17903
  • ChevyG work
    milyen gyártmányok? gondolom van AMT is
  • Tasi
    Miért ne lehetne?
    Kb. 3 év alatt. Az első autó azt hiszem egy Dale Earnhardt kamion volt, ruhák és egyebek talán egy évvel korábban voltak.
  • ChevyG work
    úgy látom $ az van nekik
  • Tihy
    lehet, hogy néhányan átmentek, de az NR szellemi atyja Dave Kaemmer (és vélhetően a Papy mag) egy új, általuk forradalminak nevezett projectbe kezdtek: www.iracing.com
  • ChevyG work
    nem igérek semmit, inkább előszőr pályákra specializálom magam, és azonos beállitásokkal megyek mint Ti, hogy szokjam
  • ChevyG work
    van egy "elméletem":

eddig a Papy-nak voltak kizárólagos jogai a játékhoz.
    de az a kötsög ijjé megvásárolta. namost az ottani grafikusok, programozok, stb lehet, hogy átmentek az ijjéhez, mert ugye máshiol nem tudnak dolgozni (ebbe a témába)
    ez a Sim Racin nevű progin (ami az eddigi utso ijjés NASCAR) már érződőtt is a válltozás.
    én nagyon régóta szeretnék egy olyan NASCAR játékot, amiben managelheted a csapatod (pl van egy kis kezdőtőkéd, és abbol indulsz 1-2 CTS futamon, ha ott jo vagy kapsz támogatót, aztán teljes szezon, be pillantasz a nagyobb kategóriákba , saját csapata stb, és igy leszimulálni 30 évet)
    na ez kezdetlegesen már meg vot a sim racinbe, ezért negyon várom a folytatást
  • Tihy
    mit kell ezen annyit gondolkodni? :D
  • ChevyG work
  • ChevyG work
    okok, de többet ne forduljon elő!
  • ChevyG work
    én is már rég gondolkodom rajta, hogy indulok. még régen beszéltem is Alexel ez ügybe
    amúgy én 95%on nyomom:P
  • Dougie
    köszi a választ, és ez hány év alatt jött így össze?
    és melyik volt az első?
    ha szabad érdeklődni...
  • Tihy
    :DDDD
  • Tihy
    nem nagyon lehet kapni, már nem gyárthatják (max véletlenül futhat bele valahol porosodó 1-2 darabba), köszönhetően az EA "áldásos" tevékenységének...

mellesleg HNR-ben versenyzem :)
  • MrSpock
    Itt a hétvége,Martinsville!Jeff Gordon 7 győzelmet számlál,talán meglesz a 8.
    Az utóbbi 3 éveben neki a legjobb az átlaga és az eddigi 24 indulásából 20-szor top 10-es volt.Több mint 2000 kört vezetett.
    Elég impozáns adatok.Jólenne már ha ynerne,önbizalomnövelőnek,főleg Talaldega előtt,hogy nemfelejtett el győzni.
    A sötét lő Dale Jr. lehet,szerintem ő is kezd már lassan magáratalálni.
    Én úgyérzem,hogy kettős Hendrick's győzelem várható.Jeff,és Jimmie.De talán még Kyle Busch is odaérhet,szóval nemkizárt a H-autók hétvégéje lesz.
  • MrSpock
    Nemrossz ez a festés,először fura is volt,hogy a Nicorrette előtérbe került.
    Legjobban a Yodást bírtam,és persze akkor vele volt az erő,nyert is:-)
    De azért általában a Dupontos,főleg mikor sötétebb tónusú tetszik.De biztosan láthatjuk még különböző színekben.
  • MrSpock
    Gratula a szép kis gyűjteményhez!
    Szívesen birtokolnánk mi is egy-két darabot:-)
    Csaakhát..hogyismondjam,nem a NASCAR hazájában vagyunk..ezalatt többminden is érthető:-(:-)
    De azért gondolom mindenkinek van valami kis relikviája.
    Jólenne gyarapítani is majd egyszer,meg szerintem összelehetne hozni valami találkozót is,jön a tavasz,nyár.Egy hétvégi napon,amikor úgy ráér az ember,mondjuk akár Budapesten, kimenni mondjuk a Margitszigetre,piknikezni a fűben,és elcseverészni.Többen vagyunk vidékiek de szerintem megoldható lenne,van időnk rá.
    Ti mitszóltok hozzá?
  • Totya000
    Ezzel a hozzászólással önként feladtad magad és még az is kiderült rólad, hogy babázol:

:-)
  • Tasi
    A felső sorban főleg Cartoon Network autók vannak összeválogatva, a középsőben a 2002-es Looney Tunes sorozat, hátul a frissebb Looney-k, az alsóban pedig makettek vannak.
    A hely- és vitrinhiány komoly gond, az autók nagy része dobozban van, ami rendelkezik védőburokkal (hajnali egykor nem jut eszembe a normális neve), az meg a polcon pihen.
  • Minstrel
    Thunder-t ne erőltesd ha jót akarsz :) A NASCAR Racing Season 2003 tényleg a legjobb eddigi NASCAR szim.

Ja és ne irasd meg, vedd meg Szerintem már nemlehet több, mint 2000píz.
  • gordon 24
    Na majd a többit holnap. Csövi mindenkinek!!!
  • gordon 24
    Ez az az oldal

Szerintem irasd meg ezt a játékot:NASCAR Racing Season 2003, Nagyon jó Progi.
    Ha letöltöd a Patch-et hozzá lehet játszani a régi 88-as NASCAR autókkal,NASCAR Craftsman Truck series,Busch Series, Iroc, TransAm,stb. Rengeteg pálya van hozzá. Nem irok többet mert a többieket biztos nem érdekli, de ha érdekelnek a részletek Priviben szivessen leirom
  • gordon 24
    Szerintem is az jobb, de ez is szép.
  • Jeff Gordon
    nem semmi. GRAT. igazán jó teljesítmény. nekem csak a Thunder 2004van meg és most azzal játszom, de még kezdő vok úgyhogy az ellenefelek nem túl erőssek.
    ha elindulsz, akkor sok sikert neked. majd mond meg az oldalt ahol mész majd nézegetem, h mit tudnak a nagyok
  • Jeff Gordon
    jah. sztem nem rossz. bár a DuPont os piros és a Pepsis kék a kedvencem...
  • gordon 24
    Egyébként neked tetszett ez a festés?

• gordon 24
    Hát persze! Igazából még azon is gondolkodom elindulok ezen a hungarian NASCAR bajnokságon.

Én a NASCAR racing season 2003-mal játszom! Egyébként 3-szoros bajnok vagyok.
    A ellenfelek erőség 85%-ra van állitva, és a normál versenytáv felét játszom, tehát 200-250 milest.
    Nagyon kemény csatákat vivok virtuális Jeff Gordonnal, de én nem lököm ki. Igaz (17)?
  • Jeff Gordon
    ti jók vagytok a NASCAR játékokban???
  • Jeff Gordon
    persze. F1 Challenge 99-02. NASCAR gameben nem vok olyan jó, ezért abban nem indulok onlineon csak versenyzek a compal és próbálok feljlödni...
  • gordon 24
    Ha szeretitek a motocrosst csináltam topikot! Gyertek ide: MX vb
  • Tihy
    meg szabad kérdezni miben?
  • gordon 24
    Pardon!! NASCAR,NASCAR,NASCAR,NASCAR
  • gordon 24
    Gratulálok!!
  • ChevyG #5708
    Nascar=NASCAR!
  • Jeff Gordon
    off: Top5be végeztem, 5.lettem
  • gordon 24
    Szia Miss Lucifer! Új vagy? Még nem láttam a neved.

A Nascar már megy élég rég óta. Most hétvégén a 6. futam lesz.(ha jól emlékszem)
    A sport tv nem közvetíti. Csak az ABMoteurs (franciául) ha müködik.
    Az AbMoteurs benne van a Tkábel digitális csomagjába. Ha gondolod( és persze ha van nálatok fizes elő rá) Havi 2100Ft. Adják az Eurosport2, Extremesport ,Moteurs (közvetiti a Busch series-t és a ARCA-t),ABMoteurs-t meg még két szart.
  • Miss Lucifer
    Most olvasom csak hogy már javában megy az idény. Akkor ezek szerint nem közvetítik a Sport tévések, pedig idén rászántam magam hogy megnézem a versenyeket. Nagy kár hogy nincs közvetítés!
  • Jeff Gordon
    Ma van a szezonnyitó versenyem. Szurkoljatok. Dale Earnhardt majd velem lesz, gondolatban...
  • Totya000
    Bristol 500 Margin of Victory tipperedmények.
    Helyes megoldás : 0,179

1.robotnyk : 18 pont (0,009) GRAT.!!
    2.Jeff Gordon : 17 pont (0,015)
    3.STF0131 : 16 pont (0,020)
    4.ChevyG : 15 pont (0,043)
    5.Zetterberg/McCants : 14 pont (0,056)
    6.Laffite : 13 pont (0,081)
    7.Totya : 12 pont (0,095)
    8.Tihy : 11 pont (0,136)
    9.TSanyi : 10 pont (0,143)
    10.p3t33 : 9 pont (0,175)
    11.dodgecharger : 8 pont (0,218)
    12.spedway : 7 pont (0,251)
    13.Carti19 : 6 pont (0,308)
    14.Minstrel : 5 pont (0,408)
    15.TheDreamingTree : 4 pont (0,499)
    16.Dougie : 3 pont (0,922)
    17.Dietrich/Nicko : 2 pont (0,966)
    18.MrSpock : 1 pont (1,344)
    19.Dinsdale & Redvin (nem tippeltek)
  • Totya000
    Középen és felette eggyel nem csak növekvő, hanem az a Looney Tunes sorozat. A többi szabályosságot a tulajdonosa tudja csak, ha van egyáltalán.

Másik kép:

• Tihy
    sejtem kié :)