17903
-
#7860 csaknem:) -
#7859 Fu baszus nekem mindgyá kelnem kell. Haliho. -
#7858 gratulálok Jeff Gordonnak az újabb gyözelemhez, nem vagyok egy nagy stasztikus, de most utánna néztem egy kis számnak.szóval Jeffnek ez volt a 75.gyözelme, Dale Sr.nek van 76, és Waltripnak van 84. Ök a top3. Természetesen a Nascar modern era-ról van szó. -
#7857 Ez jobban tetszene, de van egy olyan érzésem hogy Dougie leordítja a fejünket. -
#7856 Nem tudom. Ez szerintem visszaadom szitu volt, de Kenseth kezdte. De ne feltételezzűnk róluk rosszat. Nem volt direkt se ez se az. -
#7855 most sajnálom, hogy az a sebességmérős kijelző nincs tntn, mint ahogy a foxnál volt, az lenne perdöntő, de továbbra is úgy érzem hogy Kenseth lassult le -
#7854 persze, most pont nem öt tippeltem, a fene. pedig volt egy olyan érzésem hogy ma Ö nyer:S
mindegy viszont te Öt tetted, szóval gratulálok neked:) -
#7853 igen ez volt az első.. És eltaláltam a győztest!!!!! -
#7852 igy van. Bristol se volt szép, kész. biztosan nem szándékos volt, Gordonnak van annyi rutinja, meg van annyira fair versenyzö, hogy nemcsinál ilyet... -
#7851 ezaz elsö gyözelme Chicagoban, ahogy én tudom:S -
#7850 Szépnek nem volt szép. De nem ez a lényeg. Nyertünk, Ez alényeg. A nézük is megdobálták a gépet. De leszarom mienk a 185 p. JEAHHHHH -
#7849 ezzzzaz!
szép volt:D bár nemláttam:) de biztosan az volt:) -
#7848 Igen !!!!! Megvan a Második!!!! IGGGGGGEEEEEEENNNNNNNN -
#7847 Gordonnal történt valami?
sajnos én nem látom a versenyt:S:( -
#7846 Az biztos!! De most meg is érdemeljük( sajnos) -
#7845 föleg Dougietól:) most mindent visszakapunk:D -
#7844 nem tudom, kanyar közepén nagyon lelassult Kenseth, persze nekem is ez ugrott be rögtön -
#7843 Ajajjjjjjjjjjj!!! Elnézést kérek minden Kenseth rajongótól. Visszadta Gordon Bristolt. -
#7842 Na azé!!!! -
#7841 dehogynem :p -
#7840 Kenseth vezet Gordon második. Van még kb 40 kör.
A verseny lehetne izgibb is de igy sem roszz. Hajrá Gordon.
Senki nem nézi rajtam kívül? -
#7839 -
#7838 -
#7837 uuu bazz, ezt el felejtettem:
-
#7836 Jeff Gordon ma is jólmegy,meglehet a győzelem!
GoGoGo!
-
#7835 Gyülölködni nem fogok ezt megigérem. De utálom ez van. A fociba egyet értünk, az egy baromság. Egyébként én csípem az OW-t is -
#7834 Akkor oké!!!Kár hogy nem tudod nézni. 2-dik a Gordon jelenleg. -
Totya000 #7833 Nem tudom most nézni élőben, majd pár nap késéssel látom csak. a foci meccset kihagytam. :-) Azt nézze, aki akarja.
Amint Montoya átjön a NASCAR-ba, onnan már nem OW-esnek számít és nekünk is így kellene kezelni. Az F-1 fórumokban szokás a gyűlölködés. Induljon tiszta lappal itt, az lenne a legjobb. -
#7832 Jeff Burton indult a poleból:)
és az elsö 20kört vezette, sajnos én nem látom, ezt az unalmas vb döntöt nézem:( -
#7831 Legyen úgy. Nézed a futamot? Ki volt a pole-ban? Történt eddig valami? Csak most kapcsolódtam be. -
Totya000 #7830 Remélem, hogy jó versenyek lesznek! -
#7829 Ámen!!! Remélem lealázzák!!! -
Totya000 #7828 Ezek szerint igazi, agresszív, faszagyerek, aki megfelelő önbizalommal bír és jól el tudja adni magát. Jöhet a NASCAR-ba, majd itt kiderül, hogy mennyire arc. :-) -
#7827 Válasz a 7825-re -
#7826 Azért mert szerintem elég kamikáze stilusban vezet. A Formula 1-es pálya futásban nagyon sok olyan balesetet csinált amely elkerülhető lett volna csak ő nem foglakozott ezzel. Itt elsősorba Schumacher Montoya csatákra gondolok. Pl tavaly Brazil futam stb. Azon kívűl pedig iritálnak a nyilatkozatati egy nagyképű hülye, és ő mindent jól csinál mások ahülyék. Kb ezek a dolgok amiért utálom. Egyébként IRl,vagy ChampCar-os volt Nem tudom pontosan. 2001-be jött az F1-be Azthiszem a Williams BMW-hez. Utánna Pedig a MClarenhez.
Pl itt a következő utálom indok: Amikor Williamsnél volt állondoan azt kellet halgatni hogy ő az első számú pilota és hogy a Ralf rosszabb stb ehhez képest a Ralf állandoan elkalapálta. Na kb ennyi. -
Totya000 #7825 Miért utálod? Ha már NASCAR versenyző lesz, szeretmék megtudni pár dolgot a múltjából. Mesélj! -
#7824 Hát jól gondoltad. Azt a palit naon utálom. -
#7823 :D:D:D
gondoltam hogy örülni fogsz neki:) -
#7822 Fuuuu Bazeg már csak ez hiányzott.
Ezt nem hiszem el. Itt a cikk -
#7821 elég logiksan hangzik