17903
  • B Lori
    Ebbe én nem vagyok kompetens,én csak agitálom a NASCAR szurkolókat :))))
    Ismered a NR2003 forumot,ott kell jelentkezni.
  • gordon 24
    Akkor félre értettelek! Azért vettem bántásnak mert sokan ezzel támadnak hogy azért drukkolok ezeknek az embereknek mert többszörös bajnokok, pedig ez nem igy van!!!! De ezek szerint te nem ezért irtad akkor jó, és visszavonom amit irtam. És egyébként drukkolok Sadlernek, mert szerintem jó arc ugyhogy legyen igazd, felőlem lehet bajnok. De inkább Gordon!!!!!!
  • Totya000
    Én is ezt mondtam, hogy nem bofolyásol téged az eredményességük, hiszen, akiket kinéztél magadnak (a bajnoki címeik előtt), később mind többszörös bajnokok lettek. Ez elismerés részemről. Mekkora esélye van ennek? Ki kellene számolni. :-)

Azt sem írtam, hogy csak nekik drukkolsz.

Azért mondtam, mert a kedvenceidből bajnok lett később, így kértelek, drukkolj E.Sadlernek is, hátha Ő is bajnok lesz.

Miért vetted bántásnak ezt?
  • ChevyG #6977
    én esetleg edzésre benéznék
  • gordon 24
    Ja és annyit még elfelejtettem, hogy akiket felsoroltál,azok közűl jelen esetben csak egy bajnok van: Rossi és idén nem is megy neki annyira mint tavaly.Gordon sem nyert egy ideje se versenyt se bajnokságot. Schummacher tavalyi évéről meg ne is beszéljünk 0 pol, 1 futam győzelem ugy hogy a félmezőny elsem indult.Solberg sem nyert ujjabb vb címet, de még mindig kitartok mellettűk és ki is fogok ameddig versenyeznek.
    Szóval kérlek ne bánts meg olyan dolgokkal amíről nem tudsz!!! Én sem teszem ezt fordítva!!!!
  • gordon 24
    Na ezt most miért mondtad? Drukolok még egyébként Dale Jarrettnek, Sadlernek, Earnhardtnak, K.Pettynek,Stewartnak, meg felsorolhatnám a fél mezőnyt, NASCARban nincs nagyon olyan ember akit nem kedvelek, de Jeff a legszimpatikussabb.
    MotoGpben Rossi drukker vagyok amióta Rossi versenyzik.
    Schummachernek 98 óta drukolok. Szóval nem igazából befolyásol az eredménnyeségük Pl rallyban Solberg drukker vagyok ő 1x-es bajnok, és két éve nem nyert semmilyen címet.Sőt még futamot is csak elvétve.

• Tihy
    ;)
  • Totya000
    Huhh, most látom, hogy J.Gordon, Schumacher és Rossi drukker is vagy.
    Nem drukkolnál egy kicsit E.Sadlernek, mert úgy látom, mindenki többszörös bajnok lesz, aki kinézel magadnak.:-D
  • gordon 24
    Ma én is lejátszom Darlingtont! Remélem egy top 5 lesz, idáig nem sikerült.
  • gordon 24
    Értem ! Az biztos hogy sokat kell ezzel foglalkozni ,Új pályák letöltése,autok átalakítása Ratings nehéz. De megéri mert legalább az ember kap egy kis izelítőt abból hogy milyen lehet ez élőben. Mert sajnos soha nem fogjuk megtudni milyen Cokpitben egy ilyen autó és hogy milyen érzés 43-autó között az egyiknek lenni. Igy van egy kis pótlás.
  • B Lori
    Én meg pont azért használom mert ha megnézem Darlington után ki kell próbálnom hogy végig tudok-e menni úgy hogy nem ragadok a falra,ezért szeretem az In-Car kamerát :))
  • Totya000
    Így alakult. Sok időt elvett a folyamatos ratings frissítés. Engem zavart, ha nem pontosak a beállítások. :-)
    Amióta meg tudom nézni az összes versenyt, amit szeretnék, már nem játszom vele. Valószínűleg azzal pótoltam a NASCAR-hiányt, de már nincs szükségem rá. Még a gépen van, így bármikor jatszhatok majd vele. Pl. az offszezonban.
  • gordon 24
    Hamarossan!! Még gyakorlok, de azért már elég jól megy szerintem. Elég régóta játszom ezzel a játékkal, csak az a baj, hogy nem belső kamerával és kipörgésgátlóval. Kb 4 hete játszom ugy ahogy az online-ba kell, nem a táv zavar (mert én már kb 3 éve ennyit megyek, sőt mentem már 500mérföldet is Daytonába) De ez a kipörgésgátló nélkűli dolog ez nehezen megy.

De sietek aztán majd ugy is jelentkezem!
  • B Lori
    Hát kormánt nékul valóban nincs értelme.
  • B Lori
    Én se játszom,nagyon komolyan veszem :DD
    Pedig ez érdekesebb mint az ESPN itt rajtad múlik hogy szerepelsz :))
  • Totya000
    Nincs kormányom. Már mentem pár kört, de én csak egy billentyűzetes bajnokságban tudnék elindulni. :-)
  • B Lori
    És mikor jossz online?

Totya te is kipróbálhatnád!!! :))
  • Totya000
    Szerintem ezeken kívül még volt pár a többi NASCAR-szériában is.

Én nem játszom NASCAR-játékkal. Régebben játszottam NR2003-mal és tényleg nagyon jó.
  • B Lori
    Ha rákattintasz a pályáktra akkor láthatod mikor volt "rained out"
    http://www.nascar.com/kyn/nbtn/cup/data/track_winners.html
    a racing-reference-n meg nincs "pole speed"

Biztos foglalkoznak vele de bizonyos szogbe a Roof-Flaps se segít.
  • Totya000
    Discovery:
    15:00 Egyszer egy ilyet vezetni!
    Roush művei

Sajnos lemaradtam róla, de érdekesnek tűnik, amit láttam belőle.
  • gordon 24
    Nem!! Pl:Newman (day) Sadler (tall), Stewart (tall) kb az utóbi 3 évben ennyi volt amikor nagysebességnél elszált egy autó. Foglalkoztak vele? Nem.
    Szóval szerintem az utóbival sem fognak.

Egyébként milyen game-mel játszod? Én most 5-dik lettem Degába, és 9-dik Richmondba. Nagyon kemény versenyeket vívok mostanába alig bírok nyerni, még a top 5-is nagyon nehéz. (NR 2003-a game)
  • MrSpock
    Gratulálok,és ahogy elnézem eddig tartott a vezetésem.Most kezdődik szépen a visszaesés,bár most voltak bíztató jelek.De azutóbbi 5 futamon,főleg a múltheti volt katasztrófális.
    Azért picit bízom,hogy majd összakapják magukat a srácok.De sajnos mindig van aki a megcélozza a 40 pont környékét,és az nagy érvágás.
  • Totya000
    Ez a verseny már nem téveszt meg többet, de van még jó pár, amelyeken a bajnoki pontok alapján indultak el. Majd idővel kiszűrjük őket.

Éppen most fejeztem be a Talladega 312-t. Azon kívül, hogy jó verseny volt, elgondolkodtam egy picit Stewart tetőre állásán: kinyílt a Roof-Flaps és mégis. Ugyanakkoor erős szél is fújt (50 km/h).

Szerintetek hogy éli meg ezt az esetet a NASCAR? Foglalkoznak vele?
  • B Lori
    Elméletileg lehetne de van mikor azt is elmossa az eso vagy a kvali után van és akkor már tudni kell ki a DNQ a másik meg az hogy teljesen más a rendszer mert a practice-n nem csak 2 kort mehet stb.
    Igaz hogy félreértheto mert ha megnézed ki indult az elrol akkor mindenki arra kovetkeztet hogy megnyerte a kvalit de hát ez a NASCAR és most hogy rájottunk minket már nem fog megtéveszteni :)))
  • Totya000
    Grat.! 5 DVD-nyi NASCAR jár az első szegment győztesének. :-)
    Nekem a héten nagyon nem jött be a kockáztatás, de spedway-nek köszönketően nem lettem utolsó. :-)
  • Totya000
    Ez így logikus is, de sajnos nem mindenhol jelölik, hogy az a pole éppen milyen pole?
    Lehet, hogy a Final Practice eredményeit kellene inkább használni rajtsorrendnek, ha esik az eső a kvalifikáció alatt, nem?
  • B Lori
    Ha elmarad a kvalifikáció akkor nincs "Bud Pole Winner" a versenyzo gyozelmi statisztikájába meg csak az számít bele és nem a rajthely ami e jelen esetbe csak "provisional"
  • robotnyk
    jé, vezetek espnen :p
  • Tihy
    semmit :) csak akkor kiderült, az egyik helyen az időmérő számit, a másikon meg hogy ki indult az élről. Nem is tudom van e a NASCAR-ban olyan, amit csak egyféleképpen lehet értelmezni :)
  • Totya000
    Erre nem is gondoltam! Köszi!
    Ehhez mit szólsz, Tihy?
  • B Lori
    Nincs hiba mert 93-ba eső miatt elmaradt a kvalifikáció tehát a táblázat alapján volt a "line up" és az nem számítt pole-nak.
  • Totya000
    Azért akadnak hibák a nascar.com-on is.
    A "Results" fül alatt megkeresve az adott két versenyt, szintén 2 pole-t találhatunk.
  • Tihy
    így már csak egy pole hiányzik :) legalábbis ez szerint: http://www.racing-reference.com/rquery?id=earnhda01&trk=131&series=W
  • Totya000
    Ott is 9-et irnak, csak két részletben:
    -Darlington International Raceway, 7 győzelem, 1 pole.
    -Darlington Raceway, 2 győzelem, 0 pole.

Kötelező olvasmány:

Dale Earnhardt győzelmei a Cup pontversenyein.
  • MrSpock
    Gratula Greg Biffle-nek!
    Szépvolt Jeff 2. helye is!
    És tényleg..ha..de mint tudjuk..!
    Csak így tovább,és meglesz az idei első győzelem is!
  • gordon 24
    Igaz!! Szerintetek igy fog kinézni? Nekem tetszik!!!
  • gordon 24
    Basszus ha még van 10 kör!!! Mi lett volna!! Na mindegy szép volt végre a Hendrick csapat is mutatott valamit, remélem ezzzel megtörik a jég!!
    Szép volt:
  • Tihy
    Michael Waltrip Racing (#00, #55)
    Red Bull Racing (#83, #80)
    Bill Davis Racing (#22, #23)
  • ChevyG #6942
    -h
  • ChevyG #6941
    sok amerikai nem szereti a h"hazai" autókat