17903
-
Dougie #5700 Will Jeff Gordon's shove of Matt Kenseth earn him a one-race suspension? When Jimmy Spencer took a swing at Kurt Busch after a race at Michigan in 2003, Spencer was suspended for one race. NASCAR might say Gordon's shove did not constitute a punch, but at the same time the volatile nature of both postrace confrontations clearly held a similar potential for a further altercation.
-- Charlotte Observer
Ward Burton warned of repercussions for Kurt Busch's winning move. "Kurt needs to understand there's a payment waiting to be made for that," Burton said. "He didn't just knock (Kenseth) out of the way, 42 other drivers watched it. And what that means now is if Kurt's in front of you with a few laps to go, you have permission to knock him out of the way. You drive people the way they drive you. If he gets knocked out of the way with five to go, he can't whine about it."
-- USA Today -
Dougie #5699 lehet hogy már be kell őket cimkézni és csak egy külön katalógus szerint lehet rátalálni a keresett járműre... (mint a könyvtárba :))
amúgy milyen szisztéma szerint vannak sorbarakva, azt látom, hogy a képen középső sorban rajtszám szerint növekvőbe, de az alatta lévő? arra nem bírtam rájönni,
vagy az csak esztétikai szempontok szerint lett megállapítva?
meg gondolom egy idő után már helyhiányprobléma is jelentkezett... -
#5698 Elég impozáns gyűjtemény!
Mondjuk csak pénz kellene és ugye talán lehetne nekünk is.
Csak így elég nehézkes,se pénz,se lehetőség nagyon vásárolni,csak usaból rendelni.Pár autót szivesen látnék a polcomon. -
Totya000 #5697 A képet Magyarországon készítettem. :-) Ez csak egy töredéke a cuccoknak. Amennyiben a fotón látható tárgyak tulajdonosa erre jár és felfedi kilétét, megtudhatjuk, hogy ki rendelkezik eme csodálatos gyűjteménnyel. Bár, nem csengettem be minden házba, de feltételezem, hogy ez kicsiny hazánk legnagyobb NASCAR-gyűjteménye, de azon sem csodálkoznék, ha ez a rekord túlnyúlna az országhatáron is. Tényleg nem semmi, csorgattam a nyálam vagy két óra hosszáig ott. :-)
-
#5696 utánanéztem és Martinsvilleben Gordon elég jól megy ugyanis tavaly mind2 versenyt megnyerte itt, nem lenne jó ezt a sorozatot megszakítani...
Go #24 -
#5695 Ezt meg kellett tennem dühös vagyok rá. Igy csilapodott a feszültség. Tudom hogy gordon is lökött ki nem egy embert, de most a Kenseth a soros!! Ezen a versenyen pl: m.Truex Jr-t tette ki azok a fanok öt szídják, ez igy van ezen ne sértödj be! -
Totya000 #5694 Csak a Dale Earnhardt film magyar nyelvű, mert az HBO-ról van. A többi film angol nyelvű. -
#5693 ezek angolul vannak ugye? :S -
#5692 Azt igen, köszönöm...
Nem tudom, ez most milyen dok.film lesz, csak, hogy 2x1 óra. -
Totya000 #5691 Ja, már egy másik dok.film lesz!? :-D Akkor ki kellene deríteni, hogy ez meg van-e már nekünk?
A másikat leszedted, ugye? A Dale Earnhardt életét bemutató filmet? -
Totya000 #5690 Az a dokumentumfilm már közkézen van, fent is volt már torrenten. -
Totya000 #5689 Az utolsó 10 kör B.Lori jóvoltából.
Totya top3 versenyzője: Mayfield, E.Sadler, J.Burton, (Mears, Hamlin, Riggs).
Vitatkozni még nem tudok, mert csak 1-2 nap múlva látom a versenyt. :-) -
#5688 Egyre jobban utálom, hogy nincs ABMoteurs-öm, meg ez a Sport1 se adja a versenyeket... Tudom, le lehetne szedni 2 nap múlva, de az már nem az igazi... Úgyhogy mivel nem láttam a Gordon-Kenseth esetet, nem is szólnék hozzá érdemben. :)
Talán csak annyit, hogy Gordon azért kint is kap hideget-meleget, másszóval ő is megosztja a közvéleményt. Sok rajongója van, de azért sokan nem szeretik a stilusa miatt. Mint általában a legnagyobb versenyzőket :)
Általában a "jó fiúk" nem lesznek bajnokok. Lásd Martin...
Az én kedvenceim Junior, Gordon, Jarrett
Még egy kérés: Akinél bejön ez a StoryTV, vagy mi, föl tudná venni ma este a NASCAR-os dukumentumfilmet?
It'd be highly appreciated!
thx -
#5687 btw, ez NASCAR, Bristol short track, és ez benne van, csak akkor Kenseth ne siessen annyira Busch után, hogy tanítólag ráhúzza a kormányt. -
#5686 Dale Earnhardt és Jeff Gordon természetesen a nevemből látszik:) ezenkívül nagyon tisztelem Jeff Burtont.
tehát: Dale Earnhardt, Jeff Gordon és Jeff Burton a 3kedvenc -
#5685 nem bírt elhúzni :DDD ez azért bristolban erős nem gondolod? mondjuk hogy Kenseth túl frusztrált volt, nem tetszett neki, hogy Gordon is simán elment mellette, miközben még az első helyének elvesztését emésztgette. -
#5684 (Azért tényleg nem egy sumáker,nemistudom,nekem eszembesem jutna bármelyik nascaros versenyzőt hozzá hasonlítani.
Mivel F1-ben az autó legalább 70%!Most miértnemnyer?Hmmm?Szarabbul vezet vagy mi?Azt a szakág a pénzről és a technikáról szól nem a versenyzésről.)
Térjünk vissza a mi témánkhoz!
Jeff Gordon feltétlenül a legjobb versenyzők közé tartozik,hanem a legjobb(ez nézőpont kérdése)Ugye már amikor bekerült a cup-ba szépen teljesített,és 90 utáni korszak nagy egyénisége.Persze népszerűségben Dale Jr. viszi a prímet mert ő "hazai",és persze nincs híján a vezetői tudásnak sem.
De ugye itt nemlehet nagyon kijelenteni semmit,mert az adott versenyszituációk meg minden függvénye.
Soka nagy pilóta volt,van aki nemnyert cup-ot pedig megérdemelte volna.
Mark Martin pl! Egyenletesen jó teljesítmény,de sosem ér oda.
Én úgygondolom itt Divatból nagyon nemlehet szurkolni,hisz nemis lehet látni a versenyeket.Aki meg szereti az biztosan választ magának pilótát-kat.
100 emberből jó ha 1 tudja ki az a Jeff Gordon,Vagy Dale Jr.
Persze mi máshogy látjuk,számok,festés satöbbi,becsukott szemmel megmondjuk ki kicsoda.(Érdekes pl.F1-ven a tökömsemtudja ki milyen rajtszámmal indul)
Itt hozzánő a versenyzőhöz az autó meg a csapat.
Ha váltanak akkor még kicsit hezitálunk,szokjuk de aztán már megy tovább.
Most nem Rusty nyert:-)
Végülis az a jó,hogy mindenki szurkol valakinek-kiknek,kevésbé sikeresebb versenyzőknek egyaránt.Mert mit érne ha nemlehetne kicsit bosszankodna,mindig csak ünnepelni:-)
Mi Gordonosok vagyunk talán itt legtöbben,és ugye iylenkor kicsit hangosabbak vagyunk esetleg.:-)
Mindenki írja le a 3 favorit versenyzőjét akinek szurkol!Lehet hogy régen voltmár ilyen,de most az újak is,na meg tisztában legyünk kit kell szidni!:-))
Kezdem én:Jeff Gordon,Jimmie Johnson,Kasey Kahne
-
#5683 off
Csak hogy ne csak rosszat mutassak:IRL-Homestead-5 lap to go
on -
#5682 Igazad lehet, ugyanis nem lehet megmondani h ki a legnagyobb. akkor vissza is vonom... -
#5681 rossz a kérdés -
#5680 egyszerűen nem kell figyelembe venni ezeket az embereket. én is utállom a divatdrukkereket. akiknek gőzük sincs igazából ahhoz az adott csapathoz v. versenyzőhöz. csak éppen azért szurkolnak neki, mert épp Ő a legjobb v. mert sokszoros bajnok. egyébként ez rám nem jellemző, én mióta követem a NASCAR-t Gordonnak a kedvenc. és tavaly is az volt amikor pedig nem is jutott be a Chasebe. Egyébként azért az meglep h nem Dale Earnhardt nevét mondják először... Mondjuk ha megkérdeznék melyik versenyzőt tartom legnagyobbra a NASCARban akkor gondba lennék, mert 2nagy kedvencem volt...
Tényleg akkor meg is kérdezem: Szerintetek ki a NASCAR legnagyobb versenyzője? -
#5679 ááááá!!!, én nem ilyesmire gondoltam, hogy ki mikor ünneplet stb. álltalában azért szeretik mer x futamgyőztes, meg 4x es bajnok stb. nem sok olyan embert ismerek akik 93ota sumaherfanok... és ez igy van gordonnal is. ö az eggyik leg ismertebb. ha valakit megkérdezek, aki full nem ismeri a NASCAR-t, az ha tud mondani egy nevet is az tuti, hogy Jeff neve lessz és az is tuti, hogy az elsönek mondja (ha többet is tud). tehát nekem semmi bajom Gordonnal és a fannjaival. nagyon tehetséges, jo csapat áll mögötte, de volt már párszor amikor csuklottak a felmenői... -
#5678 Ezt remélem te sem gondoltad komolyan! Méghogy Gordon Sumákerhez hasonlítani! hööhh. ez még viccnek is rossz. csak egy példa hogy szemléltessem a két versenyző közötti apróccska különbséget: Szóval 1994 május 1én amikor Senna halálos balesetet szenvedett minden versenyző lehajtott fejjel gyászolta a nagy bajnokot(Senna) MS pedig ünnepeltette magát. 2001 február 18án amikor egy másik nagy bajnok szenvedett tragikus balesetet Gordon nem csinált ilyet, de jatvíts ki ha tévedek. Ez csak egy példa volt a különbségre, de még akad számtalan. Én megmondom őszintén szerintem a NASCAR-ban 73szor nyerni és az F1-ben 84-szer az azért nem ugyanaz. MS 4-5vb címet és mittudomén hány győzelmet a csapat sorrendnek köszönhetett, ezzel szemben Gordon nem hinném, h mind a 4 bajonki címét a csapatsorrendnek köszönhetné. Egyébként is szerintem a NASCARban nincs is ilyen.
A hasonlóság csupán annyi hogy a fentebb említett két évben 1994 és 2001 amikor 2 nagy bajnok meghalt, mind2 tárgyalt személy bajnok lett. de ez csak véletlen műve...
Ohh igen és arról ne is beszéljünk MS hogy nyert 94ben. de ez más topic témája. ezért nem is kívánnám átlépni a határokat, csak csupán Gordon személye mellett akartam kiállni. -
#5677 elengedésről sztem szó sem volt egyszerűen Matt elrontotta az a kanyart amit Gordon kihasznált.
Dougie! előfordulnak az ilyen manőverek tudom, fordított esetben (értsd Gordon lökte volna ki Kensethet az utolsó körben) teljesen igazat adnék neked ha fel lennél háborodva. Igaz h Kenseth jól ment a futamon és egész végig top10es volt, de Gordon is ott volt a tűz közelében. No mind1 ezen nem fogunk összeveszni, és ha valamivel megbántottalak volna akkkor so sorry. Tudom hogy nem kellemes amikor az ember kedvenc versenyzőjét szivatják... ezen a héten nem Kenseth volt a legnépszerűbb versenyző a forumon ennyi. biztos lesz majd olyan is amikor Gordon lesz a keresztűzben. pont ezért jó ez a fórum h a vitás kérdéseket megvitassuk és pont azért jó h vannak fanok hogyha a driver viták keresztüzébe kerül akkor is mellette álljanak. én is ezt fogom tenni majd, ha szükség lesz rá. Egyébként igazán jól kiáltál Kenseth mellett amiért mindenképp dicséret illet.
Remélem azért nincs harag? -
#5676 VIDEOT AKAROK MÁR -
Dougie #5675 Gordon fined $10K for shoving Kenseth after race
...Gordon, who was placed on probation until Aug. 30... stb. stb.
jajj, mi lesz hogy a jófiú Jeff imázsával... -
Dougie #5674 semmi különös, Kenseth elengedte Gordont, aztán Jeff nem bírt elhúzni, és Matt hátulról megkoccintotta, kb. ennyi
amúgy majdnem Gordon lökte ki Kenseth-et mielőtt megelőzte volna... -
Dougie #5673 ja -
#5672 annyira megnézném, hogy mi történt bristolba (mik)
Doug: te láttál valamit? -
#5671 Bosszantó dolog volt,de ezmiatt nemutálom Kensethet sem,senki mást.
Mindenki hibázhat,meg lehet forrófejű.Egy pillanatra elvesztette a fejét,de gondolom megbeszélik ezt majd nyugodtan és kész.
Bár Martinsvilleben kicsit majd izomkodnak,de nemlesz probláma.
Tudják itt finoman lehet,de a gyorspályákon nemnagyon.
Matt bocsánatot kért az esetért,és a nyilatkozatában is elismerte hibázott,Jeff is már viszonylag higgadtan beszélt.Láttam már sokkal dühösebbnek,vagy csalódottabnak,főleg tavalyi szezonban jópárszor.
A pillanat hevében,meg az a kb60 pont lehet jóljönne még,na de messze a szezonvége.Dicsérte az autót,és ez a legfontosabb,hogy most úgynézki azért hozni tudja a top 10-eket,és talán nyerni fog a hétvégén.Ez az ő pályája,itt nagy sansza van.Szóval remélem szent a béke itt a fórumon is!
Bosszankodni lehet,egy picit odamondani a másiknak,de aztán elröppen,mert jön az újabb verseny,öröm,és bánat egyaránt:-)
Már nagyon várom a vasárnapot!Dejólenne látni is majd!
Go Jeff Go! -
#5670 jaja!!!, Junior mesélhet
J. Gordon egyébként a NASCAR sumákere (rossz értelemben ofkorsz)
-
Dougie #5669 hogy ez mekkora hülyeség...
elárulom, hogy én meg J. Gordont sose bírtam, mégis pl. a legutóbbi espn játékba a csapatomba volt és kb. 100 pontot rontott rajta... és néha be is tippelem a top 10-be - ez rohadtul nem függ össze azzal hogy birom-e vagy nem
de nyugodtan hagyjátok ki a tippekből Kenseth-t, legalább nem lesz annyira szoros a tippélmezőny... -
Dougie #5668 most aztán jól megbosszultátok a dolgot...
ja és Gordon hányszor lökött ki az évek során különböző embereket (ja hogy már nem is lehet megszámolni, anyit?) -
Dougie #5667 neked is szintén csak gratulálni tudok -
Dougie #5666 gratulálok -
#5665 én alapbol birom, de nagyon kiváncsi lennék már az esetre -
#5664 Én kimentettem játékből az autója festését és összefirkáltam a fotóbolt cs 8-ban -
#5663 nagyon helyes. Tényleg a többi forumozó hogy áll ehhez a kérdéshez? erre a Matt Kensethre gondolok. utálljátok v. nem, vagy csak szimplán közömbös? -
#5662 Most kezdődik az AB-n az ismétlés nézze aki még nem látta!! Én megnézem még 1x. -
#5661 Go-Go