17903
-
#7980 hidd el vannak olya profik, Loeb is simán behozta második helyre a kocsiját Le Mans-ban, pedig ugye nem az ő szériája. Azt bírom, mindenki azt hiszi, olyan egyszerű F1-est vezetni mert sok az elektronika, mégis megtudnak pördülni a kicsit ,,amatőrebb" versenyzők, de ugye ők se senkik, mivel aki bejut, az már tud egyet s mást a vezetésről -
#7979 jo, akkor elindulna, de sose érkezne meg 1 darabban... -
#7978 De ugye egyetértesz, ha már úgy kezdte, valószínűleg nem igaz az az érvelésed, hogy el se tudna indulni egy olyan autóval... -
elolvastam a vitátokat, de nem tudok konkrétumokat, a kerekekkel kapcsolatosan, ezért ugy gondolom FASSÁG lett vona beugatni -
Gabor_(HSF) #7976 -
Totya000 #7975 Bill Elliott meg Champion's Provisional-lal indulhat el majd a #43. helyről. Többek között ezért is jó az öreg a háznál. -
Totya000 #7974 Ez megtalálható a neten is. Ez a forrás egy a '80-as években Sterling Marlin csapatában dolgozó embertől származik, állítólag. Hihető. Igazság szerint eddig nem nagyon foglalkoztam ezzel a kérdéssel. -
#7973 A gumi atmeroje kulonbozo. a gumi kulso kerulete 15mm kulonbseg van, es a szellessege is mas... Itt van a gumi meretek a kulonbozo palyakhoz. Nascar osok, gondolom felismeritek a palyakat.
Tire Specs
Left-Front, Right-Front, Left-Rear, Right-Rear
Superspeedway Specifications
Tracks included in this designation: Daytona
and Talladega.
Rollout= (gumi kerulete) 87.9 in. 88.5 in. 87.9 in. 88.5 in.
Weight (SUJ)24.3 lbs. 24.4 lbs. 24.3 lbs. 24.4 lbs.
Tread Width (SELESSEG)10.6 in. 10.8 in. 10.6 in. 10.8 in.
Competitive Life 250 miles. 125 miles. 250 mi. 125 mi.
Price $402 $402 $402 $402USD
Speedway Specifications
Tracks included in this designation: Atlanta, Bristol, Lowe's, Darlington, Dover, Fontana, Las Vegas, Michigan, Richmond, Loudon, Phoenix, Indianapolis, Pocono, Homestead, Nashville, Chicagoland, Kentucky, Pikes Peak, Gateway, Rockingham and Texas. Due to high banking, Bristol is included here.
Rollout 87.4 in. 88.6 in. 87.4 in. 88.6 in.
Weight 23.0 lbs. 24.3 lbs. 23.0 lbs. 24.3 lbs.
Tread Width 11.5 in. 11.0 in. 11.5 in. 11.0 in.
Competitive Life 150 mi. 100 mi. 150 mi. 100 mi.
Price $402 $402 $402 $402
Ti ehhez mit szoltok lehet hogy rosszul tudtam?
Ezt fb2 irta az f1-es totyikba. -
#7972 én abban bízok, hogy most többen fognak a NASCAR felé fordulni (el semmiképp se) és vannak bizonyos előnyei a nézetségnek... -
#7971 Szerintem nem a sumi miatt nem fogják most a jurópaiak szeretni a NASCAR-t, lényegében egy normális, mindenkinek elérhető csatornán se látni errefelé, amikor még eurosport is adta legalább azokat az 50 perces összefoglalókat, akkor sokkal többen láthattak egy kicsit belőle, meg millió NASCAR-Forma-1 vita volt már, ha újat kezdünk, ugyanaz lesz a vége, semmi :)) Teljesen más szériák... -
#7970 Newman a poleban -
Dougie #7969 egyértelmű, ezért nem kellett volna kilökni (többek között)... -
#7968 maj megyek és jol leugatom -
#7967 A mostani autójára értettem (a szerk.)
Amúgy nem szoktam szivni. -
#7966 épp most nézem a kvalit, és az egyik kommentátornál is felvetődött az, ami nekem is eszembe jutott. miszerint ha Kenseth nem csúszik ki, lehet hogy akkor sem nyert volna, mert kifogyott volna az üzemanyag a kocsiból. -
#7965 akkor még elő is fordult hogy a pályán döltek el a dolgok az f1ben nem a boxban. aki szerint az f1 perpill izgalmas, azt nagyon szépen megvezette a marketing, vagy egyszerűen csak éppen jól megy a kedvencének. -
#7964 kiszednénk a kocsijából a szervókat, a kipörgésgátlót, meg az összes többi high-tech kütyüt
Ő még úgy kezdte... szívtad -
#7963 Megörülök!!! Ez a Gábor az f1-es topikban váááááááá. Megbolondit. -
#7962 LENOX Industrial Tools 300
New Hampshire International Speedway
01. Tony Stewart
02. Matt Kenseth
03. Greg Biffle
04. Jimmie Johnson
05. Jeff Gordon
06. Kasey Kahne
07. Kurt Busch
08. Kyle Busch
09. Dale Earnhardt Jr.
10. Jeff Burton
Margin: +0.260 sec -
#7961 ja! pont ezé "olcso" a NASCAR, mer a kocsik a 60as évek szintjén vannak technikailag!
meg mijenmá' az, hogy kilóg a feje a kocsibol!? egy versenyautonak legyen (STOCK) AUTO formálya!!! -
#7960 Aszongya: "kevéssé fejlettek". Azért kiváncsi lennék, Schumi mire menne a fene nagy tudományával, ha kiszednénk a kocsijából a szervókat, a kipörgésgátlót, meg az összes többi high-tech kütyüt... el se tudna indulni. Ennyit a "kihivásokról". -
Totya000 #7959 Junior: A NASCAR-nak meg kell gyógyítania a „szenvedő” Busch Szériát.
Jeremy Mayfield nyilatkozata a Chicago-i verseny előtt. (A hétvégén a 400. Cup rajtjára készül.) -
Totya000 #7958 Ezért kell összehasonlítani Kenny Wallace interjújával, aki elismerően beszélt az F-1-ről, de elmondta, hogy az amerikaiak a NASCAR stílusát kedvelik.
Ugyanezt Schumacher is megtehette volna. Az a baj, hogy neki rendkívül nagy hatása van az európaiakra, ezért semlegesnek kellett volna maradnia és hagyni, hogy az emberek döntsenek. -
#7957 nem vagyunk, épp ezért nincs is olyan hatásunk másokra -
#7956 Ti is ugyanúgy beszéltek (írtok) néha F1-ről,mint ahogy Sumi a NASCAR-ról, pedig a legtöbben semmilyen versenyzők se vagytok/vagyunk :P -
#7955 . Inkább egy Top 5 -
#7954 Hétvégén is eltudnám ezt képzelni:-)
Na nemleszek telhetetlen egy top-10-zel elégedett elnnék.
Csak a chase legyen meg!
Go Gordon!
-
#7953 én ennek örülök! sumáker qrvára nem hiányzik a NASCAR-ba!
forma1es dilibe nött bele, nem hibáztatom (megérdemli) -
#7952 Vagy csak savanyű a szőlő,mert míg Monty bárhová mehet mert vannak barátai,addig Sumák meg csak Bernivel van jóban?:-)LOL -
#7951 Igen kb,ígykelletvolna!
Úgy bírom amikor fikázzák,lehet beszarna egy talladegai futamon,minden idegszála szétpattanan,főleg ha még győzelemre is pályázna.
Nemismeri,fogalma sincs mi lehet jó abban ha 300-zal köröznek,és bármikor a falon találhatod magad.
Mert az F1 annyira izgi!
Ahogy Mansell mondta,mai autókat egy majom is eltudná vezetni.Na ennyit erről!
Várom a hétvégi versenyt,és Go Jeff Go! -
Totya000 #7950 Igen, a helyes nyilatkozat valahogy így nézett volna ki:
- A NASCAR egy teljesen más világ, mint a Forma-1 és igazából nem is ismerem azt, de mint igazi sportember, sok szerencsét kívánok Montoya-nak az új szériájában!
Ennyi. -
#7949 Ez viszont igaz. -
#7948 csak ha valamiről nem tudok semmit, akkor nem mondok róla se jót, se rosszat -
#7947 Jó arc az!!!! Én neki drukkolok f1-ben. Ez a nyilatkozat nem NASCAR barát az biztos, de attól még nem kell gyülölni.
Nem tudja miről beszél, beülne egy ilyen kocsiba más véleményen lenne. Persze a tudatlanság még nem felmentés, dfe akkor is hajrá Schumi. Ja és GoGo Gordon. -
#7946 börni bácsi jobbkeze beszólt, megint féltik a pozíciójukat. eddig csak szimplán utáltam ezt a faszit, de mostmár szívből gyűlölöm. -
#7945 Neked is! -
#7944 rendicsek!
sziasztok srácok, minden jót! majd érkezem.
a legjobbakat!
üdv mindenkinek
Péter -
Totya000 #7943 Nem gond, köszi! -
#7942 Totya! nem leszek egy ideig, ezért két tippet most adnék le, ha nemgond.
Lenox Industrial Tools 300
1. Jeff Burton
2. Tony Stewart
3. Kasey Kahne
4. Jimmie Johnson
5. Mark Martin
6. Jeff Gordon
7. Matt Kenseth
8. Greg Biffle
9. Carl Edwards
10.Dale Jr.
MoV.: 0,689
és
Pennsylvania 500
1. Jeff Gordon
2. Dale Jr.
3. Jimmie Johnson
4. Kevin Harvick
5. Kurt Busch
6. Kyle Busch
7. Matt Kenseth
8. Tony Stewart
9. Jeff Burton
10.Dale Jarrett
MoV.: 0,855
-
Dougie #7941 ja itt az alsó kettőt nem én csináltam, azokat találtam, csak átalakítottam,
meg ezt is: