17903
  • Totya000
    A NASCAR új drukkereket keres új helyeken
  • Totya000
    Tony Stewart nyilatkozata a 38. körben, miután helyet cserélt Ricky Rudd-dal:

"Az első 10 kör elég jól ment, mialatt mindenki még csak a helyét kereste. Felvettük a sebességet, amint a pálya tisztulni kezdett. Ezután kezdett a fájdalom egyre erősödni és erősödni. Nagyon örültem, amikor beintették végre a sárgát. Nehezen hallak (riporternek mondja), de ha jól értettem, azt kérdezed, hogy milyen volt a kiállás és erre a válasz az, hogy nagyszerű munkát végeztek és még kört sem kaptunk, amikor Rudd beszállt. Egyetlen célunk az volt, hogy megússzuk körhátrány nélkül és ez sikerült is.”

"Úgy érzem magam, mint akit összevertek. Az tettük, amit tennünk kellett, de természetesen nem lesz majd olyan eredményünk, amit normális esetben várnánk. Az autó nem túl rossz, kicsit feszes (tight) a kanyarba befelé és kifelé is. A helycsere alatt nem volt lehetőségünk változtatni a beállításokon, ezért Ricky ugyanazzal kellett folytassa a versenyt, amivel én elkezdtem. A következő alkalommal, amikor kijön, változtathatunk majd az autón, de most egy pit hátrányban vagyunk a többiekkel szemben."

"Ezt nem élvezem túlságosan, elmondhatom. Nehéz elmagyarázni másnak, hogy milyen rossz kiszállni a saját versenyautódból. Az autótulajdonosok tudhatják, milyen érzés átadni a volánt másnak a saját kocsijukban, de ez csak egyetlen esély a héten, amire előtte napokig készülődöm. Nem így szeretem eltölteni a versenynapomat. Ha tehetem, itt ülök majd fent és próbálok segíteni, hogy Ricky-t visszavigyük a top10-be, aki egyébként az egész hétvégén nagyszerű munkát végzett. Remélem, sikerül néhány hellyel feljebb juttatni egy-két beállítást követően és egy csodálatos napot zárnunk majd.”
  • Totya000
    Én most a Chase-ig vezető út felénél Kenseth-et és Harvick-ot tippelném meg bajnoknak.
  • Dougie
    Johnson looks like a champ halfway through Race to the Chase

mondjuk szerintem is Johnson lesz az idén a bajnok...
    (persze majd a chase-ba fog eldőlni, de eddig nagyon úgy néz ki a dolog...)
  • Jeff Gordon
    mind2. Stewart száll ki (1es kép), Rudd száll be (2es kép)
  • gordon 24
    Veszik ki!!!! Há nem látol????????
  • ChevyG #7334
    most itt teszik be, vagy veszik ki?
  • TheDreamingTree
    Na igazán nem azért, de pl a Dale Junior hivatalos weboldalán is vessző nélkül irják a nevét...
  • gordon 24
    Komoly!! És menyire jól nézett most ki ez a Chevy!!!
  • Totya000
    Dover 400 top10 tipperedmények:

1.Laffite & Zetterberg/McCants : 10-10 pont (2-2 találat és 4-4 top10) grat.!!
    3.STF0131 & Tihy : 8-8 pont (8-8 top10, szép volt!)
    5.Dietrich/Nicko, dodgecharger, Dougie & TheDreamingTree : 6-6-6-6 pont
    9.Carti19, ChevyG, gordon 24, Jeff Gordon, Totya & TSanyi : 5-5-5-5-5-5 pont
    15.MrSpock, robotnyk : 4-4 pont
    17.Dinsdale, Minstrel, p3t33, Redvin & spedway : nem tippeltek (sped, te sem?)

Ezzel az összetett állása így alakult a top10 tippekben:

1.Laffite : 87 pont
    2.STF0131 : 83 pont
    3.Dietrich/nicko : 79 pont
    4.Carti19 & TSanyi : 78-78 pont
    6.Zetterberg/McCants : 77 pont
    7.ChevyG : 75 pont
    8.robotnyk : 74 pont
    9.Tihy : 73 pont
    10.Dougie : 71 pont
    11.Jeff Gordon : 70 pont
    12.dodgecharger & Totya : 69-69 pont
    14.MrSpock : 66 pont
    15.TheDreamingTree : 65 pont
    16.spedway : 56 pont
    17.Minstrel : 47 pont
    18.gordon 24 : 34 pont
    19.prt33 : 27 pont
    20.Dinsdale : 16 pont
    21.Redvin : 6 pont
  • Jeff Gordon
    a pillanat amikor Stewart ki ill. Rudd száll be a #20as Chevybe:

• Dougie
    valamit használnak, de az elég összetett lehet
    ha pl. a tavalyi eredményeket is figyelembe veszik
    akkor Johnsonnak több pontja volt a végén mint Kenseth-nek és most is több pontja van mint Kenseth-nek, mégis Johnson az "olcsóbb" most
    tehát vannak itt egyéb tényezők is (azon kívül is, hogy ki hogy teljesített legutoljára)

a dilemmára: ha mindkettő helyes akkor miért nem döntik el, hogy az összeset így írják, vagy úgy, mi az hogy ezt így, az úgy, na mindegy...
    valamiben Truex "juniorsága" különbözik a többitől, vagy a többieké különbözik a megszokottól...
    (szerintem ezt már sose fogjuk megtudni...)
  • ChevyG #7328
    hűűha, itt valakinek nagyon sok idje van...
  • Totya000
    Ebből a nagyszerű táblázatból az látszik számomra, hogy nem csak az idei eredményeik alapján kapják a ratings-okat vagy pedig az ESPN használ valami szorzószámot (de annak is kell legyen valami alapja, ami szintén korábbi eredmények, talán).

A "Jr-dilemmára": mindkettő írásmódja helyes, nem? :-)
  • Jeff Gordon
    tegnap láttam egy rövid vidit nascar.com on. a lényege az volt hogy Jeff Gordon mérgesen kiszállt az autójából és meglökött egy kék overálos másik versenyzöt. nem tudjátok kit? :S
  • gordon 24
    ,
  • Dougie
    most - hogy a pontokat meg a vesszőket meg kellett variálnom - vetődöt fel bennem a kérdés, hogy miért lehet az, hogy a különböző juniorokat nem ugyanúgy írják:

Dale Earnhardt, Jr. --> Jr. előtt vessző
    Stanton Barrett, Jr. --> Jr. előtt vessző
    Martin Truex Jr. --> nincs vessző

magyarázat?

(csak halkan jegyzem meg, hogy más oldalakon, sőt az espn-en is vessző nélkül írják az összeset, csak itt a fantasy-ba írják vesszővel... de itt se mindet...)
  • Dougie
    http://www.send2u.hu/get/?f=2lelP6oRmLy2yYYYykO8
    (legfrissebb verzió)
  • Jeff Gordon
    az sanszos:)
  • Jeff Gordon
    az nagyon jó. ahogy néztem akkor ezt a kört Robotnyk nyerte MoVban. és ha jól számoltam akkor én 3.vagyok. De ezt majd Totya kihirdeti :) akkor lesz hivatalosan is official:D
  • Dougie
    de abban a pillanatban megtenné, ha ilyen könnyedén megtehetné mint itt...
  • ChevyG #7319
    szerintem is (Dougnak nem lehet igaza)
  • B Lori
    Meg így kényelmesebb :DD
  • B Lori
    Szerintem meg úgy érdekesebb ha egy csapatod van,Hendrick se cseréli le Vickers-t Kenseth-re :)))
  • B Lori
    Igen,az a helyzet hogy nekem az 1 szegment (26) végére voltak lebundázva a futamok és még most akartam egy látnokot is alkalmazni :DDD
  • Dougie
    elvileg a segmentek után teljesen új ratingok lesznek, ahol nem lehet azt csinálni hogy 3 hónappal ezelőtti ratinggal megy valaki...
    és ennek nem látom nyomát, szóval 26 után lesz váltás, ez biztos
    meg lehet nézni a RESOURCES: Segment Schedules résznél is
    chase előttire és chase utánira van felosztva az egész...

(egyébként néztem más nascar fantasy játékleírásokat és van ahol úgy van, hogy egy versenyzőt összesen 4-szer lehet beválasztani - ez tetszik, ott nem lehet ugyanazzal a beállított csapattal menni hónapokig) + van ahol az edzéshelyezésért is lehet pontokat szerezni
    nem azt mondom hogy azok jobbak, csak megemlítettem...
  • Totya000
    oké, lehet, hogy a 13-as felosztás zavart meg engem, mert a névre kattintva és az összesítő táblázaton is ez az elrendezés látható van.

MrSpock-nak jár az 5 DVD és a 26. verseny utáni leadernek is ugyanezt szeretném felajánlani. Így oké? :-)

A végső győztesé meg a sapi lesz, amit Tasi ajánlott fel, ha minden igaz.
  • B Lori
    Totya itt valami nem stimmel :)
    The first Segment will comprise 26 NASCAR races, and the second Segment will comprise the final 10 NASCAR races of the season.
  • Tihy
    Margin of Victory: 0.787 seconds.
  • Jeff Gordon
    "rendicsek". majd kialakul. még messze a vége, úgyhogy még bárkinek lehet esélye:)
  • Jeff Gordon
    nascar.com-on még nincs fenn. ma estefelé talán.
  • Totya000
    A Margin of Victory címvédője én vagyok és nem adom majd könnyen! :-)
  • ChevyG #7308
    mennyi a mov, nem tudja valaki?
  • Jeff Gordon
    én a MoV címre hajtok:S , ott még van esélyem:) de szoros lesz
  • Laffite
    hát nagyon nem jött be, de mostmár minden mindegy alapon kitartok mellettük, innen már úgysem lehet visszakapaszkodni...
    én inkább már csak arra koncentrálok, hogy a Top 10-esben megvédjem a tavalyi címet, az még talán sikerülhet...
  • Tihy
    Köszi :)
  • Jeff Gordon
    bár én nem voltam elötted, de egyszer voltam 3. azt hiszem, nagyon furcsa ezt kimondani, de a 4 top versenyzöm közül sajnos Jeff Gordon volt a leggyengébb:( a másik 3élmenö nyert min1 versenyt...
    viszont Truex Jr. teljesítményével nagyon elégedett vagyok, mondjuk az egész csapatomra is ugyanez a helyzet. Remélem Jeff Gordon feltámad a 2. 13versenyre, mindegy, akkor is neki szurkolok és akkor sem teszem ki a csapatombol.
  • MrSpock
    Huh!
    Ezt elsem hiszem..megnyertem az első felvonást.
    Köszönöm a gratulációkat,és Totya-nak a felajánlást..átfogom böngészni
    Az utóbbi idők viszonylag gyengébb teljesítménye után már csak picit bíztam a dologban.Bár ez a verseny elég jóvolt,igaz Vickers,és Gordon végezhetett volna még előrébb.Na de soha roszabb!
    Jimmie nagyon összekapta magát a végére,pedig milyen nehezen indult neki.
    Ahogy elnézem az ESPN-t,Laffite barátom zárja a sort.Neki aztán nemjött össze a csapatépítés.
    De mitörtént veletek akik előttem voltatok? Melyik versenyzőtök szerepelt ilyen gyengén?
  • robotnyk
    nem hogy első nem vagyok, hanem 4dik helyig csúsztam vissza [csendben eret vág]
  • Jeff Gordon
    akkor én is szeretnék gratulálni Tibor barátunknak, és kivánok neki jó böngészést Totya archivumában;)