17903
-
#6620 Én sem bírom mint embert, de jó autóban ül jól vezet, és valószínüleg ő is lesz bajnok. Szerintem nem is kell sokat várni.
Abba amit irsz van igazság, de azért tudod jól hogy a csapat fönökök és a szponzorok nem Név alapján döntenek.. Nem hozza a versenyző az eredményt megy.
Sajnos ez elég szarul hangzik de igy van. -
#6619 teoria/tény? -
#6618 és?
nem kell teóriákat gyártani, nem szereted oszt' kész -
#6617 hát, ha nem bírja a "nyomást" akkor lehet hogy rossz pályát választott. szerintem a NASCAR-on belül nem csak a kicsi Buschon
van "nyomás". ott van pl DaleJr. tőle marhasokan várnak már 1 kupát. soroljam hogy mért? Gordonnak se megy jol. Robby Gordon
saját kocsijában küzd az "életbenmaradásért" (örül, ha el tud indulni mind a 36 versenyen) Riggs nem indulhatott a DAYTONA 500on! Myfieldnek extraszarul megy. Newman az időmérök királya, de
lefogadom, hogy 5 pole-t elcserélne egy győzelemért. B. Labonte egy 2. osztályu csapatba került! azt hiszem bevalhatjuk, hogy
ez számára a vég kezdete... Kvapil-t súlytja a 32.es kocsi "átka". McMurray gyakorlatilag nem asokat mutatott fel amióta
kiszált a Coors Light-os Dodge-bol. Martin az utolsó évbe küszködik, hogy ne legyen meg neki az összetett ötödik második
helyezés. Johnson is nagy tehetség, ha valamikor, hát most érzi azt, hogy elkaphatja a fonalat ami a kupához vezet.
Harvick MILYEN kocsiba ül???!!! Waltrip kiesett egy esélyes csapatbol. De a fiatalabb tehetségek is ott vannak még mint
Edwards, Biffle, Sadler a rookie-król nem is beszélve... Yeley se egy kis multu kocsiba ül. szoval a sort még sorolhatnám, de
a lényeg az, hogy leszarom a nyomást ami Kyle Busch vállán van. nem csak neki kell bizonyitani ebben a szériában. -
#6616 és végülis jól csinálja... nem? -
Totya000 #6615 Igen. Nagy rajta a nyomás: van egy bajnok bátyja, egy kétszeres bajnoktól örökölte az autót és egy többszörös bajnok csapathoz igazolt, ahol az egyik csapattársa a jelenlegi egyik legnagyobb NASCAR sztár. Ezzel kell megbírkóznia 21 évesen. -
#6614 mondtamm, hogy ezzel a Buschal gondokvannak -
Totya000 #6613 Szívesen és nincs szükség a "sorry!"-ra. Segítünk egymásnak a témában.
ChevyG-nek szeretettel:
NASCAR hétfőn újra próbálkozhat
Talladega, Alabama - Kyle Busch-nak még egy napot kell várni, hogy ismét megcsillogtathassa a tehetségét a restrictor-plate versenyzésben.
Eső miatt a vasárnapi NASCAR Nextel Cup versenyt elhalasztották, nem sokkal azelőtt, hogy el kellett volna kezdődnie Talladega Superspeedwayen. Az Aaron's 499-et áttették ma délre és az FX fogja közvetíteni. Az előrejelzések többnyire napos égboltot jósolnak magasabb, mint 77%-os eséllyel.
A mai verseny az első RP a Daytona 500 óta, ahol kérdések merültek fel Busch agresszív vezetésével kapcsolatban a Budweiser Shootout-on, majd az utána következő 500-on. Ez is bizonyította, hogy a tehetséges, de egyelőre szerencsétlen pilóta milyen heves szezonkezdeten van túl.
Volt összetűzése Tony Stewarttal, Casey Mears-szel és mások is kritizálták, mialatt top10-et ért el Kaliforniban, Las Vegas-ban, Bristolban és Martinsville-ben. Az ponttáblázaton a kilencedik.
Az a hétvégéje jól kezdődött Busch-nak, hiszen a szombati versenyen harmadik lett Talladegában. A daytonai fellegek még mindig beárnyékolják Kyle hírnevét és mindaddig igy is marad, amíg különösebb incidens nélkül túl nem lesz ezen az RP versenyen.
Tony Stewart (elvileg)
"Érzem, hogy azzal tudnám a dolgokat rendbe hozni, ha bizonyítasz a következő hétvégén vagy a következő RP versenyen, mint például a mai," - nyilatkozta Busch, aki a 13. helyről indulhat neki az Aaron's 499-nek.
A hírnevén akkor esett csorba, amikor Stewart panaszkodott rá Daytonában, sőt a kettőjük problémája egészen Las Vegas-ig kitartott.
"Az egyetlen agresszív megmozdulás 10 körrel a verseny vége előtt történt," - mondta Busch a Daytona 500-zal kapcsolatban. "A negyedik helyért mentünk és én megpróbáltam blokkolni Stewartot, de Ő ekkor még mellettem volt. A tükör egy kicsit csal és nem lehet hajszál pontosan meghatározni a dolgokat. A bal oldali tükröm...igen, van olyanom és igen, próbálom megtanulni, hogy mikor vannak éppen mellettem, de néha elhibázod. Szóval, megpróbáltam blokkolni, de még mellettem volt."
"Megpróbálunk ezen a versenyen jobban figyelni erre és remélhetőleg, 5 körrel a vége előtt mi vezetünk majd, ezért nem lesz hasonló problémánk."
Busch és Stewart az incidens után próbálták megbeszélni a dolgokat, de a kapcsolatuk hűvös maradt. Busch reméli, hogy Stewarttal nem jutnak el addig, mint Martin Truex Jr.-ral, akivel összeveszett egy tavalyi eset után, amikor a Busch Szériás címért küzdöttek.
"Charlotte-ban történt mindez, ahol a pit road-on lökdösődtünk, majd a kettes kanyarban alámentem hátulról és Ő már nem volt képes irányítani az autóját," - Busch a Truex-esetről. "A verseny után nagyon haragudtunk egymásra. A következő hétvégén viszont megbeszéltük és mindketten jót nevettünk rajta és azóta is a legjobb a kettőnk viszonya."
Busch-nak a Mears-szel való kapcsolatán is lenne mit javítania, aki nyilvánvalóan dühös volt rá a múlt heti phoenixi versenyen. Busch meglökte Mears autóját a piros zászló alatt, amelyet egy korábbi baleset miatt lengettek be.
Busch, aki kedden (május 2-án) lesz 21 éves, találkozott Rick Hendrick-kel a Mears-eset után.
"Próbáltuk megérteni, hogy pontosan mi játszófdott le akkor a fejemben - a további fejlődésért és hogy segítsen nekem abban, hogy a jövőben másképpen kezelhessem a hasonló helyzeteket," - Busch. -
#6612 Remélem, Most már Igyállnak a dolgok! -
#6611 inkább jól állnak, szinte tuti hogy jó idő lesz
weather.com -
#6610 Nem állnak jól a dolgok!!:Szar ügy -
#6609 húúh. télleg. köszi a segítséget... ezt elnéztem. sorry! -
Totya000 #6608 Jöhetnek a tippek ma este 6-ig, természetesen. -
Totya000 #6607 #6435-ös hozzászólás :-)
Dale Earnhardt, Harry Gant, Janet Guthrie, Jack Roush, Humpy Wheeler kerültek most be a Hall of Fame-be.
"Jack Roush is congratulated by Mark Martin as Roush is inducted into the Motorsports Hall of Fame at Talladega"
Vagyis "Jack Roush fogadja Mark Martin gratulációját, amiért beválasztották (Roush-t) a talladegai Motorsports Hall of Fame-be." -
ennek a képnek ez a címe: "Jack Roush is congratulated by Mark Martin as Roush is inducted into the Motorsports Hall of Fame at Talladega"
ezek szerint Mark Martint is beválasztották a Hall of Fame pilóták közé... -
#6605 ottani idő szerint 12kor (ET), tehát itt 6 körül fog kezdődni. weather.com alapján most tuti lesz az időjárás. -
#6604 Rohadék időjárás!!!
Pedig úgy vártam már!!
Holnap akkor este fél7 kor lesz?
Egyébként néztem az időjárást, miután bejelentették hogy elmarad kb 20 perc múlva elállt az eső! Ilyen idő van most -
#6603 én elfogadom első hellyel kiegyeznék... -
#6602 Én is elkéstem a tippeléssel, jól jött, hogy elmarad a futam :P Ha elfogadjátok el, ha nem akkor nem :)) -
#6601 Talladega
1. Jeff Gordon
2. Dale Jr.
3. Dale Jarrett
4. Elliot Sadler
5. Jimmie Johnson
6. Martin Truex Jr.
7. Kevin Harvick
8. Kurt Busch
9. Kasey Kahne
10. Greg Biffle
Margin: 0,322 -
#6600 sztem még ok de Totya a fönök -
spedway #6599 Huh, nemrég értem haza egész nap gépközelben se voltam, mostmeg látom esik Talladegában... mivel elfelejtettem tippelni, ezért most pótlom, aztán majd a zsűri elbírálja, hogy elfogadja-e ezt a nem szokványos tippelési időpontot. :)
1. Jeff Gordon
2. Kevin Harvick
3. Jimmy Johnson
4. Tony Stewart
5. Kasey Kahne
6. Kurt Busch
7. Elliot Sadler
8. Casey Mears
9. Mark Martin
10. Carl Edwards
MOV: 0,112 -
#6598 akkor holnap este fél 7? -
#6597 Dejóó,legalább ismét látom a teljes futamot élőben! -
#6596 Mi fél 7? Este? -
#6595 elhalasztották, holnap 12re (fél 7) -
#6594 hát, attol függ merre mennek a vatták -
#6593 Ha elvonul remélem kibírja a végéig.
Egy kis összehasonlításnak Térkép -
#6592 Na! Mindjárt kisüt a napocska! Most az AbMoteurs berakott egy kis MONSTER GARAGE-t. De ha felszárították a pályát akkor!! Fú mi lesz ott!!!!!
-
#6591 Miért olyan izgalmas nézni az ázó nézőket meg a letakart autókat! Sokkal izgibb mint a verseny!!! -
#6590 a tököm ki van már az időjárással -
#6589 Bocs mégse esik az eső! Egy picit később. -
#6588 Pár perc és kezdődik az örület!!!!
Go go Gordon!!! -
#6587 nem, nekem Ricky Craven :P -
Dougie #6586 nekem csak annyi a bajom vele, hogy a testvére Kurt... -
Dougie #6585 Aaron's 499
Kevin Harvick
Tony Stewart
Kurt Busch
Dale Earnhardt Jr.
Jeff Gordon
Carl Edwards
Martin Truex Jr.
Dale Jarrett
Matt Kenseth
Jimmie Johnson
mov: 0,202 -
Totya000 #6584 Mi a gond Kyle-lal, én is őt tippeltem bajnoknak év elején. :-)
Tehetséges, fiatal versenyző. Jó csapattal a háta mögött.
Páran egy kicsit nagyképűnek tartják, de kérdem én, mi hogyan kezelnénk ezt a szitut? Ilyen fiatalon a legnagyobbak között mehet, ráadásul versenyképes. -
#6583 mármint Lucifert v. Kyle Buscht? -
#6582 szerintem ha ahhoz jogunk van, hogy mondjuk, hogy ki a kedvencüünk, azt is mondhatjuk hogy kit nem szeretünk. nem akarok senkit se befolyásolni, v meg győzni vagy akármi. EZ az Én véleményem. -
#6581 szoval te is szereted