17903
-
#6140 Már a Kahne az első..25 kör és vége! -
#6139 egyenlőre neki de K.Kahne nagyon támadja. -
#6138 Ahogy elnézem,tobbszálon nézem itt a neten,hogy Tony Stewartnak leng a zászló.
De még odébb a vége.Gordon azért elvan ott a középmezőnyben,remélem még tud feljebb jutni. -
#6137 pedig egyre több cukor van azon az autón. -
#6136 Sajna de, bement a garázsba. (valószinü valami motor,v,váltó gond.) -
#6135 A fene, pedig benne volt a top10-emben.
De mostanában nagyonnemmegy neki,pedig 2 éve ottvolt a szeren,a cukorkák nemadnak elég energiát neki. -
#6134 Mi történt vele csak nem elszállt,hogy integetsz neki? -
#6133 Sadler:(persz nem örülök neki csak nincs más fajta szmájli) -
#6132 Stewart lelépett! -
#6131 Ez egy gyilkos pálya,mindenki kiesik elszáll defekt,crash.
Bár ezt tudtuk,és a versenyzők is nyilatkozták.
Nagyonkíváncsileszek milesz a vége. -
#6130 Úgynézki Kasey Kahne magáratalált..ha megnyeri mérgesleszek magamra,mert nembíztam annyira benne,filóztam hogy elsőnek rakjam,de nem..lehet hiba volt,mondjuk a csapatomon segítene. -
#6129 Ez hihetetlen!! a Top 10-emm -
#6128 edwards is kress -
#6127 Kiegyezek ha Gordonnak esetleg nemlesz sansza a végén!
Dale,vagy Jeff,na még Jimmie is bejöhet az élre. -
#6126 kyle Petty Elfüstölt.... -
#6125 ott Juniornak kell nyernie! -
#6124 Legyen igazad!! -
#6123 Rendben!!! -
#6122 Nyugi nemszabad feladni!
Go Gordon!A végén emeljük fel a naaagyonnagy kupát:-)
Meg Talladegaban:-) -
#6121 én nem igazán szeretem online követni a dolgokat, csak a morzsák morzsáit kapja az ember. maj reggel megnézem hogy mennyire néztem be a dolgokat -
#6120 Aha!! No Problema, ez megbocsájtható!!! -
#6119 jáccotam -
#6118 Szerbusz hát te hol voltál? -
#6117 A f....sz kivan ezzel a versennyel!!!! -
#6116 huuu, emberek! láccik hogy vasárnap este van!
Legnépszerűbb témák
1. Football Manager 2006
2. The Elder Scrolls IV.: Oblivion
3. Battlefield 2
4. SilkRoad Online
5. Tomb Raider Legend
6. TOCA Race Driver 3
7. torrent
8. Forza Juve
9. Digitális és analóg fényképezőgépek
10. NASCAR -
#6115 áááh. kész. ennek annyi... és én még reménykedtem a top10ben :( -
#6114 Jeff Gordon-nak defektje volt, most a 28-dik. Ez beszarás!!!!! -
#6113 Stewart teljesítménye meglep... 40.helyről jött fel és most 3. GRAT! -
Dougie #6112 azt valaki leírná, hogy mikor Biffle kiesett, a barátnője mit csinált? mert olyasmit írtak, hogy átment Busch barátnőjéhez, de minek?...
Busch egyre csak gyarapítja a volt Roush-os társai ellenszenvét... -
#6111 upsz, ez kellemetlen. Kiváncsi leszek az espn eredményekre.... Én biztosan elszálltam, mint a kismadár. -
Dougie #6110 én meg Kenseth-et cseréltem le Biffle-re az espn-be most... jellemző
-
#6109 Na Newman is elszállt!!! Ezt nem hiszem el!!!!!!!!!!!!!!!!
Gordon 11.dik -
#6108 ennyit az espnes 5ösömről -.- -
#6107 J.J Yeley is odacsapta a gépet. -
#6106 Két Roush autó elől: 1 Kenseth 2 Edwards
Gordon 15.
Kiesett: Vickers, Biffle, -
#6105 Ezért raktam a top10- be másodiknak. De ebből se lesz semmi, most se megy neki.
Csak a 20-dik Talán azért egy top 10 meglesz. -
Totya000 #6104 Szívesen! Gordonnak ez mumus pálya amúgy is. ez az egyike a négy pályának a jelenlegi Cup-naptárból, ahol nem tudott még nyerni. Bár, van 4 top5-je, azt hiszem. -
#6103 Jó cikk !! Thanks. -
Totya000 #6102 Én nem látom a versenyt, sajnos, de ezzel hozzájárulok az élvezethez.
Junior és Gordon is egyetért abban: a texasi pályán nehéz versenyre lehet kilátás.
Bár, a Texas Motor Speedwayen többé nincs vízátfolyás, ez még nem azt jelenti, hogy könnyű lenne ott versenyezni.
"Talán ez az egyik olyan pálya, ahol a legnehezebb elérni azt, hogy minden stimmeljel." - nyilatkozta Jeff Gordon, akinek négy top5-je van Texasban, de még egyszer sem tudott nyerni ezen a 1,5 mérföldes oválon. "Gyors és szűk, ráadásul nagy bukkanók vannak rajta, amelyekkel számolni kell."
"Nagy szükséged van egy olyan autóra, amely sok leszorítóerővel rendelkezik és jól kiegyensúlyozott is... Olyan autó kell, amellyel jól lehet menni minden dőlésszögben, irányítható, kényelmes, jól veszi a bukkanókat és stabil a kanyarokban, mert nagyon könnyen a falon találhatod magadat. Sok mindennek kell passzolnia. Ezért nehéz itt versenyezni."
A pálya legnehezebb része a kettes és a négyes kanyarok kijövetelei, ahol a 24 fokos kanyar nagyon hirtelen 5 fokos egyenesre vált.
"A négyes kanyarnál ez még nem is annyira rossz, de a kettesnél nagyon szokatlan." - Gordon. "Ahogy kijössz a kanyarból, kellemes dölésszögben teheted azt, de hirtelen nagyon kisimul...ezáltal a kocsid a falnak akar csúszni. Ez teszi rendkívül nehézzé az egymás melletti versenyzést."
Junior egyetért ezzel.
"A kanyarból kijövet, még mindig fordulsz balra, de már nincs a pályában dölésszög." - Junior a kettes kanyarról. "Az autó nem akar engedelmeskedni."
Sok versenyző szerint a pálya vájatai is egyre szélesebbek évről-évre.
"Itt mindig is nehéz volt az előzés." - Gordon. Még mindig nehéz, de ahányszor idejövünk, kicsit mindig könnyebbnek tűnik." -
#6101 Hát ez az nekem teljessen jól jön az ABMoteurson!!
Szólj a tv szolgáltatónak hátha valami gondjuk van, csak nem tudnak róla..
Go go Gordon!!!