17903
-
#7420 Hamlin nyert, grat neki!!! -
#7419 Hamlin megnyerte!Gratula! -
#7418 Megvan Hamlin első Nexteles futam győzelme.... Grat neki jó verseny vólt ez is. -
#7417 Biffle már nem nyerhet... -
#7416 ja igen, most hogy így mondod már bevillant... de ez mekkora szívás az egész mezőnynek, hiszen alig volt pár sárga, full gázon mentek 3 és fél órát, aztán egy hosszabb kávészünet után jön egy másik verseny, ami 10 percig tart és ott dőlnek el a pontok :(( -
#7415 Már csak 10 perc maradj fen kibírod!!!!!!!!!44 -
#7414 tök szívás, holnap dolgozom és a piros miatt képtelen vagyok kivárni a végét... gáz -
#7413 Van igen. Mindenképpen van az új szabályok szerint nem lehet sárga alatt vége..
Csak nem két soros lesz most.10 kórön belül vagyunk -
#7412 gondolom van, csak ez a hülye európai gondolkodásmód mindíg bezavar a képbe :D -
#7411 ha ilyen kevéssel a vége előtt van piros, akkor is van re-start? -
#7410 Szerintem is Hamlin lesz az első. -
#7409 Biffle tett fel új gumikat, Hamlin és Johnson nem, de sztem Hamlin a régieken is gyorsabb, egyszerűen annyival jobbak a beállításai... pedig top 10-ben Biffle-t tettem az élre, igazán hozhatott volna nekem 5 pontot :) -
#7408 Igen azért 1.5 perc azért az nem kis idő. Az első kereket cserélő pali meg egyedűl akart felemelni egy 1500kg-os autót. kész a másik meg egy hosszú rúddal pajszerol.. Fuuuuuuu!!! Naon gáz -
#7407 enyhén röhejes volt, amikor vagy négyen akarták kézzel megemelni az autót, de az meg se mozdult, aztán hoztak egy másik emelőt, de azzal meg képtelenek voltak találni egy olyan pontot, ahol meg tudták volna emelni a gépet... tök gáz, hogy egy ilyen helyzetre nincs egy "B" terv... -
#7406 Hamlin nagyon jól megy,d elehet nemfogja tudni tartani az első helyet.
Gordon meg...peches ebben az évben is..?
Remélem azért majd magáratalál,és nyer versenyt. -
#7405 Hamlin milyen ideges lehet most!!!! -
#7404 Egyet értek!!! Nem tudom mi van vele. Pedig ennyire nem rosz versenyző sőt.
De nagyon nem megy neki sajnos... -
#7403 tényleg iszonyat peches, talán mostanság ütnek vissza Fortuna részéről a megnyert bajnoki címek, mert ez már tényleg valószínűtlen... -
#7402 Hamlin kétség kívül a leggyorsabb, iszonyatosan veri a mezőnyt, nagyon jól eltalálták a gépét! szerencséje, hogy még az elején kapta a defektet és volt ideje visszajönni, na meg hogy nem vágta oda közben... nagyon jól megy! -
#7401 Nagyon csúnya volt az biztos!!! Piros zászló van... -
#7400 Gordon meg bemutatta, hogy kell Poconoban fék nélkül megállni. ezzel 10en kívülre került, kezdődik a hattyúdal megint?
-> Red flag -
#7399 Gordon szétpukkantotta a Chevyt sajnos, nem kicsit. Johnson 10-en kívűl Wickers nem vtudom, talán még Ky buschba reménykedhet a csapat.
Hamlin meg száguldozik ha jól tudom első Nexteles győzelme felé. Sikerűljön neki!!! Megérdemelné!!! -
#7398 Biffle-nek is voltak gondjai, ő is volt tökutolsó, aztán visszajött az élre... A legnagyobb szívást eddig Edwards mutatta be, aki alól kiesett az emelő és így vesztett kört, pech... -
#7397 Hamlin a defekt után visszatért a top 10-be. Most 7-dik a mezőnyt Kurt Busch vezeti(most hogy nem tippeltem top 10-be) Gordon 13-dik lesz ez még jobb is... -
#7396 Edwardsnak leesett az autója az emelőről mintegy 1.5 perc alatt sikerült kereket cserélni a Fordon. Grat a szerelőknek (gondolom Edwards is megköszöni majd) -
#7395 Pff...nem nagyon voltam online most a hétvégén, igy aztán el is maradt a tipp :(((((( -
#7394 Szegény Hamlin!!! Pedig vezetett 6 seccel ezt a pechet.Nagyon jól ment pedig sajnálom. Talán még vissza tér a top 10-be -
#7393 Az Abmoteurs adja ezt is természetesen. Kár hogy sok helyen nincs Ab. Pedig elég jó kis TV-adó. -
spedway #7392 Ja és MOV: 2,311 -
spedway #7391 1. Edwards
2. Hamlin
3. Kahne
4. Johnson
5. Harvick
6. Martin
7. Kurt Busch
8. Stewart
9. Earnhart
10. Kenseth -
#7390 Pocono 500
top10:
1. C. Edwards
2. M. Martin
3. K. Kahne
4. J. Johnson
5. J. Burton
6. G. Biffle
7. D. Earnhardt Jr.
8. T. Stewart
9. Kyle Busch
10. D. Hamlin
Margin: 0.653 -
#7389 azért a döntő többség főműsoridőben van, csak a villanyfényesek hajnalban -
#7388 az egészre az lenne a megoldás ha a SportKlub közvetitené a NASCARt, nemtudom elképzelni hogy éjjel 1 és 4 között van más program. és szerintem lennének szakértök akik szivesen közvetitenék(nem Léderer-Világi páros, mert az olyan lenne mintha a franciát néznénk, csak éppen magyarul beszélnek de teljesen hülyeségeket) és nézöközönsége biztosan lenne... (akár több is mint az f1nek, föleg ha az f1ben mindig (Cs)alonso nyer) -
Totya000 #7387 Nézzük egy páran, természetesen. -
#7386 sajnos nem. nemtudom hol adják! :S meg nekem nincs ilyen Moteurs TVm úgyhogy NASCARt is torrentekkel nézem, amikor van idöm leszedni. -
#7385 Ezt szoktátok nézni?
Szerintem nagyon jó, Daytonát Kenseth nyerte Texast, Stewart.
June 29 lesz Daytona Road courson a következő IROC verseny.
-
#7384 Pocono 500
1.Jeff Gordon
2.Kasey Kahne
3.Jimmie Johnson
4.Dale Earnhardt Jr.
5.Brian Vickers
6.Greg Biffle
7.Matt Kenseth
8.Kyle Busch
9.Carl Edwards
10.Martin Truex Jr.
MoV.: 0,775 -
STF0131 #7383 Már csak a cserélgetős lapon mutatja. -
Totya000 #7382 Most már nem mutatja az ESPN a kiválasztott versenyzők összratings-ját? Vagy csk én nem látom? -
#7381 Pocono 500
01. Greg Biffle
02. Kasey Kahne
03. Jimmie Johnson
04. Matt Kenseth
05. Kurt Busch
06. Kyle Busch
07. Dale Earnhardt Jr.
08. Jeff Burton
09. Mark Martin
10. Jeff Gordon
Margin: +1,260 sec