NASCAR
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
See Your Local Dodge Dealer
1.Dougie : 502 pont
2.Tihy : 482 pont
3.MrSpock : 425 pont
4.ChevyG : 390 pont
5.Totya : 385 pont
6.dodgecharger : 318 pont
7.Laffite : 315 pont
http://users.atw.hu/totya1980/Manager.xls
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Lenyûgözõ idõeredmény a harmadik teszten
Sajtóközlemény
2005. augusztus 18.
Makai György, a fiatal hódmezõvásárhelyi autóversenyzõ a legjobb úton halad a felé, hogy a történelem elsõ magyar � és egyáltalán kelet-európai � NASCAR-versenyzõje váljék belõle. Augusztus 16-án ismét meggyõzõen bizonyította tehetségét az immár harmadik amerikai tesztelésen, ezúttal Kentucky-ban, így megkapja az amerikai versenyzéshez szükséges engedélyét.
Az ifjú magyar pilótát ezúttal is az amerikai Green Light Racing nevû csapat - mely a NASCAR Craftsman Truck sorozatában szerepel � hívta tesztelésre. Az erõpróbára a beszédes nevû Spartaban, a Kentucky Speedway 2,4 km-es, hosszú ovális pályáján került sor. Makai a korábbi tesztrõl már ismert ARCA típusú Ford Taurussal rótta a köröket, s ismét bebizonyÌtotta, hogy van keresnivalója a NASCAR sorozatban.
A teszt napját átmeneti esõzések zavarták, ez azonban nem akadályozta õt abban, hogy 300 km/h sebességet is túllépve száguldjon a versenyzéshez szükséges ideiglenes ARCA licence felé. 31,90 századmásodperces legjobb idejével Makai az ötödik helyen végzett volna a legutóbbi ARCA RE/MAX versenyen Kentuckyban! Bobby Dotter, a Green Light Racing csapatfõnöke lelkesen nyilatkozott a teszt végén: �Micsoda nap! Nagyon elégedett vagyok azzal, amit ma láttam, még inkább megerõsÌtett abban a meggyõzõdésemben, hogy Makai hatalmas tehetség és van jövõje a NASCAR sorozatban!�
Ifjú autóversenyzõnk teljesítménye folyamatosan javul, minden teszten egyre jobban és jobban érzi az autót és az ovális pálya követelte vezetési stratégiát. Kentuckyban ezúttal a NASCAR NEXTEL Kupa egyik csapata is teszt-napot tartott, s az elsõ számú szériából jól ismert versenyzõ, Travis Kvapil is elismerõen nyilatkozott Makairól: �Fantasztikus, milyen gyorsan ráérzett a pályára!�
A következõ megmérettetésre augusztus 30-·n kerül sor, amikor Makai egy nyílt teszten vesz részt a Chicagoland Speedwayen, majd szeptember 10-én végre rajthoz állhat elsõ ARCA versenyén, ugyanezen a pályán. Gyuri további pályafutása a NASCAR sorozatban azonban attól függ majd, lesznek-e olyan sportszeretõ támogatói, akik segÌtséget nyújtanak e sikertörténet megvalósulásához.
Makainak itthon sincs oka az unalomra. Az erõnléti edzések és angol órák mellett a Shell V-Power Racing Renault Clio Kupa következõ futamaira is koncentrálnia kell, melyeket augusztus 26-27-28-·n, a Hungaroringen rendeznek.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Let\'s Go Racin\' Boys!!!
Holnap megcsinálom, remélem nem gond ez a kis csuszas.
kedvenc pályám
vasárnap
20:00 Nascar. 23. futam, Marketplace 400, Michigan (élõ)
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)
<#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
Ilyesmire gondoltál?

Legfrissebb tablazat az extrajatekkal egyutt.
Szoljatok be, ha nem jo valami!
Szerintem a bajnoki cimet vagy R.Wallace vagy M.Martin nyeri majd.
Az egyikük szepen fog bucsuzni.
Egyébként azt hiszem, hogy mostmár Biffle és Johnson is összekapja magát. Nekik meg már tul rég óta nem jön össze semmi..

A F-1 csak addig tartott amíg a XX. század... Nézz igazi autóversenyt: WTCC
Go Jeff Go!!!!
Idei 3. legjobb tippek voltak atlagban:
1.ChevyG : 7 pont (0,016) GRAT!
2.dodgecharger : 6 pont (0,058)
3.MrSpock : 5 pont (0,073)
4.robotnyk : 4 pont (0,077)
5.Tihy : 3 pont (0,316)
6.Totya : 2 pont (0,538)
7.Laffite : 1 pont (0,627)
Az extrajatek lecsekkolása utan jön az új táblázat.
(Marlinnal mi legyen a héten?) ChevyG? Többiek?
ja és véletlen ráakattam 1 pole stats-ra is, ahol kiderül, hogy nem hiába nevezik Newmannt pole királynak! a TOP 10ben megcsípte a 10 helyet!, tekitve, hogy még milyen fiatal, ez egy nagyon nagy teljesitmény
Kár is, hogy elmosta a Kvalifikációt az esõ:-(
Szerintem is helye van a sorozatban, minössze azt nem értem, hogyha Road pályákon ennyire jó, akkor miért nem vált kategóriát? Állítom, hogy sokkal-sokkal több sikerben lenne része.
A Vasárnap számára szép és jó volt, kár hogy oválra, ahová már kell az erõs autó,ez kevés😞 😞
A F-1 csak addig tartott amíg a XX. század... Nézz igazi autóversenyt: WTCC
"...Richard Childress Racing (RCR) and Robby Gordon will part ways at the conclusion of the 2004 season, with Gordon stepping up to the ranks of NASCAR Cup Series ownership in 2005. "Several months ago Robby told me that his goals included running his own NASCAR Cup Series team," said Richard Childress, president and CEO of Richard Childress Racing..." (RCR PR)(10-26-2004)
na most már befelyezem 😊
#7 James Smith Robby Gordon Motorsports Robby Gordon Chevrolet
#171 Robby Gordon Robby Gordon Motorsports P.J. Jones Chevrolet
de ha ezt megnézitek világosan kiderül, hogy SAJÁT csapattal rendelkezik
Ez igaz Saidra is, bár õ azért jó pár kategóriában jelen van , és sikeres is.