17903
-
Totya000 #7220 Szerintem nekem (is) megvan ez a reklám valahol, de művészet lenne megtalálni. Talán egy régebbi verseny reklámszünetében van valahol, talán nem. :-) Feltöltöm, ha véletlenül belebukkanok valamikor. -
#7219 krvra ide tartozik -
Dougie #7218 erre a reklámra én is emlékszem, ez tényleg nagyon jópofa volt,
többször is láttam pár éve, lehet hogy meg is van valahol, csak nem tudom hol... -
Dougie #7217 5 sör után sincs bátorságod megkérdezni?
csak tedd fel a kérdést...
na jó, ez nem ide tartozik, de nem lehetett kihagyni... -
#7216 hááááát, ööö, izééé. tobbekkközt -
#7215 vagy:
T:gondotokozna ha kérnék egy szivességet
R:gondotokoz megkérdezni? -
#7214 :D
gondolom a Busch testvérek nem nyerték el nagyon tetszésed... -
#7213 az tényleg jó reklám :DD
és köszi mindenkinek -
Dougie #7212 a telefonbeszélgetés inkább így hangzott:
hi, Tony menedzsere vagykok, és Ricky menedzserével szeretnék beszélni
ja, neki már nincs, nem baj, adj át egy üzenetet neki légyszi... stb.
vagy
üdvözlöm, itt Ricky Rudd hangpostája, kérem hagyjon üzenetet...
-
Totya000 #7211 Vagyis, a telefonbeszélgetés így zajlott, szerintem: :-D
R.: No, kia?
S.: Smoke vagyok, hallottad, hogy jártam, ugye?
R.: Igen, minden okés?
S.: Úgy tűnik, de kellene egy versenyző, aki beülne helyettem Doverben, de a Busch-ból nem tudunkfelhozni senkit, sajnos.
R.: Segítek szívesen.
S.: Ezek szerint nem köt semmilyen szerződés és ahogy hallom, formában vagy még mindig és a Dover-i statisztikáid is nagyszerűek.
R.: Semmi akadálya sincs.
S.: Köszi, akkor az edzésen találkozunk, csumi!
R.: Ott leszek, cső!
:-D -
Totya000 #7210 Amennyiben nem találok marketing-kapcsolatot Rudd és Stewart között, én is ezt a verziót fogom előnyben részesíteni. :-)
Juniort például Truex helyettesítette és Harvick is véletlenül Hornaday-t versenyezteti a Busch Szériában.
Stewart helyére kellett hívni egy külső embert, mert a Busch-ból a három Gibbs autóból csak egy lett volna bevethető, mert Yeley és Hamlin full-os a Cup-ban is, viszont a #19-es Aric Almirola-ra még nem bízhatnak egy Cup autót (csak egy versenyt ment a Busch Szériában összesen). A többiek keze meg van kötve különböző szerződések miatt, ezért szóltak Ruddnak, aki nincs már semmilyen szerződés alatt, szerintem. Ez az én verzióm, de ezen felül egyértelmű, hogy sokan örömmel segítettek volna Stewart-nak ebben az esetben, mert versenyzőtársak és ki az a hülye, aki nem ülne bele a #20-ba? :-) -
#7209 de. én képes vagyok rá -
#7208 Nem hiszem, hogy NASCAR versenyzők között olyan nagy összefonódásnak kell lenni ilyesmihez. Te is tudod pontosan, hogy ezek a gazfickók örömmel segítenek egymásnak ha gond van, akár pályán, akár pályán kívül. Nem ellenfelek, hanem versenyzőtársak mind (még ha el is csattan egy-egy pofon néha :), ez az egyik lényege a NASCAR-nak.
a konkrét eset kb így zajlott:
ring...ring...
R: - Igen!
T: - Hello! itt Tony
R: - Szia! mizújs?
T: - ráérsz vasárnap?
R: - hmmmm, rá, de mire?
T: - nem lenne kedved a húszasommal egyet kocsikázni Doverben? Gondolod már tudod eltörtem a lapockámat, így nem bírnám végig? na?
R: - Ok, rendben
T: - Köszi! akkor majd vasárnap találkozunk, szia
R: - Szia -
#7207 ettől függetlenül hányadéknak néznek ki :) pont a NASCAR autó sajátosságait veszíti el ezzel a formával -
72TSanyi #7206 -
#7205 -
#7204 nahát tényleg én is most vettem észre. akkor csatlakozok Péter kollegámhoz:) Sok boldogságot!! -
#7203 Boldog Születésnapot!!!!!!!!!!!!!!! -
#7202 igen, tényleg rendkivüli ember volt:) dehát ezvan. Egyébként szerintem NASCARban nem nagyon lehet utálni egy versenyzöt se, legalábbis én senkit se utálok. csak Stewart nem szimpi annyira, de ettöl még nagyszerü versenyzö, nemhiába. NASCARt 2x véletlenül megnyerni nem lehet, söt még 1x sem. Aki már bajnok lesz az tényleg tud valamit. a többiek is, de bennük nincs meg az a plussz hogy végsö gyözelmet megszerezzék, legalábbis szerintem:S -
#7201 én is örülök neki, Stewartot annyira nem kedvelem. hát ebben igazad van Rudd már nyert 4x szoval a pálya nem ismeretlen neki:)
hát Stewartékkal való kapcsolat rejtély, mégcsak nem is ugyanazon konstruktör versenygépével mentek... ez tényleg jókérdés. -
#7200 Emlékeztek arra a reklámra amikor még a 28-as Havoline-os autóban versenyzett.
A Reklám a következő volt: megérkezett verseny végén kiszállt a kocsiból és interjút készítettek vele, elöször csak egy sapka volt a fején kis Havoline-os logoval, aztán nagyobb logo, a végén meg egy világítós fényjátékkal ellátott nagy Havoline-os tábla. Az nagyon durva volt, nincs meg valakinek? Nagyon tetszett nekem. Birtam ezt a palit kár hogy vissza vonult. -
Totya000 #7199 A többi adatot holnap dobja ki a gép. :-) -
Totya000 #7198 Ezek az események verseny közben mindig külön izgalmasak, főleg egy rövid pályán, ahol nincs sok idő a vezetőcserére. Jó lesz Rudd-ot újra a pályán látni és Stewart is megkapja a pontokat.
Stewart Cup pontversenyein elért átlaga 14 indulás után Doverben 6,00. (2 győzelem, 0 pole, 11 top10), míg Rudd-é 13,93. (4 győzelem, 4 pole, 26 top 10). Rudd mellett szól az 55 eddigi verseny a pályán, ezért kiváncsi vagyok, hogy mire megy majd egy "top autóban"?
Rudd szeptemberben lesz 50 éves és a múlt héten például a Mid-Ohio-i pályán tesztelt a Grand American Rolex Sports Car Series-ben, szóval nem a bábszínházból vagy a nyugdíjas bálról kell berángatni. Jó választás erre a pályára és aki tud valamilyen szponzori vagy egyéb üzleti összefonódást Rudd és Stewarték között, kérem, ossza meg velem! :-) -
#7197 Ja akkor a Rudd szerez a Stewartnak pontokat. Igy már érthetőbb, köszi. -
#7196 nem, Stewart indul el, és az első sárgánál cserélnének -
Carti19 #7195 Thanks! :)
MoV összetettet tudsz már mondani most? -
#7194 Jól értem? Mondjuk nem tudok angolul. Stewart megsérült és helyette Rudd fog menni a Home Depotos 20-as autóval? -
#7193 Stewart will likely drive until first caution Sunday
ATLANTA -- Tony Stewart said on Wednesday that he'll likely drive only until the first caution in Sunday's Neighborhood Excellence 400, then hand off to back-up driver Ricky Rudd.
Stewart said during a sponsor appearance at an Atlanta-area Home Depot that he would run, "probably until the first caution and then we have Ricky Rudd lined up." -
Totya000 #7192 A 12. verseny top 10 tipperedményei :
1.carti19 : 11 pont (1. és 2. eltalálása + 3 top10) (az előző hetit is Te nyerted, jó formában vagy! Grat.!!)
2.Jeff Gordon : 10 pont
3.Dietrich/Nicko & STF0131 : 8-8 pont
5.dodgecharger, Dougie, MrSpock, TSanyi & Zetterberg/McCants : 6-6-6-6-6 pont
10.ChevyG, Laffite, robotnyk & Tihy : 5-5-5-5 pont
14.spedway, TheDreamingTree & Totya : 4-4-4 pont
17.gordon 24 : 3 pont
18.Dinsdale, Minstrel, p3t33 & Redvin : nem tippeltek -
#7191 Ez mind szép, de ettől fuggetlenűl nagyon csúnyák.
Szerinted? -
#7190 Fő szempont a biztonság a COT bevezetésénél, szélesebb és magasabb is mint a mostani autók. A másik, a költségcsökkentés, univerzálisabb a kaszni, így a különböző pályatípusokra nem kell majd annyi fajtát használni mint most. A kocsi mögött a légáramlatok is "simábbak", nem annyira örvénylik a levegő, így a mögötte haladó autónak kevésbé rontja le a menettulajdonságait (aero push kisebb), ezáltal könnyebb lesz előzni és több side-by-side küzdelmet várnak. -
#7189 Nagyon sok a különbség! Mondjuk a képen (Jhonson,Earnhardt.jr) két szuperspedway kaszni van. Daytonai kép, a sima speedway kaszni is más egy kicsit, de azok között már nem sok különbség van. -
#7188 elég bénaán néznek ki az ujak (caroftomorrow ha jol tom) de lényegesen különbözik a szoknyájuk is, nézzétek meg! -
#7187 "Elvileg tökugyanaz a kaszni, csak a festés más" erre irtam. De nem akarok magyarázni.
A kép tetszik? #7183 -
#7186 Nekem nem kell magyarázni a dolgot...
-
#7185 Igen a mostani gépek sokkal szebbek, De mondjuk jó lenne látni egyet teljes pompájában.(fényezés,sponzorok stb.) -
#7184 abszolut egyetértek, nekem is jobban tetszenek a mostaniak, föleg a Monte Carlo-k;) -
#7183 Azért van nagyon sok különbség:
-
72TSanyi #7182 Nekem az autó kisebbnek tűnt, így a kép alapján. És a hátsó szárny tényleg nem illik ebben a formában ezekhez az autókhoz. -
#7181 Hát egy 'C' betű szépen kimaradt...