NASCAR
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A F-1 csak addig tartott amíg a XX. század... Nézz igazi autóversenyt: WTCC
Szerencséje volt a srácnak,hogy volt sárga,így a maradék 2 körben megtudta tartani az elsõ helyet!
Gratula neki!
Majd hétvégén kezdõdik az igazi móka!
Sajnos Gordon elfüstölt.
A fõpróba nemsikerült,majd az elõadás!

Go Jeff Go!!!!
Johnson, Terry Labonte have Daytona 500 qualifying times nixed
DAYTONA BEACH, Fla. -- Crew chief Chad Knaus faces possible suspension for altering the height of the rear window in driver Jimmie Johnson's car before Sunday's qualifying for the Daytona 500.
Johnson's qualifying speed that ranked fifth was disallowed, which will force him to start from the back in the first of Thursday's two Gatorade 150 qualifying races that set positions 3 through 43 in the 500.
Terry Labonte's car also had its qualifying run thrown out Sunday after the No. 96 Chevrolet failed inspection.
Labonte's car, with a Joe Gibbs Racing engine, was found to have illegal modifications to the carburetor. The two-time NASCAR champion is driving in the inaugural race for Hall of Fame Racing, the team owned by former NFL quarterbacks Troy Aikman and Roger Staubach.
Jó végre ismét versenyt látni!
Go Gordon!
Go Jeff Go!!!!
Sport1-rõl semmi hír. Valószínûleg csak a szezon másodig felét adják le megint.
Asus P5W DH Deluxe alaplap, Core Duo E6300 proci, 2 GB Geil Ram, Geforce 7950GT vidkari...
Én ezt is kipróbálom:
http://www.rustyportal.com/flmain.asp
ilyen szempontból mindenkinek bölcs dolog lesz nem megvárni az utolsó pillanatot a szavazásoknál, fõleg az ESPN-es játék esetében...
ESPN-re próbálj regelni és megkeresni a Hungarian NASCAR Fans group-ot. Jelszó : magyarok
Természetesen csak akkor, ha van kedved hozzá. Azt hiszem, hogy veled együtt 20-an lennénk akkor. :-)
igazság az hogy mostanában hol van netem, hol nincs, íhy nem is nagyon tudtam figyelemmel követni ezt a játékot, de akkor most még összeszedem magam!
See Your Local Dodge Dealer
Igen, lesz itt is jaték. Minden verseny elõtt ide be kellene irni egy top10-et és egy margin of victory tippet. Lehet, hogy lesznek extrajátékok is, de ez a kettõ a legfontosabb.
És lesz tippelõs játék is, amit te szervezel, ugye?
Top10-et kell megtippelni?
Szabályok az ESPN-en vannak a legjobban leírva és te jó angolos vagy. :-)
A lényeg: választani kell 5 versenyzõt minden verseny elõtt, de nem lépheti át az összértékük a 100-at. Elvileg a versenyzõk rating-ja hétrõl-hétre változik, igy ha állandó csapattal akarsz indulni, akkor is figyelni kell rájuk, nehogy túllépjék a 100-at, mert az 0 pont. Szegmensekre van osztva a szezon. Pontozás a hivatalos ponttáblázat szerint.
Szabályokról melyik hsz értekezik?
A mi top10 tippunknek és margin of victory játékunknak még nincs díja, egyelõre, de még lehet.
én ilyen tekintetben vagy a top 10-es játékra, vagy erre gondoltam itt alant, bár lényegét tekintve pl utóbbi kb kiválthatná a manager-játékot, így Totyának se lenne annyi gondja számolgatni, és ami fontosabb, ennyi emberre nehézkes volna a mezõnyt is felosztani, ez meg így ugye pont jó így.
ennyit szerény javaslataimról, várom a reakciókat
Meg fogja találni, van még egy hete rá.:-) Segítünk majd neki.
Incorrect entry owner"
azt kéne kitalálni, hogy a már meglévõ regisztrációmat, hogyan tudom átvinni ebbe az említett groupba, mert új reget meg nem enged...
Más kérdés, hogy egyelõre bénázok vele, de szezonkezdetig csak megtalálom már az említett groupot és át tudom majd pakolni oda a nevezésem... remélem...
The only speedometer is in your head.
Kérnék egy kis segítséget valakitõl... Regisztráltam az ESPN-en (bár kicsit kapkodva mert siettem), ki is választottam az öt versenyzõt, de titeket nem találtam sehol. Valami külön group-ba kellett volna neveznem? Nem igazán értem a dolgot, titeket nem találtalak sehol az oldalon...