NASCAR
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
sikeres Windows-telepítés = 100 pont <#eljen>#eljen>
A F-1 csak addig tartott amíg a XX. század... Nézz igazi autóversenyt: WTCC
Sikerült!
Most már csak néhány nap kell, hogy újra otthonosan érezzem magam a gépemen.
Sá-lá-lá-lá
Most már csak néhány nap kell, hogy újra otthonosan érezzem magam a gépemen.
Sá-lá-lá-lá
igen, ezen az 5 ponton most én is elgondolkoztam...
Legyen 1 pont a gyõztesnek itt is?
Holnap megbeszéljük...most megyek Windows-t telepíteni:-(
Legyen 1 pont a gyõztesnek itt is?
Holnap megbeszéljük...most megyek Windows-t telepíteni:-(
nekem nem rémlik hogy McMurray ennél jobban összetört volna
reklamálnék! ez miért is ér 5 pontot?
már a játék elõtt tudni lehetett hogy csak egy gyõztes lesz a felsoroltak közül (mint a Stewart vs. Newman játékban - ahol 1 pont volt maximálisan szerezhetõ) de itt meg 5 a többiek meg 0...
már a játék elõtt tudni lehetett hogy csak egy gyõztes lesz a felsoroltak közül (mint a Stewart vs. Newman játékban - ahol 1 pont volt maximálisan szerezhetõ) de itt meg 5 a többiek meg 0...
Sárga zászlók tipperedményei : (helyes tipp : 11)
1.Dougie (11) : 7 pont GRAT.!
2.Laffite (12) & MrSpock (10) : 6-6 pont
3.dodgecharger (9) & Totya (13) : 5-5 pont
4.ChevyG (14) & Tihy (8) : 4-4 pont
A Stewart vs. Newman játékra mindenki kapott 1-1 pontot, kiveve Dogie-t, aki Stewart-ra tippelt.
Ki törte össze az autóját jobban, Mac vagy Bliss?
5 pont a tét!
Reklamálmi szabad!
1.Dougie (11) : 7 pont GRAT.!
2.Laffite (12) & MrSpock (10) : 6-6 pont
3.dodgecharger (9) & Totya (13) : 5-5 pont
4.ChevyG (14) & Tihy (8) : 4-4 pont
A Stewart vs. Newman játékra mindenki kapott 1-1 pontot, kiveve Dogie-t, aki Stewart-ra tippelt.
Ki törte össze az autóját jobban, Mac vagy Bliss?
5 pont a tét!
Reklamálmi szabad!
SB Live! kártyáról lett volna szó, ami nem szuperál (lehet h csak nálam) xp alatt
See Your Local Dodge Dealer
ha nr 2003hoz kell, akkor Masgrafx
Majd én reklamálok és javítom is :
*4.Tihy : 6412 pont
*4.Tihy : 6412 pont
heti manager eredmények :
1.Totya : 565 pont (végre nyert, a hülye)
2.Laffite : 503 pont
3.Tihy : 486 pont
4.Dougie : 452 pont
5.dodgecharger : 418 pont
6.ChevyG : 413 pont
7.MrSpock : 378 pont
összesítve :
1.Dougie : 7270 pont
2.dodgecharger : 6773 pont
3.ChevyG : 6513 pont
4.Tihy : 5412 pont
5.Totya : 6211 pont
6.Laffite : 6004 pont
7.Mrspock : 5795 pont
reklamálni szabad!
1.Totya : 565 pont (végre nyert, a hülye)
2.Laffite : 503 pont
3.Tihy : 486 pont
4.Dougie : 452 pont
5.dodgecharger : 418 pont
6.ChevyG : 413 pont
7.MrSpock : 378 pont
összesítve :
1.Dougie : 7270 pont
2.dodgecharger : 6773 pont
3.ChevyG : 6513 pont
4.Tihy : 5412 pont
5.Totya : 6211 pont
6.Laffite : 6004 pont
7.Mrspock : 5795 pont
reklamálni szabad!
na, kinek van már meg a verseny videója? Melyik autó tört össze a legjobban a tippeltek közül? 5 pontról van szó, ez nem vicc:-)
Te szereted az ilyen kicsit megcsavart dolgokat.
Alig várom a következõ évet! Jönnek a nagy ötletek!
Alig várom a következõ évet! Jönnek a nagy ötletek!
ja, kb.
már csak azt mondd meg, hogy honnan tudtad hogy ez nekem tetszeni fog?
(ennyire jó emberismerõ te sem lehetsz..., vagy mégis?)
végülis neked kell tudni...
(ennyire jó emberismerõ te sem lehetsz..., vagy mégis?)
végülis neked kell tudni...
a sorrendet lehetne sorsolni és aki az elsõ körben 1. az a másodikban utolsó, a harmadikban elsõ, stb.
vagy lehetne egy megállapított sorrend is (ha az idei manager játék állásán alapulna akkor valószínû én lennék az utolsó választó, szóval ezt nem támogatom<#vigyor0>#vigyor0> de igazából lehet ez is a sorrend, akkor legalább egymásután két jó versenyzõt tudnék választani...
vagy lehetne egy megállapított sorrend is (ha az idei manager játék állásán alapulna akkor valószínû én lennék az utolsó választó, szóval ezt nem támogatom<#vigyor0>#vigyor0> de igazából lehet ez is a sorrend, akkor legalább egymásután két jó versenyzõt tudnék választani...
ez tetszik, de komolyan
szerintem nagyon jó ötlet, mert nem az lenne hogy kiválasztod a versenyzõidet az elején, aztán nincs semmi dolgod, így meg mindig figyelni kéne hogy kit indítasz közülük, kit érdemes kihagyni, kit nem... tehát törõdni kell a csapatoddal, nemcsak bezsebelni a pontokat, azt annyi
sõt van még ötletem, pl. ki lehetne sorsolni hogy ki kivel kerül össze (minden héten mással, egy bizonyos rendszer alapján) és aki a kettõ játékos versenyzõi közül összességébe több pontot gyûjt az adott versenyen, az nyer, majd a végén kijön egy rekord (pl. 20-16) stb. - ez akkor mûködne igazán, ha párosan lennénk
így pl. az is szerezhetne egy gyõzelmet az adot fordulóban aki mondjuk a második legkevesebb pontot gyûjtötte a héten, feltéve ha azzal került össze aki a legkevesebbet, és az is vereséget könyvelhetne el aki a 2. legtöbbet gyûjtötte , ha éppen a legtöbb pontott gyûjtöttel "meccselne" stb. stb.
persze ez mehetne egyidejûleg az eredeti manager játékkal is
vannak még egyéb ötleteim is...
szerintem nagyon jó ötlet, mert nem az lenne hogy kiválasztod a versenyzõidet az elején, aztán nincs semmi dolgod, így meg mindig figyelni kéne hogy kit indítasz közülük, kit érdemes kihagyni, kit nem... tehát törõdni kell a csapatoddal, nemcsak bezsebelni a pontokat, azt annyi
sõt van még ötletem, pl. ki lehetne sorsolni hogy ki kivel kerül össze (minden héten mással, egy bizonyos rendszer alapján) és aki a kettõ játékos versenyzõi közül összességébe több pontot gyûjt az adott versenyen, az nyer, majd a végén kijön egy rekord (pl. 20-16) stb. - ez akkor mûködne igazán, ha párosan lennénk
így pl. az is szerezhetne egy gyõzelmet az adot fordulóban aki mondjuk a második legkevesebb pontot gyûjtötte a héten, feltéve ha azzal került össze aki a legkevesebbet, és az is vereséget könyvelhetne el aki a 2. legtöbbet gyûjtötte , ha éppen a legtöbb pontott gyûjtöttel "meccselne" stb. stb.
persze ez mehetne egyidejûleg az eredeti manager játékkal is
vannak még egyéb ötleteim is...
Majd Dougie leszól téged, mert neki ez tetszeni fog, úgy érzem.
(most go home, reggel 7-tõl újra online vagyok)
(most go home, reggel 7-tõl újra online vagyok)
Túl egyszerû kiválasztani 3 versenyzõt, aztán csak a pontokat begyûjteni.
Így lenne benne valami elmélkedni való is.
Kit ne indítsak, vaze?:-)
Így lenne benne valami elmélkedni való is.
Kit ne indítsak, vaze?:-)
a nevezés sztem hülyeség (de ez csak az én véleményM)
P133@167Mhz, 16Mb EDO RAM, S3 4 Mb TRIO, 230W, 24x CD-ROM, 4,3Gb Quantum HDD Nascar->NASCAR!!! súlyból elvenni NEM LEHET!
Most ismét elgondolkoztam a jövõ évi manager-játékon...
Volt egy álmom:-)
- csak a Nextel-ben játszanánk, mert nem mindenki tudja nézni a másik két szériát, bár ez megoldható lenne.
- mindenki választana 3-3 embert még a Daytona 500 kvalifikációl elõtt
- de egy-egy versenyre csak kettõt nevezhetne közülük mindig, igy nem elég kiválasztani õket, hanem ki is kell zárni a saját csapatból az adott pályán a leggyengébbnek vélt versenyzõt.
- a 13. és 26. versenyek után lenne lehetõség majd cserére.
- pénzt nem kavarnánk bele, csak a pontokat.
hogy tetszik?
Volt egy álmom:-)
- csak a Nextel-ben játszanánk, mert nem mindenki tudja nézni a másik két szériát, bár ez megoldható lenne.
- mindenki választana 3-3 embert még a Daytona 500 kvalifikációl elõtt
- de egy-egy versenyre csak kettõt nevezhetne közülük mindig, igy nem elég kiválasztani õket, hanem ki is kell zárni a saját csapatból az adott pályán a leggyengébbnek vélt versenyzõt.
- a 13. és 26. versenyek után lenne lehetõség majd cserére.
- pénzt nem kavarnánk bele, csak a pontokat.
hogy tetszik?
A megmaradtakból választhatnál még, de azok között nincs már Chase-es és csak 1-2 versenyzõ maradt, aki egyáltalán full-time-os.
Mivel a lista a vinyommal egyutt a szerelõ bácsinál, én mot nem tudom megmondani, hogy ki a szabad préda még pontosan.
Néhány szabad versenyzõ még, akik eddig indultak minden versenyen : Schrader, J.Green, Riggs?, Petty, Kvapil, Wimmer, Blaney.
Marlin kivételével pedig az összes versenyzõ szabad, aki nem vett részt mind a 28 versenyen idén.
Válassz 4-et nyugodtan, ha van kedved hozzzá és év végéig számolom neked is a pontjaidat.
Mivel a lista a vinyommal egyutt a szerelõ bácsinál, én mot nem tudom megmondani, hogy ki a szabad préda még pontosan.
Néhány szabad versenyzõ még, akik eddig indultak minden versenyen : Schrader, J.Green, Riggs?, Petty, Kvapil, Wimmer, Blaney.
Marlin kivételével pedig az összes versenyzõ szabad, aki nem vett részt mind a 28 versenyen idén.
Válassz 4-et nyugodtan, ha van kedved hozzzá és év végéig számolom neked is a pontjaidat.
jövõre kicsit változni fog a játék, de nagyából annyi a lényege, hogy mindenki választott magának 4 versenyzõt és azok összesített pontjait kapja meg mindenki versenyrõl-versenyre. Egyszerû. éppen ezért jövõre egy kicsit finomítunk rajta, ha minden igaz.
Terveim szerint mindhárom fõ NASCAR-szériából vásárolunk majd versenyzõket.
Terveim szerint mindhárom fõ NASCAR-szériából vásárolunk majd versenyzõket.
szeretném, ha valaki elmagyarázná a manager játék szabályait, mert felkészülve a jövõ évre, abba is szeretnék beletanulni 😊
degát én is várom!!!
Totya: köci
Totya: köci
P133@167Mhz, 16Mb EDO RAM, S3 4 Mb TRIO, 230W, 24x CD-ROM, 4,3Gb Quantum HDD Nascar->NASCAR!!! súlyból elvenni NEM LEHET!
ja akko lemarattam<#smile>#smile>
margin of victory (0,080) tipperedmények :
1.ChevyG : 8 pont (0,119) Grat.!
2.Laffite : 7 pont (0,215)
3.robotnyk : 6 pont (0,370)
4.Totya : 5 pont (0,382)
5.MrSpock : 4 pont (0,445)
6.dodgecharger : 3 pont (0,702)
7.Tihy : 2 pont (1,420)
8.Dougie : 1 pont (1,544)
összesen :
1.Totya : 106 pont
2.ChevyG : 104 pont
3.Tihy : 101 pont
4.MrSpock : 97 pont
5.Laffite : 95 pont
6.Dougie : 87 pont
7.dodgecharger : 79 pont
8.robotnyk : 42 pont
reklamálni lehet!
1.ChevyG : 8 pont (0,119) Grat.!
2.Laffite : 7 pont (0,215)
3.robotnyk : 6 pont (0,370)
4.Totya : 5 pont (0,382)
5.MrSpock : 4 pont (0,445)
6.dodgecharger : 3 pont (0,702)
7.Tihy : 2 pont (1,420)
8.Dougie : 1 pont (1,544)
összesen :
1.Totya : 106 pont
2.ChevyG : 104 pont
3.Tihy : 101 pont
4.MrSpock : 97 pont
5.Laffite : 95 pont
6.Dougie : 87 pont
7.dodgecharger : 79 pont
8.robotnyk : 42 pont
reklamálni lehet!
Közülük, ugye csak Bliss és McMurray tört, de hogy melyik jobban.... õszintén már nem igazán emlékszem, talán ha találnánk törés utáni képeket róluk.
Let\'s Go Racin\' Boys!!!
3 extra kérdés volt<#crazya>#crazya>
Igen, Kurt Busch valószínüleg már nem lesz bajnok.
Igen, Kurt Busch valószínüleg már nem lesz bajnok.
Kurt Busch alighanem elszállt a bajnoki címet illetõen, viszont Newman nem semmi, megint odakerült! Érzésem szerint akár nyerhetett is volna, ha az elején nem szedi össze azt a nagy hátrányt, nem tudom akkor miért lassult be annyira.
A végén várható volt, hogy Kyle nem fog ráelõzni, hisz mindkét autó egyformán gyors volt, fizikai képtelenség lett volna bemenni Johnson mellé, + Kyle sztem nem is nagyon erõltette, max ha a #48 hibázik, de az meg nem történt meg.
Junior óvatos belassulása sztem valamilyen rendellenes rezonanciára, esetleg túl/alulkormányozottság érzésére vezethetõ vissza, emiatt esetleg lelassított és bement, hogy a szerelõk megnézzék. Nem találtak semmit, aztán már valszeg bátrabban nyomta, én másra nem tudom visszavezetni, valszeg ilyesmi lehetett és nem vmi extra technikai újjászületés...
A végén várható volt, hogy Kyle nem fog ráelõzni, hisz mindkét autó egyformán gyors volt, fizikai képtelenség lett volna bemenni Johnson mellé, + Kyle sztem nem is nagyon erõltette, max ha a #48 hibázik, de az meg nem történt meg.
Junior óvatos belassulása sztem valamilyen rendellenes rezonanciára, esetleg túl/alulkormányozottság érzésére vezethetõ vissza, emiatt esetleg lelassított és bement, hogy a szerelõk megnézzék. Nem találtak semmit, aztán már valszeg bátrabban nyomta, én másra nem tudom visszavezetni, valszeg ilyesmi lehetett és nem vmi extra technikai újjászületés...
A F-1 csak addig tartott amíg a XX. század... Nézz igazi autóversenyt: WTCC
Itt most az a kérdés, hogy a szavazottak közül ki törte össze legjobban az autóját?
-Mears
-Newman
-Bliss(2)
-McMurray
-E.Sadler
-ChevyG miért nem szavaztál erre?
folyt.holnap...
-Mears
-Newman
-Bliss(2)
-McMurray
-E.Sadler
-ChevyG miért nem szavaztál erre?
folyt.holnap...
a most következõ Talladega Superspeedway lesz az év legjobb versenye (remélem)
a szörny elragadta Kenseth esélyeit... (meg Kurt Buschét is)
ja, és ki törte össze legjobban az autóját? Stanton Barrett? végülis a 404 körbõl 8-at bírt teljesíteni...
ja, és ki törte össze legjobban az autóját? Stanton Barrett? végülis a 404 körbõl 8-at bírt teljesíteni...