NASCAR

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ChevyG
ne lõdd le a böngészõt
ChevyG
ok, kössz!
valaki elárulná, hogy lehet bejelentkezve maradni az espn oldalán, mert az nem állapot hogy mindig be kell írnom a user/pass-t

A kivétel: Edit:
Ott kipipálod ha bevan és helyette választasz egy alacsonyabb értékût!
nekem is 107 volt és lementem 100.00 ra😄
ChevyG
vazz, 5öt beválasztottam és 106 pont v mi, de kivenni nem tudom
TheDreamingTree
Én úgy vettem észre, hogy csak cserélni tudsz alacsonyabb értékûre, kivenni nem... Szóval pipálb be azt, akit KIVENNÉL, és lejjebb azt, akit BETENNÉL helyette, aztán Select.
Nekem igy mûködött... 😊

21st Century Racing , Carl Edwards

ki ennek a csapatnak a tulaja?
Tegye egyértelmûvé, ha lehet! Köszi!

a pipákkal szabályozod, 5 versenyzõ kell.
Menni fog:-)

köszönöm szépen!

ChevyG
hogy a piCS@ba lehet kivenni 1 drivert ha tul választottam?!
TheDreamingTree
És úgy lett 😊

sajtosrud! Üdv.! :-)
Tök jó, hogy mindenki annyiféle nevet használ! :-D

:-) nem akarod felvenni inkább ugyanezt a nevet, amit itt is használsz?

Pogacsa--
Atirtam a nevet most mar tobbet tudsz😊
TheDreamingTree
Na, nekem is sikerült csatlakoznom, Cygnus Racing Team néven 😊
Kicsit azért trükkös ez a regisztrálás...

Szándékosan nem nézheted meg mások csapatát.
Én megtartom a 100-asomat<#vigyor>
robotnyk
átírtam
az lenne a legjobb, ha a névrõl egyértelmûen kiderülne mindenki számára, hogy kit takar? :-) Sztem.

Egyelõre én sem látom, hogy más kiket választott...Lehet, hogy szándékosan. Nem lehet puskázni:-D

Ne feledjétek, folyamatosan lehet valtoztatni a csapatot, de 100 alatt kell maradni!

robotnyk
amúgy szándékosan nem látszik a többiek választása vagy csak én voltam az az egy türelmetlen aki már leadta a nevezést? 😄
robotnyk
de lehet, csak kellett egyet frissíteni, utána már ott volt az edit.
nem lehet javítani?
újtraregelni?
Sztem lehetséges, nem?
Még idõben lehet korrigálni.

robotnyk
ja nem lehet utána is 😛
robotnyk
ehh, elõbb kellett volna nevet választani a csapatnak utána joinolni :S
Jeff Gordon
Jeff Gordon egész biztos, hogy jólesz...
Szerintem õ az idei év egyik esélyese...

The only speedometer is in your head.

http://games.espn.go.com/frontpage

Fantasy, Racing, Groups, Hungarian NASCAR Fans, "magyarok".
Kezd akkor innen, én hibaztam a linkkel, valószínûleg. Nézzétek meg a szabályokat, egyszerû, szerintem. Én is még csak tanulgatom, de jónak ígérkezik!

Kezd alakulni az ESPN-es jaték is, már 5-en regeltünk oda:

totya1980
Tihy Motorsports
Laci082
Jupi
th0 Entry,

Jupi az index-rõl értesült, én még nem ismerem, de jön ide, elvileg.
Az 5. úriemberrõl semmit sem tudok, de üdv. neki is!
Gyerte, gyertek!

MrSpock
Sajnos nemjön be egyik oldal sem.:-(
Mi lehet az oka?
Jóvolt a tavalyi játék,sok díjat belehet zsebelni!
Az idei év is nagyon reményteli lesz,fõleg a versenyzõknek.
Remélem J.Gordon,Dale Jr. is technikailag rendben lesz,és nagyot versenyeznek!

Go Jeff Go!!!!

1. lehetõség: itt játszol a fórumon velünk, versenyrõl-versenyre kell top10 tippeket leadni + a margin of victory tippeket. Ez az alap. Lehetnek még extrajátékok is, de ez a kettõ az alap. Gyõztes eltalálása 5 pont, helyezés eltalálása 3 pont, top10 eltalálása 1 pont.

2. lehetõség : most csinaltam egy espn group-ot, ott is lehet jatszani. Ott ki kell valasztani 5-5 versenyzõt, max. 100-as rating-ig és lehet cserelgetni õket.

3. lehetõség (legjobb) : jatszol mindket helyen velünk.

Tavaly jó volt, ugye? (többiek?)

Ja, üdv, itt!

http://games.espn.go.com/stockcar

próbáld ezt, már vagyunk egy páran.

Jeff Gordon
Nálam nem jön be ez a link... 😞
"202 Accepted
Incorrect entry owner" - ezt írja ki! mit kéne tenni?

Sziasztok, az idei tippelesben en is szeretnek reszt venni, de nem nagyon ertem hogy megy ez, ha megtenne valaki hogy leirja reszletesebben megkoszonnem

http://games.espn.go.com/stockcar/group?entryIDFrom=4344&groupID=30910

kreáltam egy Hungarian NASCAR Fans csoportot.

jelszó : magyarok

Gyertek!

:-) Az elsõ és a második helyezett kap csak díjat. Az elsõ egy 3200 dolláros TV-t, a második meg egy 500 dolláros utalványt. Kicsi az esélye, hogy mi szerezzük meg.

Tihy
ez nem gond?

"Official Rules

1. ELIGIBILITY: The Promotion is open to legal residents of the 50 United States and the District of Columbia (EXCLUDING PUERTO RICO, OVERSEAS MILITARY INSTALLATIONS AND OTHER U.S. TERRITORIES), who are thirteen (13) years of age or older as of the date of entry and who are registered members of ESPN.com..."

Ha jól tudom egyikünk sem amcsi 😊 (gondolom a több ezer dolláros díjak miatt van)

Let\'s Go Racin\' Boys!!!

na, szóval. Ezen az ESPN oldalon regelni kell, azután választani kell 5 versenyzõt, akiket barmikor lehet cserélgetni. Az 5 kiválasztott pontértéke nem haladhatja meg a 100 pontot. Nekem elsõ ránézésre tetszik. Lehet csinalni külön Group-ot is. Én már beneveztem. :-)
Csinaljak magunknak külön csoportot vagy menjünk a mindnki-mindenki ellen jatekba?
Esetleg csak egy Group-ban jatszunk egymas ellen?

Az preseason tippekre így tippeltünk:

1.részére : 8-an (a 8 tavalyi is tippelõ)
2.részére : 9-en (8 régi + Zetterberg)
3.részére : 11-en (8 régi + Zetterberg, TheDreamingTree & Jeff Gordon)

Idén a Rookie of the Year(ROTY) címért értelemszerûen a három új játékos hajthat.

Sok sikert mindenkinek!

http://games.espn.go.com/stockcar/frontpage

Itt beindult egy ingyenes fantasy. Legyen ez a külsõ, független oldal?

ChevyG
huu, ez utso pillanat vot<#smile>
dodgecharger
Budweiser Shootout Top 5

1 J Gordon
2 Dale Jarrett
3 M Kenseth
4 T Stewart
5 K Harvick

See Your Local Dodge Dealer

Tihy
újgyakorlat = ujjgyakorlat 😊

Tihy
Nem is a Toyota a lényeg, van aki a hagyományok elvesztésétõl fél, van aki meg örül a változásoknak. A Toyota csak annyiban lényeges, hogy most már egyetlen autógyárnak sem lehet nemet mondani, mert milyen alapon, ha már nekik megengedték, jöhet bárki. Azért egy kicsit furi lenne egyszer csak ilyen top5:

1. Ferrari
2. Kia
3. Toyota
4. Hyundai
5. Honda
(ez így talán túlzásnak tûnik, de voltak már Ferrari és Honda pletyik is, szóval..)

Meg nem is igazából a gyártók a gond, hanem azok a (európai, ázsiai, stb.) pénzek és mentalitás, amit esetleg magukkal hoznak. Lehet nem lesz semmi ilyen gond, de ez csak utólag derül majd ki, ennek veszélyét pedig jelenleg valósnak tartom.

A CTS meg csak újgyakorlat volt a Toyotánka, egy lépcsõfok a Cup-hoz , a nagy pénzek itt vannak, itt fog kibújni a szög a zsákból.

Szerintem a japán márkát nem behozták, hanem a Toyota szeretne elindulni ott. Bár, nem ástam bele a témába magamat mélyen, de a NASCAR szabályai szerint minden olyan márka indulhat a versenyein, amelyek sorozatgyártást folytatnak az USA területén, azt hiszem. Tehát kötelesek befogadni a Toyotát, az meg más kérdés, hogy örülnek is neki.

...akkor inkább az örök második díjat adnám neki oda.

Jeff Gordon
Nos ha létezne olyan díj a NASCAR ban hogy örök vesztes, akkor ti kinek adnátok?
Én minden bizonnyal Mark Martin nak. 4szer lett második a végelszámolásnál,de így is tudtott 34(!) versenyt nyerni!

Jeff Gordon
Nos ez függ attól is hogy amerikában hol van a futam<#smile>, de kb. igazad van. kb. 7tõl adnák. De nekik még mindig jobb mint nekünk. Azért az a 11-3 és fé4ig az nem semmi...

TheDreamingTree
Na, ez az idõzónás dolog, lehet, kicsit homályos lett 😊 Szóval, hogy amikor az USA-ban déután kettõ van , kb másnap reggel 7 van a japóknál....

TheDreamingTree
Meg ráadásul nem is értem, miért japán márkát akarnak behozni, miközben az amerikaiakban évtizedes a hogyismondjam, "nem-tetszés" a japán autók iránt.
Plusz, az idõzónák miatt, mikor akarnak közvetiteni, hétfõn reggel 7-kor?
Á, nekem ez sehogyse kerek 😊

Ezen, hogy a külföldi márka kell-e vagy sem, sokáig lehet vitatkozni. Én nem szeretnék külföldi márkákat, mert maradjon csak amerikai márkák versenye, ahogy az indult eredetileg. A külföldi versenyzõkkel már más a helyzet. Néhány elfér ott, szerintem. Egyszerûen nekem nem illik bele a képbe és kész. Maradjon minél amerikaibb. Én ezt szeretném. Ezért szeretem.

ChevyG
dougnak mi nem gond?
mindig vele van gond.
hagyd rá