NASCAR

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MrSpock
Ezt kicsit elnézem,mert charger,és a nascarhoz valamelyest kapcsolódik.
Egyébként az új nagyon ott van,nekem tetszik és relative olcsó is.

Go Jeff Go!!!!

Laffite
sztem nem volt elég hangsúly az "egyik"-en, de mi A Kedvenc? mert most már arra is kíváncsi vagyok...

A F-1 csak addig tartott amíg a XX. század... Nézz igazi autóversenyt: WTCC

Tihy
Ilyen nikkel és a Charger az egyik kedvence, na hallod... <#vigyor3>

Let\'s Go Racin\' Boys!!!

Laffite
ez valami gyönyörû...
de vigyázz, mer a gazda haza jön reggel a munkából, meglátja hogy ez nem nascar, aztán a fejedre lesz koppincsolva! <#vigyor1><#vigyor1><#vigyor1>

dodgecharger
azért az új is nagyon ott van<#bee1>

See Your Local Dodge Dealer

ChevyG
Charger az egyik kedvenc gépem! Természetesen nem az új...
dodgecharger
heh, azért McMurray szépen feljött<#wink>

Laffite
én meg ha látom, hogy tuti nem fér bele, akkor el se kezdem nézni, csak az ismétlést, amikor végig tudom nézni háborítatlanul.

dodgecharger
Ja, eszméletlen. Mondjuk én ilyenkor nem nézem meg a nascar.comon a végeredményt, hanem várok 1-2 napot, mig leadják ujra<#vigyor>
Addig hallani sem akarok a végeredményrõl!<#rolleyes>

Laffite
nem csak te vagy így vele, múltkor spockkal is pont ezen dühöngtünk, hogy volt hátra éppen 3 kör a már négy órája tartó közvetítésbõl, és akkor kész, kapcs, és az ember ne legyen ideges...

dodgecharger
Na igen. Mondjuk az számomra enyhén idegesítõ, mikor van hátra 10-20 kör, aztán annyi.

Laffite
azt nem az ab nyomja, hanem a kábelszolgáltatód, mivel nálunk meg priv.gold van, de amúgy meg prütykölés, szal egyre megy, nem a lényeget látjuk, holott ezeket a csatornákat rányomhatnák akármelyik balfék adóra, mint pl fashion tv...

dodgecharger
Lehetséges egyébként, csak a sok Yellow Flag miatt ezek a taktikák nem igazán derülnek ki, mert ugye 1-2 körön belül kimegy mindenki.
Jó lesz végre látni a Fõnixi versenyt teljes egészében. Nem tudom miért jó ez az AB-nak, hogy 11-tõl feltétlenül a szar XXL-jét kelljen nyomni.

Laffite
Ezt én eddig nem figyeltem meg, de biztosan így van ha mondod. Nem tudom, hogy esetleg a tankolt üzemanyag mennyiségében van-e ilyenkor eltérés a konkurens csapatokkal szemben, mert ezzel még meg lehetne magyarázni a dolgot, mással viszont tényleg nem.

dodgecharger
Na igen. Valoszinü, hogy ez lehet leginkább a probléma.
Engem tudod mi lep meg? Az, hogy Johnsonnak mennyire gyengén sikerülnek a kiállássai, a boxcsapat munkája mindig a leglassabbak között van, és ebbõl kifolyólag nagyon gyakriak a pozicióvesztései, mégha az elsõ helyen is van.
Pedig õ is jól szokott menni, viszont a boxcsapat gyorsulhatna ugy 2-3 mp-t<#vigyor2>

Laffite
...vagy a csapatnál vannak gondok, hiszen earnhardt nem felejtett el vezetni, az autók, a pályák és a beállítások sokat nem változnak egy idény alatt, így én leginkább a taktikai, versenystratégiai elemekben keresném a hibákat, de ez csak az én véleményem.

dodgecharger
A tapasztalat az, hogy akinek nyengén kezdõdik a szezonja, nem feltétlenül folytatódik is úgy.
Mondjuk egy-két ellenpéldát tudnék mondani, Ken Schradernek és T Labonte-nek igazából már évek óta nem jönnek a normális eredmények.
Viszont Earnhardt érdekes, mert a tavalyi éve elég jó volt, és idén sem érzem õt rosszabbnak, csak talán nincs meg benne az a plusz, mint Gordonban, Biffle-ben, Buschban.

Laffite
ez így van, + az is tény, hogy egy összefoglaló soha nem helyettesíti a live versenyt, akár érti az ember a kommentátort, akár nem, mert tényleg nem ez a lényeg, hiszen minden információ elérhetõ a képernyõrõl.

b.labonte idén gyenge szezont fogott, mint ahogy earnhardt jr is, de ezzel együtt még nagyon sok verseny van hátra és persze bízom még egy jó 4-5 versenyes szériába, amivel visszajöhetne a top 20-ba, és jó lenne legalább 1 futamot megnyerni idén...

dodgecharger
Igazából nekem at francia közvetítéssel sem volt bajom eddig, mert olyan nagyon nem is volt szükséges hogy értsem mirõl beszélnek. A Hangulat azért megvan mindig.
Másrészrõl meg informálódom mindig, tehát olyan nagyon ujat ugysem tudnának mondani a kommentátorok.

dodgecharger
Hát tény, hogy B Labonte idén nem túl szerencsés, de van esély arra, hogy ott folytatja, ahol a Martinsville-i Craftsman Truck Series versenyt abbahagyta.

Laffite
majdnem biztos, hogy promóciós konzervsorozatról van szó, mint amilyen például a gillette world sport special, avagy a csatorna különösebb anyagi terhek nélkül (általában reklámért cserébe) hozzájut egy (általában heti) magazinmûsorhoz, amit x számú országba eljuttat a televíziós jogokat tulajdonló cég.

ennek megfelelõen valószínûnek tartom, hogy interjúkkal megspékelve hírek és versenyösszefoglalók lesznek a tartalom, de mint ahogy a gillette is sokszor akár több hetet is csúszik aktualitásban, így én egy kicsit pesszimista vagyok a frissességet illetõen, de tény, hogy jó lesz végre magyar adón látni a sorozatot magyar nézõknek szánva, ez mindenképpen pozitív.

Laffite
...én már annak is örülni fogok, ha a #18 egyáltalán teljesíteni tudja a távot, de azért jó érzés, hogy mások még ennyire bíznak a sikerében, mert hát én eddig egy "kicsit" csalódott vagyok az idei évét illetõen 😞

dodgecharger
Azért ez fantasztikus, hogy végre magyar kommentárral láthatjuk a versenyejet!
Egyébként kit gondoltok esélyesnek hétvégén?
Szerintem a 3 pilóta közül nyer valaki: Mayfield , Newman , B Labonte<#beka3>

MrSpock
Kíváncsi leszek milyen lesz,hogyan tálalják a dolgokat.
Azért inkább a vasárnap regelt várom,jó kis villanyfényes majdnem élõben!

Go Jeff Go!!!!

Tihy
igen, igen 😊

ChevyG
nézzétek ezt
és ezt!
MrSpock
Hétvégén szombaton lesz a Phoenix-i futam,késõn kezdõdik villanyfényben.
Vasárnap reggel 8-kor adja az ab!Végre végig látjuk majdnem élõben!
Nagyon jó kis verseny lesz,ott mindig nagyot mennek,aztán jön Talladega a superspeedway!

Go Jeff Go!!!!

MrSpock
Megnézegettem,nagyon visszaestem,ez nem az én hétvégém volt,na de amjd a következõ 2:-)Ennél már csak jobb jöhet!

Go Jeff Go!!!!

http://users.atw.hu/totya1980/tippverseny2005.xls

izgalmas versenyek alakultak ki itt-ott:-)
ujitasok egyike: van Victory Lane

a celszemely vette az uzenetet:-)
azert is kerdeztem, mert pl.Biffle a 41. helyrol indult es elso lett.
de akkor legyen a helyes tipp McMurray 29-es eloremozdulasa, mert a tippeket ez nem befolyasolja ugysem, mivel mindket esetben ugyanaz az eredmeny.
Aki a legnagyobbat mondta, az lett a nyerõ.
Legkozelebb pontositom a tippszabalyokat:-)

ChevyG
elöbbi üzenetem természetesen Totya000 nevü topic-lakónak szolt (a szerk.)<#smile>
ChevyG
szerintem ez alapján csináld! (fin/st)
MrSpock
Simán vond ki a lineup helyezésbõl az elért valós helyet.Egyszerûbb MacMurrayt nézd és meg is van szerintem az eredmény. 29 hely!

Go Jeff Go!!!!

Tihy
Szerintem ne bonyolítsd túl a dolgot a sima nascar.comos resultnál vond ki egymásból a két oszlopot azt annyi.

addig is, hogy ne maradjatok olvasnivalo nelkul:
top10 tipperedmenyek:
1.Dougie & Laffite : 6-6 pont
2.Tihy : 5 pont
3.Totya : 4 pont
4.ChevyG : 3 pont
5.MrSpock : 2 pont

ez volt eddig a leggyengebb top10 tipp, 4.33-as atlaggal.

hopp, fennakadtam.
ugy latom, hogy 2005-tol nincs mar picking up places award.
vagyis nekem kell megneznem, ki mennyit lepett elore verseny alatt.
ez nem lenne gond, ha hivatalos kvalifikacio alapjan neznem...
de ha a tenyleges indulast kellene nezni, akkor mar gondban vagyok, mert nem talalok olyan listat, hogy ki kerult a mezony vegere pl. motorcsere miatt.
mit mondtok?

Tihy
Úgy látszik tényleg haragszom, még a nevét is rosszul írtam 😊

ChevyG
szemét Kahne!
<#smile>
Tihy
Kahnra többet a büdös életbe nem tippelek, nagyon haragszom rá 😊

MrSpock
Samsung/Radio Shack 500 results:

1. (5) Greg Biffle, Ford
2. (31) Jamie McMurray, Dodge,
3. (18) Jimmie Johnson, Chevrolet
4. (32) Casey Mears, Dodge
5. (13) Sterling Marlin, Dodge
6. (21) Michael Waltrip, Chevrolet
7. (19) Kurt Busch, Ford
8. (4) Ricky Rudd, Ford
9. (11) Dale Earnhardt Jr., Chevrolet
10. (6) Rusty Wallace, Dodge

Go Jeff Go!!!!

MrSpock
Greg Biffle a boldog gyõztes!

Go Jeff Go!!!!

MrSpock
Tony 297.körben gyulladt ki.Biffle végig uralva a versenyt megérdemelten gyõzött!

Go Jeff Go!!!!

MrSpock
Bobby megint összetörte az autóját.Sajnos Kasey sem járt jobban,pedig jól ment.

Go Jeff Go!!!!

Valoban gyengek lettek a tippjeid, mint mindenkinek:-)
de van extrajatek, ahol elvitted a 6 pontot.
Holnap kiirok mindent, ha megtudom a Margint es a hivatalos PUP-t.
Jo verseny lehetett, alig varom, hogy lathassam majd!

MrSpock
Egy picit ránéztem a tippjeinkre,azthiszem nemlesz rekord,sõt!
Fõleg én nagyon elszálltam!A múlthét után erõs visszaesés,azthiszem mindenidõk legkevesebb pontját elértem.<#buck>
De majd Totya összesíti!

Go Jeff Go!!!!

MrSpock
Greg Biffle the winner!<#taps>

Go Jeff Go!!!!

MrSpock
Tony tüzijátéka.

Go Jeff Go!!!!

Hihetetlen, bazze!
Reg nem voltam biztos ennyire egy versenyzo gyozelmeben, mint most Kahne-ében.
Ha Talladegaban nem E.Sadler fog nyerni, lemondok...
Ezert szeretjuk a NASCAR-t.

Tihy
ajaj

MrSpock
Kasey Kahne elszállt<#rinya>

Go Jeff Go!!!!