17903
  • ChevyG #6220
    mért, mi volt, nem tudok semmit?!
  • gordon 24
    nem sikerült!!! Nevetd át valami rövid névre,csak a formátum maradjon. Talán akkor látható lesz!!!
  • Jeff Gordon
    még egyet
  • Jeff Gordon
    Totyának!
  • gordon 24
    Neki köszönheted a Biffle szép szereplését is!!!!!
  • gordon 24
    Na végre ezt hiányoltam tegnap!!!!!

Nagyon jö verseny volt már megint,(persze nem a hendricknek)
    Kahne és Stewart nagyon szépet küzdött.
  • Jeff Gordon
    Kasey Kahne most nagyon erősnek tünik. egy kicsit továbbgondolva ezt, ha az évvégén megnyerné a kupát, akkor az egyik legfiatalabb győztes lehetne, 26és fél évvel(novemberben lesz annyi, amikor az utolsó verseny lesz). de azt hiszem ezt még Gordon vezeti 24évvel. milyen érdekes a kocsija száma is ennyi
  • Jeff Gordon
    és tegyük hozzá abszolult megérdemelten nyert... Bár én Stewart teljesítményét csodáltam
  • MrSpock
    A hétvége győztese!Kasey Kahne!
  • MrSpock
    Fúú nagyonnemvoltszerencséd a hétvégén!
    Én csak Vickers miatt,na meg Jeff miatt is szomorkodhatom.
    Most ki volt az első aki elszállt?Kivételesen nem Robby Gordon!
    Na d elesz majd neked is jobb,meg remélem nekem is még!Bár mi vagyunk a 2 végén,bár most nagyoncsökkent az előnyöm,de bízom a srácokban!
  • Jeff Gordon
  • ChevyG #6209
    ne aggodj, tuti már készül:)
  • Jeff Gordon
    néhány festés és speciális festés. remélem tetszeni fog. desktopra sajna nem jok mert csak 800x600as ok..
  • Jeff Gordon
    sejtettem. ez nagyon rossz kör volt... MoV is lesz majd? abba talán jobban szerepeltünk:S
  • Totya000
    Texas 500 top 10 tipperedményei:

1.robotnyk : 8 pont (győztest eltal.) Grat.!!
    2.Carti19, Dougie & Tihy : 6-6-6 pont
    5.Dietrick/Nicko, dodgecharger, Laffite, MrSpock, STF0131, TheDreamingTree & Zetterberg/McCants : 4-4-4-4-4-4-4 pont
    12.ChevyG, Minstrel & spedway : 3-3-3 pont
    15.gordon 24, Jeff Gordon, p3t33, Totya & TSanyi : 2-2-2-2-2 pont
    20.Dinsdale & Redvin : nem tippeltek
  • Laffite
    ...ja és Kurt Busch is brillírozott, ő lett a 2. legjobb (!!!) versenyzőm, a 34. helyen... szal brutális volt a vasárnap :(
  • Laffite
    ...és itt a másik versenyzőm... :(
  • Laffite
    ...többek között az ilyenek miatt vagyok utolsó az espn-en... :(
  • Jeff Gordon
    Carl Longnak kicsit melege lehetett... egyébként utána néztem ennek a #59es kocsinak és elég sok gazdája volt.. de Carl ment vele a legtöbbet, úgyhogy lehet hogy ő a van a képen, de megesküdni nem mernék rá...
  • robotnyk
    gyufa láng XDDD
  • Jeff Gordon
  • Jeff Gordon
    szivesen... gondoltam hogy meglesz neked, de hátha már rég láttad
    egyébként ide bármilyen felbontású képet be lehet tenni nem? kicsit unalmas egy képért ez feltöltés megoldás. és a #6196ost valamiért nem tette be, pedig csak 1024x768 és volt már itt nagyobb is...
  • Totya000
    Köszi a képet! Természetesen, megvan valahol. :-)
    Felőlem lehet nyitni akármennyi topikot, de véleményeket még itt sem nagyon fejtettünk ki, nemhogy egy másikban majd.
  • Jeff Gordon
    itt egy kép tőlem neked Totya! Elliot Sadler található rajta, nem biztos hogy tetszeni fog de legalább érdekes. persze az is lehet h megvan neked...
    gondolom nem örülsz a másik topicnak, de itt is megmaradunk. mindenre reagálunk és valószínűleg ez lesz a legnépszerűbb topic NASCAR címszó alatt...
    csak ennyit akartam
  • Jeff Gordon
  • Jeff Gordon
    rendben
    egyre több nexteles indul úgyis a busch szériában így aztán jó verseny elé nézünk...
  • gordon 24
    Ja azt még monndom!!! Hétvégén sem maradunk NASCAR nélkül, Mert 15-én NASHVILLE-ben Busch Seria.. Pepsi 300
  • Totya000
    Előszőr itt kellene kifejteni a véleményeket.
  • gordon 24
    Na megyek szunyálni!! Szerbusztok!
  • gordon 24
  • Jeff Gordon
    így igaz. nem is ezt kívántam vele elérni. hanem csak azt, hogy a hendrickesek máshol is kitudják fejteni véleményüket, egyébként én támogatom egyéb NASCAR teamek topicját is. ez csak kiegészítése a ennek a topicnak...
  • gordon 24
    Mindenki aki Hendrick-es és az is aki nem csak szereti a NASCAR-t irjon oda is.. VISZONT A TOPIK NEM HELYETESÍTÍ A NASCAR TOPIKOT!!!!!!!!! UGYHOGY EZ AZ ELSŐDLEGES TOPIK!!!!! SZIGORÚAN BETARTANI!!!!!!!!!!!!!!

• Jeff Gordon
    szóval bártorkodtam nyitni egy új topicot a kedvenc NASCAR csapatom számára, remélem nem haragszotok meg érte: itt
    szóval NEM fogunk szétcsúszni ez az ami 100%
  • gordon 24
    Én láttam!!!
  • ChevyG #6186
    télleg fura, a hétfő szokott az a nap lenni amiko kivesézzük azt amit (nem) láttunk
  • gordon 24
    Hát ez az csend és hulla szag..
  • ChevyG #6184
    passz
  • gordon 24
    Igen láttalak, és a többiek???
  • ChevyG #6182
    a Hendrick-szes topikba
  • gordon 24
    Hol vagytok?