17903
  • Laffite
    Hamlin nyert, grat neki!!!
  • MrSpock
    Hamlin megnyerte!Gratula!
  • gordon 24
    Megvan Hamlin első Nexteles futam győzelme.... Grat neki jó verseny vólt ez is.
  • Laffite
    Biffle már nem nyerhet...
  • Laffite
    ja igen, most hogy így mondod már bevillant... de ez mekkora szívás az egész mezőnynek, hiszen alig volt pár sárga, full gázon mentek 3 és fél órát, aztán egy hosszabb kávészünet után jön egy másik verseny, ami 10 percig tart és ott dőlnek el a pontok :((
  • gordon 24
    Már csak 10 perc maradj fen kibírod!!!!!!!!!44
  • Laffite
    tök szívás, holnap dolgozom és a piros miatt képtelen vagyok kivárni a végét... gáz
  • gordon 24
    Van igen. Mindenképpen van az új szabályok szerint nem lehet sárga alatt vége..
    Csak nem két soros lesz most.10 kórön belül vagyunk
  • Laffite
    gondolom van, csak ez a hülye európai gondolkodásmód mindíg bezavar a képbe :D
  • Laffite
    ha ilyen kevéssel a vége előtt van piros, akkor is van re-start?
  • gordon 24
    Szerintem is Hamlin lesz az első.
  • Laffite
    Biffle tett fel új gumikat, Hamlin és Johnson nem, de sztem Hamlin a régieken is gyorsabb, egyszerűen annyival jobbak a beállításai... pedig top 10-ben Biffle-t tettem az élre, igazán hozhatott volna nekem 5 pontot :)
  • gordon 24
    Igen azért 1.5 perc azért az nem kis idő. Az első kereket cserélő pali meg egyedűl akart felemelni egy 1500kg-os autót. kész a másik meg egy hosszú rúddal pajszerol.. Fuuuuuuu!!! Naon gáz
  • Laffite
    enyhén röhejes volt, amikor vagy négyen akarták kézzel megemelni az autót, de az meg se mozdult, aztán hoztak egy másik emelőt, de azzal meg képtelenek voltak találni egy olyan pontot, ahol meg tudták volna emelni a gépet... tök gáz, hogy egy ilyen helyzetre nincs egy "B" terv...
  • MrSpock
    Hamlin nagyon jól megy,d elehet nemfogja tudni tartani az első helyet.
    Gordon meg...peches ebben az évben is..?
    Remélem azért majd magáratalál,és nyer versenyt.
  • gordon 24
    Hamlin milyen ideges lehet most!!!!
  • gordon 24
    Egyet értek!!! Nem tudom mi van vele. Pedig ennyire nem rosz versenyző sőt.
    De nagyon nem megy neki sajnos...
  • Laffite
    tényleg iszonyat peches, talán mostanság ütnek vissza Fortuna részéről a megnyert bajnoki címek, mert ez már tényleg valószínűtlen...
  • Laffite
    Hamlin kétség kívül a leggyorsabb, iszonyatosan veri a mezőnyt, nagyon jól eltalálták a gépét! szerencséje, hogy még az elején kapta a defektet és volt ideje visszajönni, na meg hogy nem vágta oda közben... nagyon jól megy!
  • gordon 24
    Nagyon csúnya volt az biztos!!! Piros zászló van...
  • robotnyk
    Gordon meg bemutatta, hogy kell Poconoban fék nélkül megállni. ezzel 10en kívülre került, kezdődik a hattyúdal megint?

-> Red flag
  • gordon 24
    Gordon szétpukkantotta a Chevyt sajnos, nem kicsit. Johnson 10-en kívűl Wickers nem vtudom, talán még Ky buschba reménykedhet a csapat.
    Hamlin meg száguldozik ha jól tudom első Nexteles győzelme felé. Sikerűljön neki!!! Megérdemelné!!!
  • Laffite
    Biffle-nek is voltak gondjai, ő is volt tökutolsó, aztán visszajött az élre... A legnagyobb szívást eddig Edwards mutatta be, aki alól kiesett az emelő és így vesztett kört, pech...
  • gordon 24
    Hamlin a defekt után visszatért a top 10-be. Most 7-dik a mezőnyt Kurt Busch vezeti(most hogy nem tippeltem top 10-be) Gordon 13-dik lesz ez még jobb is...
  • gordon 24
    Edwardsnak leesett az autója az emelőről mintegy 1.5 perc alatt sikerült kereket cserélni a Fordon. Grat a szerelőknek (gondolom Edwards is megköszöni majd)
  • dodgecharger
    Pff...nem nagyon voltam online most a hétvégén, igy aztán el is maradt a tipp :((((((
  • gordon 24
    Szegény Hamlin!!! Pedig vezetett 6 seccel ezt a pechet.Nagyon jól ment pedig sajnálom. Talán még vissza tér a top 10-be
  • gordon 24
    Az Abmoteurs adja ezt is természetesen. Kár hogy sok helyen nincs Ab. Pedig elég jó kis TV-adó.
  • spedway
    Ja és MOV: 2,311
  • spedway
    1. Edwards
    2. Hamlin
    3. Kahne
    4. Johnson
    5. Harvick
    6. Martin
    7. Kurt Busch
    8. Stewart
    9. Earnhart
    10. Kenseth
  • Tihy
    Pocono 500

top10:

1. C. Edwards
    2. M. Martin
    3. K. Kahne
    4. J. Johnson
    5. J. Burton
    6. G. Biffle
    7. D. Earnhardt Jr.
    8. T. Stewart
    9. Kyle Busch
    10. D. Hamlin

Margin: 0.653
  • Tihy
    azért a döntő többség főműsoridőben van, csak a villanyfényesek hajnalban
  • Jeff Gordon
    az egészre az lenne a megoldás ha a SportKlub közvetitené a NASCARt, nemtudom elképzelni hogy éjjel 1 és 4 között van más program. és szerintem lennének szakértök akik szivesen közvetitenék(nem Léderer-Világi páros, mert az olyan lenne mintha a franciát néznénk, csak éppen magyarul beszélnek de teljesen hülyeségeket) és nézöközönsége biztosan lenne... (akár több is mint az f1nek, föleg ha az f1ben mindig (Cs)alonso nyer)
  • Totya000
    Nézzük egy páran, természetesen.
  • Jeff Gordon
    sajnos nem. nemtudom hol adják! :S meg nekem nincs ilyen Moteurs TVm úgyhogy NASCARt is torrentekkel nézem, amikor van idöm leszedni.
  • gordon 24
    Ezt szoktátok nézni?

Szerintem nagyon jó, Daytonát Kenseth nyerte Texast, Stewart.

June 29 lesz Daytona Road courson a következő IROC verseny.
  • Jeff Gordon
    Pocono 500

1.Jeff Gordon
    2.Kasey Kahne
    3.Jimmie Johnson
    4.Dale Earnhardt Jr.
    5.Brian Vickers
    6.Greg Biffle
    7.Matt Kenseth
    8.Kyle Busch
    9.Carl Edwards
    10.Martin Truex Jr.

MoV.: 0,775
  • STF0131
    Már csak a cserélgetős lapon mutatja.
  • Totya000
    Most már nem mutatja az ESPN a kiválasztott versenyzők összratings-ját? Vagy csk én nem látom?
  • Laffite
    Pocono 500

01. Greg Biffle
    02. Kasey Kahne
    03. Jimmie Johnson
    04. Matt Kenseth
    05. Kurt Busch
    06. Kyle Busch
    07. Dale Earnhardt Jr.
    08. Jeff Burton
    09. Mark Martin
    10. Jeff Gordon