17903
-
#6220 mért, mi volt, nem tudok semmit?! -
#6219 nem sikerült!!! Nevetd át valami rövid névre,csak a formátum maradjon. Talán akkor látható lesz!!! -
#6218 még egyet
-
#6217 Totyának! -
#6216 Neki köszönheted a Biffle szép szereplését is!!!!! -
#6215 Na végre ezt hiányoltam tegnap!!!!!
Nagyon jö verseny volt már megint,(persze nem a hendricknek)
Kahne és Stewart nagyon szépet küzdött. -
#6214 Kasey Kahne most nagyon erősnek tünik. egy kicsit továbbgondolva ezt, ha az évvégén megnyerné a kupát, akkor az egyik legfiatalabb győztes lehetne, 26és fél évvel(novemberben lesz annyi, amikor az utolsó verseny lesz). de azt hiszem ezt még Gordon vezeti 24évvel. milyen érdekes a kocsija száma is ennyi -
#6213 és tegyük hozzá abszolult megérdemelten nyert... Bár én Stewart teljesítményét csodáltam -
#6212 A hétvége győztese!Kasey Kahne!
-
#6211 Fúú nagyonnemvoltszerencséd a hétvégén!
Én csak Vickers miatt,na meg Jeff miatt is szomorkodhatom.
Most ki volt az első aki elszállt?Kivételesen nem Robby Gordon!
Na d elesz majd neked is jobb,meg remélem nekem is még!Bár mi vagyunk a 2 végén,bár most nagyoncsökkent az előnyöm,de bízom a srácokban! -
#6210 -
#6209 ne aggodj, tuti már készül:) -
#6208 néhány festés és speciális festés. remélem tetszeni fog. desktopra sajna nem jok mert csak 800x600as ok.. -
#6207 sejtettem. ez nagyon rossz kör volt... MoV is lesz majd? abba talán jobban szerepeltünk:S -
Totya000 #6206 Texas 500 top 10 tipperedményei:
1.robotnyk : 8 pont (győztest eltal.) Grat.!!
2.Carti19, Dougie & Tihy : 6-6-6 pont
5.Dietrick/Nicko, dodgecharger, Laffite, MrSpock, STF0131, TheDreamingTree & Zetterberg/McCants : 4-4-4-4-4-4-4 pont
12.ChevyG, Minstrel & spedway : 3-3-3 pont
15.gordon 24, Jeff Gordon, p3t33, Totya & TSanyi : 2-2-2-2-2 pont
20.Dinsdale & Redvin : nem tippeltek -
#6205 ...ja és Kurt Busch is brillírozott, ő lett a 2. legjobb (!!!) versenyzőm, a 34. helyen... szal brutális volt a vasárnap :( -
#6204 ...és itt a másik versenyzőm... :(
-
#6203 ...többek között az ilyenek miatt vagyok utolsó az espn-en... :(
-
#6202 Carl Longnak kicsit melege lehetett... egyébként utána néztem ennek a #59es kocsinak és elég sok gazdája volt.. de Carl ment vele a legtöbbet, úgyhogy lehet hogy ő a van a képen, de megesküdni nem mernék rá... -
#6201 gyufa láng XDDD -
#6200 -
#6199 szivesen... gondoltam hogy meglesz neked, de hátha már rég láttad
egyébként ide bármilyen felbontású képet be lehet tenni nem? kicsit unalmas egy képért ez feltöltés megoldás. és a #6196ost valamiért nem tette be, pedig csak 1024x768 és volt már itt nagyobb is... -
Totya000 #6198 Köszi a képet! Természetesen, megvan valahol. :-)
Felőlem lehet nyitni akármennyi topikot, de véleményeket még itt sem nagyon fejtettünk ki, nemhogy egy másikban majd. -
#6197 itt egy kép tőlem neked Totya! Elliot Sadler található rajta, nem biztos hogy tetszeni fog de legalább érdekes. persze az is lehet h megvan neked...
gondolom nem örülsz a másik topicnak, de itt is megmaradunk. mindenre reagálunk és valószínűleg ez lesz a legnépszerűbb topic NASCAR címszó alatt...
csak ennyit akartam
-
#6196 -
#6195 rendben
egyre több nexteles indul úgyis a busch szériában így aztán jó verseny elé nézünk... -
#6194 Ja azt még monndom!!! Hétvégén sem maradunk NASCAR nélkül, Mert 15-én NASHVILLE-ben Busch Seria.. Pepsi 300 -
Totya000 #6193 Előszőr itt kellene kifejteni a véleményeket. -
#6192 Na megyek szunyálni!! Szerbusztok! -
#6191 -
#6190 így igaz. nem is ezt kívántam vele elérni. hanem csak azt, hogy a hendrickesek máshol is kitudják fejteni véleményüket, egyébként én támogatom egyéb NASCAR teamek topicját is. ez csak kiegészítése a ennek a topicnak... -
#6189 Mindenki aki Hendrick-es és az is aki nem csak szereti a NASCAR-t irjon oda is.. VISZONT A TOPIK NEM HELYETESÍTÍ A NASCAR TOPIKOT!!!!!!!!! UGYHOGY EZ AZ ELSŐDLEGES TOPIK!!!!! SZIGORÚAN BETARTANI!!!!!!!!!!!!!!
-
#6188 szóval bártorkodtam nyitni egy új topicot a kedvenc NASCAR csapatom számára, remélem nem haragszotok meg érte: itt
szóval NEM fogunk szétcsúszni ez az ami 100% -
#6187 Én láttam!!! -
#6186 télleg fura, a hétfő szokott az a nap lenni amiko kivesézzük azt amit (nem) láttunk -
#6185 Hát ez az csend és hulla szag.. -
#6184 passz -
#6183 Igen láttalak, és a többiek??? -
#6182 a Hendrick-szes topikba -
#6181 Hol vagytok?