17903
-
#5660 Én is remélem ,hogy Martinsville-ben jólfog menni.
Nekem is fura,hogy 2 shorttrack verseny egymásután.
Na de aztán majd jönnek a gyorsabb versenyek!
Go Gorodon! -
#5659 Ja egyébként tegnap kb húszor törtem szarrá a játékban!!! Csak ugy füstölt az atója . (17)-nek -
#5658 Martinsvillbe nagy az ésélyünk!!!!!! -
#5657 Martinsville az jó pálya, Gordon jól megy ott. (mondjuk mindehol)
off WTCC: bárki csak ne az alfák.
mostmár igazán jó lenne ha összejönne 7végén Gordonnak, és remélem Kensethet kilökik a fenébe, akkor majd megtudja... -
#5656 Oké, csak egy gondolat volt... Nem is tudtam az Indy-s topicról :) -
#5655 fuu, nem tudjátok, hogy a gsye.wav-ot hova kell rakni? be kell e tömöriteni datba v mittomén. -
#5654 De jó neked. Én is meglepődtem a Martinsville-en ,mert nem szoktak egymás után két rövid pályást rendezni, de a nascar.com versenynaptára szerint az lesz.DirectTv 500. Hajrá Jörg Müller, de ezt majd a wtcc-én. -
#5653 hétvégén Martinsville (ugye jól tudom?), + WTCC idénynyitó, + kezdődik a kéthetes szabim... még négy nap addig............ nagyon sok! -
#5652 Irok mert már nagyon lent vagyunk. -
#5651 igen, ez így van, de akkor a saját helyén is légyszi, thx -
#5650 Igaz de eröl az esetről egy pár szót kell ejteni!
Paul Dana.
Nyugodj békében!!! -
#5649 ilyesmire gondoltam, ezek nagyon jó felbontású képek!!! -
#5648 egy apró kérés: Indy és ChampCar topic itt ez meg itt légyszi maradjon tisztán NASCAR. Korábban beszéltünk már erről, így tiszta a dolog. Köszi előre is! -
#5647 Jó ég, most néztem meg ezt a balesetet. Felrémlett hirtelen a Zanardié... de ő még "olcsón" megúszta...
R.I.P. Dana. -
#5646 ja ezt kérdeztem -
#5645 A tragikus baleset. -
#5644 http://www.racingone.com/ -
Totya000 #5643 Truck képek Atlanta 200-ról. -
#5642 nem akarja belinkelni ezt a kritikus esetet?
kiváncsi lennék -
Totya000 #5641 Bristol 500 képek. -
Totya000 #5640 A halról. Rendszeresen vannak fent képek, most is leszedtem egy csomót. Még elérhetőek. Amennyiben nem tudod, miről van szó, írj privát üzit! -
#5639 Ez egy kis gyökér!!!!!!!!!!!! -
#5638 Jó kép, honann szerzted? Ilyen minőségü kép elég ritka. -
p3t33 #5637 dik! te tuc válaszolni :P -
#5636 Kössz szépen a képet Totya! nagyon tetszik. ESPN körét most te nyerted, kimagaslottál közülünk... GRAT! de ha nem haragszol akkor azt mondom, h nincs még vége... -
#5635 ez a hogyishívják ki rendesen felhúzott. többet még top10be sem fogom tippelni... -
#5634 Majd egyeztetünk csak be kell szereznem különböző ütő,vágó,lövő fegyvereket ez még egy kis idő, de aztán indulunk. -
#5633 figyu! ha mész akkor mindenképpen szólj mert megyek veled...
ESPN: uccsó előtti helyen végeztem, előzőleg 3. lettem. hmmm thx #17 . ki is az??? jaaa télleg valami Kenseth. hát valóban elég érdekesen nyerte meg a bajnokságot, mint Keke Rosberg. csak a finn meg is érdemelte... -
#5632 Dik te nagyon értelmes vagy!!! -
p3t33 #5631 dik a nascar.com-on láttam hogy kenseth kilökte gordon-t! FUCK!
-
Carti19 #5630 Én ma láttam a déli hiradóban a balesetet...hát nem kívánok senkinek ilyet, még az ellenségeimnek sem! :( -
#5629 Bocs Carpenter-re gondoltam. Végülis c-c érted. De a lényegen nem változtat. -
#5628 Talladega-t meg az összes versenyt!
Már kicsit megnyugodtam,tegnap óta, de azért ez egy nagyon szemét manőver volt(17). Mondjuk a verseny alatt öszesen 2-ember nem került bajba az egyik a C.Edwards, a másikra nem emlékszem. Hát kemény verseny volt!
Paul Dana balesete ,hát az meg szörnyű volt szerencse, hogy a Castroneves(aszthiszem) megúszta! Szar ilyet látni!!! -
Totya000 #5627 ESPN állása az 5. verseny után. -
Carti19 #5626 LoL, utcsó vagyok espnen...innen szép lenne győzni :D -
#5625 Ez nem mák kéremszépen!:-)
Tudás:-))LOL!
Adtam egy kis esélyt,(köszönhetően Kensethnek)nektek!
Már kezdtem itt hátradőlni a végefele.. -
#5624 Nagyobb!:-)
Na jóó csak vicc volt,ha mondjuk aztnézem reálisan a csapatom minden tagja stabilan top 20-as legroszabb esetben,ha nemmennek falnak.
Épp ezért úgy a 650 pont körüli nekem a reális,ezért a héten nagyonelszálltam.
De igy a jó szoros a meccs!
Te is jössz föl,és Laffite barátom is.Már kicsit elvolt szontyolodva,na de az emberei egészen jól mentek most.
Készülünk a következő hétre!
Go Gordon!Majd Talladegát megnyerjük!
-
#5623 nem előző 7N, hanem eddig -
Totya000 #5622 Volt akkor a mákom most, mint neked az előző héten? :-) -
#5621 511 pont,most meglestem az espn-t.
Még vezetek,de mégegy ilyen szerencsétlen hétvége és oda az előny.
Bár ennyire rosszul nemfuthat a csapatom.Így azért nem aggódom,egy stabil 600 pontra jók mindig.