NASCAR

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Laffite
Mr. Spocknak (és persze mindenkinek) mondom: vasárnap este 7-kor abmoteurs, remélhetõleg most nem lesz adáskimaradás!

A F-1 csak addig tartott amíg a XX. század... Nézz igazi autóversenyt: WTCC

Laffite
ezt mondjuk sose értettem, mert a f-1 topicban pl folyamatosan megy az anyázás meg a bunyó, de azoknak valahogy nagyon ritkán volt csak következménye... na mindegy, ez nem az én dolgom, nem is érdekel, mert a végén még én is kapok ilyen kresztáblákat a nevem mellé...

ChevyG work
dolgozos reggem többet kapot<#smile>

a simát bannolták, de hála robotnyk-nak (<#worship>) visszavonták

P133@167Mhz, 16Mb EDO RAM, S3 4 Mb TRIO, 230W, 24x CD-ROM, 4,3Gb Quantum HDD Nascar->NASCAR!!! súlyból elvenni NEM LEHET!

Laffite
melyen szíp felkejáltó jeljeid vónak 😄

ChevyG
a hang az mind1, csak a balhék érdekelnének. jo lenne, ha ki tudnád vágni
Laffite
Michael Waltrip viselkedett a legokosabban <#taps>
- hozzáteszem, egy percig sem éreztem szándékosságot a Gordonnal való incidensben

robotnyk
Robby Gordon said Michael Waltrip called him on Tuesday and apologized and even offered up a car from Michael Waltrip Motorsports if Gordon needs it, as Gordon said he is down on Intermediate Track cars <1 to 1.5 mile tracks>. But Gordon expects his team to have one ready for Kansas in a few weeks.
Laffite
Valamelyik nap a Sport1-en volt vandég a Makai Gyuri, egész sokat beszélgettek vele, reméljük kitartanak mellette a szponzorai és végig tudja vinni azt amit eltervezett!

felvettem, de valamiért iszonyatosan csúszott a hang (kb. 40 másodpercet, ami verseny közbe volt hogy 0-ra csökkent, és volt hogy megint csúszott vagy 20-at - a jelenség teljesen érthetetlen számomra, de már elkezdtem kivizsgálni az ügyet), úgyhogy jobban jársz ha letöltött angol kommenttel... mert többször már nem ismétlik a sport1-en az biztos

ChevyG
Doug merre vagy?<#wave>

kellene nekem avuiba a cucc (ucso race)
robotnyk
a sok lökdösõdés az kicsit túlzás, meg hogy miután rápaszírozta egyik a másikat a falra, utána ugyanúgy mennek tovább az is. persze azért nem véletlenül vannak keréknyomok most is a kocsik oldalán 😊
Hi mindenkinek!
Ma vettem meg a 'Mint a Villám' címû filmet és az érdekelne hogy 1990 körül még tényleg belefért a szabályokba olyan hogy lökdösték egymást finoman a fiúk? Vagy ez csak a látvány miatt tették bele a filmbe?
Választ elõre is thanks!

Asus P5W DH Deluxe alaplap, Core Duo E6300 proci, 2 GB Geil Ram, Geforce 7950GT vidkari...

Laffite
nagyon szoros a mezõny...

extra-játék eredményei : max. 4 pontot lehetett elérni.
1.Tihy & Totya : 3-3 pont
2.ChevyG, dodgecharger, Laffite & MrSpock : 2-2-2-2 pont
3.Dougie : 1 pont

Margin of victory eredmények : 0,292
1.Dougie : 8 pont (0,401) Grat.!!
2.Tihy : 7 pont (0,466)
3.Totya : 6 pont (0,490)
4.ChevyG : 5 pont (0,708)
5.robotnyk : 4 pont (0,838)
6.Laffite : 3 pont (1,206)
7.MrSpock : 2 pont (1,263)
8.dodgecharger : 1 pont (1,461)

összesített Margin of Victory pontok :
1.Totya : 101 pont
2.Tihy : 99 pont (nincs még gyõzelme!)
3.ChevyG : 96 pont
4.MrSpock : 93 pont
5.Laffite : 88 pont
6.Dougie : 86 pont
7.dodgecharger : 76 pont (8. versenytõl játszik velünk!)
8.robotnyk : 36 pont (csak a 18. versenynél kezdte a tippelést!)

reklamáljatok!

robotnyk
Robby 50, Vickers, Kahne és Waltrip 25-25 pontost büntetést kapnak. Kahnenek keveslem a 25 pontot.
ha Kahne eltiltják vagy jobban megbuntetik, akkor egy ugyanolyan járna R.Gordonnak is a szándékért, szerintem.
Furcsa, de én nem érzek semmilyen ellenszenvet Kahne és Riggs iránt, bár az igazság az, hogy olyan bajnokot szeretnék látni idén, aki még nem volt az, eddig. Kurt Busch már volt...
Õk legyenek bajnokok : Mayfield, Martin.
Vagy esetleg õk : Johnson, Newman, R.Wallace*.
õk most inkább ne : Stewart, Ku.Busch, Biffle*, Edwards*, Kenseth.
Rusty gyõzelme beleférne, mert utolsõ idénye, de Biffle és Edwards bajnoki címét még korainak tartanám.

dodgecharger
így azért mégsem lehet viselkedni mint Robby<#shakehead>

See Your Local Dodge Dealer

MrSpock
Mivel Kahne az én versenyzõm,hát mérgesvoltam,de az a baj,hogy mindig ilyen hülyegyerek.Ha kicsit megfontoltabb lenne,már rég a chaseben küzdene a bajnoki címért.Tud menni de folyton elcseszi.Én nemutálok senkit sem,még õt sem,csak higgadjon le.Nemvolt szép,és Robby húzása sem,simán kimentvolna az autójával Waltrip elé.Szerintem õ a legveszélyesebb versenyzõ,bár most nemvolt hibás,de valahogy mindig körülötte történik valami.

Go Jeff Go!!!!

dodgecharger
Azt hiszem, lesz még néhány dráma ezalatt a 9 verseny alatt.
Egyébként számomra Riggs és Kahne már régóta nem szimpatikus, de tulajdonképpen a versenyzõk 70%-nak egy idényben vaj van a füle mögött..
Az nagyon tetszett mikor a Waltrip-R Gordon esetnél Tasi elmondta, hogy emberileg ebben a cselekedetben semmmi kivetnivalót nem talál<#vigyor>

Laffite
lehet csak táviratot küldött nekik, vagy robbanós csomagot 😊
...amúgy meg baromi dühítõ lesz ez neki, ha pont ezen csúszik le majd a bajnokságról, ami bizony könnyen elõfordulhat.

Laffite
...egyébként meg így reálisan belegondolva lehet, hogy ezen azért húztam fel magam sokkal jobban mert pont Kyle Busch-ra utazott, ugyanakkor versenyzõtõl függetlenül minden szériában utálom a sportszerûtlenséget, és sajnos voltak már hasonlók a Le Mans-i sorozattól a Dakarig szinte mindenhol... még azon se buktam volna ki ennyire, ha felpofozza a másikat a pitben, rendezzék le egymás között, de más emberek munkáját ne csessze már el senki szándékosan, az nem sport - függetlenül attól, hogy Kahne, Gordon, vagy akárki más van terítéken...

robotnyk
persze, csak mondom, hogy Gordon csak azért jutott a sisak dobálásig mert a Kahne féle módszer nem jött be 😊 de egyébként egyetértek, asszem én szidtam Kahnet elõször.
amúgy Kurt Busch is durvább lett volna, de messze volt a crew chief a garázstól 😊)
Laffite
lehet, de Kahne-nek sem lett volna kötelezõ találni... +ilyen alapon Kurt Busch is játszhatott volna kamikaze berepülõ pilótát amikor visszatért... ha mindenki megtorolná a vétlen versenybaleseteket, akkor az egész bajnokság egy baromi nagy adok-kapokká válna, aminek nem örülnék.

robotnyk
azt ne feledd, hogy Gordon is elõbb ugyanazt akarta, csak nem talált rükvercbõl 😊
Laffite
Egyébként jó verseny volt, örülök Newman gyõzelmének, egyrészt mert ez nekem is pontokat hozott (még akkor is, ha csak a Stewart-Kenseth befutó eleve hozott volna nyolcat), másrészt meg összetettben Newman pont akkor kerekített nagyot, amikor arra szüksége volt.

Ami a tippeket illeti, sikerült megint hoznom a menetrend szerinti 8 pontot és egy kicsit mégjobban elhúzni, + a versenyzõim se törtek-zúztak, így aztán soha rosszabb hétvégét! 😊

Laffite
Kahne-ben nagyot csalódtam, ilyet csak egy hülye csinál. Gordon odanyomta a sisakját, ezzel is pont eléggé ki lehet fejezni valakinek a nemtetszésedet, vagy azt hogy mennyire föl vagy b....va idegileg, de egy sisakdobálás még nem cseszi el másik több tucat ember egész hétvégi munkáját, akik jelen esetben Kyle Busch csapatát képezik. Kahne egy bunkó, ezt nem lehet szépíteni. Szal mostanra találtam valakit akit a továbbiakban nem csípek, így már lesz ki ellen szurkolni 😞

MrSpock
Eléggé mozgalmas volt a verseny,és persze nekem megint nemvolt szerencsém.
A managerben sem.Azthiszem nem is lesz,fõleg ha Kahne-t eltiltják versenyrõl a hülyesége miatt.Soxor nézem,hogy állítom képeslennék úgy eltaláli a top 10-et,minden versenyzõt,hogy egy helyezettet sem.Na mindegy hátha egyszer már összejön a tippelésem.
Olyan vagyok mint Gordon ,a szezon eleje jó aztán nagy visszaesés.
Na ennyit itt a tippjáték szépségeirõl.

Egyébként osztom dodgecharger véleményét,mérges lettem amikor Kurt a falon végezte,mert õ ottlehetettvolna a végén.
Úgyérzem az lesz a bajnok aki képes mind a 10 futamot a top 10-ben befejezni,és elkerülik az ilyenek.
Robby Gordon meg hozta,habár nemõ volt a vétkes,de mindegy,mert úgyis nekimentvolna a falnak,vagy õ másnak.Csak nemtudom akkor kihezdobtavolna a sisakját.

Go Jeff Go!!!!

dodgecharger
Grat Mindenkinek!
Scott Riggs-nek pedig a annya-picsáját<#gonosz1>

top10 tipperedmények:
1.robotnyk & Tihy : 9-9 pont GRAT.!! (5. és 6. helyezettek eltalálása)
2.Laffite : 8 pont (6. helyezett eltalálása)
3.ChevyG & Dougie : 7-7 pont
4.dodgecharger & Totya : 6-6 pont (9. helyezett eltalálása nálam)
5.MrSpock : 5 pont

összesítve : (még nem tudok feltölteni táblázatot, mert nincs net:-()
1.Laffite : 172 pont
2.MrSpock : 158 pont
3.ChevyG : 148 pont
4.Tihy : 139 pont
5.Totya : 131 pont
6.Dougie : 127 pont
7.dodgecharger : 120 pont
8.robotnyk : 64 pont
9.Holly : 14 pont

reklamáljatok!

robotnyk
na ezt a pályát viszont nagyon várom

ChevyG work
Doug felvetted?

P133@167Mhz, 16Mb EDO RAM, S3 4 Mb TRIO, 230W, 24x CD-ROM, 4,3Gb Quantum HDD Nascar->NASCAR!!! súlyból elvenni NEM LEHET!

robotnyk
sajna pont a végét elaludtam :S
na mindegy talán két darabban lesz t orr en ten, akkor leszedem a másikat
Kahnet remélem eltiltják 1-2 versenyre! egy közepesen komoly online ligában aki ilyet csinál azt egyéletre kitiltják a szerverrõl, az tuti... amit Robby Gordon csinált neccesen de belefért (bár elõször õ is ütközni akart), bár nem egészséges double fileba felállt autók között sétálgatni.
háde mekkora veseny volt már?
Ilyen forgatókönyve a Mint a villámnak sem volt (vigyázz, irónia).
Csak reménykedni tudok abban, hogy minel több ember látja majd!

MrSpock
Minden volt ezen a versenyen!
Ime a gyõztes!
Ryan Newman

Go Jeff Go!!!!

MrSpock
Az uccsó 30 kört láttam!
Huh nemsemmi volt az utolsó 10 kör!
Gratula a gyõztesnek!
Nemírom meg,ha valaki esetleg bekukkantana,és szeretné végignézni a most kezdõdõ közvetítést.

Go Jeff Go!!!!

Laffite
dettó

MrSpock
Ahogy elnézem kénytelenleszek megvárni az estiközvetítést,mert az AB-n csak feketekép van.Ez van,na mindegy.

Go Jeff Go!!!!

ChevyG
hehe, a Chevy már ott van<#crazya><#smile>
dodgecharger
<#wave>

Laffite
akit érdekel... lehet, h jövõre jön a Dodge a WTCC-be, a megfigyelõik ott voltak a mai futamokon...

Laffite
nyugi, a sport3-on is foci lenne, ha más nem akkor a Magyar Kupa harmadosztályú csapatokkal...

az ab-n most éppen skinnert ünneplik...

MrSpock
Visszatérünk a jó öreg Ab.re,mert a Sport 2-ös közvetítést már nembírom kivárni.
A sok jó foci minden mûsoridõt elvesz.Érdekes,hogy pont a chase-s versenyt nemlátni élõben.Kellene egy Sport3 is,bár szerintem ott az olasz,német,angol,spanyol B meccseket mutatnák.Tehát nincs alternativa.foci,és foci közül lehet választani.
Na jó persze ne legyünk telhetetlenek,azért jó,hogy adják végre,de..az ember mindig többet akar,(live)fõleg az ilyen ritkaságokból.Hisz héten csak 1 szer,meccs az van 100 is.

Go Jeff Go!!!!

Laffite
Én is sokszor videóról nézem csak meg. Úgy néha jobb is, mert a sárga zászlós köröket át tudod pörgetni 😊

Miss Lucifer
Sport 1 viszont van. Majd valahogy felveszem videóra legfeljebb. Köszi!

négyszázgát

Tihy
Ráadásul ami ismétlés lesz a Sport1-en azok is elég lehetetlen idõben, hétfõ hajnali 4, kedden meg már éjfél után.

Let\'s Go Racin\' Boys!!!

Miss Lucifer
Köszi! Sajnos nekem nincs egyik csatorna se, akkor én most megint nem látom. Egyébként is késõn van az este 11 óra, holnap én korán kelek. Azért köszi!

négyszázgát

Tihy
Sport2 van, AB nincs, azt már pár éve lecserélték MotorsTV-re.

Laffite
Neked van Sport2-õd vagy AB Moteurs-od?

Tihy
Szia, Sport2 23:00, amúgy a futam olyan 19 óra körül kezdõdik, de ugye ilyen focimániás országban, akkor mind a 2 csatornán csak meccs mehet élõben...