NASCAR

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az egy Busch Szériás autó, méghozzá egyik kedvenc zenekarommal, a 3 Doors Down-nal felfestve. :-) Tony Stewart járgánya, viszont DEI tulajdonú, tehát Earnhardt autó. 2003-ban ment vele Michiganben. Reklámozták a 3 Doors Down-t Juniorral, mert a két cimbi akkoriban szerepelt az egyik klippjükben. Múltkor fel is töltöttem a halra.

Jeff Gordon
Totya! Stewart mt keres a 8as kocsi elõtt?? Úgy tudom az Junioré. és mégis az õ kocsija mintájára van festve...

The only speedometer is in your head.

Food City 500 / Bristol:
1. Tony Stewart
2. Jeff Gordon
3. Jimmie Johnson
4. Kurt Busch
5. Greg Biffle
6. Matt Kenseth
7. Mark Martin
8. Kevin Harvick
9. Kasey Kahne
10. Carl Edwards
Margin: 0.199 sec

MrSpock
Ez a mozzanat volt amit még a magyar tv is mutatott anno.
De azért megúszta,igaz pár futamon nagyongyenge volt,és nehezen bírta.A kihúzós eset is mutatta.

Go Jeff Go!!!!

Jeff Gordon
az. szegény Junior😞

ChevyG
ez nagyon dúúúrva<#csodalk><#guluszem1>
TheDreamingTree
Azért az nagyon durva lehet, amikor igy kigyullad alattad az autó...

A számlálóról: nem hiszem, hogy klasszikus óra, mert mintha rémlene, hogy mutat az 3000 körüli értékeket is... aztán lehet, hogy rosszul emlékszem 😊

Igen, Junior egy NASCAR-mentes hétvégén megégett és pár versenyen le kellett cserélni. Amennyiben Õ indul el, Õ kapja a másik versenyzõ által megszerzett pontot.

Junior balesete.

robotnyk
hát többet használják az tény, de lehet hogy ez az óra csak ezt tudja. más nem nagyon lehet, ennyi kört nem mennek sehol, más meg mi lenne?
ChevyG
1: sztem igen, de nem tudom a tutit (amikor egy nem NASCAR versenyen égési sérüléseket szenvedett, ha jol tudom)
ChevyG
én is erre gondoltam de ott 12 orás számítás van asszem
robotnyk
13 óra 55? 😊
TheDreamingTree
Tök jó képek, köszönöm én is õket!
Két kérdés azért lenne:
1. ahol Junior-t kiszedik a kocsiból az volt az, amikor verseny közben csréltek?
2. Ez mit számol?

Köszi 😊

ChevyG
itt a 7vége! pár hüjjeség:
ChevyG

gordon 24
Ez egy szép kép ez tetszik nekem is.Leszedtem!

Downhill!!

ChevyG
<#eljen><#eljen><#eljen>
ChevyG
még1x köszi mindenkinek!
Jeff Gordon
Johhny Cash énekel Dale Earnhardtról remélem tetszeni fog nektek is...

Tihy
Köszi, Mindenkinek!

Let\'s Go Racin\' Boys!!!

...ha a képekrõl beszélsz, azokat Tasi töltötte fel. A Gordon-Junior képen azért megvan az 80 cm is. :-)

Köszi, Tasi!

Jeff Gordon
thx a lot Totya! A Junior Gordon finish az nagyon tetszik, kb 10cm-vel nyerhetett Gordon<#smile><#eljen>

http://www.send2u.hu/get/?f=dDEGW1DnHWAZ99Y8qLo6

Válogattam pár háttérképet, csak találtok benne érdekeset.
Laffite
...és ha már szóba került, tegnap volt Erin 25. születésnapja, így utólag Boldog Születésnapot neki, még akkor is ha valszeg most épp nem az sg-t olvasgatja 😊

A F-1 csak addig tartott amíg a XX. század... Nézz igazi autóversenyt: WTCC

TheDreamingTree
Úgy legyen! És kösz az infót 😊

És boldog névnapot a Gáboroknak!

Laffite
...és ezt csak most olvasom... Tihy, ChevyG, boldog névnapot mindkettõtöknek!!!

Laffite
kis kiegészítés: Amati kisasszony volt egy Brabhammel, aki sosem kvalifikálta magát, aki viszont 75-ben pontot is szerzett az Lella Lombardi volt

Erin meg 5 éven belül megnyeri a Nextelt!!!!! 😊)))))

Laffite
Mi az, hogy Crocker kisasszony nem egetrengetõ versenyzõ??????? 😄 Ezt itt és most rögtön kikérem magamnak!!!!!!! 😊

Viccet félretéve, én azt mondom várjuk ki a végét. Ez egyelõre még nem az a csapat amivel nyerni lehet, de tavaly egy jó autóval már ment igencsak gyors köröket, és csak a tapasztalatlansága miatt izgulta el azt a pár versenyt amit kapott a Busch-ban. Indyben Danicáról is azt mondták az elején, hogy "csak egy marketingfogás", aztán végül nem (csak) az lett.

ChevyG work
köszi

P133@167Mhz, 16Mb EDO RAM, S3 4 Mb TRIO, 230W, 24x CD-ROM, 4,3Gb Quantum HDD Nascar->NASCAR!!! súlyból elvenni NEM LEHET!

Boldog névnapokat, a link az ajándék. Használjátok egészséggel!

ChevyG work
<#smile><#smile>

P133@167Mhz, 16Mb EDO RAM, S3 4 Mb TRIO, 230W, 24x CD-ROM, 4,3Gb Quantum HDD Nascar->NASCAR!!! súlyból elvenni NEM LEHET!

Tihy
Köszi! én meg neked 😊

Tihy
Köszi! ööööö de nem is ma van Tihy, vagy mégis? 😊

ChevyG work
<#worship><#worship><#worship>

ChevyG work
wow, ha jól látom a Totya LINKELT!<#worship><#nevetes1>
nem sok példa volt erre, a topik története folyamán (mindig csak ctrl+c & ctrl+v<#smile>)

ChevyG work
akkor, én is kivánok Tihinek!

ChevyG work
köszi!!!

Jeff Gordon
Tihy, ChevyG! Boldog névnapot kívánok! <#smile>

Jeff Gordon
természetesen. chevy mindörökké. 😄 télleg köcc, tetszenek az ilyen képek.

Táblázat.

A jelenlegi táblázat. Kérlek, reklamáljatok, ha bármi hibát láttok!

TheDreamingTree
Valahogy gondoltam, hogy tetszeni fog 😊

Jeff Gordon
1000köszönet érte barátom, már mentem is le😄

TheDreamingTree
Ezt a gépemen találtam, remélem még nem volt itt 😊
Küldeném minden rajongónak...

Jeff Gordon
reméljük a legjobbakat.

MrSpock
Nana srácok azért várjatok még vele!:-)
Jól kezdtem,illetve a csapatom,dehát bármikor lehet hullámvölgy,és akkor..na de nem is gondolok bele. 1-2 szerencsétlen verseny,crash,elszállás,gyorsan ellehet dobni 100 pontokat.
Bízom a fiúkban!
Go Gordon!

Go Jeff Go!!!!

Vaze! Ezt a tempót nem lehet tartani novemberig. Az elsõ 13 versenyért járó DVD-csomag már meg van címezve neki, de a sapkát még rakd vissza a szekrénybe.

Adj egy postacímet, küldöm a sapkát 😊
Totya, Te is egyeztesd le MrSpockkal, hogy milyen DVD-kre van szüksége 😊
Amíg a Fox adja a versenyeket (július 1., Daytona), addig szerintem nincs esély a közvetítésre. Onnantól a TNT/NBC folytatja az évet, és velük esetleg sikerül megegyezni, mint tavaly. Annál is inkább, mivel nyáron a foci szünetel, pontosabban állítólag lesz valami vb, de azt ugye nem a Sport TV adja, tehát egy csomó idõ felszabadul, valamivel pedig meg kell tölteni a mûsoridõt (persze bikarodeót akkor is lehet adni...). Ezért gondolom, hogy nyártól van rá talán esély. Talán, mert semmilyen konkrét információval nem rendelkezem, ezt csak gondolom.