NASCAR
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
The only speedometer is in your head.
egyébként Matt az egész veresenyen top-8-nál nemigazán volt lejjebb:
ez nem volt fair tõle, fõleg egy bajnoktól nem várná el ezt az ember. nem semmi vezetési filozófia: "ha jobb vagy tõlem, kiteszlek." és tényleg az a legsajnálatosabb, h jól ment Gordon, jó a kocsija és akkor tessék. hát mind1 nemtudunk mitteni, és mivel tudom h van Kenseth drukker is a fórumon így nem bántom... csak még egy megjegyzés: ez a jelent is azt bizonyította h Gordon sokkal jobb versenyzõ. Õ fordított esetben valószínüleg nem csinált volna ilyet...
mind1 vannak no fair driverek, én mostmár Kensethet is idesorolom.
Opinions differed after if Busch's brash bump with four laps to go Sunday in the Food City 500 was out of line.
``We had to muscle past Matt Kenseth,'' Busch shrugged. ``He's a good friend of mine, but he'll be OK with it.
Uhh, not really.
``He knocked me out of the way,'' Kenseth said. ``I thought if he had a run on me, had me beat, that would have been OK. But he drove extra hard and knocked me out of the way. I thought it was a cheapshot.''
Kevin Harvick is ugyebár legendásan "szereti Kurtot":
Kevin Harvick was second and seemed disappointed with his best finish of the season.
``Good day for us, but I hate to see Kurt Busch win,'' Harvick said. ``He's a big whiner. But what do I know?''
A Kenseth-Gordon féle incidensnél, meg tök mindegy, hogy ki jött volna ott, nem az volt a lényeg, hogy Gordon, hanem aki arra járt éppen... (Gordon meg rosszkor rossz helyen...)
``I'm sure he didn't mean to do it and all that stuff, but I wasn't happy about it,'' Gordon fumed. ``I showed it to him after the race. I like racing with Matt ... that stuff rarely happens with him. But I'm going to give it back what he gives to me.''
Kenseth took full responsibility for the on-track altercation.
``That was my fault, it was an accident and I didn't mean to do it,'' Kenseth said. ``I would be hot, too. He raced hard all day long for his third-place finish and it got taken away from him. I probably should have known better than to go over him.''
amúgy meg: Loud boos from the crowd as Busch gets out of his car
Majd holnap leszmirõl beszélni!
Juuuj mostmutatták a balesetet,szörnyû volt<#szomoru1>#szomoru1>
Go Jeff Go!!!!
Kensethnek nehéz hetei lesznek az biztos!
Kurt Busch a gyõztes!
Jól hajrázott,és egy pici lökés azért neki is kellett,de mondjuk sokkal szorosabb szituációban.

Go Jeff Go!!!!
espnes csapatomra gondolni sem merek, Stewart top 10 körül, Gordon 21, Johnson 30 körül, Yeley is arrafelé, Hamlin 20-25 között talán, yay!
Egyébként meg :<#rinya>#rinya><#rinya>#rinya><#rinya>#rinya><#rinya>#rinya>
Illetve ma.
Downhill!!
Láttam már sok versenyt,finisht de ez most nagyon felbosszantott,fõleg,hogy a tavalyi év nemsikerült Gordonéknak,és most már kezd magáratlálni.Hozza a top 10-eket elég jó az autó is,most is azért óvatos volt,nemkerült bele semmibe,és tessék!
Go Jeff Go!!!!
Most teljesen megértem!Nemértem Kensethet,hisz simán vezetett,szerintem bepipult mert nembirta Jarrettet megelõzni,igy Kurt rámászott,meglökte így oda a dobogó is,de azért ezt nemkelett volna.Nemzért mert Jeffnek szurkolok,jó ha féltávnál,(bár akor sem)de nem az utolsó kanyarban amikor minden eldõlt.
Go Jeff Go!!!!
Downhill!!
Gordon nemláttam még ilyen dühösnek,meg is lökte a pitben!
3. hely lett volna!Lesz ennek még visshangja!
Gratula Buschnak!Igaz meglökte Mattet,õ visszaesett és mérgében Gordonon törlesztett.
Huh,ezzel oda lett minden játékom!
Go Jeff Go!!!!
Downhill!!
Downhill!!
érdekes ez a kábeltv.
huh Gordon kicsit megijesztett,sajnos Kahne bánta az incidenst.
Na most elszálltam az espn-es játékban de rendesen!
Sebaj igy legalább szorosabb lesz a dolog.
Truex ygerek nembir magával!Most Tony adott neki!
Fúú ez meleg szitu volt,féltem,hogy Jeffet a falranyomta,de a kollega megoldotta:-)
Go Jeff Go!!!!
Downhill!!
Downhill!!
nyugodj békében Paul.. 😞
Akinek van ab-je..mûholdas,az majd a nextel után nézheti az irl-t élõben is.
Sajnos mi egyiket sem látjuk.
Go Jeff Go!!!!
Õk szerepeltek a legtöbbször a héten:
1. #24 18 10,00%
2. #48 16 8,89%
3. #6 16 8,89%
4. #17 16 8,89%
5. #20 15 8,33%
6. #16 13 7,22%
7. #2 13 7,22%
8. #29 12 6,67%
9. #5 8 4,44%
10. #12 8 4,44%
halálos baleset történt az IRL mai free edzésén..Paul Dana meghalt. RIP
abmoteurson a nextelt adják, de a franciák is elmondták most ezt...ha ezzel kapcsolatban lesz valami a nextelen akkor Paul miatt van. Már pedig nem sok nevetõ embert látni a pitben..
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Saknos ma ismét nemlátjuk a futamot,én már lélekben felkészültem egy live nascarmentes évadra.Se sporttv-k,se az abmoteurs-itt kábelen.
Ez van,hiába rengeteg csatorna,egyre jobban kivagyunk szorulva,15 éve jobbvolt a helyzet!Ez a borzasztó!
Go Gordon!
Ma megszerzi idei elsõ gyõzelmét!(remélem)
Go Jeff Go!!!!
1.Newmann
2.J.Gordon
3.Harvick
4.Steward
5.Jhonson
6.Martin
7.Earnhardt Jr.
8.Kurt Busch
9.Biffle
10.Kahne
0.354
Downhill!!
Mindjárt lejön és megnézem, milyenek. Azután lesz valami, de ezek Busch képek.
-Osztagvezető hívja Baker csoportot:Rambo,Messner,Ortega,Coletta,Jorgensen,Danforth,Berry,Krakauer. Válaszolj.Trautman ezredes beszél.Szólalj meg,Johnny! -Mind meghaltak,uram. -Rambo.Jól vagy?
A F-1 csak addig tartott amíg a XX. század... Nézz igazi autóversenyt: WTCC
top10:
1. M. Kenseth
2. J. Burton
3. Kurt Busch
4. E. Sadler
5. T. Stewart
6. J. Gordon
7. Kyle Busch
8. B. Labonte
9. K. Kahne
10. M. Martin