17903
-
#7020 a rétigszeket átlag értettem, nálam is vannak akik 90 felettiek
kb ami nálam 90% az nálad 93% lehet -
#7019 Kösszi!!! -
#7018 húúh. akkor már profik vagytok -
#7017 Hát nekem a csákók 80-90 között vannak a jobbak 85-92 között.A gyengébbek 80-85 között. Én realisztikus időjárás,törés,Full pace lap,Duble fil restarts yelow flag, szóval minden be van kapcsolva! Idáig csak kipörgésgátló volt bekapcsolva, de már az sincs.Nekem is van két pályám amin gyengusz vok:Darlington, Lowe's a többin már nyertem. Én már a 5-dik bajnokságnál tartok. 2töt mentem a 2002-es játékkal 3-mat a 2003-assal. 3 szor nyertem, 2-szer 2 dik voltam. A verseny táv 50%, nem olyan durva 1.30-2.00 óráig tart kb attól fugg mennyi sárga van. -
#7016 és konkrétan a rétingszek?
én eddig sima fast beállitással mentem, ma töltöttem le a fast2eseket.
én az elsö szekciot 70-80 közé rakom a top20nak de nem mindenkinek ugyanazt, pl Newman erösebb q-ban stb.
a második és harmadik 50-70 között van
( vannak akikkkel kivételezek mert bele rakom a top 20 mint pl Biffle)
aki top 20 alatt van 60-70, 40-60, 40-60 anast kap aki csak 1x, 2x indul az pedig difultot (40-60 mind)
ezzel a beállitásokal 95% erösségen full segitséggel, simu modban 5% verseny távokat realisztikus amugy minden (törés idöjárás stb, és nincs yellow)
szal igy szoktam menni az aktuáis schedule-on championt
igy télleg az derül ki hogy kia gyors
és szoktam menni 40%osokat 2x pf-el
elöbbi bellitásokkal 2 championt mentem:
4ik, 6pole, 11win, 23top10, 4dnf
elsö, 11pole, 15win 24top5/10, 4dnf
van 4-5 pálya amin rettenetesen rosszul megyek
remélem az uj setupok megoldják ezt
törexek arra, hogy a HNR beállitások alapján mennyek.
csak belsőnézetből tudok jáccani, szal az nem kell mexokni -
#7015 OFF!!
Ugy hogy az első 30 az legyen aki igazából, ök kicsit erősebbek. Álltalában ugy szoktam, hogy megnézem a NASCAR.comon hogy az adott versenyen kik indultak és azokat rakom be, az én futamomra is.
Nekem egy Logitech MOMO Force-os kormányom van.
85-90% között vannak az ellenfeleim, és 50% a versenytáv (200-250 mérföld), de egyszer Daytona 500-at lejátszottam.
Hungarian NASCAR Racers oldalról a fast2-ket töltöttem le az autóbeállitásokhoz. De elötte Day-Degaba fast többi helyen alapbeállitással mentem.
ONNN!!! -
#7014 én régen a Totyával jáccotam online (NR2003, de volt egy pár NHL meccs is:D)
eleinte a simával, de később a CTSel
marhára élveztem, és tök jol ment (ahhoz képest főleg, hogy billentyűvel nyomult)
NAGYON DURVA VERSENYEK VOLTAK!
[nosztalgiázik] -
#7013 Te hogy állítod be a ratingseket?
milyen kormányod van?
?%on jáccol?
autóbeállitások
(on) -
#7012 tsinálj saját festést majd -
#7011 ok. köszi Tibor! ESPNel kapcsolatban egyetértünk!
Senna: multkor megnéztem a teljes versenyt amikor meghalt. hát megdöbbentö. kár érte, úgy mint Dale-ért:(
-
#7010 ESPN-ben kitartok a csapatom mellet,ha rosszul,ha jólmennek.
Kíváncsi vagyok,hogy milyen eredményem lesz a végén. -
#7009 Keresztnevem Tibor!
Egyébként én is amióta úgy figyelem a NASCART Gordonnak szurkolok.
Az tény ,hogy jólnéz ki a dupontos festése,olyan egybőlfelhivja az ember figyelmét.F1-ben Senna óta nemigazán szurkolok senkinek.Rallyban Makinennek amig versenyzett.MotoGP-t meg csak úgy nézem. -
#7008 köszi szépen -
#7007 Persze de neten is fent vannak. Ha gyors aneted akkor le tudod szedni őket. De felírom ha kell cd-re is.
Addig amig nincs gém ezeken az oldalakon meg tudod nézni a kocsikat hozzá,pályákat stb:Autók CokpitekPályák autók stbPályák modok -
#7006 aha. persze. azokat is megtudod majd írni? kormányt nyáron veszek majd ugyhogy majd gyakorlok ezerrel:D persze Gordonnal fogok menni:) -
#7005 ez egész biztos. nemrég voltunk 5000nél. idén sztem meglehet akár a 15000is! -
#7004 Az nagyon jó játék!! De kell hozzá kormány, különben elég élvezhetetlen.
A modok kellenek hozzá? (Craftsman Truck, Busch, 1970 Busch,stb) -
#7003 Néz oda elértük a 7000-dik hozzászólást. NASCAR topik Történelmének ujabb mérföldköve.. Remélem meglessz többször is a 7000. -
#7002 ok. majd akkor megbeszéljük. nekem is kéne a gém, állítólag ez a legjobb a NASCARok között... -
#7001 Oké kéne a film. Előre is kösz!
Igen kérdeztem! Ha kell megírom neked és akkor majd találkozunk aztán oda adom.
-
#7000 erről jut eszembe nyáron valamikor vizsgák után szivesen megirom neked a Dale Sr. filmet ha kell. ha lehet kérésem akkor a NASCAR 2003at kérném töled érte, úgyemlékszem mintha kérdezted volna hogy kell-e nekem? csak akkor elfelejtettem válaszolni! sorry -
#6999 Hát igen egyiksem kis versenyző volt!!!Azért jó volt nézni Duhen és Crivillé versengését mekkorra versenyek voltak abba az időbe.Az is igaz hogy Crivillé ennek köszönheti azt hogy be kellet fejeznie, mert annyiszor tört el a csuklója hogy már nem birt motorozni, de azért komoly volt.
Solberg ,hát neki nem nagyon megy idén sem mint ahogy tavaly sem ment. Nem baj jövőre. -
#6998 ez a szurkolás sztem olyan dolog hogy ha valakinek van igazán kedvenc versenyzője akkor is kitart mellette ha nem megy a versenyzönek jól, vagy rosszabb idényt zár.
egyébként Petya! (gordon24) nekem is Solberg most kedvencem rallyban elötte Makkinen volt. MotoGp ben pedig Crivillé fan voltam amig versenyzett... -
#6997 most nézem ESPN.t. Attila! ugyanannyi pontuk lett.:) GRAT! lehet hogy a csapatunk is totál egyforma:)
B.Lorinak GRAT az elsőhelyhez.
ezzel a hellyel elégedett is vagyok. top10. végén is kiegyeznék vele, bár egy top5nek jobban örülnék, de bizom a csapatban ahogy Mr.Spock, ergó nem cserélek már én se.
télleg Mr.Spock! neked mi a kereszneved? ha meg szabad kérdeni:S jó társaság gyült itt össze... ezért gondolom hogy nemárthat ha tudjuk egymás keresztnevét. :S -
#6996 Arra szerintem várhatunk egy darabig. -
#6995 Gordon esetében kb. 10-11éves fejjel pont így kezdtem el én is neki szurkolni:D
és még azóta is neki drukkolok, és amig versenyzik a NASCARban addig neki fogok. remélem egyszer eljön Magyarországra... de jó is lenne:) -
#6994 Én Senna idejében kezdtem a f1-et nézni.
Totya!
Gordont én egyszerüen azért kezdtem kedvelni mert amikor én elkezdtem nyomon követni a NASCAR-t, nevetséges de igy volt neki tetszett a legjobban a kocsija, aztán egyre jobban megismertem, már amennyire mo-n meglehet ismerni egy versenyzőt, és szimpatikus volt igy ő lett a kedvenc. Rossi-nál pedig az volt a helyzet hogy egy idióta jófej pali akit nagyon birtam szeretem a stilusát, hát ő ezért, Solberg szintén ezért a kedvenc.
Schumi hát azt nem tudom egyszerűen birom. Jó versenyző Német ezt tényleg nemtudom. -
#6993 nincs mit. 95től nézem az f1et úgyhogy MS majdnem összes versenyét láttam... -
#6992 Upsz azt kihagytam bocsi.
Tehát 2004-ben is bajnok volt. Jó akkor pol is volt!!!! -
#6991 kösz Totya! ez elkerülte a figyelmem:S. thx... -
Totya000 #6990 Ezek szerint csak a véletlen műve, hogy a többszörös bajnokok váltak számodra szimpatikussá?
Egyébként mindig is érdekelt, hogyan alakul ki a kedvenc versenyzője valakinek, de ezt nehéz megfogalmazni, tudom. Én sem tudnám könyen elmondani, hogy miért éppen E.Sadlertől, Mayfieldtől, Mearstől vagy J.Burtontől látnék a legszívesebben győzelmeket. -
#6989 1pole volt tavaly is, épp nálunk, ment egy "űridőt:)" -
#6988 Én is!!!! De nem jól emlékeztem, utánna néztem nem megy sehol, Nextelbe indult csak idén.. Összekevertem Todd Bodinenal CTS-es emberkével. -
#6987 MS 2004ben is bajnok lett:S mai mezőnyben kezdem egyre jobban birni az arcát!:) -
#6986 Igen pont ez a bajom ezzel, és ezért vagyok enyire bekatanva erre a témára.
Rossi 7x-es vb győztes 97-125cm3, egy év a 250 cm3-be majd rá következő évbe 99-250cm3 ,egy év az 500cm3-be majd rá következő évben 2001-500cm3 és azóta veretlen de már MOTOGP 2002-2003-2004-2005, remélem idén sem szakad meg a folyamat.
Schumi:Ö is 7x-es VB győztes:1994,1995,2000,2001,2002,2003 tavaly 5-dik volt a vb-n idén remélem meglesz a 8-dik. -
Totya000 #6985 Nézi. :-) -
Totya000 #6984 Róla valamiért az 1990-es Daytona 500 jut eszembe mindig. -
#6983 Nézd a Craftsman-t azthiszem ott van idén és nem is megy rosszul. -
Totya000 #6982 Akik ezzel támadnak, biztos nem tudják, hogy J.Gordonnak már legalább 1996-tól drukkolsz, amikor még csak egyszeres bajnok volt, vagy még korábban őt nézted ki magadnak, amikor még nem volt bajnok. :-) Schumacher és Rossi bajnoki éveit nem tudom, sajnos.
Én 1996. környékén még azt sem tudtam, hogy mi az a NASCAR. :-D -
B Lori #6981 Én Derrike Cope-nak szurkolok,ha nagynehezen el is tud indulni nem sokáig kell idegeskednem a helyezését illetoen :))