NASCAR
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mindenesetre itt is és USA-ban is népszerû Gordon és mindig is érdekelt, hogy miért? Junior a másik ilyen versenyzõ, de Õ megörökölt sok szurkolót Earnhardt, Sr.-tól.
Érdekes dolgok ezek:-)
The only speedometer is in your head.
a régi szép idõkben, amikor még nálam néztük a versenyt ChevyG-vel és közbe Budweisert iszogattunk, közösen kórusba lehetett útálni Cravent...
de jó is volt... 😊
Igazából még a nagy Dale Earnhardt-ot is bírtam de most 8nap múlva lesz 5éve hogy már nincs velünk... de mindig is Gordon volt a favorit számomra és ezután is így lesz...
az idõsebbiknek drukkoltam, de a tragédia után nem volt vitás, hogy kinek fogok...
amugy nagyon birom még Edwards-t és McMurray-t is. Nagyon sok mindenkit birok ettöl függetlenül.
1 valakit utáltam de nagyon, de szerencsére már nincs a király kategóriában
P133@167Mhz, 16Mb EDO RAM, S3 4 Mb TRIO, 230W, 24x CD-ROM, 4,3Gb Quantum HDD Nascar->NASCAR!!! súlyból elvenni NEM LEHET!
Én Pl. Edwardsnak szurkolok, viszonylag új fiu, a tehetsége is megvan hozzá, hogy belátható idõn belül bajnok legyen!
Akár az idén is, persze egy jo auto és egy kis szerencse sem árt😊)
Amugy énis hasonló cipõben járok mint Jupi ami a közvetítéseket illeti, viszont nekem nem teccett meg a 24 es autó😊
R.Wallace nekem meg az NBA-bõl volt ismeretes,így más nemlévén az ujságokban néztem hogy R.Wallace miket alkot😊)
Reméljük mihamarabb a képernyõre kerülnek a futamok!
Hajrá!
Gordon fanok, mióta drukkoltok Gordonnak, ha szabad megtudnom?
Go Gordon
már csak 9nap<#smile>#smile>
Hétvégén Bud Shootout, onnantól már nincs sok hátra, azt a kis idõt meg ki lehet bírni Gatorade Duellel meg CTS+Busch is lesz.
Szerintem Mac top10-ben vegez ev vegen. Kurt Busch is jobban kijön majd Newmannel, mint Rusty, ezért a #2-#12 párostól is top10 körüli eredményt várok.
Ja, Hamlin #11-essel való szereplése is nagyon érdekel. Induljatok mááár! :-)
(+Sorenson, Stremme, Schrader...ááá)
P133@167Mhz, 16Mb EDO RAM, S3 4 Mb TRIO, 230W, 24x CD-ROM, 4,3Gb Quantum HDD Nascar->NASCAR!!! súlyból elvenni NEM LEHET!
Daytonaról anyit még,hogy szerintem az idén Dale Jr. is összekapja magát,veszélyes lehet a gyors pályákon!
Go Jeff Go!!!!
Ezek szerint nem azért volt csak szombatig írva a trackpass kínálat, mert a vasárnap másik oldalra csúszott át, amit én nem találtam.
-nekem nem teccik az aaas festés😞
Elõremegmondom az idén 8 futamot nyer!
Martin sajnos csak épp lehet beverekszi magát a top 10-be!
Go Jeff Go!!!!
Tihy, Martin festésével kapcsolatban azt hiszem nem fogunk soha egyetérteni 😊
Inkább a teljesítménye legyen méltó az utolsó évhez mint a festése. Azt nem mondom, hogy megnyeri a bajnokságot, mert idén Jeff Gordon a soros 😊, de nyerje meg a Daytona 500-at.
Nekem amúgy meg bejön az AAA-s festés.
Let\'s Go Racin\' Boys!!!
Az NHL-nel Dougie-val kooperálunk pl. :-)
Azért jólenne ha születne valami,bár viszonylag úgyérzem kevés a tábor.
Inkább majd valami jó kis focit bepréselnek még arra az idõre.
Go Jeff Go!!!!
És gyanus hogy reklámot sem láttam még egyik adón sem ami a nascar versenyekre hívná fel a figyelmet! 😞((
Asus P5W DH Deluxe alaplap, Core Duo E6300 proci, 2 GB Geil Ram, Geforce 7950GT vidkari...
De ezt 19-én kellene leadni.
Érdekes lesz majd a tippverseny.
Meg persze itt is az idei játékunk.
Még 2 hét és indulnak a motorok!
Go Gordon!
Go Jeff Go!!!!
Asus P5W DH Deluxe alaplap, Core Duo E6300 proci, 2 GB Geil Ram, Geforce 7950GT vidkari...
Nekem így tetszik, mert én szeretném versenyrõl-versenyre összeállítani a csapatot. Viszont, aki nem szeretné ezt, õ is megteheti, hogy csak akkor változtat, ha szükséges.
Írtam nekik emailt amiben megkérdeztem hogy nascar lesz e élõben vagy legalább felvételrõl! 😊