NASCAR

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gordon 24
Nem. Lehet kapni Pl: Lurdy Ház-ba a Model és Hobby boltba a volt murányival szembe. EuroCenter szintén Model és Hobby 2emelet. Aszthiszem van a Westendben is de ebbe nem vagyok biztos. Én a Lurdy-ba vettem.Csak az a baja hogy fehér a kaszni le kell fulyatni,és szinte mindent festeni kell. Legalább 2 hét megcsinálni de megéri. Lásd 5420. Ja és mûködik a www.teamsbr.com most voltam ott.

Downhill!!

Minstrel
hol lehet ilyen maketteket kapni? vagy usa-ból rendelitek?

http://topgearhungary.blogspot.com/

gordon 24
Na ez az.Nem lehet kapni sehol utána néztunk. A FedEx 10000-Ft körül ide hozza +a cucc. Ugyhogy egy sapit ami kint kökemény 3000-ft,itthon mintegy 13000-bõl talán megkapod, ez beszarás.Ja és ha több mindent rendelsz nem kapod meg egy csomagba éppen ahogy jön ugyhogy ha veszel egy sapit meg egy pólót 2X10000-ft fasza mi?

Downhill!!

TheDreamingTree
Köszi, bár az érdem a hugomé. Mondtam Neki a telefonba, hogy valami jót hozzon, olyat, ami nem túl "csicsás", nem túl agyondekorált. Õ meg ezt hozta 😊 Tök örültem neki...

ChevyG
nahh, erre votam kiváncsi, tehát makett!

asszem lehet folytatnom kéne a mekettelést!!!
Na, ez a póló szimplán kurva jó! Ölni tudnék egy ilyenért. Grat. hozzá!! Whew!

Nincs összefüggésben a körhátránnyal. Csak a sebességét nézik. 85%-kal lassabb versenyzõ a különbözõ pályákon, különbözõ hátrányt tud összeszedni. Bristol az egyik legveszélyeztetettebb (nem semmi szó ez), mert ott hamar utolérik a lassúakat és 10 percenként kerülgetni kell.

TheDreamingTree
Nekem "csak" egy ilyet sikerült beszereznem...Ezt is hugom hozta Kanadából...
Remélem sikerül belinkelni...

Jeff Gordon
szégyeny hogy vannak ilyen emberek... Dale Earnhardtól nem sok jobb versenyzöt láttam...

The only speedometer is in your head.

TheDreamingTree
"Mongyuk kimennék." Ez jó!! 😊 Teszem hozzá, én is...

Errõl a 85%-ról nem is tudtam. Akkor mondjuk 10 (csak példa, nem számoltam utána...) körös hátránynál szinte automatikusan kiintik a versenyztõt?

Én csak odatekertem ahhoz a jelenethez, azutan töröltem ezt a nagyszerû alkotást.
Remélem, lesz idén rendelés megint, majd szeptember környékén. Tudni fogtok róla.

Ez igy van. Konkrét bolt nincs, nyithatnank egyet 5 even belul kozosen. Idõzitve a NASCAR-lexikonunk magyar nyelvû piacradobasaval. :-)
Mindkettõ tuti uzlet lesz.

NASCAR cuccokat csak rendelni lehet. Nagyon ritkan beleakadni egy-kettõbe max.
Esetleg regebben megrendelt dolgokra lehet találni a neten, hogy a gazdaja megvalna tole. Pl. par hete lattam egy Junior kabátot, amit el akart adni a gazdaja. Busch szériás kabát, nem piros, hanem kék! Stb.

Jeff Gordon
Télleg! Idén várható rendelés??

Jeff Gordon
apropó NASCAR filmek! a Lindsay Lohan féle Herbiet láttatátok? Játszik benne Jeff Gordon és Jimmie Johnson is egy jelenetben.

Rendeltük tavaly USA-ból. A #4550-es hozzaszolas környékén beszélgettünk errõl és képek is vannak ott pár dologról.

Jeff Gordon
sajnos nálunk szinte semmit sem lehet kapni, sõt nem szinte hanem gyakorlatilag. max annyit tudsz tenni (amin már én is gondolkoztam), hogy csináltatsz magadnak: polót, órát, esetleg ahol vállalják ott pulcsit.

Holnap lesz excel táblázat, amit lehet nézegetni, addig is a Margin of Victory összesített állása a 4. verseny után. Reklamáljatok, ha van valami!! Bármivel kapcsolatban.

1.Carti19 & Dougie : 41-41 pont
3.Dietrich/Nicko & Dinsdale : 40-40 pont
5.Laffite & Zetterberg/McCants : 39-39 pont
7.Jeff Gordon & TheDreamingTree : 37-37 pont
9.p3t33 : 35 pont
10.Minstrel : 32 pont
11.dodgecharger : 31 pont
12.robotnyk : 29 pont
13.ChevyG : 27 pont
14.spedway & Totya : 25-25 pont
16.TSanyi : 22 pont
17.Tihy : 19 pont
18.MrSpock : 14 pont
19.Redvin : 12 pont
20.STF0131 : 7 pont

gordon 24
Köszi a dicséretet, Jól esett!! Azt a mezt hol szerezted? Én is szeretnék valami sapkát, vagy polót , de nem lehet venni sehol.Valahogy amerikába most meg nem nagyon van kedvem kimenni érte. Mondgyuk kimennék.

Downhill!!

Nagyon szép modell, grat. hozzá! Nálam egy Mayfied mez jelzi (plusz jó pár "csináld magad" poszter), hogy a szobában egy NASCAR-fan lakik. :-)

"A minimum sebességnek a Final Practice leggyorsabb körének 85%-át kell elérnie. Ezt a gyorsabb versenyzõk védelmébe alkották." - magamat idéztem az indexrõl. :-D

Ezt a minimum sebességet verseny közben kell produkálnia a lassú versenyzõnek, különben fekete zászló.

gordon 24
Kár hogy nem láthatjuk öket már soha eggyütt versenyezni. Egyébként a multkor volt egy dokumentum film a Hans-ról és pont az Earnhardt-ot hozták fel példának,hogy ha lett volna rajta még ma is élne.Kár érte!!

Downhill!!

Tihy
pedig itt is van 107%-hoz hasonló, csak itt nem annyi, meg igazából a célja a már a túl lassú sérült autók kiiktatása a versenybõl

Let\'s Go Racin\' Boys!!!

gordon 24
Köszi ,ez a nap rohadt szar volt aszittem soha nem érek haza. Egyébként multkor láttam a Gordon-ét is 3500-4000ft körûl, csak az a baj hogy ennek a Gordonnak nagyon sok a szponzora és nagyon csicsás(jó értelembe)az autója. Nagyon nehéz lehet szépen megcsinálni. De én is lehet befektetek rá.

Downhill!!

gordon 24
Ez kérlek szépen egy egy 2003-as Winston Cup-os Chevrolet Montecarlo melyet a Jimmy Johnson Vezetett. Egyébként egy Revel makett melyet én raktam össze a két kezemmel. Elég kimerítõ volt a válasz?

Downhill!!

TheDreamingTree
Itt vagyok én is, csak a munkahelyen nincs internet, hogy a fene a pofájukat 😊

Elõbbiekhez annyit, hogy szerintem is szükség lenne nõi és fekete versenyzõkre.
A kosárlabdában is amikor a levegõakrobata fekák (Jordan, McGrady, Bryant) jöttek, még sokkal népszerébb lett a játék.
Hát a hölgyekbõl meg sosem elég 😊 Bár az tény, hogy F1-bõl is végül kizárták azt a nõi versenyzõt (nem tudom a nevét, valamikor a 80-as években volt), mert túl lassú volt. Mondjuk Crocker azért talán gyorsabb valamivel 😊 Meg a NASCAR-ban nincs ilyen 107% - tipusu szabály. Ugye, Totya? 😊

Jeff Gordon
amióta az eszemet tudom a chevynek szurkolok...

Jeff Gordon

Jeff Gordon
én mindig chevy fan voltam vok és leszek is. igazából nem írtam ilyet, hogy idén vagyok az... megse fordult a fejemben hogy ne chevy legyen a kedvencem. ez ALAP.
és leszedted a dale earnhardt tragikus balesetérõl szóló videót? mert engem érdekelne, mert még nem láttam a balesetét, csak néhány képben.

Margin of Victory tipperedmények.
Helyes tipp : 1,928 volt.
Aki a legnagyobbat mondta be, az nyert. :-)

1.Totya : 19 pont (1,186)
2.p3t33 : 18 pont (1,494)
3.dodgecharger : 17 pont (1,525)
4.Carti19 : 16 pont (1,617)
5.Dougie : 15 pont (1,652)
6.Jeff Gordon & Zetterberg/McCants : 14-14 pont (1,674)
8.ChevyG : 12 pont (1,706)
9.TheDreamingTree : 11 pont (1,713)
10.Laffite : 10 pont (1,748)
11.Dinsdale : 9 pont (1,801)
12.MrSpock : 8 pont (1,803)
13.robotnyk : 7 pont (1,809)
14.Dietrich/Nicko : 6 pont (1,810)
15.TSanyi : 5 pont (1,817)
16.spedway : 4 pont (1,827)
17.Tihy : 3 pont (1,828)
18.STF0131 : 2 pont (1,829)
19.Minstrel : 1 pont (1,848)

ChevyG work
mijaz, hogy IDÉN Chevy fan vagy?!<#csodalk><#conf>
Egy Gordon fannak CSAK és MINDIG a Chevynek kell szúrkolni.

P133@167Mhz, 16Mb EDO RAM, S3 4 Mb TRIO, 230W, 24x CD-ROM, 4,3Gb Quantum HDD Nascar->NASCAR!!! súlyból elvenni NEM LEHET!

ChevyG work
mijez? AMT?

P133@167Mhz, 16Mb EDO RAM, S3 4 Mb TRIO, 230W, 24x CD-ROM, 4,3Gb Quantum HDD Nascar->NASCAR!!! súlyból elvenni NEM LEHET!

ChevyG work
huuu, 1x nagyon felb@szott dc-n egy srác!: a "vicces videok" közt ott volt Dale tragikus balesete. nem kicsit ugattam le...

Jeff Gordon
ez is igazán jól néz ki! én Gordonosat akarok majd venni vhol... Jó munkát!<#smile>

gordon 24
Na megyek dolgozni majd este jövök.

Downhill!!

gordon 24
Jó hát ez egyértelmü.Hendrick-es csávok Chevy-sek.. De azért a Charger, meg ez az új Fusion eszméletlen faszán néz ki. Mondjuk a játékba nekem is Fusionom van.
Ja és egyébként ez diszití a szobámat, sajnos gordonos nem volt amikor vettük.

Egébként ez még Winston Cup-os. 2003-as
És egyébként egy Revel Makett

Downhill!!

Sosem hallottam róla. :-) Viszont most rákerestem.
1938. szeptember 18-án született.
1961-tõl versenyzett az ARCA-ban, 24 órás versenyeken, Rally, stb.
Összesen 7 Cup versenye van: 6 db 1971-ben és 1 db 1984-ben.
Van további 7 Truck indulása is 1995-bõl.
Teljesítette a 2001-es (63 éves volt akkor) mexikói road versenyt is.
Érdekes arc lehet.

Jeff Gordon
tetszik a Dodge is de én Chevy fan vok

Jeff Gordon
ha már a pilótáknál tartunk volt egy Jerry Churchill nevû versenyzõ is<#smile><#smile><#smile><#smile> bár õ valószinûleg nem szines bõrû volt, sõt szinte biztos nem, de a neve miatt mindenképpen érdekes
1984es Budweiser 500on indult, ezzel be is fejezõdött a karrierje

Jeff Gordon
az a különbség mi európaiak és az amerikaiak között, h õk imádják a csúcskategóriás autóvesenyüket, a NASCAR-t. mi pedig egyre jobban undorodunk a sajátunkétól, az F1tõl...
ha megnézitek állandóan teltház van, és egy ilyen verseny nem 2 óra, hanem 4 és kimennek és szurkolnak még ha semmit sem látnak... ez becsülendõ szerintem.

Marketing szempontból van rájuk szükség. Sem Crocker kisasszony, sem Bill Lester úr nem egy egetrengetõ versenyzõ - bár, még nem kaptak sok lehetõséget, késõbb bizonyithatnak. Nélkülük is nõ a nézettség, de a segítségükkel új piac nyitható. Ez üzlet, keményen. A tradiciókat fel kell rugdosni pár helyen, hogy tartani tudják a lépést a nézettség véres csatamezején. Van, amelyik újítás jó, van, amelyik nem olyan jó. Ezt majd a következõ generáció eldönti.

gordon 24
Ha több nézõt jelent maradthat!Na jo különben is.

Downhill!!

Azért, mert nagyon fontos esemény. Véleményem szerint a NASCAR-nak marketing szempontbõl éppen annyira van szüksége fekete versenyzõre, mint nõi versenyzõre: nagyon.
Az Õ sikeres versenyzésük és eladhatóságuk új nézõk millióit ültethetik le a tv-k elé. Véget értek azok az idõk pár éve, amikor a NASCAR drukker déli állambeli, alacsonyabb iskolázottságú, fehér férfi volt. A '90-es évektõl ez már nem így van.

Tihy
... és mintegy 300 cikk jelent meg róla az amerikai sajtóban a múlt héten 😊

Let\'s Go Racin\' Boys!!!

gordon 24
Nem örülök neki jobban szerettem amig csak fehérek voltak,de igy sem rosz.Maradjanak csak a kosárlabdánál jobban áll nekik.Egyébként ahogy felraktam a képet rá jöttem én is.

Többi arc hol van a fórumról?

Downhill!!

*Intrepid. Nehéz kibetûzni.<#kerdes>
Jelentése: merész, rettenthetetlen.

Az alsó képen Interepid van, a felsõn Charger. A felsõ képen Bill Lester száguldozik, aki 1986. óta az elsõ fekete, aki kvalifikálta magát a Nextel-re.

gordon 24
Akkor megvan a válasz.Köszi

Downhill!!

Azért voltak kevesen, mert a vasárnapi esõ miatt hétfõn volt a verseny, az meg munkanap.

Akkor arra gondolsz, lehet, hogy még a NASCAR engedélyezi az Intrepidek használatát, de az április 9-i texasi verseny után már csak a Chargereket lehet bevetni. (most olvastam az indexen).
Õszintén szólva, nem tudom, hogy melyik Dodge csapatok használják még az Intrepidet. Sosem figyeltem erre.

gordon 24
Sõt most látom hogy ez a régi Dodge. De akkor miért ezzel mennek?
Milyen kevessen voltak a nézõk ezen a versenyen.

Downhill!!