NASCAR

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Top10 tipp Bristolra:

1.Ku.Busch
2.Kenseth
3.Harvick
4.Hamlin
5.Ky.Busch
6.Biffle
7.Martin
8.J.Gordon
9.Junior
10.McMurray

Margin of Voctory: 0,274

Food City 500, Bristol Motor Speedway:

01: J Gordon
02: Johnson
03: Stewart
04: Kenseth
05: Earnhardt JR.
06: Kurt Busch
07: Kyle Busch
08: Newman
09: Burton
10: Biffle

MoV: 0,487

Asus P5W DH Deluxe alaplap, Core Duo E6300 proci, 2 GB Geil Ram, Geforce 7950GT vidkari...

MOV: 0,430

Bristol

1. Jeff Gordon
2. Kenseth
3. Kurt Busch
4. Johnson
5. Sadler
6. Burton
7. Martin
8. McMurray
9. Stewart
10. Harvick

gordon 24
Szerintem, azért jó a Busch.Méghozzá azért mert a Cup versenyzõk izgalmas versenyt csinálnak,persze beleszólnak a Busch-sok is. De mégis nõnek ki új tehetségek belõle, lásd: Clint Bowyer,Martin Truex Jr. stb. A Busch széria olyan mint a Gp2. Mondjuk az igaz hogy a Schumacher biztos nem indulna ott el.

Downhill!!

Dietrich
Hi

TOP 10 tippem:
Food City 500

1. J.Gordon
2. M.Kenseth
3. Kurt Busch
4. K.Harvick
5. M.Martin
6. J.Johnson
7. T.Stewart
8. G.Biffle
9. Kyle Busch
10.E.Sadler

M: 1.145

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

ChevyG
az aláirásodat be lehetne rakni az "utolsó mondatokba"<#smile><#smile><#smile><#smile>
Food City 500/Bristol Motor Speedway

1 Matt Kenseth
2 Greg Biffle
3 Kevin Harvick
4 Jeff Gordon
5 Tony Stewart
6 Mark Martin
7 Jimmie Johnson
8 Kurt Busch
9 Kyle Busch
10Clint Bowyer

margin: 1,101

gordon 24
Kyle Busch nyerte a Buscht. Komoly kis verseny volt. Volt Hó, Hógolyozás, ja meg egy kis Nascar is.

Downhill!!

Tihy
most azon töri a szövetség a fejét, hogy Busch-ban egy teljesen más autó specifikációt vezetnek be és így értelmetlen lesz azoknak a Cup-osoknak az indulása, akik csak edzés céljára használják, a másnapi versenyre

Let\'s Go Racin\' Boys!!!

robotnyk
én valahogy így oldanám meg: aki busch után nextelben lett regular, 1 évig korlátozás nélkül indulhatna, utána, és a többi nexteles viszont max a versenyek negyedén, folyamatosan max 2 futamot.
robotnyk
nemtudom mennyivel mennek ki ezért, azok közül akik amúgy is kimennek egy hétvégére, vagy mennyivel nézik többen. de el kéne dönteni, hogy egy nevelõ/másodvonalas szériát akarnak a Buschból, vagy nextel warm uppá akarják degradálni, mert most kb ez utóbbi van folyamatban
Bus(c)hwhacker a szójáték. :-)

Ezzel kapcsolatban már ment egy-két baráti vita a másik fórumon. A teljes szezonos Nexteleseket, akik átmennek a Busch szériába buschwhacker-nek nevezik.
Ez egy szójáték. Buschwaker = bozótlakó haramia, partizán, fosztogató.

A viták során kb. arra jutottunk, hogy õk hozzák a nézõk nagy részét a Busch szériás versenyekre, viszont elnyomják a kicsiket. Nehéz kérdés. Szerintem, ha a Busch megerõsödik még jobban, akkor lesz limit nekik. Én is ezt szeretném.

Cikk a témában.

robotnyk
Buschban eddig futott körök 95%ban Nexteles versenyzõk vezettek. asszem ez tényleg túlzás mostmár, a Busch ne Bifflerõl, Kensethrõl, Harvickról, Newmanrõl szóljon tartósan. szabály kellene, hogy a Nextel regularok csak bizonyos számú futamon indulhassanak Buschban, szvsz. vélemények?
Tihy
jobb oldalon azért kell nagyobb, mert a kanyarokban oda nehezedik a kocsi súlya és ha nem akarják, hogy beleverjen a kaszni az aszfaltba, muszáj nagyobb hasmagasság

Tihy
ezt neked tudnod kellene 😊 nézd csak meg az NR setup részben a jobb- és baloldali hasmagasságot (ride height), hát azért 😊

robotnyk
nem igazán, ez olyan tavaszi hózápor inkább
Minstrel
megszokott dolog a hóesés ilyenkor azon a részen?

http://topgearhungary.blogspot.com/

robotnyk
Food City 500 | Bristol Motor Speedway

01: Kenseth
02: Johnson
03: Stewart
04: J Gordon
05: Martin
06: Kurt Busch
07: Harvick
08: Biffle
09: Burton
10: Newman

MoV: +0,170
Igen, azt hiszem, hogy egy oválpályán nem is várhatunk el egy szimmetrikus autót. Más a a két oldalon a levegõnyomás a gumikban, más a kerekek dõlésszöge (talán), az autó magassága a pályától, a rugók keménysége és a fal felõli oldal külön biztonsági megerõsítéssel is rendelkezik, azt hiszem.

gordon 24
Szép Idõ:

Downhill!!

gordon 24
Milyen aranyossan hógolyóznak nem? És a 41 es hó ember? Ilyet azért ritkán látni.

Downhill!!

Minstrel
elő a szöges Goodyear-ekkel <#hehe>

Bristol:

1.Greg Biffle
2.Jeff Gordon
3.Jimmie Johnson
4.Kevin Harvick
5.Ryan Newman
6.Mark Martin
7.Matt Kenseth
8.Carl Edwards
9.Tony Stewart
10.Casey Kahne

Margin: 0.123
gordon 24

Downhill!!

gordon 24
Lesz egy kis Pause. Remélem minnél kevesebb.Ez most hó vagy jég esõ?

Downhill!!

Minstrel
Food City 500 / Bristol Top 10:

1. Jeff Gordon
2. Kevin Harvick
3. Jimmie Johnson
4. Matt Kenseth
5. Carl Edwards
6. Elliott Sadler
7. Casey Mears
8. Ryan Newman
9. Dale Jarrett
10.J.J. Yeley

mov: 0,587

Minstrel
Mert az ovál pályákon aszimmetrikus beállítást használnak, tehát az autó alapból balra húz, balra dől, keréknyomás, magasság stb., szinte minden más, mint a jobb oldalon.

Ezen a fórumon még nem is tettem fel egy kérdést: Miért van az, hogy a fényképeken egy nascar autó szembõl nem tûnik szimmetrikusnak? Ez alatt azt értem, hogy a motorháztetõt figyelve a kocsi vezetõ felöli oldala mintha alacsonyabban lenne, mint a jobb oldal. Például megint ezt láttam azok képek egyikén amit Totya töltött fel tegnap (Johnson autója szembõl közelrõl).

-Osztagvezető hívja Baker csoportot:Rambo,Messner,Ortega,Coletta,Jorgensen,Danforth,Berry,Krakauer. Válaszolj.Trautman ezredes beszél.Szólalj meg,Johnny! -Mind meghaltak,uram. -Rambo.Jól vagy?

Boldog szülinapot!

-Osztagvezető hívja Baker csoportot:Rambo,Messner,Ortega,Coletta,Jorgensen,Danforth,Berry,Krakauer. Válaszolj.Trautman ezredes beszél.Szólalj meg,Johnny! -Mind meghaltak,uram. -Rambo.Jól vagy?

Jeff Gordon
hát nem megy be ez a kép... kár, na mindegy. bocs.

The only speedometer is in your head.

Jeff Gordon

Jeff Gordon
lehet h most is halasztás lesz a vége

Jeff Gordon
Food City 500 / Bristol Top 10:

1. Jimmie Johnson
2. Jeff Gordon
3. Tony Stewart
4. Matt Kenseth
5. Greg Biffle
6. Mark Martin
7. Carl Edwards
8. Ryan Newman
9. Casey Mears
10.Elliot Sadler

mov.: 0,194

TheDreamingTree
Köszönöm mindenkinek! 😊

Tihy
BSZ!

gordon 24
Boldog Szülinapot The Dreeming Tree.<#taps><#taps><#taps><#taps><#taps><#eljen>

Downhill!!

Oké:-) Csatlakozom én is: Boldog szülinapot, NASCAR fan!

gordon 24
A Nascar.com-on, News ,Photo Galeribe megvannak a képek versenyrõl versenyre még archivumok is vannak, azt nem tudom hogy milyen ha nyomtatod. Gépen jól néznek ki.Ja és logo sincs.

Downhill!!

Laffite
1 kérdés: tud-e valaki a neten olyan nascar fotó arhívumot, ahol versenyenként külön vannak válogatva a képek, nyomtatható minõségûek és nincs rajtuk logo... mert a motorsport.com elég jó arhívum, de logoval ellátott képekbõl az ember hogy csináljon albumot??? csak mert egy nextel 2005-ös album összeválogatásán gondolkodom, 30ft/képkidolgozás az nem sok, csak hát ezzel ez a gondom...

A F-1 csak addig tartott amíg a XX. század... Nézz igazi autóversenyt: WTCC

Laffite
Boldog Születésnapot kívánok én is!!!

Jeff Gordon
Boldog Születésnapot Beregi Attilának, The Dreaming Tree-nek. Sok boldogságot!

Jeff Gordon
Tony Stewart indulhat a Poleból...

Íme a Bristol-i tippem:
1. J. Gordon
2. T. Stewart
3. G. Biffle
4. Kyle Busch
5. M. Martin
6. J. Johnson
7. Kurt Busch
8. R. Sorenson
9. K. Kahne
10. M. Kenseth

MOV: 0.322sec

Jeff Gordon
persze, nem vok bolond. 😊 azért kössz. világos, mint a nap.

Igen, a #20-as Cup autó Gibbs tulajdonú.
"Tony Stewart járgánya, viszont DEI tulajdonú, tehát Earnhardt autó." --->
Ez meg a Busch #8-asra érvényes. Vagyis, Tony Stewart vezette, de Earnhardt tulajdonú. (A viszont elõtt vesszõ fontos mondatszerkezetileg.:-D)

Remélem, érted!

Jeff Gordon
értem, kössz az infot. Stewart #20as autójáról úgy tudtam h Joe Gibbs Racing tagja, ezek szerint tévedtem... kössz az infot még1x

Nem könnyû azt lenyomni. A fénykép még idõben készülhetett, mert pár másodperc múlva át volt szúrva azzal a rúddal.

Laffite
nem semmi a csaj az emelõvel... 😊))