NASCAR
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mondjuk ez szerintem nem igazán fair,hisz nemtehet róla a játékos,hogy esetleg jólmennek a versenyzõi,és kénytelen kicserélni valami gyengébbre,mert túllépi a 100as határt.Hmm..Érdekes egy játékszisztéma.Abban az esetben okés ha nem futamról futamra kell változtatni,mert akkor pusztán csak a szerencsérõl szól,hogy adott napon kivolt mákosabb.
Ez olyan mintha a csapattulajdonosok is változtanák,cserélgetnék a pilótákat.
Ez olyan mintha a csapattulajdonosok is változtanák,cserélgetnék a pilótákat.
Go Jeff Go!!!!
letöltésre gondoltam:-)
Én írtam nekik emailt ezzel kapcsolatban tegnap de még nemjött válasz!
Asus P5W DH Deluxe alaplap, Core Duo E6300 proci, 2 GB Geil Ram, Geforce 7950GT vidkari...
Akkor ezek szerint nem úgy megy a dolog, hogyha nem tudnak megegyezni a Foxal, akkor a Foxon adott versenyeket nem adja a sport1, de a szezon másik felét adó csatornával még születhet megegyezés.
Ha jól tudom, egy angol cég kezében vannak az európai jogok. (mintha valami ilyesmirõl lett volna tavaly szó)
Let\'s Go Racin\' Boys!!!
Minden bizonnyal látni fogjuk a Daytona 500-at, csak nem biztos, hogy élõben.
Amennyibe van kellõ sávszélességed, megmondom, hogy honnan várható majd.
Amennyibe van kellõ sávszélességed, megmondom, hogy honnan várható majd.
Én akarok nyerni!! Naggyon jó a sapesz! :-)
Lehetséges, hogy a versenyzõk értéke versenyrõl-versenyre változik, így vigyazni kell, nehogy 100 fölé menjen a csapatod, mert akkor nulla pont.
Sziasztok!
Tegnapelõtt éjjel regeltem a fórumra és nem tudtam elõbb írni, de itt vagyok én is, olvasom a fórumot, csapatom a Jupi Racing.
A közvetítés jogok egy kézben vannak, vagy az Amerikában a futamot adó TV csatornánál?
Tegnapelõtt éjjel regeltem a fórumra és nem tudtam elõbb írni, de itt vagyok én is, olvasom a fórumot, csapatom a Jupi Racing.
A közvetítés jogok egy kézben vannak, vagy az Amerikában a futamot adó TV csatornánál?
Ja, csak mert én még még csak most láttam, s gondoltam dicsérem picit, szerintem tök jó.
Hát, azért kár lenne, ha pont a Daytona 500-at nem látnánk...
Hát, azért kár lenne, ha pont a Daytona 500-at nem látnánk...
Ezen a gépen nincs sharpen sem, bocs a minõségért. Ha valaki szeretné nagyban megnézni, küldjön egy üzenetet.
Errõl van szó, ha látszik egyáltalán belõle valami, csak 20k-s képet enged feltölteni.
Megnyugodtam, nem én regeltem 13-ként 😊
Most beszéltem a szerkesztõvel, tárgyalnak. Nagyon sok pénzt kér a jogtulajdonos. Amint meg tudnak egyezni, adják a futamokat. Nem biztos, hogy az elsõtõl, amint meg tudnak állapodni. Ha végképp halott a dolog, azt is meg fogják mondani.
Én ha lehet nemváltoztakok,mert jó kis nyerõ csapatot raktam össze:-)
Persze ez majd kifog derûlni.Remélem nemfognak falat a versenyzõim!
Jó sokan lettünk,és bízom azért,hogy a sport1-2 közvetíteni fogja az idén is.
Go Gordon!
Persze ez majd kifog derûlni.Remélem nemfognak falat a versenyzõim!
Jó sokan lettünk,és bízom azért,hogy a sport1-2 közvetíteni fogja az idén is.
Go Gordon!
Go Jeff Go!!!!
Elképzethetõ, hogy volt már róla szó, miért?
üdv. itt! Lassan csak összeáll a szabály:-)
Megtennéd, hogy az "STF0131"-et beteteszed a csapatnevedbe, hogy be tudjunk téged is azonosítani?
Megtennéd, hogy az "STF0131"-et beteteszed a csapatnevedbe, hogy be tudjunk téged is azonosítani?
Sziasztok!
A "21st Century Racing" tulaja volnék, bár a szemfülesek ezt már megtudhatták az "owner"-re kattintva. 😊
Páran talán ismerhettek a "halas" oldalról, esetleg "StarTrekFan" néven a feliratok.hu fórumról. 😊
Úgylátom a szabályok körül van némi bizonytalanság, én úgy értelmez(t)em hogy minden héten lehet versenyzõt cserélni, de nem muszáj. Viszont a chase elõtt minden versenyzõnek újrakalkulálják az értékeit (value), és ezért nem biztos hogy továbbra is beleférnek a 100 pontba (vagy éppen nagyon is alámennek), így mindenképpen ajánlott lesz ránézni és szükség esetén módosítani.
A "21st Century Racing" tulaja volnék, bár a szemfülesek ezt már megtudhatták az "owner"-re kattintva. 😊
Páran talán ismerhettek a "halas" oldalról, esetleg "StarTrekFan" néven a feliratok.hu fórumról. 😊
Úgylátom a szabályok körül van némi bizonytalanság, én úgy értelmez(t)em hogy minden héten lehet versenyzõt cserélni, de nem muszáj. Viszont a chase elõtt minden versenyzõnek újrakalkulálják az értékeit (value), és ezért nem biztos hogy továbbra is beleférnek a 100 pontba (vagy éppen nagyon is alámennek), így mindenképpen ajánlott lesz ránézni és szükség esetén módosítani.
Én az elsõ szegment gyõztesének ajánlok fel 5 DVD-nyi NASCAR versenyt. :-)
Emelem a téteket.
Emelem a téteket.
WOW! Ettõl a ponttól lett nem játék a dologból! :-)
Egész meghatódtam.
Egész meghatódtam.
Az ESPN játék gyõztesének felajánlok egy NASCAR Acceleration 2005 sapkát. Tavaly rendeltem, de nem használtam, még be van csomagolva.
Rakok fel képet is, ha lesz idõm lefényképezni.
Rakok fel képet is, ha lesz idõm lefényképezni.
pontosabban: Edit Entry Settings
edit
Nagyszerû! :-) Még a végén elérjük a 20 fõt is. Van még 2 hét a jelentkezésre.
Nagyszerû, már 14-en vagyunk, mert Carti19 és Tasi is csatlakozott az ESPN-re.
Várjuk még innen dodgechargert és Laffite-t, ha van kedvük jönni. Valamint drukkolunk Jeff Godnonnak, hogy tudjon végre regelni:-)
+ ChevyG-t megkérném ünnepályesen és mély tisztelettel, hogy a csapata nevében legyen benne a "ChevyG". Köszi!
Várjuk még innen dodgechargert és Laffite-t, ha van kedvük jönni. Valamint drukkolunk Jeff Godnonnak, hogy tudjon végre regelni:-)
+ ChevyG-t megkérném ünnepályesen és mély tisztelettel, hogy a csapata nevében legyen benne a "ChevyG". Köszi!
valószínûleg a két szegmens között életjelet kell adnod magadról, hogy indulhass a chase-be, tehát, lehet, hogy olyanokat akkor kizárják, akik nem foglalkoznak a csapattal. Majd kiderül.
Ja, meg rájöttem, mi tévesztett meg: amikor az egyik varsenyzõ arról beszélt, hogy már nagyon várja Las Vegas-t a Fusion kipróbálása miatt, azt hittem, már a versenyrõl beszélt, közben meg csak a szezon elõtti tesztekrõl 😊
Ja, csak úgy tûnik, hogy a szegmensek között meg KELL cserélni...
Vagy nem?
"After each of these segments, driver values will be reset and players will have to redraft a new team."
Vagy nem?
"After each of these segments, driver values will be reset and players will have to redraft a new team."
visszavonva, lehet minden héten cserélni :-)
Nézegetem az ESPN játékszabályát és most úgí tûnik nekem, hogy csak a 26. verseny után lehet új csapatot választani. Akkor nullázódik minden a Chase-re.
Jól látom? Most csak azért tudunk válogatni, mert nem indult be a játék, majd csak 19-én?
Hogy van ez? Ti hogy látjátok?
Jól látom? Most csak azért tudunk válogatni, mert nem indult be a játék, majd csak 19-én?
Hogy van ez? Ti hogy látjátok?
Thanks, joinoltam 😊
Asus P5W DH Deluxe alaplap, Core Duo E6300 proci, 2 GB Geil Ram, Geforce 7950GT vidkari...
keress ilyet : Hungarian NASCAR Fans
jelszó : magyarok
Az 5 embert minden verseny elõtt módosíthatod, hogy az adott pályán minél jobb eredményt érj el. A csapat nevében legyen ez benne : "Carti19" , köszi!
Ezen kívül jatsz velünk a fórumon is majd, ha van kedved hozzá!
jelszó : magyarok
Az 5 embert minden verseny elõtt módosíthatod, hogy az adott pályán minél jobb eredményt érj el. A csapat nevében legyen ez benne : "Carti19" , köszi!
Ezen kívül jatsz velünk a fórumon is majd, ha van kedved hozzá!
már itt vannak:-)
Jé, tényleg.. 😊 Ez eddig fel sem tûnt. Ja, egy dolog felmerült bennem a valódi versenyekkel kapcsolatban: mikortól jönnek a Fusion gépek? Lehet, hogy csak késõbb?
Üdv mindenkinek!
Tavaly ígértem hogy idén beszállok a sorozatba és tippelek én is!
Most regiztem magam espn oldalán és rögtön volna is kérdésem!
Melyik teamhez csatlakozzam? Nincs kedvem csinálni 1et, inkább csatlakoznék! 😊))
5 emberem kiválasztottam, 97.1 lett! 😊
Tavaly ígértem hogy idén beszállok a sorozatba és tippelek én is!
Most regiztem magam espn oldalán és rögtön volna is kérdésem!
Melyik teamhez csatlakozzam? Nincs kedvem csinálni 1et, inkább csatlakoznék! 😊))
5 emberem kiválasztottam, 97.1 lett! 😊
Szabad kérnem az ESPN-re egy sajtosrud/pogacsa nevet tõled, ha nem gond? :-)
Lehet tudni, mert az egér a logóra tolva megmutatja a nevedet. Majd megszokjuk a logókat. :-)
biztos sikerül, már 12 embernek ment a dolog, de itt vagyunk és segítünk. Van mág idõd, ne aggódj!
http://espn.go.com/ itt fantasy menüpont, azon belül racing
ennek kellene bejönni:
http://games.espn.go.com/stockcar/frontpage
és itt: sign up here for free
a többi gondolom már megy
ennek kellene bejönni:
http://games.espn.go.com/stockcar/frontpage
és itt: sign up here for free
a többi gondolom már megy
Én szivesen játszanék csak nemtudom hol van ez és hogyan kell csinálni?
The only speedometer is in your head.
oké, látlak, ChevyG! Át tudod írni a csapat nevét, pl.: ChevyG Motorsports-ra, vagy, ami tetszik, csak a ChevyG legyen benne! Köszi!!
Alakul, 12 ember!
Alakul, 12 ember!
Megvan a 21st Century Racing gazdája, most regelt ide, de még nem tud fórumozni. Majd jön.
...de akkor ChevyG csapata melyik?
...dodgechargernek és Laffite-nek nincs kedve ESPN-en is jatszani?
...de akkor ChevyG csapata melyik?
...dodgechargernek és Laffite-nek nincs kedve ESPN-en is jatszani?
Engem is érdekelne a megoldás:-)
egyéb megoldás is érdekelne a problémára...
:-) Daytona 500-as csapat vagy egész éves csapat, mert sztem érdemes cserélgetni a tagokat versenyrõl-versenyre.
Kié ez a csapat?
21st Century Racing , Carl Edwards
Kié ez a csapat?
21st Century Racing , Carl Edwards