NASCAR

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Laffite
Úgy nézem sajnos a Sport TV nem közvetít hétvégén (a verseny ideje alatt inkább 1 portugál, 1 angol és 2 spanyol bajnokit ad a két csatorna), de az AB Moteurs adja élõben este 8-tól éjfélig!

A F-1 csak addig tartott amíg a XX. század... Nézz igazi autóversenyt: WTCC

egy olyanon amit nem lehet beírni ide és nem lehet reklámozni se...

TheDreamingTree
Valaki tudja, melyik oldalon lehet megtalálni a Bud Shootout-ot torrent-ben? Nem látom semelyiken 😞 (nova, reactor, isohunt)

ESPN játékhoz nincs kedved?

MrSpock
Az év elsõ gyõztese!Denny Hamlin!
Szerencséje volt a srácnak,hogy volt sárga,így a maradék 2 körben megtudta tartani az elsõ helyet!
Gratula neki!
Majd hétvégén kezdõdik az igazi móka!
Sajnos Gordon elfüstölt.
A fõpróba nemsikerült,majd az elõadás!

Go Jeff Go!!!!

robotnyk
Knaus facing suspension after 48 fails inspection

Johnson, Terry Labonte have Daytona 500 qualifying times nixed

DAYTONA BEACH, Fla. -- Crew chief Chad Knaus faces possible suspension for altering the height of the rear window in driver Jimmie Johnson's car before Sunday's qualifying for the Daytona 500.

Johnson's qualifying speed that ranked fifth was disallowed, which will force him to start from the back in the first of Thursday's two Gatorade 150 qualifying races that set positions 3 through 43 in the 500.

Terry Labonte's car also had its qualifying run thrown out Sunday after the No. 96 Chevrolet failed inspection.
Labonte's car, with a Joe Gibbs Racing engine, was found to have illegal modifications to the carburetor. The two-time NASCAR champion is driving in the inaugural race for Hall of Fame Racing, the team owned by former NFL quarterbacks Troy Aikman and Roger Staubach.
Az itteni top10/margin of victory játékba beszállok én is ha lehet...
Laffite
Nagyon csalódott lennék, ha a Sport1(2) legalább felvételrõl, éjszaka nem adná le a szezonkezdetet is, ha máshogy nem akkor eredeti kommentárral, vagy mit tudom én, ahogy a legolcsóbb, mindegy nekem csak legyen!!!!!!!!!!!!!!!

Nagy verseny volt ez is! Az utolsó néhány körben Stewart-Hamlin-Johnson mekkorát ment. Alig várom, hogy lássam! Kyle is jól ment.

robotnyk
Hamlin bemutatkozott 😊)
robotnyk
jah nézem 😊 pitcommandot tedd be mellé, úgy mégjobb, most ingyenes 😛
MrSpock
Nézi valaki a shootout-ot?Megvolt az év elsõ balesete is.
Jó végre ismét versenyt látni!
Go Gordon!

Go Jeff Go!!!!

dodgecharger, nem sikerült regelned az ESPN-re?

Sport1-rõl semmi hír. Valószínûleg csak a szezon másodig felét adják le megint.

TheDreamingTree
Most nézem, milyen jó sokan lettünk az ESPN játékon 😊 Tud valaki valamit a Sport1-rõl?

robotnyk
ha van internetes fizetésre alkalmas bankkártyátok, akkor havi 3 euróért van stream, úgytûnik lesz bõven közvetítés, most nézem az ARCA versenyt (most volt egy big one éppen 😛), és lesz este a bud shootout is. ha valakit érdekel, privi, de csak ha kártyátok van, én épp bankváltás közben vagyok, szal nem tudok segíteni perpill
ChevyG
pár érdekesség a jólismert honlaprol:

szárítókocsik versenye:😄

2 paci + 800😄

és még soksok kép itt!
ChevyG
oksa
Totya is regelt már!
Részemrõl is megtörtént! 😊

Asus P5W DH Deluxe alaplap, Core Duo E6300 proci, 2 GB Geil Ram, Geforce 7950GT vidkari...

ChevyG
megvagy<#wave>
robotnyk
megtörtént
ChevyG
ha valakinek itt van iwiwje akkor keressen rám (ChevyG)
robotnyk
Rain postpones Shootout
jól kezdõdik 😛
Akinek nem elég az ESPN és az sg, vannak még más ingyenes játékok is:-)

Én ezt is kipróbálom:

http://www.rustyportal.com/flmain.asp

Laffite
az nagyon kellemetlen, tavaly tavasszal én is többször átéltem, volt hogy egy hétig sem volt net, mert valamit barkácsoltak a szolgáltatónál.

ilyen szempontból mindenkinek bölcs dolog lesz nem megvárni az utolsó pillanatot a szavazásoknál, fõleg az ESPN-es játék esetében...

Na, üdv.! Örülök, hogy itt vagy megint!
ESPN-re próbálj regelni és megkeresni a Hungarian NASCAR Fans group-ot. Jelszó : magyarok
Természetesen csak akkor, ha van kedved hozzá. Azt hiszem, hogy veled együtt 20-an lennénk akkor. :-)

dodgecharger
úgy másfél hete folyamatos kimaradások vannak a szolgáltatónál.

See Your Local Dodge Dealer

Laffite
pedig eddig nem volt semmi gondod a nettel, legalábbis nem emlékszem, hogy említetted volna... mi a gáz vele?

dodgecharger
Na itt volnék én is :}
igazság az hogy mostanában hol van netem, hol nincs, íhy nem is nagyon tudtam figyelemmel követni ezt a játékot, de akkor most még összeszedem magam!

See Your Local Dodge Dealer

ChevyG
<#eljen>
Oké!:-)

Igen, lesz itt is jaték. Minden verseny elõtt ide be kellene irni egy top10-et és egy margin of victory tippet. Lehet, hogy lesznek extrajátékok is, de ez a kettõ a legfontosabb.

Oké, megyek is regisztrálni.

És lesz tippelõs játék is, amit te szervezel, ugye?
Top10-et kell megtippelni?

üdv.! Végre itt vagy!

Szabályok az ESPN-en vannak a legjobban leírva és te jó angolos vagy. :-)
A lényeg: választani kell 5 versenyzõt minden verseny elõtt, de nem lépheti át az összértékük a 100-at. Elvileg a versenyzõk rating-ja hétrõl-hétre változik, igy ha állandó csapattal akarsz indulni, akkor is figyelni kell rájuk, nehogy túllépjék a 100-at, mert az 0 pont. Szegmensekre van osztva a szezon. Pontozás a hivatalos ponttáblázat szerint.

Sziasztok, én is bejelentkeznék a NASCAR-játékba. 😊

Szabályokról melyik hsz értekezik?

Természetesen, az ESPN játék miatt nem lesz manager játék. Az ESPN-nek van már egy "kupája", mégpedig a Tasi jóvoltából felajánlott NASCAR sapka.

A mi top10 tippunknek és margin of victory játékunknak még nincs díja, egyelõre, de még lehet.

Jeff Gordon
Nekem speciel tetszik az ötleted!

The only speedometer is in your head.

Laffite
Mindazonáltal van egy olyan javaslatom erre az évre, hogy a sok év végi díj közül csak kellene 1 olyan ami a "LEG", mint ahogy a NEXTEL-ben is van sok díj, de év végén mégiscsak a kupa elnyerése a legnagyobb cél. Mit szóltok? Nem állítom, hogy nekikezdek elkészíteni egy másfél méteres 20 kilós kupát, de azért a "bajnokavatás" az mégiscsak "BAJNOKAVATÁS" lenne nálunk is... vagy nem? 😊

én ilyen tekintetben vagy a top 10-es játékra, vagy erre gondoltam itt alant, bár lényegét tekintve pl utóbbi kb kiválthatná a manager-játékot, így Totyának se lenne annyi gondja számolgatni, és ami fontosabb, ennyi emberre nehézkes volna a mezõnyt is felosztani, ez meg így ugye pont jó így.

ennyit szerény javaslataimról, várom a reakciókat

Laffite
köszi szépen, így már nekem is sikerült csatlakoznom

robotnyk
igen, akkor majd így
ez azert nem mukodott neki, mert a Te ID-n keresztul ment a link.
Meg fogja találni, van még egy hete rá.:-) Segítünk majd neki.

Laffite
egyelõre ráhagyom, mert lövésem sincs az egészrõl, meg amúgy is el kell most mennem itthonról...

Laffite
"202 Accepted
Incorrect entry owner"

azt kéne kitalálni, hogy a már meglévõ regisztrációmat, hogyan tudom átvinni ebbe az említett groupba, mert új reget meg nem enged...

robotnyk
Laffite
Ez csak természetes! 😊
Más kérdés, hogy egyelõre bénázok vele, de szezonkezdetig csak megtalálom már az említett groupot és át tudom majd pakolni oda a nevezésem... remélem...

Laffite
igen, ezt megtudtam az elõzõ oldalról, csak azt nem tudom hol vannak ezek a groupok az oldalon belül... egyszerûen béna vagyok...

Majd feltorrentezem valahova, megbeszéljük. Szerintem egy magyar oldalra, mert vinnék többen is ezt és jól jönne a ratio-nak.

Örülök, hogy te is játszol! Már csak dodgechragert kellene elõkaparni valahonnan, mert Õ is eltünt, sajnos.

robotnyk
hungarian nascar fans-t keress, magyarok a pass azt hiszem
Jeff Gordon
Totya! Nemtudod,h hol lehet megtalálni azt a videót?? Szivesen megnézném én is,

The only speedometer is in your head.

Laffite
Hali, egy kicsit el voltam havazva, de itt vagyok.
Kérnék egy kis segítséget valakitõl... Regisztráltam az ESPN-en (bár kicsit kapkodva mert siettem), ki is választottam az öt versenyzõt, de titeket nem találtam sehol. Valami külön group-ba kellett volna neveznem? Nem igazán értem a dolgot, titeket nem találtalak sehol az oldalon...

Ha jól látom a képen, Montoya a road pályán ment a Chevyvel. Én az oválon zavartam volna körbe, roadon minden hülye tud menni 😊