17903
  • robotnyk
    a chase jó dolog, kivéve akkor ha a kedvenced amiatt veszít. de még mindig jobb, mintha neadj isten annyira jól menne valaki az év első felében, hogy 1-2 versennyel a vége előtt már biztos legyen a bajnok
  • Jeff Gordon
    Off:

Montoya azonnali hatállyal elhagyja a McLaren csapatot, tehát többet nem láthatjuk az f1ben, elég valószinüleg még az idén bemutatkozik a Busch szériában.
  • gordon 24
    Hát ja csak nemtom elolvasni. Mert külhoniul van ez mondva.
  • Dougie
    hát ja, de a chase-t nem fogját eltörölni csak meg kéne változtatni pár dolgot
    DW-nek van egy pár jó ötlete...
  • gordon 24
    Szerintem ez az egész chase nem egy jó dolog. Mert 10 futam alatt ha valaki kifog egy jó szériát simán feljöhetne 12-13-dik helyről az 5-6 dikra. És szerintem igazságtalan 100-200 pont előnyt elvenni. Igaz igy izgalmassabb a vége csak ez kicsit olyan mintha két bajnokság lenne de csak egyszer adnak díjjat. Szóval szerintem egy 36 futamos versenysorozatból nem az utolsó 10 futamnak kellene dönteni.
  • Jeff Gordon
    megszünt az oldal ahová fel lett pakolva.

de ha valakinek megvan, akkor ide felteheti!
  • Dougie
    vannak ott jó cikkek még, pl. How I would fix the Chase

mondjuk szerintem se teljesen jó így ez a chase-rendszer ezekkel a szabályokkal amik most vannak

vélemények?
  • Dougie
    de a régi is jó lenne, ha megvan valakinek és felrakja egy másik oldalra
  • Dougie
    egyébként mi lett a fórum bannerral?
    megvan valakinek a kép, vagy elveszett azon az oldalon ahova fel volt rakva?

aki ért a képszerkesztéshez az esetleg ezt átalakíthatja ide illővé pl.

vagy ha van valami egyéb ötlet akkor jöhet
  • Dougie
    DW írta: Play hard, but play fair
  • Jeff Gordon
    igen, nekem is ugy tünik. Galériámban van is egy közös képük:)
  • gordon 24
    Nagyon akar, de ez a NASCAR. Remélem sikerül a Chase, és a bajnokság.
    Azért JR-el is van baj. A tavalyi nyilatkozata nem tetszett, Hogyha ő nem jut be a chasebe akkor Gordon se jusson be. Nem tudom???? De érdekes pedig ugy tünik jóban vannak.
  • ChevyG #7888
    én eggyik se favoritom, de mindkettöt birom, bár mostanába elég sok baj van Gordonnal, söt régebben Jr-al is problémája volt ami csunya dolog
  • gordon 24
    Pont azért enyebenyézek, ez nem volt szép, Sőt. Én voltam a legjobban felháborodva Bristolban történtek után. Most nem csodálkozom hogy a Kenseth szurkolok kivannak.
    De Persze örülök hogy Gordon nyert, csak nem így kellett volna.
  • ChevyG #7886
    hmmm, ha Matthew lökte volna meg Jeffrey-t akkor is "enyebenyéznél"?
  • gordon 24
    Enyebenye.
  • TheDreamingTree
    Hát azért pici lökés volt ám ott, bár az is igaz, hogy 250-nél az is elég, ha előtted csak köhint valaki, és máris a lökháritóján találod magad :)

Azért gratula Jeff-nek!
    Biztos a vadiúj menyasszonya "dobta föl" a versenykedvét :)
  • ChevyG #7883
    biztos Gordon volt most soron, de elég durva volt! Ö mért nem kapott büntit? (ha nem kapott)
  • Dougie
    törölt hozzászólás
  • B Lori
    24 vs 17 -es ugy
  • ChevyG work
    linkelje már be valaki a 24 vs 17es "ügyet" plz!
  • ChevyG work
    nem tudtok, hol lehet felhajtani AMT NASCAR kitteket?

B. Allison #28 Havoline Ford(?)
    B. Elliott #9 Coors Melling Ford
    D. Earnhardt #3 (akármelyik)
    D. Earnhardt #8 Budweiser
    J. McMurray #42 Havoline Dodge

ill régi stock car-ok érdekelnek (nem mondern aera-s)
  • Dougie
    Q: Going into New Hampshire this weekend. 2004, Kurt Busch won the July race there, went on to win the championship. Last year Tony Stewart won the July race there, went on to win the championship. It's the first race of the Chase. Explain to me the importance of Sunday's race.

válaszok, további kérdések stb. itt
  • fb2
    ok
  • MrSpock
    Persze ez igaz,de Kensethnek is éreznie kelett volna,hogy nemtudja tartani,és ott látványosan lelassult egy pillnatalatt.Többször mutatták nem Jeff nyomott egy gázfröccsöt még.
    De én is remélem,hogy megbeszélik.1:1 ha úgyvesszük és ezzel elintézve a dolog.
  • MrSpock
    És miért?
    Mert ez a legjobb,legnézettebb,legizgalmasabb széria.
    Itt versenyek vannak,és nemcsak a technika dönt.
  • fb2
    Tudtam hogy ez lessz..... Montoya utan Danica Patrick is gondolkozik a NASCAR valtasra.... (Danica Patrick, Indy Racing league)

Itt a link: http://msn.foxsports.com/nascar/story/5772590?FSO1&ATT=HMA
  • gordon 24
    Hát igen. Én is hasonló képpen gondolom. De Gordon is lehetett volna ovatossab teljessen egyértelmű volt hogy gyorsabb. Simán megelőzte volna, semmi szükség nem volt erre a nagy vehemenciára amit csinált. Szóval szerintem sem volt szép győzelem, de persze örülök neki. Kenseth esete bristolban egy kicsit más volt, szerintem ott Kenseth elvesztette a fejét egy kicsit. Mindenesetre nem jó hogy ez van köztük, remélem nem lesz folytatása.
  • Dougie
    és ez a baj

mondjuk a megdobálás az már túlzás volt a nézőktől, de egy kis booo még simán belefér...
  • Dougie
    "Matt adj nekik lökd ki mindet!"
    senkit nem kell kilökni
    meg kell előzni, ha bírja
    ha Jeff annyival gyorsabb volt akkor lehetett volna neki is annyi esze, hogy úgy gondolja hogy úgyis meg fogja tudni előzni pár körön belül mivel sokkal gyorsabb... de neeeem: "I didn't mind moving him out of the way"
  • MrSpock
    Most láttam az ominózus Kenseth-Gordon esetet.
    Az én véleményem(bár lehet elfogult vagyok)Gordon nemvolt hibás,talán ha nem azért mert gyorsabb volt.
    Az előző körben írták a sebességdifferenciát,2mp/h különbség volt.Látványosan lassult Matt.Jeff mögé ért,és uyge ottvolt egy lekörözendő mindketten a belső ívet választották.Matt egy pillnatra elvette a gázt szerintem.Ha úgynézzük taktikai faultot akart csinálni,fogyóban volt az üzemanyagja.Elengedhette volna,mert látta hogy gyorsabb de beállt elé.Szinte kiprovokálta az esetet,Ugye anno Bristolban volt affér,és ez a visszavágó,bár minkettőben Gordon volt a gyorsabb.
    Elnézést a Kenseth fanoktól,de soxor elveszíti a fejét,vagy csak nemjól mérlegel.A versenybíróság sem látott semmi kirívót az esetben.
    Persze később Matt pitbe,kerék üzemanyag,majd a célegyenesben összetörte az autóját.Talán megint nemtudta feldolgozni,hogy vezető helyről kényszerült úgymond "kiállni".
    Nemértem a nézőket,ahogy dobálták Gordon autóját.Hisza visszajátszásokból simán látni lehetett az esetet,ott a helyszínen azért nemvolt ennyire egyértelmű.
    Na mindegy,remélem azért nemfog ez kettejük háborújává válni.Minden versenyen felkell készülni majd hasonló incidensre.Ha lesz valami,eltiltással kell szankcionálni,mert a nézők,rajongók izgalmát veszik el.
    Már én is úgyülök le soxor,hogy jaj csak Kenseth közelébe nemenjen se Gordon,se Johnson,Stewart,sorolhatnám.De enmlehet elkerülni,na persze így még izgalmasabb a dolog.
    Persze a másik oldal meg.Matt adj nekik lökd ki mindet!Jeeej!
    Én megpróbálok objektiven látni dolgokat,és aztszeretem ha versenyben dől el a győzelem.
  • gordon 24
    Profi vagyok!! Ez van. Ja meg szerény.
  • Jeff Gordon
    ahhoz képest hogy találomra nyomtad:D ahogy én néztem a tied a legjobb MoV tipp ráadásul az elsöt is eltaláltad! grat!
  • Jeff Gordon
    Margin of Victory: 0.461
  • Jeff Gordon
    valóban nagyon jól versenyzik, idén már 2polenál jár ha jól tudom...
    jól lenne ha Chase-s lenne Ö is, bár jelen állás szerint erre elég jó esély van.
  • Jeff Gordon

• Totya000
    Huhh, Jeff Burton már tényleg nagyon közel van a győzelemhez. Második helyet utoljára a 2003-as Pepsi 400-on ért el.

A "Toyota" csapatnak is van még mit tanulnia, úgy látom.
    Kluever is altat, egyelőre. :-)

Szép volt!
  • Dougie
    Gordont csak fütyüljék ki nyugodtan
  • Dougie
    As Kenseth approached the lapped car of Casey Mears, he had to slow slightly. Gordon put his bumper into the rear quarterpanel of Kenseth's car, sending the leader spinning out of control.

Matt Kenseth slows in Turn 2, and Jeff Gordon boots him. Kenseth says NASCAR should penalize Gordon. Kenseth would have restarted 8th, but he ran out of fuel as did Tony Stewart.

``I certainly didn't mean to wreck him,'' Gordon said. ``But I didn't mind moving him out of the way, either.''

``When it came down with five to go, he should have expected, if I could get to his bumper, there was going to be some action,'' Gordon said. ``One, because of what happened in Bristol -- and I'm not saying I just was going to wreck him, but you better believe I was going to make life difficult on him. And then No. 2, just 'cause we're hungry right now.''

Burton said if NASCAR isn't willing to issue rough driving penalties, it will be up to drivers to settle issues on the track.

``If NASCAR doesn't handle it, then we need to handle it,'' Burton said. ``And that's OK.''

Things got worse from there for Kenseth, who ran out of fuel under a caution leading up to the green-white-checkered flag finish and became mired in the back of the pack. When the extra three laps were completed, Kenseth ended up in the wall when David Stremme's Dodge ran into the back of his car.

• MrSpock
    Gratula Jeff Gordonnak!
    Nemtippeltem első helyre,mert inkább ő nyejen mint én.:-)
    Elég kalandoslett megint a vége.Kensethel újabb incidens,bár szerintem ismét Jeff volt gyorsabb.