NASCAR

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

2004-ben, Indianapolisban J.Gordon és Montoya cserélt járgányt. Megvan a 45 perces videó róla, de semmi extra nem történt ezen kívül. Népszerûsítésre volt jó max., mert Indianapolisban mindkét széria megy versenyt. (Nextel és F1)

Oké, már azt hittem, hogy azért drukkoltok Gordonnak, mert 3-4-szeres bajnok. Azt úgy nem értettem volna, de így már minden világos és érthetõ:-)

Mindenesetre itt is és USA-ban is népszerû Gordon és mindig is érdekelt, hogy miért? Junior a másik ilyen versenyzõ, de Õ megörökölt sok szurkolót Earnhardt, Sr.-tól.

Érdekes dolgok ezek:-)

Jeff Gordon
Tudom, de a képek miatt tettem be... + hátha valakit érdekel a cikk...

The only speedometer is in your head.

mondjuk ez meg már ezer éves hír... de nem baj

Ricky Craven-t
a régi szép idõkben, amikor még nálam néztük a versenyt ChevyG-vel és közbe Budweisert iszogattunk, közösen kórusba lehetett útálni Cravent...
de jó is volt... 😊

Jeff Gordon

Jeff Gordon

Jeff Gordon

Jeff Gordon

Jeff Gordon
Kit utáltál nagyon? én kiváncsi lennék rá!

Jeff Gordon
Én kb. 3-4éve szurkolok Gordonnak. Elõször egy Nascar Revolution nevû játékkal ismerkedtem meg és igazából ott mindig vele mentem és õ lett a kedvenc, ez lehetett olyan 4-5éve... Egyébként nyílván tetszik a kocsija, de jól versenyzik és normálisan nyilatkozik (mondjuk a NASCARban senkise olyan nagyképû)...
Igazából még a nagy Dale Earnhardt-ot is bírtam de most 8nap múlva lesz 5éve hogy már nincs velünk... de mindig is Gordon volt a favorit számomra és ezután is így lesz...

ChevyG work
én DaleJr fan vagyok (ha valki nem tudná)
az idõsebbiknek drukkoltam, de a tragédia után nem volt vitás, hogy kinek fogok...
amugy nagyon birom még Edwards-t és McMurray-t is. Nagyon sok mindenkit birok ettöl függetlenül.
1 valakit utáltam de nagyon, de szerencsére már nincs a király kategóriában

P133@167Mhz, 16Mb EDO RAM, S3 4 Mb TRIO, 230W, 24x CD-ROM, 4,3Gb Quantum HDD Nascar->NASCAR!!! súlyból elvenni NEM LEHET!

Vannak más fanok is😊
Én Pl. Edwardsnak szurkolok, viszonylag új fiu, a tehetsége is megvan hozzá, hogy belátható idõn belül bajnok legyen!
Akár az idén is, persze egy jo auto és egy kis szerencse sem árt😊)

Amugy énis hasonló cipõben járok mint Jupi ami a közvetítéseket illeti, viszont nekem nem teccett meg a 24 es autó😊
R.Wallace nekem meg az NBA-bõl volt ismeretes,így más nemlévén az ujságokban néztem hogy R.Wallace miket alkot😊)

Reméljük mihamarabb a képernyõre kerülnek a futamok!
Hajrá!
Elõször kb '94 '95 környékén láttam Nascart az eurosporton (8 éves voltam), igazából nem kötött le a dolog, meg késõn is volt, csak annyi ragadt rám, hogy a #2-ben Rusty Wallace ül, és hogy rohadtul tetszik a #24 DuPont Chevy, késõbb megtudtam a versenyzõ nevét, és bár nem néztem nascart, neki drukkoltam. Tavalyelõtt nyáron kipróbáltam a papyrus féle nascar 2003-at és nagyon megtetszett, de a versenyeket meg nem volt hol nézni, mert az eurosport pont akkor hagyta abba az összefoglalókat. Így maradt a játék, amíg a sport1 nem kezdte adni, és ekkor már nem volt kérdéses hogy ki a kedvenc.
Itt is milyen népszerû Gordon...
Gordon fanok, mióta drukkoltok Gordonnak, ha szabad megtudnom?

Jeff Gordon
te vagy a mi emberünk, remélem igazad lesz...
Go Gordon
már csak 9nap<#smile>

Tihy jóvoltából megnéztem a tavaszi talladegai futamot, ha Gordonék egy hasonlóan jó autót hoznak össze Daytonára (és miért ne hoznának össze), akkor a többiek csak a 2. helyért versenyezhetnek.
Hétvégén Bud Shootout, onnantól már nincs sok hátra, azt a kis idõt meg ki lehet bírni Gatorade Duellel meg CTS+Busch is lesz.
Engem McMurray teljesítménye a #97-ben és Mearsé a #42-ben jobban érdekel.
Szerintem Mac top10-ben vegez ev vegen. Kurt Busch is jobban kijön majd Newmannel, mint Rusty, ezért a #2-#12 párostól is top10 körüli eredményt várok.
Ja, Hamlin #11-essel való szereplése is nagyon érdekel. Induljatok mááár! :-)
(+Sorenson, Stremme, Schrader...ááá)

Jeff Gordon
Igazad van. Idén is Gordon nyer sztem is, ha csak a technika nem akarja másképp. Egyébként és Kurt Busch ra is kiváncsi leszek, hogy vajon mit teljesít majd a 2es autóban...

ChevyG work
pl a cupát...

P133@167Mhz, 16Mb EDO RAM, S3 4 Mb TRIO, 230W, 24x CD-ROM, 4,3Gb Quantum HDD Nascar->NASCAR!!! súlyból elvenni NEM LEHET!

Hát igen a DEI mindig veszélyes RP versenyeken, Martin meg utálja a draftolást
MrSpock
Martin megérdemelne valami nagyobbacska sikert így az utolsó évében.
Daytonaról anyit még,hogy szerintem az idén Dale Jr. is összekapja magát,veszélyes lehet a gyors pályákon!

Go Jeff Go!!!!

Azért írtam Daytonát, mert idén természetesen Gordon lesz a bajnok, de Martin megérdemelne valami nagyobb sikert idén. Meg Gordon tavaly nyert, nem szabad telhetetlennek lenni 😊.

Ezek szerint nem azért volt csak szombatig írva a trackpass kínálat, mert a vasárnap másik oldalra csúszott át, amit én nem találtam.
Én nem szeretném, ha bárki is 5 versenynél többet nyerne. J.Gordon idén tényleg erõsnek ígérkezi, erõsebbnek, mint tavaly.

ChevyG work
én is birom a retro festéseket és marha stilusos lenne ha a legendás valvoline 6osal menné az utso szezont (pláne ha megnyerné)

-nekem nem teccik az aaas festés😞

Tihy
a trackpass csak 18-ig ingyenes, az 500-ra már nem az

Let\'s Go Racin\' Boys!!!

MrSpock
Ez csak álom,mert Daytonában ki más nyerne?Jeff Gordon!Ez az õ éve lesz!
Elõremegmondom az idén 8 futamot nyer!
Martin sajnos csak épp lehet beverekszi magát a top 10-be!

Go Jeff Go!!!!

Nem aggódom 😊, egyedül az bánt egy kicsit hogy nincs élõ Daytona, mert így a Speedweeksre szóló free trackpasst a hajamra kenhetem, bár eddig is megvoltam nélküle, úgyhogy kibírom.
Szedd, amit tudsz és bírja az arányod és ha valamirõl lemaradtál, megpróbáljuk bepótolni. Valakinek csak meglesz.:-) Aggodalmora nincs ok, azt hiszem.

OK, akkor azt hiszem ebbe a cserélgetésbe én is beszállok. Tulajdonképpen csak a Cup futamokat szeretném még a futamot követõ héten látni, márcsak az ESPN játék miatt is, mert nem akarom onnan megtudni az eredményt. CTS nem nagyon tetszik, NASCAR-ban 150-200 mérföldes verseny eléggé kevéske nekem, csak Gyuri miatt érdekel.

Tihy, Martin festésével kapcsolatban azt hiszem nem fogunk soha egyetérteni 😊
Inkább a teljesítménye legyen méltó az utolsó évhez mint a festése. Azt nem mondom, hogy megnyeri a bajnokságot, mert idén Jeff Gordon a soros 😊, de nyerje meg a Daytona 500-at.
Tihy
Legalább utolsó évében nem viagrás autóval megy, az azért nem illik egy visszavonuláshoz 😊 Az igazi az lenne ha még mindig a jó öreg Valvoline festéssel menne, de biztos én vagyok csak ilyen nosztalgia mániás 😊

Nekem amúgy meg bejön az AAA-s festés.

Vagyunk páran a torrentre, így ha valaki lemarad egy-egy versenyrõl, tudunk a másiknak segíteni. Tavaly is megesett 1-2 netkimaradás, technikai zûr, de be lehet gyûjteni mástól vagy az offszezonban re-seed formájában. Én mág az ARCA, USAR és NHRA versenyeket is szeretném szedni. :-) Meglátjuk, hogyan sikerül, de a lényeg, hogy meg lehet beszélni itt vagy a másik fórumon, hogy ki mit nem tud leszedni és ki szedi helyette és lehet cserélgetni.:-)
Az NHL-nel Dougie-val kooperálunk pl. :-)

Igen, miért szerencse? Inkább a Viagrás festés (kiváltképp a fehér), mint az idei tök jellegtelen AAA-s
ChevyG
mért szerencse?
Tihy
szerencsére idén már nem aktuális, de jó 😊

ChevyG
egy kis nascar a humor topikbo:
ChevyG
és hogy még idén (torrent)
Nekem marad a torrent, de a mai magyar feltöltési sebességek mellett az arányomnak hamar annyi, ha még Busch-t meg Gyuri miatt a CTS-t is leszedem a Nextel mellé.
Látni fogjuk, csak nem biztos, hogy élõben és magyarul.

MrSpock
Majd akkor nézzük az abmoteurson,remélem a franciák adni fogják!
Azért jólenne ha születne valami,bár viszonylag úgyérzem kevés a tábor.
Inkább majd valami jó kis focit bepréselnek még arra az idõre.

Go Jeff Go!!!!

Igen, mert még nem született megállapodás a közvetítésrõl, és valószínüleg mostanában nem is fog 😞(. Ha mást nem, hát a Daytona 500at azért leadhatnák.
Az a baj hogy jövõ hétvégén se a Sport1-en se a Sport2-n nemlátok Nascar-t beírva! 😞
És gyanus hogy reklámot sem láttam még egyik adón sem ami a nascar versenyekre hívná fel a figyelmet! 😞((

Asus P5W DH Deluxe alaplap, Core Duo E6300 proci, 2 GB Geil Ram, Geforce 7950GT vidkari...

Ja, utolsó Preseason játékként meg lehet ne tippelni az ESPN játék top5-jét :-)
De ezt 19-én kellene leadni.

16 fõ és még 2 hétig lehet nevezni...már most túlteljesítettük a várakozásaimat (15 fõ). Nagyon örülök. Innen még Laffite és dodgecharger fórumtársakat látnám szívesen az ESPN-en, de bárki jöhet, aki kedvet érez hozzá. Aztán, ha jól megy, akkor jövõre mehet 2 group egymás ellen. :-)

MrSpock
Gyarapodik a társaság!
Érdekes lesz majd a tippverseny.
Meg persze itt is az idei játékunk.
Még 2 hét és indulnak a motorok!
Go Gordon!

Go Jeff Go!!!!

16-ra bõvült a játékosok száma. Csatlakozott B.Lori is az index-rõl.

Nahh...majd érdekelne torrent is 😄DD

Asus P5W DH Deluxe alaplap, Core Duo E6300 proci, 2 GB Geil Ram, Geforce 7950GT vidkari...

Na, igen, de akkor sokan kiválasztanának egy 5 fõs csapatot és azzal elintéznék a játékot. Így legalább figyelni kell a csapatra. Lecserélni meg 1-2 embert kell az 5-bõl, maximum, ha nagyon ragaszkodsz hozzájuk. Az oldalnak is lényeges, hogy a játékosok hétrõl-hétre ellátogatnak-e oda vagy csak év elején beállítják az 5 embert és ennyi.

Nekem így tetszik, mert én szeretném versenyrõl-versenyre összeállítani a csapatot. Viszont, aki nem szeretné ezt, õ is megteheti, hogy csak akkor változtat, ha szükséges.

..de, torrentre gondoltam. Az e-maileket már mi is elküldtük a Sport tv-nek :-)

Én a közvetítésekre gondoltam a sport1en és sport2n! 😄
Írtam nekik emailt amiben megkérdeztem hogy nascar lesz e élõben vagy legalább felvételrõl! 😊