17903
-
Totya000 #8020 Ez pedig néhány kép a Kentucky-ban megrendezett USAC Silver Crown versenyről, amihez hozzájutok végre, úgy néz ki. Igaz, most nem indult Cup-os, de ez a széria sok jóversenyzőt adott.
USAC Silver Crown adatok.
Néhány bajnoka a szériának:
1972- A.J. Foyt
1973- Al Unser
1974- Mario Andretti
1982- Kenny Schrader
1984- Dave Blaney
1991- Jeff Gordon
1993- Mike Bliss
1995- Tony Stewart
1998- Jason Leffler
1999- Ryan Newman
2000- Tracy Hines
2002- J.J. Yeley
2003- J.J. Yeley -
Totya000 #8019 ... mert szeretnek versenyezni. :-)
New Hampshire 300 top10 tippek (saját statisztika, erre kíváncsi leszek)
1.Johnson
2.Stewart
3.Ky.Busch
4.Kahne
5.Harvick
6.Newman
7.Martin
8.Hamlin
9.J.Burton
10.Edwards
Margin of Victory : 1,152 -
Dougie #8018 nem elég nekik a heti egy verseny... -
Dougie #8017 Edwards megcsinálhatta a produkcióját:
ja és Edwards elindult még egy ilyen versenyen is (NASCAR Whelen Modified Tour New England 100):
Tony Stewart is elindult ugyanitt:
-
#8016 Lenox Industrial Tools 300
1.J.Gordon
2.J.Johnson
3.B.Vickers
4.Ky.Busch
5.K.Busch
6.R.Newman
7.K.Kahne
8.C.Edwards
9.K.Harvick
10.M.Martin
mov: 1.025
-
#8015 Lenox Industrial Tools 300 at New Hampshire International Speedway
TOP10:
MoV: 0,818
Go JR GO -
#8014 A vita Gáborral folyt az f1-es topikban ő azt mondta hogy a külső kerekek nagyobbak mint a belsők, én megh leugattam mint állat, hogy nem mert hogy egyformák és hogy nincs különbség meg stb. És ezek szerint én tudom rosszul szóval koppantam nem kicsit, de hát ez van. SRY -
72TSanyi #8013 New Hampshire-i tippjeim:
1. J. Gordon
2. J. Burton
3. T. Stewart
4. B. Vickers
5. Ky. Busch
6. J. Johnson
7. R. Sorenson
8. Ku. Busch
9. K. Kahne
10. D. Hamlin
MOV.: 0.764 -
72TSanyi #8012 Szerintem érdemes lenne ezt a vitát lezárni. A két sorozat merőben eltér egymástól minden tekintetben. Mindegyik sorozatnak vannak nagy egyéniségei, de a pilóták közti képességek F1-ben jobban előjönnek, ugyanis ott az autók közötti külömbségek is szembetűnőbbek. Montoya révén választ kaphatunk majd arra, hogy egy F1 élmezőnyét megjárt pilóta milyen sikereket érhet el oválon. CART kapcsán kiváló ovál pályás versenyzőnek tartom Montoyát, de mivel nem egy open-wheel szériával próbálkozik, okozhat neki meglepetést a váltás. -
Dougie #8011 38 - The deepest in the field that a race winner has started was 38th by Jeff Burton in July 1999.
300 - Jeff Burton led all 300 laps en route to his 2000 victory at New Hampshire. The race was run with restrictor plates in response to the deaths of Kenny Irwin and Adam Petty.
400 - Jeremy Mayfield is expected to make his 400th career NASCAR NEXTEL Cup start at New Hampshire.
600 - Mark Martin is expected to make his 600th consecutive NASCAR NEXTEL Cup start at New Hampshire.
többi
[URL=http://www.jayski.com/cupnews.htm#re]Sadler to the #19? Mayfield to Toyota?[/URL]
többi -
Gabor_(HSF) #8010 Ráadásul egy nyitott együlésésből csal az első kerék tetejéből lehet látni egy pár centit,a többi az mind érzésből megy..próbáljon meg valaki szgk-val úgy bekanyarodni valahova,hogy leűl a padlólemezre és a kormány-műszerfal között kinézva navigálja a verdát,ráadásul olyan szorosra kötve,hogy még levegőt venni is nehéz...a legközelebbi pont,hogy ráláss az aszfaltra,az kb 5-10 méter... -
B Lori #8009 Szerintem felesleges így osszemérni mert ugyis kiforgatja aki akarja mert most hogy elmegy sokak szerint egy luzer tehát ha nem lesz sikeres a NASCAR-ba akkor "persze hisz itt is szar volt" de ha sikeres lesz akkor "itt szar volt ott meg lealázott mindenkit tehát a NASCAR egy szar"
Mivel én nézo vagyok inkább szórakoztatás szempontjából itélem meg a két szériát és nem attól hogy XY hányadik helyen végez. -
B Lori #8008 Valószinű hogy ma nem ezek az értékek vannak,én úgy tudom ez azért van mert a jobb oldal nagyobb igénybevételnek van kitéve tehát tobb a kopóréteg és puhább is,látszik hogy a 2 RP pályán csak kb.5 mm-el nagyobb míg a tobbin kb.10 mm a kulombség mert ott az igénybevételkor nagyobb az eltétés a jobb és bal oldal kozott,de amikor kimennek a pitbe cserélni a lekopott gumit a jobb oldal már kissebb mint a bal,kb féltávnál meg egyformák,ezért van néha az hogy csak a jobb oldaliakat cserélik.
De mi ezzel a gond? -
Gabor_(HSF) #8007 Leírom ide is mielőtt feleslegesen egymásnak esne a nascar és az f1..
Várjuk meg Montoya hogyan szerepel "nálatok",azután megbeszélhetjük mit kiván az embertől a 2 sorozat...
Sztem éppen elég stuff hangzott el mind2 oldalról -
#8006 miko lessz a verseny? -
STF0131 #8005 Lenox Industrial Tools 300
1. Tony Stewart
2. Ryan Newman
3. Kyle Busch
4. Jimmie Johnson
5. Kurt Busch
6. Matt Kenseth
7. Carl Edwards
8. Denny Hamlin
9. Jeff Gordon
10. Kasey Kahne
Margin: 0.99 sec -
Zetterberg #8004 Lenox Industrial Tools 300
1.Tony Stewart
2.Jeff Gordon
3.Jimmie Johnson
4.Kyle Busch
5.Kevin Harvick
6.Jeff Burton
7.Mark Martin
8.Kurt Busch
9.Brian Vickers
10.Kasey Kahne
Mov: 0,682 sec. -
Totya000 #8003 Ez a mai napig így lehet, de ettől még nem égett be senki. Így lehet tanulni, olyanoktól, akik jobban tudnak valamit. Nyugodj meg, te is tudsz olyat a NASCAR-ról, amit Ő nem. -
#8002 Lenox Industrial Tools 300
1. Tony Stewart
2. Jeff Gordon
3. Kurt Busch
4. Jimmie Johnson
5. Ryan Newman
6. Matt Kenseth
7. jeff Burton
8. Kyle Busch
9. dale Earnhardt Jr
10.Kevin Harvick
mov: 0.600 sec -
#8001 Lenox Industrial Tools 300
1.Jeff Burton
2.Kyle Busch
3.Tony Stewart
4.Jimmie Johnson
5.Denny Hamlin
6.Kurt Busch
7.Jeff Gordon
8.Mark Martin
9.Kevin Harvick
10.Martin Truex Jr.
mov 0.346
-
#8000 Nagyjából ugyanaz a helyzet mint anno Mansellnek az Indycarba való mentelekor..addig szart se írt róla a hazai sajtó..sokan azt se tudták létezik egy indycar.. -
#7999 Hát igen szerintem is ő már nem lesz benne. De nem tudom mi történt vele idén.
Pedig az autó is az mint tavaly és az elött, de mégsem sikerül. Kár mert szerintem egy nagyon nagyon jó versenyző és ráadásul tök szimpatikus is. -
Dougie #7998 az idén már a pole-jai is teljesen visszaestek, de ezen a pályán jól szokott menni és eléggé le van maradva a chase-től, szóval muszáj jól mennie... (bár valószínű a chase neki már elúszott...) -
#7997 ennyi, kösz :) -
Dougie #7996 Lenox Industrial Tools 300
01 Jeff Burton
02 Jimmie Johnson
03 Ryan Newman
04 Kurt Busch
05 Matt Kenseth
06 Kyle Busch
07 Dale Earnhardt Jr.
08 Jeff Gordon
09 Tony Stewart
10 Carl Edwards
mov: 0,821 -
#7995 Hát nem tudom, elég rég nyert versenyt de benne van a paliba egy jó szereplés.
Én ugy gondolom hogy Newman megérdemelne már egy bajnoki címet, de sajnos nem egy szerencsés faszi. -
#7994 ha muszáj lenne, nem kérdés hogy pályán tartaná, az más kérdés, mire menne tömegben. -
#7993 de te nem érted még mindig. Szted nem tudná pályán tartani, ha muszály lenne neki, főleg hogy így kezdte? -
#7992 Lenox Industrial Tools 300 | New Hampshire International Speedway
01 Stewart
02 Johnson
03 J Gordon
04 Burton
05 Newman
06 Martin
07 Kyle Busch
08 Kurt Busch
09 Hamlin
10 Kahne
MoV: +0,910 -
Dougie #7991 pl. Newman-nak milyen esélyei lesznek a versenyen? -
Dougie #7990 esetleg lehetne csak a NASCAR-ral foglalkozni? -
#7989 Ez nem valószinű, de egy f1-es is csak nézegetne az első versenyen.
Road pályán az is lehet hogy jó helyen végezne, de oválon? Amióta indianapolisban van f1 minden évben az ovál miatt nyígnak, hogy veszlyes meg stb. Szóval ez megint egy hülye vita. -
#7988 És szerinted ez a téma megmaradt most ,igy van most is? Én úgy tudom hogy ezen nem lehet változtatni. mertha igen akkor nagyon béégtem és akkor sry Gábor_(hsf). -
#7987 -
#7986 Amivel kezdte, azzal biztosan, ebben 1etértünk. Nem is vitatom, hogy jó versenyző (7 bajnoki cimet azért nem lehet véletlenül összeszedni), mégha nem is birom a búráját.
Én arra próbáltam utalni, hogy a jelenlegi Ferrari-ját az elektronika nélkül pályán sem tudná tartani. Szóval csak a Scumi beszélhetett volna picit több tisztelettel a NASCAR-ról.
-
#7985 hidd el én is ilyen képet vágtam az előző hsz-eden :DD -
#7984 -
#7983 Gondoltam, ha már ezáltal becsülted le Sumi képességeit, feltételeztem, a NASCAR-osok jobbak szted. Ha meg nem, akkor minek írtad? -
#7982 ezt miko mondtam?:O -
#7981 egyébként azt hiszed egy NASCAR-os egyből nyerne első versenyén?