta abba az összefoglalókat. Így maradt a játék, amíg a sport1 nem kezdte adni, és ekkor már nem volt kérdéses hogy ki a kedvenc.