NASCAR

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MrSpock
Jó ez a festés!:-)
Remélem a hétvége is Gordonról fog szólni,persze pozitív értelemben.
Gogogogo!

Go Jeff Go!!!!

robotnyk
ja, akkor én nem értettem miért mondtad 😄
dodgecharger
azt tudom.
ChevyG és MrSpock élvezkedhetnek😊))

See Your Local Dodge Dealer

robotnyk
rulez = kb király
dodgecharger
Jaja, Hova szarjak?<#wink><#wink>

robotnyk
masgrafx rulez 😊
dodgecharger

ChevyG
Laffite
olvastátok ezt az új fotólabor dolgot? azon gondolkodom lehet csináltatok egy nascaros fényképalbumot, 2-3ezerbõl kijön, annyit meg megérne nekem - csak úgy, hogy legyen az is 😊 csak kellene hozzá találni vmi normális felbontású képanyag archívumot... szal ha valaki tud vmi jó címet, légyszi tegye közzé, + keresgetek én is! thx

A F-1 csak addig tartott amíg a XX. század... Nézz igazi autóversenyt: WTCC

Azért a találatért a plusz pont kevés lenne.
Inkább egy külön Award-kupát vagy hasonlót kapsz év végén!
<#nezze>

MrSpock
Az elõbbit játszd meg a fõjátékban azért kapsz pontot rendesen<#nevetes1>

Go Jeff Go!!!!

dodgecharger
Azért járhatna pont, hogyha a 3 kiválasztott versenyzõ az 1-2-3 illetve a 41-42-43 helyeken ér célba? Az olyan extrém dolog.

Mivel ezt az extrajatekot nagyon nehez kihozni 21-re, ezert erre a jatekra kulonleges pontozás lép életbe:
21 elerese : 21 pontot ér
további pontok : 21 pont minusz az eltérések
Tehát logikázzatok, mert 41-nél rosszabb összeg esetén nincs pont.
Viszont pl. egy 16-os találattal 16 pontot lehet begyûjteni majd.
Extra 5 pont jár annak, akinek a listajan szerepel majd a 21. helyen beérkezõ versenyzõ!
Várjátok meg a kvalifikaciot, hogy biztosan minden versenyzo reszt vegyen a versenyen!

dodgecharger
Jó, de nehéz is egyaránt<#wink>
Az is lehet, hogy 21 helyett a célbaérkezések összege 6, de az is lehet, hogy 126<#vigyor>

baszki, ez jóóóóó

Extrajáték!
Játék neve : huszonegy
Szabálya : Válassz 3 versenyzõt, akiknek célbaérkezésük összege szerinted 21 lesz!
Cél : Minél közelebbi eredmény a 21-hez.

ChevyG
látom nagyon pihent vagy<#smile>
dodgecharger
Köszi a gratulációt!
Megköszönöm a jó Manager-eredményemet Nemecheknek, Bifflenek, Kurt Buschnak, továbbá köszönetet kell mondamom a US Armynak, a Prism/National Guardnak, illetve a Crown Royal/Irwin Toolsnak a jó eredményért!<#vigyor><#vigyor><#vigyor>

Hehe, jó, nem?<#taps>

Manager-eredmények:
1.dodgecharger : 510 pont (grat.!)
2.ChevyG & Dougie : 508-508 pont
3.Totya : 437 pont
4.MrSpock : 419 pont
5.Tihy : 387 pont
6.Laffie : 378 pont

ChevyG
pata csata<#smile><#smile><#smile>
én az igazi nagy csatákat szeretem mint a muhi csata??<#nevetes1>

ChevyG
hát jo ez most igy történt, de én az igazi nagy csatákat szeretem
ChevyG
"Newman"-es megoldás, a pilotán miljon, ne a chiefen! mert akkor ez közelebb fog állni a sakkhoz, mint a NASCAR-hoz!

Annak viszont örülök, hogy olyan nyerte, akinek idén még nem volt gyözelme!(bevallom Jr-nak v Edwards-nak joban örültem volna!
Bucser
Igen ez nagy átlag írja is hogy:

"It varies with the driving habits of the driver and track layout" Függ a sofõr vezetõi szokásûától a pálya alakjától és külsõ tényezõktõl..

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Tihy
ha már folyadékoknál tartunk: kb. 19liter olaj kell és 13liter hûtõfolyadék.

Let\'s Go Racin\' Boys!!!

gondolom a 100 mérföld / tankolás az megközelítõ adat és a zavaró vagy segítõ körülmények (draft, jatszadozás a gázzal, idõjárás, sárga zászlók, stb.) nincsenek benne.
Pont ezek a plusz tényezõk teszik érdekessék a pit-stratégiát.

Tihy
Õ lassuságom 😊

Bucser
igen közben helyesbítettem valamiért ennyire emlékeztem😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Tihy
22 az a 20 😊, azaz 83liter

Bucser
"As one could predict, NASCAR controls the volume of gasoline and the fuel circuit with its legendary care. The complete fueling system is stricly controlled so as the total volume of gasoline is no more than 22.0000 gallons for every car"

forrás

pontosítok

83.27905924800001 liter😊

ÉS hogy mennyit tudnak menni ennyivel?? ugyanonnan:

"The average distance travelled with 22 gallons is about 100 miles (4.5 miles per gallon). It varies with the driving habits of the driver and track layout."

Bucser
Elvileg 20 gallon megy maximálisan a tankba ami

75.70823568000001 liter😊

dodgecharger
Literben mennyi is fér bele a tankba, maximálisan?

Mayfield 52 kört tett meg, ami egy 2 mérföldes pályán több, mint necces - 104 mérföld!
(1,5 mérföldes pályán egyszer hasonlot vitt veghez Newman, talán 82 kört tett meg egy tankolással - 123 méföld).
Többiek? Emlékeztek erre az esetre? Biztos, hogy 82 kör volt, mert soknak tûnik, persze ahány pálya / draft, annyi szokás.

Bucser
A benya meg fogyott erõsen😊 azt meg nem akarták megkockáztatni, hogy kör közben elfogyjon... Meg ugye Kenseth és Busch nem jött ki az utolsó sárgánál szóval nekik igazán porozhatott már a tankjuk a végére.. õk is a sárgát várták😊

robotnyk
hát elõbb utóbb azért muszáj, most sem csúszott ki senki
Ha 50 körig zöld van, akkor nem állnak ki maguktól, hanem megvárják, hogy valakinek elfogyjon a gumija. Az kicsúszik és ott a sárga😊 Pár futammal ezelõtt volt egy ilyen.

Gracie Barra

robotnyk
már alig várom Bristolt. éjjel lesz, már másnap délelõtt ismétlik, de akkor is felkelek, mert azt élõben kell látni 😊
Bucser
nem tudom az sem jobb szerintem mikor utsó 10 körben sárga és mindenki kijön és nini akkor mi dönti el???? Hát az ogy ki hány gumit cserél😊 Azért én még nem nagyon láttam olyan versenyt (lehet azért mert nem nézem elég régóta) hogy az utolsó 50 körben zöld van és az utsó pár körben állnak ki a versenyzõk üzemanyagért különben elfogy nekik...

Milyen taktikán?
Ez igazi küzdelem volt, véleményem szerint.
A stratégia gyõzelme az erõ felett.
Nekem tetszett.

ChevyG
nekem azért nem teccet ez a verseny, mert minden a box-taktikán mullott. azokat a versenyeket szeretem, ahhol igazi közdelem után kerül ki a gyõztes.
5 pont a gyoztes eltalálása,
3 pont a helyezés eltalálása és
1 pont a top10 eltalálása.

dodgecharger
A tipperedményeknél hány pont jár a helyezés eltalálásáért?

Laffite
az extrában kezdek teljesen elszállni, mint ahogy a managerben sem jött túl jól Kyle 43. helye 😞
utóbbiban nincs szerencsém, mert Harvick is azóta bénáz, hogy kiválasztottam magamnak, na meg most Kyle Busch is alaposan beletrafált, pedig most is jól ment...

A F-1 csak addig tartott amíg a XX. század... Nézz igazi autóversenyt: WTCC

robotnyk
na ez most nem az én hetem volt 😄
http://users.atw.hu/totya1980/tippverseny2005.xls

Reklamáljatok, ha van valami hiba!
Holnap jonnek a Manaher-játék eredményei.

Top 10 tipperedmények, Michigan 400:
1.dodgecharger : 9 pont (GRAT.!)
2.Laffite & Tihy : 7-7 pont
3.Totya : 6 pont
4.Dougie : 5 pont
5.ChevyG & robotnyk : 4-4 pont
6.MrSpock : 3 pont

Margin of Victory eredmények :
1.ChevyG : 8 pont (3. gyõzelem zsinorban, ezzel át is vette a vezetést, GRAT.!)
2.dodgecharger : 7 pont
3.MrSpock : 6 pont
4.Laffite : 5 pont
5.Tihy : 4 pont (kereken 200 ponttal vezeti az Extrákat!)
6.robotnyk : 3 pont
7.Dougie : 2 pont
8.Totya : 1 pont

ChevyG
de<#smile>
itt bármi megtörténhet<#guluszem1>
http://www.jayski.com/stats/2005standings/aug21results.htm

Margin of Victory : 1,974