17903
  • Totya000
    Van egy preseason játék eredményünk már: a Budweiser Shootout top5 tippek.
    1.ChevyG : 5 pont (3. helyezett és 2 top5 találat) GRAT.!
    2.Jeff Gordon (rookie) : 4 pont (3. helyezett és 1 top5 találat)
    2.TheDreamingTree (rookie) : 4 pont (3. helyezett és 1 top5 találat)
    2.Zetterberg (rookie) : 4 pont (2. helyezett és 1 top5 találat)
    3.MrSpock : 3 pont (3 top5 találat)
    3.robotnyk : 3 pont (3 top5 találat)
    4.Dougie : 2 pont (2 top5 találat)
    4.Laffite : 2 pont (2 top5 találat)
    4.Tihy : 2 pont (2 top5 találat)
    4.Totya : 2 pont (2 top5 találat)
    5.dodgecharger : 1 pont (1 top5 találat)

A gratuláció a legjobb tippelőn kívül még jár a 3 rookie-nak is! Szép volt!

http://www.send2u.hu/get/?f=SQW53gRveDn5ItZbIvIJ

Itt van a javítás, reklamáljatok, ha valamit benéztem!
  • Totya000
    Kicsit tényleg túl színes lett, de azért jó lesz az falura, kabát alá.
    Jay Leno, a komédiás fogja vezetni a Daytona 500-on. 2002-es Daytona 500-on is Ő ült a pace car-ban.
  • TheDreamingTree
    Szerintem ez a Vette gyönyörű!!! Megnézném a tekinteteket, ahogy végigurulna a
    Nagykörúton :)

• Tihy
    én is, Richard Petty-t :)
  • Totya000
    Miért tartod Mayfield-et nagyobbra? :-)
    Top 10 tippeket és margin of victory tippeket a Daytona 500 rajtjáig ne felejtsétek ide beírni!
    Dodgecharger? ESPN? :-)
    Készen áll a csapata mindenkinek az ESPN-en?
  • Jeff Gordon
    Már csak 3 nap...
    ha valakit érdekel a nascar hivatalos oldalán van egy visszaemlékezés Dale Earnhardtra, többek között meglehet nézni az utolsó köreit. Daletől csak egy versenyzőt tartok nagyobbra...
  • MrSpock
    Azért elfogadnám így is!
    Megadják a módját a szezonkezdetnek.Nem mintha a többi felvezető kicsit is visszafogottabb lenne.
  • Laffite
    Csak nekem tűnik túl csicsásnak ez a felvezető autó, vagy tényleg túlzásba vitték a festését...?
  • Totya000
    lehet, hogy én adtam meg rossz linket.
    http://games.espn.go.com/frontpage

fantasy--->racing
  • Minstrel
    ESPN-es lehet kimarad nálam, egyelőre valamit hibázik az oldal, de új opera talán megoldja.
  • Totya000
    Örülök, hogy itt vagy!
    Én hívtam meg Minstrel-t. Azt hiszem, páran ismeritek, mert egy másik fórumon már voltak jó NASCAR hozzászólásai. Talán, dodgecharger és Tihy emlékszik rá.
    Szeretném, ha mindkét tippjátékban résztvennél. Itt is és az
    ESPN-en is. Mindkettővel kapcsolatban itt lehet és kell kérdezni.:-)
    Dodgecharger úr is regelhetne az ESPN-re! Remélem, a net rendbe jött már nála!
  • Minstrel
    Üdv =) Jövök énis tippelgetni, sajna mióta Júrósport már azt az 50percet se adja, azóta nem nagyon tudom nézni a futamokat, de neten azért majd követem a történéseket :)
  • TheDreamingTree
    Na most volt időm végignézni a fotókat. Hát mit mondjak, a #6 nem fogja megnyerni a "legszebb festés" diját... Ennél azért lehettek volna kreativabbak.
  • MrSpock
    A végét persze nemfogjuk látni!De azért nézzük!
    Fura volt látni Waltripet is 55-össel,de majd megszokjuk,hogy a 2-es nem Rusty,meg satöbbi.
  • Laffite
    Még1 kép :)
    "Some photographers look better than others"
    Hát mit mondjak...? Van benne valami! :))
  • Laffite
    Új csapat, új rajtszám, új színek, új szponzor... Baromi nehezen fogom megszokni a dolgot...
  • Laffite
    Úgy nézem sajnos a Sport TV nem közvetít hétvégén (a verseny ideje alatt inkább 1 portugál, 1 angol és 2 spanyol bajnokit ad a két csatorna), de az AB Moteurs adja élőben este 8-tól éjfélig!
  • Dougie
    egy olyanon amit nem lehet beírni ide és nem lehet reklámozni se...
  • TheDreamingTree
    Valaki tudja, melyik oldalon lehet megtalálni a Bud Shootout-ot torrent-ben? Nem látom semelyiken :( (nova, reactor, isohunt)
  • Totya000
    ESPN játékhoz nincs kedved?
  • MrSpock
    Az év első győztese!Denny Hamlin!
    Szerencséje volt a srácnak,hogy volt sárga,így a maradék 2 körben megtudta tartani az első helyet!
    Gratula neki!
    Majd hétvégén kezdődik az igazi móka!
    Sajnos Gordon elfüstölt.
    A főpróba nemsikerült,majd az előadás!
  • robotnyk
    Knaus facing suspension after 48 fails inspection

Johnson, Terry Labonte have Daytona 500 qualifying times nixed

DAYTONA BEACH, Fla. -- Crew chief Chad Knaus faces possible suspension for altering the height of the rear window in driver Jimmie Johnson's car before Sunday's qualifying for the Daytona 500.

Johnson's qualifying speed that ranked fifth was disallowed, which will force him to start from the back in the first of Thursday's two Gatorade 150 qualifying races that set positions 3 through 43 in the 500.

Terry Labonte's car also had its qualifying run thrown out Sunday after the No. 96 Chevrolet failed inspection.
    Labonte's car, with a Joe Gibbs Racing engine, was found to have illegal modifications to the carburetor. The two-time NASCAR champion is driving in the inaugural race for Hall of Fame Racing, the team owned by former NFL quarterbacks Troy Aikman and Roger Staubach.
  • burton99
    Az itteni top10/margin of victory játékba beszállok én is ha lehet...
  • Laffite
    Nagyon csalódott lennék, ha a Sport1(2) legalább felvételről, éjszaka nem adná le a szezonkezdetet is, ha máshogy nem akkor eredeti kommentárral, vagy mit tudom én, ahogy a legolcsóbb, mindegy nekem csak legyen!!!!!!!!!!!!!!!
  • Totya000
    Nagy verseny volt ez is! Az utolsó néhány körben Stewart-Hamlin-Johnson mekkorát ment. Alig várom, hogy lássam! Kyle is jól ment.
  • robotnyk
    Hamlin bemutatkozott :))
  • robotnyk
    jah nézem :) pitcommandot tedd be mellé, úgy mégjobb, most ingyenes :P
  • MrSpock
    Nézi valaki a shootout-ot?Megvolt az év első balesete is.
    Jó végre ismét versenyt látni!
    Go Gordon!
  • Totya000
    dodgecharger, nem sikerült regelned az ESPN-re?

Sport1-ről semmi hír. Valószínűleg csak a szezon másodig felét adják le megint.
  • TheDreamingTree
    Most nézem, milyen jó sokan lettünk az ESPN játékon :) Tud valaki valamit a Sport1-ről?
  • robotnyk
    ha van internetes fizetésre alkalmas bankkártyátok, akkor havi 3 euróért van stream, úgytűnik lesz bőven közvetítés, most nézem az ARCA versenyt (most volt egy big one éppen :P), és lesz este a bud shootout is. ha valakit érdekel, privi, de csak ha kártyátok van, én épp bankváltás közben vagyok, szal nem tudok segíteni perpill
  • ChevyG #4789
    pár érdekesség a jólismert honlaprol:

szárítókocsik versenye::D

2 paci + 800:D

és még soksok kép itt!
  • ChevyG #4788
    oksa
    Totya is regelt már!
  • Carti19
    Részemről is megtörtént! :)
  • ChevyG #4786
    megvagy
  • robotnyk
    megtörtént
  • ChevyG #4784
    ha valakinek itt van iwiwje akkor keressen rám (ChevyG)
  • robotnyk
    Rain postpones Shootout
    jól kezdődik :P
  • Totya000
    Akinek nem elég az ESPN és az sg, vannak még más ingyenes játékok is:-)

Én ezt is kipróbálom:

http://www.rustyportal.com/flmain.asp
  • Laffite
    az nagyon kellemetlen, tavaly tavasszal én is többször átéltem, volt hogy egy hétig sem volt net, mert valamit barkácsoltak a szolgáltatónál.

ilyen szempontból mindenkinek bölcs dolog lesz nem megvárni az utolsó pillanatot a szavazásoknál, főleg az ESPN-es játék esetében...